Nytt år, nya möjligheter, sade klyschan själv.

Men ja, det är väl lite så det är. Varför har man alltid ett behov att skjuta på sina nystarter, gärna till en måndag? Nu gjorde vi det ännu större, vi väntade ett helt år, skämt å sido.

MEN hur som helst vill jag bara säga Hej! Välkomna! För er kanske det ser ut som en blogg i mängden, jag ser det mer som en öppen dagbok. Nackdelen när man gör det offentligt är att då kan alla se en misslyckas, och det vill vi ju inte. Med andra ord ser jag detta lite som en morot för mig själv så jag faktiskt avslutar det jag påbörjat. Kanske försöker jag bara överlista min sockerhjärna att jag har mer disciplin än den vet att jag har, men funkar det så great.

PROJEKT "365 DAGAR UTAN TILLSATT SOCKER".
Detta är alltså mitt lilla projekt. Jag ska ta mig igenom 365 dagar utan tillsatt socker. Jag har i dagsläget total sockerhjärna och gör allt för att underhålla den. Jag ger mig hän för sockret.. Men no more! Slut, finito! Jag har sagt hejdå till mitt socker, med basta! Och detta är lite extra jobbigt eftersom jag inte hann äta upp min Fazer choklad igår, men den finns förhoppningsvis kvar i framtiden. Min kropp är hängig & seg. Huden saknar lyster, magen är kaos, mest hela tiden. Jag äter mindre mat för att hålla plats för mitt kära socker.


å. Här kommer ni alltså kunna läsa om en vardag där det aktivt utesluts tillsatt socker. Det kommer bli en utmaning och min kropp kommer sannolikt motarbeta mig den första månaden. Mer om detta i nästa omgång.


Vi hörs!

Likes

Comments