Corinne & Elins

Vi har nu varit borta i 3 veckor & sitter på flygplatsen, på väg hem efter en kanonbra resa. Vi landade i Alicante 19 november och efter 3 dagar åkte E till Califonien på träningsläger med landslaget & kom tillbaka 1 vecka senare. C rekommenderar inte att vara utomlands själv en hel vecka. </3

Vi bodde som i en lägenhet på hotell Villaitana i Benidorm, så vi lagade mestadels av maten själva. Att laga mat var mycket mer krävande än vad vi tänkt från början. Lägenheten låg 5 minuter från banan & 10 minuter från stan med taxi. Det var väldigt bra, vi kunde liksom göra det vi ville & var inte så begränsade. Dessutom var hotellet & miljön runt om väldigt fint. Vi båda har blivit riktiga naturmänniskor denna resan, blivit förbluffade av både det ena & de andra i form av allt mellan moln, berg, hav & himmel. Synd att vi att blir lika fint på bild /pensionerna ;)

På dagarna har vi spelat mycket golf, gymmat, lagat & käkat mat, kollat Vampire Diaries & Skam, varit ute några kvällar samt varit på stranden. Vädret var dock omkring 15 grader, så kan inte påstå att vi är solbrända tyvärr. Men de har varit en väldigt bra resa, skrattat konstant i 2 veckor är ju inte vardag. Slog faktiskt inte ihjäl varandra en ända gång. ;) Kämpe bra på måtte & det är var de är, detta är resans motto.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Corinne & Elins

Hur mår ni? Vi mår bra! Vi har skapat en blogg för vi tror att alla vill läsa om våra intressanta liv. Just precis nu är vi i Spanien, hejdå! Mer info kommer snarast. ;) 

Likes

Comments