View tracker

Yaay,
idag är det äntligen 1:a advent!! Nu är det lite men bara lite kortare tills det äntligen är Julafton🎅🏼.

Ja, men vad hände idag då? Jo, på morgonen slappade jag lite med en lång sovmorgon till typ tio på förmiddagen. Åt frukost (en rostad-macka och lite färsk pressad juice). Fixade ljusslingorna på balkongen och bakade pepparkakshus. Men vi gjorde bara "grov jobbet", och att imorgon vi gör det roliga! Juste, det började ju snöa idag också!!❄️❄️

Ha en mysig söndags kväll nu!

/cordelia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

godmorgon
idag är det äntligen helg! Men inte vilken helg som helst, utan det är BLACK FRIDAY. Själv så vill jag åka till Täby Centrum och shoppa loss, men jag tror att jag får internet shoppa istället.. ☹️
Jag är i alla fall väldigt glad över att det är freedag!!

Vad ska ni hitta på i helgen? Ha en super bra helg nu. Älskar er 💞

/cordelia

Likes

Comments

View tracker

Hejsan svejsan,,
idag blev det innebandy och 4 stycken nyinköpta parfymer.

Min fina och duktiga lillasyster spelade idag 3st matcher, men det blev förlust med 0-6? , 1-4? och 2-3 till motståndarna.. Men min lillasyster var jätteduktig ändå och hoppade runt hela tiden!

Efter matcherna gick jag och mamma ner på stan en stund, där hittade jag bland annat dem här ljuvliga dofterna från "Ralph Lauren". Jag är så nöjd med dagen.

Nu får ni ha en bra lördagskväll !
/cordelia

Likes

Comments

hej hörni,
idag slutade jag skolan 14:30. Därefter kollade jag på mobilen i typ 2-3 timmar, hehe 😂. Min lillasyster hade innebandy så jag kom inte hem förrän typ 17:00.

Nu när jag är hemma har jag faktiskt planerat en ny almanacka till nästa år, yay. Jag hoppas verkligen att jag kommer använda den. Ska nog beställa hem den idag 🤔.

ha en superbra Onsdag nu!
/cordelia

Likes

Comments

hej på er,

vad tycker ni om "ugs"? Jag tycker själv att skorna är väldigt fina och mysiga. Men jag hade önskat att dom liksom inte blir blöta när man går utanför dörren, om ni förstår vad jag menar.. Plus att dom är så vansinnigt dyra. Jag ger "ugs" en diss.

Alltså säger man bomber eller bombar jacka? Skriv gärna i kommentarerna vad ni säger. Jag säger i alla fall bomberjacka. Men jag älskar att ha bomber/bombar jackor, bara att passformen är lite konstig. Jag ger bomber/bombar jackor en hiss.

Vad tycker ni om att ha en "chocker" på sig. Jag har själv inget sånt smycke. Jag tycker att vissa kan vara väldigt fina, och vissa kan vara lite FÖR mycket. Eftersom att jag själv inte har ett sånt smycke osv. Men jag tycker att det kan vara väldigt fint på andra människor. Jag ger "chockers" en hiss.

Timberlands, timberlands, timberlands, vad ska man börja? Visst, dom är väldigt snygga. Men inte fodrade och varma. Jag ger "timberlands" en diss.

Vad tycker ni? Skriv gärna i kommentarerna. (Bilderna är tagna från Google).

/cordelia

Likes

Comments

Go'kväll på er,
tänkte börja ta tag i bloggen nu. Jag menar lite fix och trix, nu när jag har fått tid på sistone. Som ni ser på rubriken så har jag färgat håret!! Yay. Om jag får säga det själv så är jag vääldigt nöjd.

Vad som har hänt nu när jag inte bloggat på ett tag? Jo, det har ju varit höstlov nyss. Då var jag med kompisar, åt massor av godsaker och hade det allmänt kul. Igår och idag var jag hos två tjejkompisar och firade dem på deras födelsedagar 🎉. Juste!! Vad tycker ni om att Trump vann USA valet?

Ha en suuper bra lördag nu så lovar jag att uppdatera bloggen mera! (Hoppas bilden duger)

/cordelia

Likes

Comments