Galen, galen uppdatering jag behöver göra nu. Men tiden liksom bara försvann efter mitt ryggskott och mitt besök av syster och familj. Vart ska man börja?

Kan ju iallafall börja med ryggskottet. Fy fasiken vilket helvete det var, men tack och lov så tycker jag ändå att det gick hyfsat fort över. Tror det har mycket med att jag inte hade möjligheten att bara ligga ner och tillåta mig vara dålig.
Kom ut på Björkö och fick hjälp med att sätta upp tältet. Men utöver det så är det barn som ropar, mat som ska lagas osv. Så var ju illa tvungen att resa mig upp ändå.

Sammanfattning: Ryggskottet var skit, men blev bättre och bättre inom några dagar. Kan idag känna av det lite grann och då får jag hejda mig och tänka på vad och hur jag gör saker och ting.

Björkö dårå..
Jag hade verkligen fantastiska dagar på Björkö. Tältade med Felix för första gången, och nej absolut inte min grej, men ändå en värdefull upplevelse och det var faktiskt mysigt på nåt konstigt vis.
Det allra bästa var ju att syrran med familj också kom och tältade. Vi hade rent ut sagt semester!! Barnen lekte hela dagarna långa, det var fint väder, vi drack kaffe och tjatade om allt mellan himmel och jord.

Efter sol kommer regn eller tvärtom som man kanske egentligen säger. Men vi packade ihop och "flyttade" hem till mig istället. Och jag tycker nog allt att vi fortsatte semestern utan massa måsten och krav. Vi umgicks, hade trevligt, bara var och det viktigaste att vi var tillsammans ❤️

Och i sin vanliga ordning så slutar det med att Lukas stannar kvar och mamma och pappa får åka hem. Felix och Lukas är två fantastiska pojkar. Inte bara kusiner, dom har sitt speciella egna band och jag bara älskar att ha Lukas hos mig. Han är som mitt andra barn helt enkelt.
I 10 dagar var det fullt ös medvetslös på ett familjärt sett. Himmel och pannkaka så trött jag var när det blev tomt hus. Men ändå så är saknaden helt enorm.
Lämnade iallafall Lukas och blev barnledig samma kväll..

Bravaderna behöver vi inte tala om 😉

Idag är det onsdag, och nu på fredag blir det bravader i Tyskland. En festival som jag blev snuvad på förra året ganska exakt på dagen faktiskt. Och mögliga ostar så ledsen jag var.
När jag sedan fyllde 30 fick jag återigen en möjlighet, jag fick biljetten och en färdig packad "must have" ryggsäck av sis 😍 och jag har väl levt i nåt förnekelse tillstånd sen dess med inställningen att det kommer väl skita sig ändå när det väl är dags....
Meeeeeen!!!! Nu är det banne mig så jävla nära!!!
Poletten trillade ner hos mig i måndags och det var så att Felix nästan fick säga till mig på skarpen. Hehe. Upp och ner på hela lägenheten och letade fram allt som jag lagt undan inför festivalen and so on. Galen men rolig dag var det. "Men maaaaaamma" fick jag höra en hel del 🙈
Även om jag sakta sakta börjar inse att det kan faktiskt bli av den här gången så behåller jag min skeptism...

Stackars umgänget kring mig när jag väl sitter på partybussen ner till Tyskland. Wow, kommer ju hamna i världens extas!

Kommer ju naturligtvis inte bli någon uppdatering inom kort då eftersom jag åker iväg, OM jag åker iväg.

But Dont give up on me, please 🙏🙏

Ta hand om varandra där ute, älska varandra.
Har egentligen massa mer jag skulle vilja dela med mig men då blir väl inlägget 3 gånger dubbelt så långt, så jag väljer att säga godnatt och avsluta med ett tänkvärt citat:

" Du är inte alltid fri att välja omständigheterna i ditt liv, men du kan alltid välja vad du gör av omständigheterna"

Likes

Comments

Blev mest förvånad när jag skulle lyfta upp matkassarna från marken. Det small till i ryggen och fick en så kallad "Freeeeze" moment. Sen så gjorde det såklart vansinnigt sjukt ont. Först tänkte jag att nu himmel och pannkaka sträckte jag mig rejält, men insåg ganska snart att det var ryggskott.
Det sjuka var att nånstans där så tänkte jag att det kan ju inte stämma, så gammal är jag ju inte. Väl?
Kände mig rätt hopplös när jag gick som en framåtlutad nerbajsad ankr*v i snigelfart med 2 kassar på var sida jämrandes nästintill gråtandes men vad ska man göra? Det är bara att göra. Det måste ha sett ut det alltså, haha.
Ännu värre var det att köra bil. Men det gick det med, med vilja och stål så funkar allt. Tydligen.

Jag har alltid varit tvärsäker på att ålderskriser och åldersnojor bara varit ett påhitt för att ha någon ursäkt att skylla på. Men jag får nog faktiskt ta tillbaka det jag sagt och tänkt om det. Fyllde 30 ifjol.

Och sen gick det utför. The End!

Haha, nä men det känns så ibland.
Svår depression, fruktansvärd värk, pollenallergi, kommande ögonoperation och ryggskott och säkert nåt har jag glömt för senil är jag ju med.
Ålderskris? Ja jo kanske. Måste ju ha något att skylla på ;)

Jag beundrar verkligen alla ensamma mammor i världen alltså. Fasiken vad fantastiska ni är. Spelar absolut ingen roll vilka krämpor eller problem man har, det är bara att göra när man inte har något val. Extra grymt är det med de mammor som har flera barn och massa järn i elden samtidigt.
Beundrar er!

Kämpa på där ute i världen, i gott och ont.
Likes

Comments

Det var ju det här med att verkligen skriva.. Har i flera omgångar suttit mig vid tagentbordet, borde ju inte vara några problem att knappa ett par ord. Men joo. Inte ens rubrik kommer jag på. Sitter bara och stirrar på rubrikfältet..

Finns ju så sjukt mycket jag vet att jag vill skriva om, och förr i tiden så kunde jag skriva utan någon som helt aning om vad. Får nog träna på detta känner jag. Som nu, bara ordbajsar. Men varför inte lite kärlekstankar åt folket? Det är ju alltid trevligt och intressant och så får jag ett någorlunda vettigt inlägg. Hittade en text som jag skrev när Jesus gick i kortbyxor. Den är daterad 2/8 2003.

Älska!

Vad kan man säga om att älska? Om kärlek? Vad betyder dess ord egentligen?

En del människor använder dessa ord som luft, som ingenting. Men dessa ord är starkare och mer värdefulla än vad folk kan tro. Så vad betyder dessa ord? Kan man verkligen skilja på kärlek till en kompis och till en partner?

Det tror inte jag.

Kan man skilja på att älska en kompis och en partner?

Tveksamt!

Många säger att de älskar sin partner efter en vecka. Såna förhållanden håller inte länge. Se bara på de par som inte säger ordet älskar förrän efter något år. Såna förhållanden håller längst.

Älska och kärlek är två helt olika ord för mig. Kärlek kan man ge alla man bryr sig om. Sina vänner, sin familj, killar och tjejer man mött efter en dag.
Kärlek för mig är något som kan försvinna, och återkomma.
Kärlek har man alltid inom sig.
Kärlek kan man alltid ge någon.
Hela ens kropp och själ består av kärlek. Jag tror inte att det finns en enda människa på hela jorden som inte har en gnutta kärlek inom sig. Har man ingen kärlek att ge någon eller sig själv, så har man inget liv. Då är man ingen människa.
Det är min tro på vad kärlek är och betyder.

Vad betyder då att älska?
Att älska sin familj är ju helt normalt. Det är fadern som tillverkat dig och modern som fött dig. Syskon föds ofta före eller efter dig. Familjen är de som du alltid kommer att älska mest oavsett hur gammal du än är och blir.

Man kan älska en vän. Men inte vem som helst. När du träffar en vän som varken är svartsjuk eller avundas dig och du detsamma och ni vet relativt alt om varandra, ni litar på varandra, då!
Då vet du att det är en vän att älska, en vän att värdera högt.
En partner kan man inte älska efter en dag, en vecka eller en månad.

Helt omöjligt!

En partner kan man älska när man vet att man endast har ögon för varandra, när man vet att det endast du och jag. Älska kan inte försvinna, älska kan inte återkomma.
Om man älskar någon och den försvinner ut ur ditt liv så kommer det finnas en liten plats i ditt hjärta till denna personen att älska och att komma ihåg.

Så, älska för mig är inget man säger när som helst, hur som helst.
Jag kan absolut aldrig säga när eller hur du ska säga det, för det vet du när rätt tillfälle och tidpunkt kommer.

Ta en tankeställare och fundera på vad orden älska och kärlek betyder för dig!


Det var ett par år sedan jag skrev detta, intressanta tankar redan då. Det som jag tycker är så intressant är att jag i princip tycker och tänker likadant idag. Finna en del jag vill tillägga men det får jag ta i ett annat inlägg.

Såååå, mer kärlek till folket. Sprid, dela och njut av kärleken, den finns överallt!


Likes

Comments

Jag har hur länge som helst sagt att jag ska börja föra dagbok, just för att få lätta på tankeverksamheten ( eller få skrivkramp ) och för att jag faktiskt saknar det. Jag fick en otroligt fin anteckningsbok för kanske 1,5 år sedan och den har jag testat öppna ett par gånger, till och med dragit några streck för att prova ut den rätta pennan. Men vad svårt det är att skriva dagbok så som det var när man var barn. Jag själv antecknar varenda tanke och känsla i mobilen. Inte så konstigt eftersom den oftast är det mest enkla och tillgängliga man har ( fastlimmad i handen ) när man behöver anteckna något.

Så ja, papper och penna har ju definitivt ramlat ner från topplistan "Must have".

Den här elektroniska dagboken kommer nog innehålla allt möjligt utan någon särskild ordning. Det kan handla om precis vad som helst som jag då kommer tycka är värd att fundera över och att skriva om. Det jag vet är att den kommer innehålla lättlästa/enkla/korta/glada/ironiska inlägg men även långa/tunga/svåra verklighetsbaserade inlägg.

Kom ihåg att det är min blogg, det är mina tankar, funderingar och känslor.

Mina egna tankar = Min egen sanning.

Likes

Comments