Header

Hei!

I hele 2015 så gikk jeg på lavkarbo, og klarte faktisk å gå ned 16kg de første 6 månedene og holde kiloene av i enda 6 måneder. I 2016 så bestemte jeg meg for å endre "taktikken" min for å gå ned i vekt, til lavkalori. Men jeg ønsker likevel å dele endel lavkarbo oppskrifter med dere, hvis noen av dere kunne tenke dere å begynne på lavkarbo en dag!

Oppskriften under kan fungere for både lavkarbo- og lavkalori dietter.

Du trenger: 2 squash♥ tacokrydder ♥ ost ♥ 2 vårløk ♥ 1 maisboks ♥ 1/2 pakke kjøttdeig ♥

Slik gjør du:
Start med å del squashen i to, for å så ta ut innmaten. Legg innmaten i en bolle, dette skal du nemlig bruke senere. Jeg brukte en spiseskje for å "grave" ut innmaten, og fant dette som det beste redskapet å bruke. Så kan du kutte opp løken. Gå så videre til å steke kjøttdeigen. La kjøttet brune, for å så putte oppi tacokrydder. Tilsett så vårløk, mais og innmaten av squashen. Jeg brukte ikke all innmaten av squashen, men om du føler for det så gjør gjerne det!

Når du har stekt dette, så putter du kjøttdeig-miksen din oppi squashene. Videre setter du squashen i stekeovnen i 30 minutter på 200 grader. Mot slutten, så kan du ta ut squashen og tilsette ost, for å så legge de i stekeovnen i 5 minutter til.

Næringsinnhold per porsjon:
(Oppskriften over er til 2 personer)
Kalorier: 308
Proteiner: 37g
Karbohydrater: 10,5g
Fiber: 8g
Fett: 10,5g

(Vær oppmerksom på at næringsinnholdet over er bare en grov beregning av meg for å gi deg en ide om hva dette måltidet inneholder).

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments