Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

Godmorgen sødlinger. Jeg har taget mig en velfortjent sleepover hos Krisser for at passe på hendes lejlighed, imens hun er i Jylland og sælge cowboybukser til den store guldmedalje. Og jeg må indrømme, at jeg føler mig ganske tilpas i hendes lille, hyggelige frederiksberglejlighed. Specielt når der er al den kaffe, Kitkat chokolade, P-tærter med karamel (dem MÅ du prøve!) og danskvand mit hjerte begærer. I know, der skal ikke særlig meget til at gøre mig lykkelig...
Men netop danskvand har jeg før ytret min kærlighed omkring. Jeg drikker ofte mere end 1 liter danskvand om dagen (og så kommer det normale postevand derudover). Men det er som om, at boblerne gør vandet meget sjovere og friskere, og så kan man så let som ingenting spicy det op med en lille sjat saftevand eller friske frugter i. Ummenumme.

Hjemme hos Krisser står så den nye Sodastreamer Spirit, som jeg fik liv i her til morgen. På mindre end 15 sekunder havde jeg friske, kolde bobler, som jeg rent faktisk har taget med på arbejde ved hjælp af den praktiske flaske, der følger med. Det er da dødsmart, og jeg vil vove at påstå, at jeg drikker mere vand grundet den. Hands up!
SodaStreameren koster 799 kr. og kan købes lige her.

Og så må jeg bare sige, at det danskvand, der kommer ud af maskinen også sagtens kan bruges i cocktails - her snakker jeg af erfaring ;-)

Caroline

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er mine egne

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links OUTFIT

Jeg ved, at nogen af jer har glædet jer til at se mine nye Puma skøjter, som jeg købte for et par uger siden. Og nu er det blevet tid til at vise sukkerknalderne frem. Modellen hedder Ignite Evoknit Lo Pavement. Yes, lige ud af landevejen! Jeg intet mindre end eeeeelsker dem. Både fordi de føles som at have sutsko på, men også bare fordi de er dødflotte (også selvom at de har samme farve som mine allerede blege ankler). Men kan du lige se, når mine stænger igen bliver brune.. Nøj! Eller til Distortion. Match made in heaven.

Jeg vil ikke lave så meget andet udenomssnak. I stedet vil jeg bare sige, at du kan købe dem lige her. Og så er min røde kjole i øvrigt fra Just Female, og den kan du købe her. Hele 2 gode tips i dag fra mig til jer <3


​Caroline

Likes

Comments

INTERIØR

Indrømmet! Det går stærkt for tiden. Åbenbart så stærkt, at vi helt glemmer vores egen konkurrence, som vi igangsatte tidligere på måneden. Upsiii. Det skal ikke gentage sig. Ikke desto mindre så har vi fundet 1 vinder til de to lækre hovedpuder fra Eve Sleep, som vi selv sover med hver eneste nat. Puderne er lavet i sådan et formstøbende skum, der virkelig er behagelig for din nakke. Det kan tage et par nætter at vænne sig til dem, men derefter er de fantastiske!

Vinderen er derfor... Isa Lilja <3 Tillykke Isa. Send os din adresse i en mail til copenhagen-stories@hotmail.com, så vi kan få sendt puderne afsted hurtigst muligt. Til alle jer andre, der går og drømmer om ny seng eller nye hovedpuder, så finder I det lige her.

Kristine & Caroline

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er vores egne

Likes

Comments

De sidste par gange der er blevet skrevet om større, skelsættende ændringer i vores liv, har det været med Krisser som omdrejningspunkt. Blandt andet da hun for nylig sagde op på sit arbejde til fordel for et andet job, og da hun fandt sin nye lejlighed. Men nu er det min tur. Jeg har måske ikke fået et helt nyt job. Men jeg har fået det, man på godt dansk kalder en forfremmelse til en helt ny stilling. For med den nye stilling får jeg rollen som Office Manager/Account Executive. Eller lad os kalde en spade for en spade. Den sidste titel står vel for konsulent... Men det betyder jo så lidt, at hvis jeg havde travlt før, så får jeg for alvor travlt nu - omvendt: hvis ikke jeg skal have travlt nu, hvornår skal jeg så have det? :-)

Jeg er faktisk allerede tiltrådt den nye stilling og er spændt på hvilken udvikling, jeg (forhåbentlig) kommer til at gennemgå. Og så kan jeg tilføje til de af jer, der ikke er klar over det; jeg arbejder på et PR-bureau. Her har jeg arbejdet det seneste halvandet år som projekt assistent. Det job fik jeg lige efter at være blevet færdig med min bachelor og har såmænd været glad for det. Jeg har bare også haft brug for, at der skete noget nyt. Og det gør der så nu.

Med den nye titel følger ansvaret for kontorets gang, praktikanter, trivsel osv. På den anden side skal jeg fortsætte med at arbejde for vores livsstilskunder, hvor jeg hjælper til med kommunikationsarbejde. Så det er vel egentlig temmelig spændende... :-)


Caroline

Likes

Comments

MUSIC


Det er ikke alle sangene herunder, der er lige fresh out of the box. Men de er saftsusme gode! Og lige for tiden lytter jeg rigtig meget til musik og følelser, og der rammer de altså plet lige i hjertekuglen <3


Så hvis ikke de er added til din playliste, så gør det fluks.


Karl William - Forstenet

Rihanna feat. Future - Selfish

Drake - Passionfruit

Scarlet Pleasure - Deja Vú

AV AV AV - About you

Freja Kirk - Red Light

Help Me Lose My Mind - Disclosure

ARJ - Weak

Mia - Sick


Caroline

Likes

Comments

copenhagenstories@copenhagenstories