Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

BEAUTY

Jeg har nok fortalt det før, men ikke desto mindre så troede jeg aldrig, at jeg skulle blive typen, der fik ordnet negle. Det er jeg så blevet, og for helehulehelvede hvor synes jeg, at det pynter på de ellers ligblege pøllefingre, jeg render rundt med. Og se nu bare mine nye klør, der må siges at være temmelig inspireret af den den topstilet Emili Sindlev (se selv her) - i øvrigt, halleluja for bloggere, Instagram og den inspiration, man kan finde derinde! Men selvom at jeg har ladet hende kopiere, ændrer det da ikke ved, at de (lyse)røde nuancer spreder lidt sommerstemning i en ellers kold og grå tid set med vejrbrillen...
Det er min sædvanlige neglepusher, Lush Nails, der står bag værket. Og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til, at du hopper ind på hjemmesiden og booker tid til at få klaret dine to klør-5 hurtigst muligt. Men pas lige på, for du bliver med garanti afhængig. For dét der sker, når man får lavet negle er, at man pludselig - på cirka en time - bliver lidt mere feminin og voksen. Voksen på den gode måde altså. Men desværre nok kun voksen udadtil, ikke indvendig. 
​Orv, og fik jeg fortalt, at det er gelenegle, jeg får lavet?
Og så må jeg jo sige - sådan helt søster til søster, kvinde til kvinde - der er altså noget ved at forkæle sig selv med en times "me-time" i ny og næ. Nok engang er det en udgift, der sagtens kunne være sparet væk og brugt på en god middag, en ny pæn kjole eller noget endnu vigtigere.... Men har man budget til det, så under jeg enhver det!

Nu har jeg jo fødselsdag om 11 dage, og jeg tror faktisk godt, at de kan holde sig fine indtil da og ikke vokse for meget ud. Men det gode er, at man altid kan stryge en normal neglelak udover, som kan forlænge holdbarheden godt. Det er bare et godt tip :-)

​De sidste 3 dage har jeg haft hamrende travlt på jobbis og har også haft planer efter arbejde. Så her til aften (skulle jeg egentlig have trænet) skal jeg slappe fuldstændig af! Jeg står faktisk i skrivende stund og koger årets første risengrød, og varmer op til at skulle se genudsendelsen af gårsdagens Den Store Bagedyst. Og så kan jeg nok ikke dy mig for at kigge lidt på Thailand hoteller, inden jeg i nat skal hente min familie i lufthavnen, der har været på ferie. Så ja, jeg kan lige holde til. Men ja, jeg glæder mig også til weekend <3


Caroline

Likes

Comments

BEYOND, OUTFIT

Strik // Second Female (kommer i butikkerne fra november), Skirt // Zara her, Stilletter // H&M her

Selvom at oktober måned for længst er blevet skudt i gang, ændrer det ikke på, at jeg elsker-elsker-elsker denne måned. Og jeg har heldigvis stadig masser af planer forude, som ligger og venter. Og det er trods, at jeg ikke har efterårsferie. Oktober måned skriger på hygge, da det endnu ikke er blevet for koldt til lange slentreture, kaffeaftaler med dejlige veninder, at tage i Tivoli, slumpre masser af suppe (og sushi), svøbe sig i tykke striktrøjer, bestille rejse til Thailand - som jeg muligvis er kommet til, hihi - og fejre en masse festivitas, inklusiv min egen fødselsdag d. 31 på halloween. Og jeg tror nok, at min 25 års fødselsdag skal markeres - også selvom at Krisser har valgt at lege charterdronning på selve dagen og, at Hr. Larsen er i Amsterdam i weekenden op til. Jamen så fejrer jeg da bare mig selv på alle mulige andre måder. Jeg skal i hvert fald have en brunsviger på dagen, det er stensikkert! Og jeg skal muligvis også købe en gave til mig selv - come on, jeg har jo fødselsdag på en mandag, så lidt god må man godt være mod sig selv...

Men lørdag d. 5. november skal slaget stå, og den dag får jeg væltet lejligheden af mine 15 bedste veninder, som godt kan begynde at forberede sig på lidt af hvert. Planlægningen er i hvert fald for alvor i gang! Jeg har til vane at diske op med en eller anden form for underholdning, som ikke går stille for sig, og denne gang er ingen undtagelse.

Og så kan jeg vist ikke undgå at uddybe Thailand historien bare en lille smule... For henover weekenden blev Anders og jeg enige om, at der er for lang tid til, at den danske sommer titter frem - og de der kender mig ved, at jeg kan blive MEGET bleg og, at jeg bliver et betydeligt bedre menneske, hvis jeg befinder mig midt i sol og varme. Af den årsag fik vi i går klikket flybilletter hjem til, at turen til marts måned går mod Khao Lak og Koh Koh Khao. Det er vores fødselsdagsgave til hinanden (bare for at finde på en god undskyldning) - så lad nedtællingen begynde.

Ps. Hvis du er en heldig kartoffel og har efterårsferie, så lov mig lige, at du sover længe!


Caroline

Likes

Comments

KØBENHAVN

Inden du med skræk og rædsel stiller dig på bagben og konstaterer, at vi opfordrer til en eller anden form for lattergas-indtagelse, så nej. Det er ikke den slags helium, vi refererer til :-) I stedet hentyder vi til Helium som i den nye, yderst fancy og yderst lækre bar beliggende på Bredgade 65, tæt på Kongens Nytorv. Se Deres Facebookside her. Vi var nemlig så heldige at blive inviteret forbi til en enkel skænk (eller 3) i torsdags, da dørene dertil blev slået op for pressen. Og vi kan roligt slå fast, at Helium æstetisk-wise giver alle andre barer i byen kamp til stregen - for det er virkelig smukt indrettet; mørkt, tungt, sensuelt, maskulint på én og samme tid. Nå ja, og de cocktails vi fik serveret, var da heller ikke så ringe endda, hvis du spørger os... Eller også ligger sagens kerne i, at vi ikke er udpræget kræsne, når det kommer til drikkevare :-)
AOK var forresten også til stede under åbningen og har skudt en ret sej billedeserie med deres store linse. Du kan se den lige her.

Helium er i den grad et anbefalelsesværdigt sted, hvor du både kan hive gutterne eller damerne med til en fyraftensbavian eller varme op til en solid bytur. Priserne ligger imellem 85-130 kr, så der er vist lidt for enhver smag. Og så holder baren åbent fra onsdag-søndag - derfor stemmer vi for, at du bruger din mandag og tirsdag på at lade op :-)


Kristine & Caroline

Likes

Comments

Efterår, regn, kulde og mørke er er tilbage på programmet. Det kan virke deprimerende og yes, jeg er allerede godt igang med vitaminboostere, ingefær-te og uldsokker. For vi ved allesammen, at efteråret bliver fulgt lige i hælene af influenza og snue. Meeeen der findes heldigvis også gode ting ved efteråret, man kan nemlig gå i hi under dynen med varm kakao, Skam og ej at forglemme N-E-T-S-H-O-P-P-I-N-G. Jeg har en helt speciel kærlighed til at shoppe efterårs goods. Chunky strik, varme vinterjakker og et utal af lækre vinter-acces gemmer sig derude, og jeg har allerede gjort en ihærdig indsats, for at finde nogle af de aller bedste ting. Faktisk er de fleste af nedenstående ting allerede klikket hjem, meeen nogen af dem står desværre stadig på To-Buy-Listen.

Hvad er dine efterårs must haves?Kristine

Likes

Comments

INTERIØR

De, der kender mig ved, at jeg er udover-grænsen-elendig til at sidde stille og lave ingenting! Selv når jeg er alene, kan jeg stresse rundt over alle de ting, jeg skal og gerne VIL nå. Og senest har de sidste mange uger været spækket op med aftaler - jeg er vild med det. Derfor er denne uge ej heller en undtagelse. Oven i hatten er min forkølelse - der nok også lige har fået lov at fylde rigeligt - på vej væk, så nu kan jeg praktisk talt holde ud at være til stede. Yippi kayyaaaa!

Hvad folk omkring mig nok også ved er, at jeg er lidt af et skematisk menneske med en brændende forkærlighed for to-do-lister i forskellige faconer, post-it og notesblokke. Nærmest i en liga for sig. Alt sammen for at huske (næsten) alt og i forsøget på altid at være på forkant. Bevares, der kan jo ske ups'ere...

Summa summarum er, at nu har jeg fået grabberne i endnu et 'nedskrivnings-redskab', der i den grad stimulerer og tilfredsstiller min hukommelse, mit behov for overblik og ikke mindst mine øjne. Tadadadaaaa... Mød min nye Future Planner uge plakat. Så let som ingenting kan jeg tilføje/slette/rette i mine planer, og vigtigst af alt; holde Anders opdateret på, hvor henne i verden jeg befinder mig :-) Det er sgi' da smart!
Du kan selv se og købe plakaten her eller se det store udvalg af forskellige Future Planner plakater her. Og som en lille gode kan du resten af året få 15% på dit køb ved brug af koden COPENHAGENSTORIES. Hvad siger du så?!

Pssst, og hvis ikke du er klar over det, så er det Daniel Ishøj, der er manden bag de flotte plakater. Du kender ham måske bedre fra bloggen Fag And Fab. Ligegyldigt hvad, så har jeg lyst til at stå på arme af begejstring over min nye plakat <3

Den opmærksomme fjernseer vil se, at blandt denne uges mange, mange dejlige planer, har der sneget sig en begravelse ind. Endnu engang har kræften spillet en rolle, og derfor opfordrer jeg alle til at støtte op om Knæk Cancer, som der især er fokus på i næste uge, i uge 43. ​Du kan støtte Knæk Cancer med et valgfrit beløb ved at overføre beløbet via MobilePay eller Swipp til 1234. Jeg har i hvert fald tænkt mig at støtte!!!


Caroline

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Future Planner

Likes

Comments

copenhagenstories @copenhagenstories