Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

HELSE ELSE, OUTFIT

Adidas Boost X her, H&M jakke her, Tracks By Les Deux Tee her, Nike sportsbh her, Adidas sweat her, H&M Tights her, H&M Top her

Én ting er, at der ikke er noget som følelsen af at have trænet og svedt alt det dårlige ud. Noget andet er, at det føles forbandet rart at træne i noget gear, som både får dig til at føle dig tilpas, se skidelækker ud og fremhæve dine bedste vinkler. Heldigvis har hele modeindustrien forstået det, og derfor er det nemmere end nogensinde før at være lækker henne i fitteren. Se! selv Les Deux er begyndt at lave træningstøj..

Da jeg var yngre, gik jeg ikke en meter op i, hvad tøj jeg trænede i. Eller jeg prøver lige igen: jeg havde 3 stabler badmintonstøj fra diverse turneringer, træningslejre, klubtøj osv. Det var fint til mig, dengang. Det er for længst blevet skrottet, og nu vil jeg altså gerne rende rundt i noget, der er lidt mere klædeligt. Og derfor kunne jeg meget passende - hvis ikke det var fordi, det var sidst på måneden - klikke alt ovenstående hjem!! Er det ikke flot, var??

I går blev det nyeste skud på Ultra Boost stammen lanceret, Ultra BoostX (skoen oppe i venstre hjørne), og vi fik tilfældigvis lov til at prøve den i tirsdags. Man skal være beredt på, at den er ret blød i skaftet. Men den sidder seriøst som en sutsko om ens fod. Du fortjener næsten at prøve den! Så afsted med dig til den nærmeste Adidas- eller anden sportsbutik. Det er bare et godt råd <3


Caroline

Likes

Comments

FOODIE, BEYOND, KØBENHAVN

Du kender det garanteret godt: med alderen og mange andre tidsrøvere ala fremkomsten af børn, besværlige arbejdstider, træningsaftaler og andre voksenting, kan det være svært at holde sammen på sine veninde- og vennegrupper. Der kan i hvert fald nemt komme til at gå lang tid mellem de få gange, der er tid til at ses. Sådan kan jeg i hvert fald selv have det til tider. Men som du måske har læst herinde før, så har Krisser og jeg jo sammen med 3 af vores meget tætte veninder, lavet en madklub. Madklubben går ud på, at vi i hvert fald har 1 hverdag om måneden, hvor vi ses ude i byen på en restaurant til noget god mamse og flere timers grin og sladder. Valget af restaurant går på tur, og man betaler selv sin mad hver gang. Indtil nu har vi været i gang i et halvt år, hvilket betyder, at vi har været på 6 restauranter: Karma Sushi, Cantina, Sidecar, Vækst, Scarpetta og Bollyfood.

Næste madklub-date er allerede i kalenderen, for det sørger vi for at planlægge gangen forinden. På den måde er der altid en fast aftale til måneden efter, hvor alle har clearet, at de kan. Næste gang, der for vores vedkommende er onsdag d. 8/3, er det Krissers tur til at vælge sted. Hun har endnu ikke meldt ud, hvor vi skal hen, den lømmel...

Men nu kommer vi til den gode idé, jeg fik forleden på cykelstien. Er der interesse for, at Krisser og jeg arrangerer nogle "store" Madklubsaftener, hvor én eller flere af vores venindegrupper er med, og det samme er du og din venindegruppe. Så kan vi en måned forinden melde ud, hvilken restaurant der er tale om og hvilken dato samt tidsrum. Og så melder du og dine veninder sig til ved at kommentere, hvor mange i kan komme?
I mit hovede vil det være en skidegod anledning til at mødes med sine egne veninder, møde mulige nye veninder, få noget god mad og drikke på restauranter, man måske aldrig har været på, hygge sig og hvem ved, om vi vil kunne arrangere lidt goodiebags, underholdning eller en ekstra god kuvertpris...? Og hvis så det bliver en succes, så kan man jo begynde at tale om spature og andre oplevelser, hvor du er afsted med dine, mine og deres veninder :-)

Du må meget gerne melde tilbage, om det lyder som verdens mest fjollede idé, eller om det er noget, du godt kunne tænke dig at deltage i? :-)


Caroline

Likes

Comments

HELSE ELSE

"Hvordan går det med dit løb?", er et spørgsmål, der er begyndt at forfølge mig både på arbejdet, når jeg taler med min familie, og når jeg sidder ved middagsbordet med veninderne. Ok, det er min egen skyld, for jeg har fortalt vidt og bredt om, at jeg har tilmeldt mig et halvmarathon. Men jeg havde måske håbet, at i havde glemt det.

Jeg har fået lagt et løbeprogram, som jeg 'more og less' følger. Men for at være bundærlig, så er min motivation forsvundet ligesom foråret. De sidste par gange jeg har løbet, har jeg følt mig tungere end de elefanter, jeg løber forbi i Frederiksberg Have.

Nåh! Men hvad gør man så, når man mister motivationen, og kalenderen fortæller dig, at der er to måneder til kampdag? For mig handler det først og fremmest om at give kroppen en lille pause, og så få de gode oplevelser ind på nethinden igen. For de er der, og jeg bliver pissehamrende stolt, når jeg kan sætte et kryds på løbeplanen. Men jeg har lige haft brug for et par dage, hvor jeg har givet kroppen ro, og den har stået på hjemmetræning, fordi turen i fitnesscentret har virket fuldstændig uoverkommelig. Jeg har haft brug for et lille break for at glemme de lange ture, hvor jeg har været ved at kaste håndklædet i ringen på den første kilometer. I dag har jeg, sammen med Caroline, meldt mig til et løb med Adidas Runners. Løbet hedder Uncomfort Zone Run, hvor vi skal løbe 5 kilometer med en masse glade løbere. Faktisk ved jeg ikke ret meget om løbet, andet end at det handler om at rykke sig ud af sin komfortzone, og derfor bliver mødestedet også først oplyst en time, før startskuddet bliver fyret af. Der er stensikkert overraskelser undervejs, og jeg glæder mig helt vildt til at løbe, hvor det for en gang skyld ikke handler om pace eller løbeplan, men i stedet er den gode oplevelse i højsædet. Du kan læse om løbet lige her, eller se mange af Adidas Runners andre løb her.


Krisser

Likes

Comments

KØBENHAVN

Her 6 dage før tid, er det blevet tid til at finde en vinder af vores Chokoladefestivalskonkurrence (yes, det er et af de længere ord). Og vi behøver da ikke trække spændingen meget længere. Dadadadaaaaa....
Tillykke til Katrine med Instagramprofilen @katnatj <3 Du er dagens heldige vinder i skysovs af 2 entrebilletter til chokoladefestivalen med 6 smagspoletter hver til en himmel af chokolade. Du og din ledsager bestemmer selv, hvad dag I vil en tur forbi eventet i Forum - lørdag eller søndag mellem kl. 10-17 :-)

Til alle jer andre, vi desværre ikke kunne glæde i denne omgang, så kan i nå at købe jeres billetter her. Vi håber, at vi ses <3


Caroline

Indlægget er sponsoreret

Likes

Comments

KØBENHAVN

Der var simpelthen ikke mulighed for, at vi kunne have udgivet dette indlæg i går, for der kunne vi stadig smage gin helt nede i ganen samtidig med, at vores hoveder var hoppet ombord på tømmermændsbussen. Men nu har vi fået et par dage til at komme os oven på den mest succesrige Gin Festival i lørdags, og er klar til at dele ud af godteposen derfra. Det var nemlig en kæmpe succes! 2,5 time med forskellige gin cocktails, glade mennesker og de sødeste bartendere. Vi hang primært ud i Monkey 47 baren side om side med Plymouth og Beefeater. Og særligt aftenens første cocktail, en GT på Monkey 47 Dry Gin, Fever Tree tonic, friske enebær og rosmarin stak ud som aftenens bedste! Vi blev nærmest også berusede efter at være kommet igennem den, så stort var glasset. Og det blev kun værre derfra... men hold nu mavle, hvor var det lækkert!

Og hvis du spørger, om vi lærte noget fra den aften, så er svaret ja! Udover at gin er og bliver vores favorit alkohol, så lærte vi både, at forskellen på om du shaker din cocktail eller blander den med en ske, gør en forskel på smagen. Derudover, når der står London Dry Gin på en flaske, så betyder det ikke, at ginen er produceret i London. Derimod betyder det, at alle ingredienser, der indgår i produktionen, destilleres samlet. Det betyder man ikke må tilføje noget til det produkt der kommer ud fra destillationen, kun rent vand for at reducere alkoholprocenten. Så kom ikke og sig, at vi ikke hører efter (og smager efter...).

Hvad kan man så lære af den sprut-tur? Tjo, at hvis det bliver afholdt igen næste år, så skal vi med garanti med! Vi stod endda og snakkede om, hvor god en idé sådan en aften ville være til en date. Hvilken date tager vel skade af en lille ginbrandert?? :-)

3 aber på rad og række :-)

Kristine og Caroline

Indlægget er sponsoreret af Cocktail Studio, men holdningerne er vore egne

Likes

Comments

copenhagenstories@copenhagenstories