Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

BEYOND

For akkurat 7 år siden skrev jeg med min pegefinger på Anders' ryg, "Vil du være kærester?" (Husk lige på, at jeg kun var 18 år dengang!). Og det svarede han jo heldigvis ja til, for sidenhen har jeg været noget nær den lykkeligste pige på denne jord. Egentlig har vi været sammen i 7,5 år, men al ny kærlighed tager jo tid - og når nu han ikke ville nosse sig sammen til at spørge om de gyldne ord, så måtte jeg jo gøre det :-) Derudover tror jeg ikke, at nogen af os havde regnet med, at vi sådan ligefrem skulle blive kærester. Jeg havde i hvert fald ikke til at starte med...

De seneste 7-7,5 år har været fulde af kærlighed, af naturlige årsager. Men de har især også været spækket med masser af minder, rejser, op- og nedture (heldigvis ganske få af sidstnævnte), fantastiske middage og restaurantbesøg, lange gåture, cykelture, køreture, shoppeture, biografture, løbeture (not that much), tunge bland-selv-slik-poser, indvielse i nye familier, solskoldninger, kærlige fuldemands sms'er og opkald, spa-ophold, søndage på sofaen, lektielæsning, vundne badmintonkampe, der er faldet ud til min fordel osv. osv. Oplevelser og minder, som jeg på ingen måde kunne og ville være foruden.

Selvom Anders og jeg minder ufatteligt lidt om hinanden på mange punkter, inspirerer han mig med hans rolige væsen, hans major ambitiøse indstilling, hans aktive væremåde, og fik jeg nævnt hans næse for at holde styr på en god økonomi? ;-) Han er alt det, der gør, at jeg har en god base <3

Er der noget at sige til, at jeg faldt for det lilla jakkesæt og det der blik i 3.G? :-)


Caroline

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

INTERIØR

Denne jul tilgodeser vi alle former for interesser og aldersgrupper med vores adventskonkurrencer. Og bag denne uges adventslåge gemmer sig en fidus, der med garanti tiltrækker alle de gadgetglade typer, men også dem der elsker lidt ekstra lækkert i hverdagen. Du kan nemlig vinde intet mindre end en sodastreamer med modelnavnet Source fra det originale SodaStream. Så ja, det giver nok lidt sig selv - du skal være til sodavandsbobler. Men hvem kan ikke godt lide det? Vi er selv storforbrugere af danskvand. Så for os er en sodavandsmaskine en fantastisk ting at have derhjemme. Og så er det jo genialt, at man på få sekunder kan få velsmagende cola, hvis det er hvad man ønsker.
Sodastreameren har en værdi af 1.099 DKK. Så hvis du synes lige så godt om bobler, som vi gør og ønsker at vinde - så er det eneste, du skal gøre at kommentere, om du ønsker maskinen i sort eller i hvid herunder. Ganske simpelt! Og husk ligesom i de tidligere konkurrencer, at du også kan deltage på vores Instagram @copenhagenstories.
Vi finder den heldige vinder på søndag! Knæk og bræk <3

...og husk så lige, at en sodavandsmaskine aldrig er en helt dårlig julegave-idé :-)

Krisser og Caro

Indlægget er sponsoreret af SodaStream

Likes

Comments

INTERIØR, KØBENHAVN

Wowsa, hvor går tiden stærkt! For som du måske læste her, så er det allerede 10 dage siden, at vi på mit arbejde stod for åbningen af den nye Zara Home butik på Købmagergade i Indre by (lige overfor Illum). Og det syn skal du selvfølgelig ikke snydes for, for det er virkelig blevet fint (og det siger jeg altså ikke, fordi jeg er farvet af mit arbejde). Men hvis ikke du har været derinde endnu, så må du lige se at få det gjort. Måske i forbindelse med noget julegaveshopping? Butikken boomer med de fineste varer, som kan tilføre enhvert skandinavisk hjem lidt ekstra farve og glamour. Der er dog også en masse varer, som afspejler "vores" mere minimalistiske og farveforskrækkede smag. Der burde altså være lidt for enhver smag.

Noget, jeg fandt ud af på åbningsdagen, er at de varer som er i den nye danske flagship store er præcis det samme, som der er i alle de andre Zara Home butikker verden over. Du skal altså ikke være bange for at gå glip af noget, eller føle dig nødsaget til at købe en kæmpe vase med hjem fra Barcelona, fordi du frygter, at den ikke er til at få herhjemme. Det skal ses i lyset af, at almindelige Zara butikker er fyldt med udvalgte styles, der passer lige netop til det konkrete marked. Det er jo lækkert! Og så kommer der faktisk nye varer hele to gange om ugen. Så igen; du må altså derind i en fart! :-)

Billederne er taget af søde @bymartina


Caroline

Likes

Comments

OUTFIT

Sunday it is.. men ikke en hvilken som helst søndag. Det er jo 2. søndag i advent. Derfor skal vi have rundet vores konkurrence af, som har forløbet den sidste uges tid, hvor du har kunne vinde det fineste sæt tøj fra Second Female. Her til morgen har vi så ringet sammen, og Krisser skulle nævne et helt tilfældigt tal, som så var den heldige vinder, og venner! Vinderen er... Ditte Emilie Bargsteen. Juhuuuu! Ditte, smid en mail afsted til os hvori du skriver din adresse på copenhagen-stories@hotmail.com. Så får vi sendt sættet afsted med det vuns :-)

Og hæng nu ikke med næbet, for i morgen sætter vi gang i endnu en god adventskonkurrence! God søndag, skønlinger!


Krisser & Caro

Indlægget er sponsoreret af Second Female

Likes

Comments

INTERIØR

Det kan godt være, at jeg i sidste uge gik på loftet for at hente julepynten ned og, at julestemningen var på sit højeste - specielt efter at vi havde været til julestue hos d'Angleterre. Men så kom jeg heller ikke så meget videre, for jeg er en nem kvinde at distraherer. For udover at hive julepynten ned, så fandt jeg også en masse ting, jeg i stedet satte til salg på Tradono. Genial app i øvrigt! Derfor har de 2 kasser med julepynt stået i en uge og gloet håbefuldt på mig. Så nu hvor december rent faktisk er gået i gang, og min Spotify-playliste boomer med julesange som aldrig før, så er det på tide, at hytten herhjemme følger trop...

Juletræet er derfor blevet samlet, lysene har fundet sin vej frem, julekuglerne er blevet pudset, chokolade-og skrabe julekalenderen er blevet prøvekørt, og alt det der plejer at være normen, er blevet gjort. Den lille rede på Nørrebro ligner altså nu en vaskeægte julestue i en skala, hvor alle kan være med. Så nu kan julen bare komme an!

Er du klar til jul? <3

Caroline

Likes

Comments

copenhagenstories@copenhagenstories