Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
View tracker

BEAUTY

**På forhånd undskyld for den dårlige billedkvalitet, men tiderne og kameraopløsningen var en anden engang**

Jeg havde aldrig troet, at det skulle ske, at jeg kunne blæse højt og helligt på en hårudgroning. Og det var der nok heller ikke mange af mine venner, der troede ville ske. Dette skal ses i lyset af, at der ved "mit råd til fremtiden" i min blå bog fra gymnasiet, står "hold igen med hårfarve". Og det mistænker jeg også, at der stod i min blå bog fra folkeren. Det råd har jeg lyttet til - dog først 6 år senere.

Jeg tror, at jeg har været alle frisure og hårfarver igennem, som du kan finde i frisørernes store bibel. Jeg har været sorthåret med lilla striber, rød-afbleget-brunhåret på én gang, haft page til lige under ørene (både hvid og sort), haft clips-extensions, haft adskillelige former for pandehår, været platinblond og postkasserød osv. Og hele møllen har jeg gjort af mange omgange. Derfor har mit hår da ej heller haft de bedste forudsætninger for at være eller blive sundt. Først nu. Efter at have været lyshåret i en del år, tog jeg nemlig en beslutning om at gå tilbage mit helt mørke og naturlige hår. Den beslutning tog jeg i februar sidste år efter en tur i Thailand, hvor mit hår endte med at blive grønt. I det øjeblik gik det op for mig, at nu var det tid til at give mit hår en hjælpende hånd - så siden da har menuen stået på regelmæssig klipning (udført af undertegnede selv), hårkur flere gange om ugen - måske flere gange end hvad godt er - og masser af fugtgivende hårprodukter. Her kan jeg især anbefale Maria Nila produkter (se mere her). Sidst men ikke mindst har jeg kun farvet det 1 gang på et halvandet år, og det er snart et år siden?!
Derudover har jeg virkelig skruet helt ned for brugen af glattejern og fønner kun håret, hvis jeg skal se ekstra læks ud :-) Og gutter, det har sgu virket. Mit hår falder på en helt ny og sund måde, ligesom at det har meget mere shine i spidserne. Det er en ren fornøjelse. Men til spørgsmålet om, hvad der har gjort udfaldet, så er jeg ikke i tvivl! Det er den regelmæssige klipning. 2 cm. er hvad, jeg cutter af hver gang, og alligevel føler jeg, at længderne bliver længere for hver gang. Så her i offentligt forum, vil jeg gerne undskylde overfor alle de søde frisører, der har prædiket om 3 måneders intervaller. I har jo ret.

Derudover planlægger jeg at prøve kræfter med SugarBearHair, de vegetariske vingummivitaminer, som plejer og tilfører alt det nærende til dit hår. Jeg lover at råbe højt, når jeg har fået dem testet. Indtil da kan du købe dem lige her.


Caroline

Likes

Comments

View tracker

OUTFIT

Godmorgen grå(!) mandag og godmorgen søde jer. Tillad mig at være ærlig og sige, at jeg pt. ikke ser lige så rock n' roll ud som på billederne. Jeg lå nemlig til klokken 01:30 i nat og så 3. sæson af SKAM. Jeg græd som pisket, og det blev da ikke bedre af, at jeg havde været til barnedåb hele dagen - mine hormoner og følelser sad helt ude på tøjet af at være i rum med så mange små rollinger. Og til de nysgerrige; nej, jeg er stadig ikke skruk - der går stadig lige 5-7 år endnu (tror jeg).

Næ du, men selvom at mine øjne er hævet op til dobbelt størrelse, at der stadig er lang tid til Thailand her midt i vinterkulden, og at det vildeste jeg har på menuen i dag, er en solid omgang træning, så er jeg glad. Meget glad. Jeg føler, at det kører overordentlig godt for tiden. Jeg hviler i mig selv, jeg er high on energy, mit hår er sundere end nogensinde før (det fortjener snart et indlæg!), jeg har rejser i flertal at se frem til, kampvægten ligger på 59 kg. takket være stairmasteren, jeg var sammen med Krisser i lørdags efter at have været adskilt en uge (hvad giver du mig?!), jeg har et spændende møde efter arbejde i morgen, og så har jeg fået denne seje JUST FEMALE tee, som jeg glæder mig til at rocke hele sommeren. Kan man så forvente mere?! Det skulle lige være, at det henover natten blev fredag i morgen :-)

T-shirten er en del af JUST FEMALEs nye kollektion, der rammer butikkerne og webshoppen 1. februar. Og jeg kan lige så godt sige det; du kan godt glæde dig - det er fine løjer, vi har med at gøre! Og jeg skal selvfølgelig nok love at smide links ind, så snart kollektionen er til at få fingrene i <3 Indtil da kan du ræse lidt rundt på JUST FEMALEs webshop her.

Sort gennemsigtig bluse her

Caroline

Indlægget er sponsoreret af JUST FEMALE

Likes

Comments

View tracker

OUTFIT, REJSER

Hvis du spurgte mig i starten af denne snart overståede uge, hvordan min uge ville slutte, så havde jeg højst sandsynligt svaret "på sofaen med benene oppe hjemme hos min veninde Mette", hvor jeg bor midlertidigt. Men i løbet af ugen har søndagens planer ændret sig gradvist. Min søde boss har nemlig sendt min kollega og jeg afsted til Amsterdam, hvor der i disse dage er modeuge. Derfor har og er min hårdeste opgave i dag og i morgen at holde vores agenter i ørene, drikke sjusser og øllerbøller samt brande Second Female <3 Ikke just den værste opgave i hele verden, hvis jeg skal kigge helt objektivt på min situation :-) Og til alle uvidende, der læser med - jeg arbejder som sælger for det danske tøjbrand Second Female. Deraf den "hårde søndagstjans".

Udover at jeg elsker mit job med alle de materielle goder, der følger med - så er det netop oplevelser som disse, der giver mig blod på tanden til at knokle mere (hvis altså man kan det). Også selvom at det har betydet, at jeg skulle tidligt op på en søndag... Det er fedt at få stukket større oplevelser i lommen og få mere ansvar til at repræsentere brandet, som jeg efterhånden har arbejdet med og for i 6 år. Men jeg gad nu godt, at Caro var med som i de gamle dage, hvor vi købte ind til Second Female og Just Female butikkerne på messer.
Så nu vil jeg nyde min søndag aften med alt andet end benene oppe i sofaen - hvem ved, om vi skal ud og danse?


Kristine

Likes

Comments

OUTFIT

Nu skal du se løjer, hvad jeg har fået tilsendt. Det er ikke bare fint, det er meget fint. Og i sådan en træls periode som jeg er inde i for tiden, hvor jeg hverken kan finde ro eller hjem, så er der ikke noget som en lille gave, der hjælper på humøret. Jeg har nemlig fået den fineste bodystocking fra Erbs Denmark. Jøsses, jeg synes den er pæn. Men jeg er også en værre sucker for blonder, så der har de ramt helt plet. Nu rendte jeg godt nok rundt i den i det bare ingenting forleden (så behagelig er den!!!), men jeg skal helt sikkert style den med højttaljede momfit jeans og en cool læderjakke eller herreinspireret blazer udenover. Kan du ikke se det for dig? :-)

Generelt laver Erbs Denmark de fineste styles, som kan redde enhver lørdag aften - både på den ene og den anden måde ;-) Og hvis du synes, at blondebodyen her er lige så fin, som jeg synes - så skynd dig og smut en tur forbi den store NORR i Pilestræde. Vi ved jo alle sammen, at vi ikke kan gå ind i en ny sæson uden blonder, ikke?

Kristine

Indlægget er sponsoreret af Erbs Denmark

Likes

Comments

BEYOND

Følgende skriv kan kun fremstå som en værre fedterøvstale, og det er det da måske også. Men jeg har ikke fødselsdag før om lang tid, så det er altså ikke fordi, jeg går efter store gaver i den nærmeste fremtid :-) Ikke desto mindre så har jeg brug for at lette hjertet i disse stunder, hvor jeg har været artig til at få set og fortsat vil se mange af mine forskellige venindegrupper. For lad mig lige slå én ting fast; jeg har usammenligneligt de bedste veninder af slagsen! Ikke nok med at de er søde og rare - de er også sjove, loyale, smukke, betænksomme og er der ALTID for mig, når lokummet brænder på. I disse tider sker der mange ting for mange af os; nogen får nyt arbejde, nogen får uddannelsen på plads, nogen slår op med kæresten, andre får ny kæreste, nogen bliver endda gift, mens nogen står uden tag over hovedet, nogen køber hus, mens andre har gang i den vildeste selvrealiseringsproces. Jeg er vild med det hele - for alle deres historier er lige så meget med til at skabe mig, når jeg bruger tid på at sætte mig ind i deres sted. Og det er en god ting - for det nytter ikke, at man kun har øje for sin egen snude og ikke 1 meter længere fremme.

Venner er trods alt den familie, man selv vælger. Og hvis jeg skal kigge udover den venne-familie, jeg har fået lavet mig, så har jeg ramt plet. Nogle af mine veninder går helt tilbage til barndommen, mens andre er kommet inden for de seneste år. Fælles for dem alle, som jeg kalder mine tætteste venner er, at jeg stoler på dem, jeg kan sige ALT til dem, jeg kan drikke kaffe med dem, men jeg kan i den grad også fulde mig med dem, som var vi 16½ år igen. Det må alt i alt være dét, man bruger venner til <3

Jeg har altid kunnet med mange forskellige typer, men det varmer alligevel i min lille hjertekasse, at jeg kan invitere op til 18 piger op i min lejlighed, som kan finde ud af at være i samme rum. Så piger - i ved hvem i er - og hvis i læser med, så skal i vide, at Carolaro holder af jer. Ej, jeg elsker jer sgu. Også selvom jeg ikke altid er lige god til at tale om følelser og den slags. Derfor må det her være det tætteste, vi kommer på et kærlighedsbrev fra mig til jer. Og i den anledning vil jeg gerne fortælle jer, at i er for fede, og at jeg glæder mig til alle vores fremtidige kaffeaftaler, festlige branderter, ferier, telefonopkald om stort som småt, og alt det andet vi kommer til at opleve sammen. I har i den grad gjort mig til den, jeg er <3 TAK.


Caroline

Likes

Comments

View tracker

copenhagenstories@copenhagenstories