Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
View tracker

OUTFIT

Nu skal du se løjer, hvad jeg har fået tilsendt. Det er ikke bare fint, det er meget fint. Og i sådan en træls periode som jeg er inde i for tiden, hvor jeg hverken kan finde ro eller hjem, så er der ikke noget som en lille gave, der hjælper på humøret. Jeg har nemlig fået den fineste bodystocking fra Erbs Denmark. Jøsses, jeg synes den er pæn. Men jeg er også en værre sucker for blonder, så der har de ramt helt plet. Nu rendte jeg godt nok rundt i den i det bare ingenting forleden (så behagelig er den!!!), men jeg skal helt sikkert style den med højttaljede momfit jeans og en cool læderjakke eller herreinspireret blazer udenover. Kan du ikke se det for dig? :-)

Generelt laver Erbs Denmark de fineste styles, som kan redde enhver lørdag aften - både på den ene og den anden måde ;-) Og hvis du synes, at blondebodyen her er lige så fin, som jeg synes - så skynd dig og smut en tur forbi den store NORR i Pilestræde. Vi ved jo alle sammen, at vi ikke kan gå ind i en ny sæson uden blonder, ikke?

Kristine

Indlægget er sponsoreret af Erbs Denmark

Likes

Comments

View tracker

BEYOND

Følgende skriv kan kun fremstå som en værre fedterøvstale, og det er det da måske også. Men jeg har ikke fødselsdag før om lang tid, så det er altså ikke fordi, jeg går efter store gaver i den nærmeste fremtid :-) Ikke desto mindre så har jeg brug for at lette hjertet i disse stunder, hvor jeg har været artig til at få set og fortsat vil se mange af mine forskellige venindegrupper. For lad mig lige slå én ting fast; jeg har usammenligneligt de bedste veninder af slagsen! Ikke nok med at de er søde og rare - de er også sjove, loyale, smukke, betænksomme og er der ALTID for mig, når lokummet brænder på. I disse tider sker der mange ting for mange af os; nogen får nyt arbejde, nogen får uddannelsen på plads, nogen slår op med kæresten, andre får ny kæreste, nogen bliver endda gift, mens nogen står uden tag over hovedet, nogen køber hus, mens andre har gang i den vildeste selvrealiseringsproces. Jeg er vild med det hele - for alle deres historier er lige så meget med til at skabe mig, når jeg bruger tid på at sætte mig ind i deres sted. Og det er en god ting - for det nytter ikke, at man kun har øje for sin egen snude og ikke 1 meter længere fremme.

Venner er trods alt den familie, man selv vælger. Og hvis jeg skal kigge udover den venne-familie, jeg har fået lavet mig, så har jeg ramt plet. Nogle af mine veninder går helt tilbage til barndommen, mens andre er kommet inden for de seneste år. Fælles for dem alle, som jeg kalder mine tætteste venner er, at jeg stoler på dem, jeg kan sige ALT til dem, jeg kan drikke kaffe med dem, men jeg kan i den grad også fulde mig med dem, som var vi 16½ år igen. Det må alt i alt være dét, man bruger venner til <3

Jeg har altid kunnet med mange forskellige typer, men det varmer alligevel i min lille hjertekasse, at jeg kan invitere op til 18 piger op i min lejlighed, som kan finde ud af at være i samme rum. Så piger - i ved hvem i er - og hvis i læser med, så skal i vide, at Carolaro holder af jer. Ej, jeg elsker jer sgu. Også selvom jeg ikke altid er lige god til at tale om følelser og den slags. Derfor må det her være det tætteste, vi kommer på et kærlighedsbrev fra mig til jer. Og i den anledning vil jeg gerne fortælle jer, at i er for fede, og at jeg glæder mig til alle vores fremtidige kaffeaftaler, festlige branderter, ferier, telefonopkald om stort som småt, og alt det andet vi kommer til at opleve sammen. I har i den grad gjort mig til den, jeg er <3 TAK.


Caroline

Likes

Comments

View tracker

BEYOND

Jeg har lige trænet - jeg har haft en god og produktiv dag på arbejdet. Jeg burde være glad. Men jeg har lige oplevet noget, som gav lidt stof til eftertanke på den lidt ufede måde. Dagens indlæg bunder nemlig i dugfriske erfaringer, for på vej hjem fra træning oplevede jeg en mand på cykel blive overfaldet af to unge gutter midt på Nørrebrogade med spark og slag. Jeg bor selv på Nørrebro, hvor der sker ting og sager i tide og utide - men den hændelse så alligevel meeeeget underlig ud. Så velvidende at jeg som kvinde nok ikke kunne have stillet særlig meget op, så holdte jeg alligevel ind til siden på min cykel, og spurgte om manden var ok (de to unge gutter var løbet rundt om hjørnet, inden jeg nåede op til manden). Til dét kunne en ganske chokeret, middelalderende mand svare "ja, men jeg er da lidt i chok, og min cykelkæde er hoppet af". Derfor tilbød jeg at blive ved ham indtil, at han lige var kommet sig og havde fået fikset sin jernstang. Da han 7-10 minutter senere var ovenpå, sagde han, "tak fordi du stoppede op og spurgte, om jeg var ok". Og ved du hvad kære læser, de få minutter vil jeg gerne bruge på at sikre, at et andet menneske ikke føler sig utryg på cykelstien. Desværre oplevede både han og jeg, at stort set alle andre blot cyklede videre - garanteret usikre over, hvad der konkret skete, og at de helst ikke ville blande sig. Fair nok, men faktum er bare, at manden virkelig havde brug for et lille skulderklap og ikke mindst én til lige at holde cyklen. Og det synes jeg, at vi skal blive bedre til, når nu det er så lidt, der skal til. Skal vi ikke prøve det?

Til orientering overfaldt de to unge gutter formentlig cyklisten, fordi de gik midt på cykelstien, og cyklisten prøvede at få dem væk via tilråb ala "flyt jer". Det var åbenbart for meget for de to fyre... Verden er sgu et fejt sted nogen gange.

Det var dagens ord. Hav en fantastisk aften <3Caroline

Likes

Comments

BEYOND

Skirt fra Zara lignende her, Valentino Rockstud sort lak her

Måske har du bemærket, at der har været lidt stille på los bloggos henover weekenden? Krisser og jeg har nemlig begge haft truffet et aktivt valg om at være tilnærmelsesvis offline på alt, hvad der hedder sociale medier. Men også kun næsten. For der er da blevet lagt et par insta-stories op og et enkelt billede her og der. Men det har været minimalt. Det skyldes særligt, at tiden er blevet brugt på 100% afslapning tilsat en masse familietid. To væsentlige drivkræfter i mit liv. Krisser og jeg er jo begge bosat her i København (surprice), mens vores familier bor cirka 1 times kørsel herfra. Derfor ser vi heller ikke vores familier på ugentlig basis. Faktisk kan der godt gå op til en måned, hvor jeg ikke er i kontakt med min familie. Netop derfor vil jeg også gerne være ekstra meget tilstede, når jeg endelig er sammen med dem, jeg deler stamtavle med. Og i weekenden stod den så på svigermammas 60 års fødselsdag langt ude på landet, hvor mine egne forældre også var med. Så kort sagt; min weekend har stået på overspisning af suppe, steg, is og forsamlingshus, bogstavelig talt. Så har man også prøvet det i 2017.

Når nu det så igen er blevet mandag, og weekenden er ovre samt arbejdsugen igang, så føles det uendelig rart at have ladet op. Og så kan det godt være, at du tænker "jamen det er jo bare en weekend?!". Jovist, men bloggen har jo nærmest ikke sin eksistensberettigelse, hvis ikke vi opdaterer den regelmæssigt. Så en weekend må være nok for os. Weekenden har i hvert fald gjort, at jeg hverken har stresset rundt over mangel på skrevne indlæg, træning, rengøring eller andet, der ofte fylder i mine weekender. Det har virkelig været rart - tilnærmelsesvis sundt - og det kan jeg kun anbefale til jer, der har for vane at have travlt program. Jeg har i hvert fald taget hul på denne mandag med meget mere energi og gå-på-mod. Så i dag kan det nok være, at der både skal skrives blogindlæg, forbrændes kalorier henne i fitten, hjem til Krisser og se håndbold, og måske skal min nye Nilfisk støvsuger også svinges i aften. Offline pauser kan udrette mirakler.


Caroline

Likes

Comments

INTERIØR

Vi piger/kvinder (du vælger selv, hvilken kategori du hører ind under) ELSKER blomster. Og forklaringen er såre simpel; blomster er et udtryk for kærlighed, betænksomhed, detaljeorientering, æstetik og nærmest vigtigst - hygge. Følelser og udtryk som vi elsker. Der er tillige heller ikke noget som duften af friske blomster, der har spredt sig i hele hytten. For ikke at nævne overraskelsens glæde, når man modtager dem. Drenge, hører I efter?!

Nogle gange hænder det bare, at der går lidt for lang tid mellem, at man modtager blomster - man har jo kun fødselsdag 1 gang om året :-) Ligeledes kan jeg personligt selv være lidt sløj til at give blomster ud. Og her kommer Flower Tales CPH ind i billedet. Fra 156 kr. og lidt opefter kan du enten sende eller få tilsendt en smuk, smuk buket lige til døren. Og vi taler altså ikke bare 10 stilke roser - det er forskellige smukke blomster og grønne grene, som er sammensat til en unik daglig blomst, der varierer dag for dag. Se bare min onsdagsbuket jeg fik ind ad døren, er den ikke flot??

Du kan få leveret en blomsterbuket mandag til fredag imellem 12-18, og prisen for levering er 46 kroner, uanset hvor i Storkøbenhavn blomsterne skal leveres. Du kan bestille din eller den heldige modtager af dagens blomst lige her.

Caroline

Indlægget er sponsoreret af Flower Tales CPH, men holdningerne er mine egne

Likes

Comments

View tracker

copenhagenstories@copenhagenstories