Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

MUSIC

Nu er vi jo begge fra landet, og har begge relativt meget kontakt med vores rødder og dér, hvor vi kommer fra. Derfor støtter vi også op, når der sker ting og sager in da hood. Og det kan man roligt sige, at der er gjort i min hjemby, Mørkøv. Faktisk har den bette by, som har lidt under 2.000 indbyggere, formået at stable en ny musikfestival på benene, der løber af stablen 25-27 maj. Festivalen hedder FOX Festival og alle er velkomne! Og så tænker du sikkert, "Hvorfor lige det navn?". Årsagen er simpel - festivalen er beliggende på en høj, som vi kalder for Rævebjerg (et i øvrigt oplagt sted at møsse med alle sine ungdomskærester), og så har man nok tænkt, at Fox var lidt mere sexet en Ræv Festival :-)

På programmet er blandt andet Dúné, Gulddreng, Magtens Kooridorer, Infernal, Kato og mange andre, som kan kickstarte din festivalsæson. Du kan tjekke hele programmet ud her her. Og hvad der endnu bedre er, at en partoutbillet kun koster 700 kr. for alle 3 dage. Den eller billigere dagsbilletter kan du købe lige her.

MEN, men, men vi har ganske belejligt fået lov til at udlodde 2 partoutbilletter, og dem har du nu mulighed for at vinde! Det eneste du skal gøre er at kommentere herunder, hvem du vil have med som ledsager, og så trækker vinderen d. 14. april, så du kan nå ud og købe telt og klapstol i tide :-)

Caroline

Indlægget er sponsoreret

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

REJSER

Godmorgen smukke jer. Klokken er lige knap ni om morgenen her, og derhjemme ligger I og buldrer om kap i nattemørket. Det er sidste dag for mig her i paradiset, Thailand, og jeg sidder og nyder lydene, udsigten og de allerede 29 grader på altanen. Det har sgu været en dejlig tur. Ikke mindst fordi vi har boet på 3 fantastiske hoteller, men også fordi vejret har været lige i øjet (dog ledsaget af 1 dag med regn i lårfede stråler og storm), maden fænomenal, gårsdagens bådtur med besøg i skjulte grotter og turisthelvedeattraktionerne, Monkey Beach og James Bond Island, en oplevelse. Det gør jeg dog aldrig igen - altså besøger de øer! 1.000.000 turister samlet på samme sted. Men så er det prøvet.

Den kendte klippe i James Bond filmen fra 1974.

Noget jeg heller aldrig gør igen er at bosætte mig i Phuket, som vi har gjort de sidste 5 dage. Her slapper jeg slet ikke af på samme måde, som jeg gjorde i Khao Lak. Men det er jo forskelligt fra person til person. På den overskyede dag tog vi ind til Patong - forfærdelig ucharmerende sted, hvis du spørger mig.

Derudover har jeg nærmest gjort forretning i at sælge kimonoer hernede fra. Så dem skal jeg hjem og overlevere til de glade ejermænd ellers rettere sagt kvinder. Havde jeg plads i kufferten, havde jeg rippet hele Thailand for de silkebanditter :-)

Hvor om alting er, så glæder jeg mig til at komme hjem. Når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg se, at der er kommet lidt ekstra kilo på sidebenene (damn you daglige pandekager, vafler, cola, frugtshakes, ris og nudler). Og jo, det må der selvfølgelig også gerne, når man har ferie. Men derfor kan jeg stadig godt glæde mig til at besøge fitten flere gange end de 3 gange, det er blevet til hernede. Jeg glæder mig faktisk også til at komme hjem på arbejde. For samme dag jeg gik på ferie, fik jeg overleveret en ny spændende kunde. Men nu skal vi ikke tale arbejde... Så jeg glæder mig selvfølgelig til at komme hjem til min lejlighed, min familie, mine venner og især Kris. 2 uger væk fra hinanden er længere, end vi nogensinde har præsteret, og det er ikke uden grund. For jeg har savnet hende. Og 2 uger betyder, at der er meget, der skal catches op på - derfor har vi allerede en date i kalenderen: på lørdag skal vi spise på det nye hangoutplace og spisested, LO-JO Social.

Hvad endnu bedre er, at jeg har modtaget flere beskeder om, at jeg vender hjem til decideret lækkert forårsvejr. Det kunne jo faktisk ikke være bedre timet?

Venner, jeg glæder mig til at se jer igen, og jeg lover at fylde kufferten med varme og overskud <3

Caroline

Likes

Comments

OUTFIT

Selvom jeg er fyldt 26, er jeg ikke blevet for gammel til at iføre mig tyl - især ikke på min egen fødselsdag. Jeg vil sågar påstå, at det hører hjemme lige akkurat på sådan en dag! Så da jeg fabrilsk rendte rundt efter kjolen, dagen inden dagen, var jeg ikke i tvivl, da jeg faldt over denne lange kjole fra H&M til 399 bananer. Den er lige tilpas prinsesse og edgy på én og samme tid. Du kan jo selv finde den lige her og med garanti også i de fleste H&M butikker.

Kristine

Likes

Comments

FOODIE, KØBENHAVN

Madklubben har slået til igen. Både på den ene og den anden måde. For én ting er, at vi i onsdags var ude med vores månedlige madklub (læs om madklubben her), men vi fik også afprøvet den nye Madklubben Nørrebro, der for nyligt er åbnet i Gran Torinos gamle lokaler på adressen Sortedam Dossering 7C på... ja, Nørrebro. Og forventninger var høje, for det er altid en fornøjelse at være på Anders Aagaards restauranter: Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Madklubben Bistro og ikke mindst Gran Torino. Både fordi stemningen altid er i top - det samme er servicen og selvfølgelig også maden.

Hvordan var det så denne gang? Overordnet godt, men ikke prangende. Rundt om bordet blev der prøvet kræfter med oksetataren og den røget laks til forret. Mens både den stærke kylling, den nørrebro'ske lammesharwarma og den stensikre cheeseburger med fritter blev testet som hovedret. Alt sammen lækkert men ikke til UG med kryds og bolle. Der manglede bare lige det sidste. Desserten var til gengæld vild! Indbagt snickersbar med is til - hvad siger du så? Vores hjerter slog dobbelttakter i dét, vi indtog den - men på den der helt rigtige, vulgære måde. SINDSSYG afslutning!

Servicen var dog som altid rigtig fin. Vores ene veninde havde fået bestilt en cocktail, der kunne få selv en havnearbejder til at give op, vel og mærket selvom at hun var blevet advaret af tjeneren på forhånd. Alligevel blev der taget imod den, så den kunne blive fortyndet med hyldeblomst indtil, at vores veninde kunne klemme den ned. Derudover fik vi lov til at sidde der som de absolut allersidste gæster uden, at nogen tjenere var henne og presse på. Det er noget sådan 5 talende vandfald som os kan lide. Og helt ærligt, vi kom af med cirka 250-300 kr. pr mand for 3 retter +1 flaske vin og vand til deling. Det er da ok?!

Så overall kan vi sagtens anbefale restauranten. Især til større selskaber, og hvis budgettet skal holdes nogenlunde nede. Og så kan det jo være, at forretterne og hovedretterne i fremtiden kommer til at ramme vores smag lidt mere. Menuen skifter trods alt ret ofte. Du kan se menuen lige her.

Kristine og Caroline

Likes

Comments

BEYOND

I lørdags var det min fødselsdag nummer 26. Selvom tallet hverken er rundt eller noget særligt at fejre, så endte min dag, med at være noget helt specielt.

Overraskelserne startede allerede fredag, hvor Caro havde sendt den smukkeste buket, "pre-birthday-flowers", fra yndlings Flower Tales <3

Morgenen startede ellers ikke helt godt ud. Jeg var dårlig, havde kvalme og opkast... Ikke hverken den mest charmerende eller fede måde at starte sin fødselsdag på. Min veninde Nikoline, som havde været til sleep over fra dagen forinden, havde inviteret mig på brunch, som jeg virkelig måtte samle mig sammen for at tage til. Vi spiste på Den Blå Hund på Frederiksberg, rigtig hyggeligt og virkelig god morgenmad. Men jeg var sløj og skyndte mig hjem i seng under dynen.

Efter at have puttet i sengen det meste af eftermiddagen, kom jeg på benene, smuttede i et laaangt bad, og tog derefter hjem til min søde veninde, Mette, for at drikke hvidvin. Derefter gik rejsen mod Sticks & Sushi på Tivoli hotellet for mig og 2 veninder: Lækker mad og vanvittige drinks, der fik mig til at glemme alt om mit dårlige helbred.

Pigerne ville, efter maden, ind til byen. Så de fik mig overbevist om at tage på Chateau motel, selvom der ikke ville være et øje på den tid (kl. 22). Men argumentet lød, at vi skulle ind og mødes med drengene. Vi vandrede op og ned af trapperne - de var der ikke. Til sidst endte vi med at gå op i et af de bagerste rum. Her blev jeg mødt at en skrigende flok piger, der med fuld skrald råbte "SURPRISE". Der blev spillet fødselsdagssang ud af højtalerne, som jeg begyndte at synge med på, da jeg mest af alt i det sekund troede, at jeg var til en andens surprise party. Det var lige indtil, at det gik op for mig, at det var min egen. MINE veninder stod i lokalet og klar til at fejre min seksogtyvende fødselsdag.

Det vildeste er, at det er Caro (sammen med sine allierede), der har arrangeret alt det her for mig, på trods at at hun sidder på den anden side af jordkloden. Det er for vildt at have så gode veninder, der har lyst til at bakke sådan et arrangement op, og det er endnu vildere at have en veninde, der arrangerer en aften til ære for en. Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget det betyder. Caro, du har sat baren højt!

Så som den 26 årige kvinde, jeg nu er blevet, må jeg bare have lov at sige, det er startet godt! Også selvom den første dag (i går, søndag) bød på en helvedes masse tømmermænd. Men det tager jeg gerne med! <3

Kristine

Likes

Comments

copenhagenstories@copenhagenstories