Copenhagen Stories
Copenhagen Stories
Copenhagen Stories

BEYOND

Først og fremmest vil jeg sige tak for alle de søde beskeder og kommentarer, jeg har fået på baggrund af det indlæg, jeg skrev om Hr. Larsens og mit brud (ellers læs her). Det har været elskværdigt helt op til skyerne. Selv Anders - der hader det her blogunivers - skrev, at han havde læst med, og at han havde trukket på smilebåndet, da han havde læst det. Så kan man ikke opnå mere :-) Men det er jo også ved at være et stykke tid siden, jeg skrev det, og så har der ellers været mussestille på bloggen siden. Pånær i går altså. Men forklaringen kommer her... Krisser tog jo med vores 4 bedste veninder til Mallorca - en ferie som jeg også havde flybilletter til, men som jeg ikke kunne få fri til grundet VOLDSOM travlhed på jobbis. Og VOLDSOM travlhed skal læses med stor fed streg under! Jeg sad lige og kiggede på min timeseddel for de sidste 30 dage, og den er på 210 timer. 210 timer som er brugt på oplæring i min nye stilling, et roséevent for en fransk vinkunde, som jeg har været ansvarlig for, samt et Ford/B&O event som vi afholdte sammen med vores engelske kontor, og så bare alt det andet sædvanlige... Og så bor jeg jo midlertidigt på et værelse, som - selvom det er lækkert - ikke nødvendigvis bidrager til den største mentale ro. Så der har simpelthen været for meget om mine ører til, at jeg har kunne sætte mig ned og fordybe mig i bloggerskriblerier.

Jeg fik til gengæld også nok af alt det, der skete herhjemme, og jeg fik særligt nok af at se de andre 5 piger sende billeder af sol, +25 grader og azurblåt vand. Så hvad gjorde jeg? Jeg købte sgu da en envejsbillet til Palma torsdag aften, da vi alligevel var gået på Store bededags-miniferie, og så ræsede jeg med lynets hast ned til de andre. Og så kunne jeg tage min oprindelige returbillet i brug på vejen hjem. Hammer smart og hammer dejligt. På den miniferie lovede jeg mig selv at koble helt fra, hvilket (næsten) lykkedes..

Hov! Og så kan jeg ikke huske, om jeg har fortalt det, men jeg har fået lejlighed! Det har jeg også brugt lidt krudt på det sidste stykke tid. Men nu er der kommet styr på det, og jeg har skrevet under på kontrakten. Så mandag 5. juni flytter jeg ind i min helt egen lejelejlighed på Nørrebro, rundt regnet 50 m. fra den gamle. Hold nu op hvor jeg glæder mig til at indrette den, starte et nyt kapitel og være me, myself and I. Også selvom der skal hostes en masse penge op nu på møbler, forsikringer, internet osv. osv. osv. Sweet adult life...

Men for at gøre en lang historie kort, så kan jeg bare sige, at jeg har arbejdet i døgndrift på diverse ting den seneste tid. Sådan er det nok bare at være blevet voksen. Men nu vender det lidt, og der vil igen være tid til at pleje Krissers og mit lille barn, bloggelotten <3

Ha' en vidunderlig søndag!


Caroline

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

OUTFIT

Glædelig lørdag lovers <3 Fy for den for en stilhed, der har været her på domænet. Og den forklaring skal du nok få en af de kommende dage, men lige nu skal det handle om noget andet. Nemlig en t-shirt i den gode sags tjeneste. Måske har du set, at vi har postet et par billeder på Instahansen med denne t-shirt med skriften "I heart you". T-shirten er lavet i et samarbejde mellem Just Female og Hjerteforeningen, og den er netop kommet på webshoppen! Så hop ind og køb den fine hvide sag til 349 kr her, og støt en fantastisk sag. Vi kan indskyde, at vi begge har fået rigtig mange pæne ord med på vejen, når vi har haft den på, for den spreder automatisk kærlighed og glæde <3

Kristine og Caroline

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er i den grad vores egne

Likes

Comments

INTERIØR

Nogle gange vælger livet altså at lægge en hundelort lige ovenpå hovedet af dig, billedeligtalt. Og jeg har det lidt sådan nu as we speak. For på nuværende tidspunkt skulle jeg have ligget ved en stor, turkis pool sammen med Krisser og vores 4 bedste veninder, og her skulle jeg have drukket sangria, hørt Despacito med Justin Bieber og have arbejdet på én ting alene: min kulør. Det har min kære arbejdsplads valgt at sætte en stopper for. Så deeeet... Så hvad gør man så, når den ene person, man taler med stort set hele tiden, er væk i en hel uge? Og det samme er de andre, man taler måske halvt så meget med. Ja det spørgsmål har jeg stillet mig selv op til flere gange i løbet af i går. Det har udmundet sig i følgende planer for ugen:

- Det kan godt være, at jeg har pakket flyttekasser og båret rundt på tunge møbler. Men jeg har altså været en doven hund den sidste måned, hvad angår mine besøg henne i fitten. Det skal vi lige have rettet op på, så jeg kan stå helt knivskarp til bikinisæsonen.

- Jeg har sat mig for, at jeg skal blive en haj til sociale medier. Og her tænker jeg ikke på, at jeg skal blive bedre til at smide bikinibilleder op...næ du, jeg vil uddanne mig selv, så jeg kan få badass marketing- og PR skills. Jeg får måske brug for dem før eller siden...

- Aldrig glem hyggen. Derfor skal jeg ud og drikke kaffe med en veninde i aften. I morgen skal jeg drikke rødvin med to af mine sjoveste venner, og så regner jeg med at fylde min forlængede weekend med frokostaftaler og måske lidt mere vin.

- Tiden er ikke min ven. Det samme er min bankkonto egentlig heller ikke. Men jeg skal jo igang med at købe ind til min nye lejlighed, og lige for tiden finder jeg temmelig meget inspiration på webshoppen Moodings. Se selv nedenunder. Jeg kunne købet rub og stub derinde!

Messing pendel her, Glas pendel her, Plakat her, Normann spejl her, Bloomingville puf her, Bloomingville tøjstativ her, HAY plaid her, Ferm Living toiletpapirholder her, Bloomingville toiletspand her


Og hey, så er jeg lige kommet i tanke om, at vi har fri på fredag!!! Så skal det hele jo nok gå :-)


Caroline

Indlægget indeholder affiliatelinks, men holdningerne er mine egne

Likes

Comments

BEYOND

Som Krisser vist så fint skrev i et indlæg i sidste uge, så har jeg haft lidt mange ting at se til den seneste tid. Det gælder både på arbejdet, i min hverdag og i mit privatliv. Og angående mit privatliv, så har fået en erkendelse af, at jeg faktisk er temmelig privat, når det kommer til stykket. Derfor har jeg også været enormt meget i tvivl om, jeg egentlig skulle skrive dette indlæg. Men det har jeg nu valgt at gøre, da omstændighederne er foregået i al ro og orden, og nogen af jer måske har undret jer over, at jeg har sovet - eller rettere sagt boet - hos Krisser den seneste tid. Men sagen er den, at Hr. Larsen og jeg har valgt at gå hver til sit. Det er foregået lige akkurat så udramatisk og smooth, som det overhovedet har kunnet, og vi er stadig gode venner. Vi holder hammer meget af hinanden - jeg holder i hvert fald af ham - og skal fortsætte med at holde kontakten ved lige, så han kan fikse min cykel, når den går i stykker, og jeg kan indrette hans lejlighed :-)
Men svaret er "jo", hvis du sidder og tænker, "men er det ikke helt vildt mærkeligt?". For nu står jeg her, alene på egne ben, efter at have kendt ham i 8 år. Nu skal jeg til at tage egoistiske beslutninger, have en primær fødevarekilde i form af færdigretter på de mærkeligste tider af døgnet, beslutte hvilket bredbånd jeg skal have, og være voldsomt meget sammen med mine veninder, så jeg ikke bliver hende den underlige dame, der altid sidder hjemme i sin stue. Ej, det sidste har jeg for meget krudt i måsen til. Men alt det andet skal nok holde stik.

Det leder mig videre til næste step i fortællingen: jeg har nemlig været så urealistisk heldig at få tilbudt en lejlighed 50 meter og en spytklat fra den gamle fra start juni, uden at have slået noget op eller råbt højt. Og det er ikke en hvilken som helst lejlighed. Det er min venindes, som jeg så første gang for et halvandet år siden og blev smaskforelsket i. Det er absolut ikke en af de der perfekte lejligheder, for den er fuld af lappeløsninger og sjove finurligheder, men den kan sgu bare noget. Så i skrivende stund bor jeg hos to søde piger, og her går al min tid med at kigge efter sofa, spisebord, lamper, nips en masse osv. osv.. Hold op det tager lang tid og kan blive en dyr affære. Så skulle nogen bolig/interiør webshops imod al forventning læse med derude, så hold jer ikke tilbage :-)

Men udover at fortælle højt, hvorfor der (blandt andet) har været lidt stille her på stadion, så vil jeg slå et slag for, at gode brud kan ske! I situationen var det forfærdeligt at skulle tage snakken - men snakken var lige netop den, der gjorde det "nemt" for os og for at runde det af på en pæn måde. Så hvis du elsker eller holder meget af din partner, men føler at i træder vande, så speak out loud og tal om, hvor i vil og kan tage jeres forhold hen. Jeg lover, at det er en bedre løsning end at gå og håbe på, at den anden gør det, eller at den anden til sidst får nok af din dårlige attitude, der er tilvejebragt af utilfredshed, så det ender i et kæmpe skænderi.

Og her til sidst: Anders, hvis du læser med (du hader jo det her blogunivers), så skal du vide, at du har været og er jordens bedste mand og kæreste, og du fortjener alt det bedste på din vej!


Masser af kærlighed

Caroline

Likes

Comments

BEYOND, KØBENHAVN, OUTFIT

Playtype POP kop her, rød Just Female kjole her

Er der nogen, der gider stoppe tiden for mig i denne weekend? Jeg synes godt nok, der er fart over feltet! Fredag vågnede jeg ellers med et kæmpe overskud og med udsigten til en relativ kort arbejdsdag efterfulgt af ferie - det er jo i morgen, mandag, at jeg ræser med hele holdet (undtagen Caro) til Mallorca. Det blev så en super hektisk arbejdsdag, hvorefter jeg fik besøg af mama Esmer og faktisk havde 2 andre aftaler. Men sidstnævnte måtte jeg aflyse, da vækkeuret ringede 4:30 lørdag morgen. Dagen i går stod nemlig på golf med holdkamp i Roskilde. Zzzz.. Heldigvis vandt vi - så klokken 4:30 var ikke helt spild :)

Efter golfsejr i forårssolen mødtes jeg med Caro, og vi ræsede sammen til åbning af de seje Foréts nye studio beliggende Ved Glyptoteket 6. Vi er jo kæmpe fan af brandet med de dejligste sweat's og tee's. Især den gule sweat, som er på billedet herover, har stjålet vores hjerte. Og når de så tilmed tilbyder øllermøller i solen, så er vi endnu mere solgt. Så hop lige ind på drengenes webshop her eller besøg dem mellem kl. 10-16 i hverdagen nede i biksen - du kan stensikkert finde noget godt enten til dig selv eller mande.

Men golfen er ikke lagt på hylden for nu. Jeg er faktisk i samme sekund på vej ud af døren for at spille endnu en holdkamp. Så ønsk os lige held og lykke - og nu du er igang, kan du også ønske mig god ferie fra i nat af, hvor jeg skal stå klar til afgang mod sydens sol og afslapning på level 100. Aaaaah det bliver dejligt.


God søndag <3


Kristine

Likes

Comments

copenhagenstories@copenhagenstories