Solskin, veninde-hygge, god mad og farverige drinks.

Vi har været et smut i kamerarullen og ovenover ser i et udsnit fra den seneste tid - tag et kig og nyd resten af dagen.

For vores vedkommende står den på hjemmelavede veggie burgers, venindetid og skrivedag, puha der er bare mange afleveringer :-O Zzz

hav det godt,

Emma og Matilde

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyyy damerne

Jakken er det bærende element i dine outfits i 10 måneder ud af årets 12 , så hvorfor ikke bare gå all out?

Ovenover ser du resultatet af en omgang selektiv online-browsing, for vi har nemlig samlet en masse cool overgangsjakker. Fælles for alle jakkerne er farver, print og lækre materialer, for det er vi altså fans af!

Husk du bare skal dobbeltklikke på dine yndlingsstyles for direkte link ;)

Til vi ses igen

E&MLikes

Comments

Contains affiliate links

Hallååå og god søndag morgen!

Vi har ovenover samlet de perfekte forårssneaks, for foråret er jo TIDEN til kondisko. Vi har en forkærlighed for klassikere, hvilket gør sig tydeligt gældende i udvalget af sko herover. Vi elsker dem alle og vi gerne rocke dem med et par råt afklippede, ankellange, lige jeans, en oversized skjorte og guld smykker! Måms.

Klik rundt og bliv forårsklar - husk i skal dobbeltklikke på billederne for direkte link.

Likes

Comments

Heyhey

Så blev det fredag og vi har i dag nydt solen i fulde drag. Den har stået på Gasoline burger på Borgergade, kaffe på Skt. Annæ plads, senere iskaffe på rooftop og tilsidst shopping på Østerbro.

Nu står resten af weekenden på fest og farver, tøsehygge og cafebesøg.

Må i have en god fredag, KNUS!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey tøserne

En af grundene til at vi absolut ELSKER forår, er de mange festligheder sæsonen bringer med sig. Om du skal til skolegalla, konfirmation, fødselsdag eller påskefrokost så har vi ovenover samlet en masse styles som er ideelle til netop dette.

Skoene er så fine fordi de først og fremmest begge har en god hæl og derved er top komfortable. Generelt er vi bare top vilde med ruskkindspumps, så vi er fans.

De ovenstående toppe elsker vi, både printet og farverne er bare så fine og forårsagtige. Style dem enten med et par lækkert fitted bukser og hæle eller med en nederdel og smykker, måms.

Klik rundt og bliv forårssmækker- husk i bare skal dobbeltklikke på billederne for direkte link.

Til vi ses igen,

Emma og Matilde

Likes

Comments

Halløjsa!!

Vi har i dag været til et monster spændende møde, hygget i den længeventede sol og vinduesshoppet - alt sammen på vores dejlige Østerbro. Vi elsker fortiden sortimentet i butikkerne Berg og OZ, man bliver så forårsinspireret og vi har virkelig gjort os nogle gode køb i de butikker over tiden. Der må i altså svinge forbi en dag inden længe tøser ;))

Nu står resten af dagen på afleveringer (Giiisp) .

Må i nyde jeres aften, knus fra os

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey mussepigerne

Vi er rigtig vilde med røde toner, det simpelthen så fint! Vi har ovenover samlet nogle styles som vi elsker. Især den mønstrede jakke fra Baum er vi ellevilde med. Også nettet med pels og skoene fra Bilibi vil vi top gerne rocke her til foråret.

Klik rundt og bliv forårsklar.

Til vi ses igen, Emma og Matilde

Likes

Comments

Contains affiliate links

Foråret er TIDEN til at gå med sneakers. Vi har ovenover samlet en håmdfuld som vi synes er super fineee!

Vi har aldrig været de store sneaker-hajer, for vi har i virkeligheden altid syntes at det der meget flashy sko trend, som Københavns teenage drenge i særdeles har udøvet med bravour, var lidt for meget. Vi synes at en lidt mere stille, klassisk sko er 1000 gange federe end en larmende og dyr limited sko der lidt ligner et rumskib. Haha ;-)

Gå efter klassikere, en hvid Nike cortez, Vans slip on, et par retro New balance eller simple lædersneaks. Det synes vi er så fint og forårsagtigt.

Til vi ses igen, møsser fra E og M

Likes

Comments

Hey og godmorgen sødepigerne

Så blev det søndag og vi skal i dag max hygge. I går gjorde vi det samme på Østerbro, hvor vi spiste veggie burger på Cocks & Cows, shoppede i Berg og ikke mindst nød solskinvejret og hinanden gode selskab;)

Emma købte I Berg, som nok er vores absolut yndlings butik fortiden, den ovenstående forårsfine bomber fra Storm og Marie. Den kan fåes online HER

Vi har faktisk besluttet os for, at fra nu af og til det bliver vinter igen vil vi KUN købe tøj i farve. Vi er fortiden rigtig inspirerede af farver som lyserød, orange, mørkegrøn osv, mums. Nu skal vi sørme være forårs og sommerklar ;))

Nyd jeres sidste weekends dag, knuzz fra Emma og Matilde


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyhey

Vi har ovenover samlet en masse styles som vi rigtig gerne vil gå med her til efteråret. Fortiden elsker vi især cardigans, det ser bare cool ud på den der cute 70´er inspirerede måde. Dyrk lige glimmercardiganen med lilla detaljer fra Baum, mumss den er sej.

Også synes vi de to sneaks er top fine, super klassiske og fede med et par ankel afklippede, lige jeans her til foråret.

Nyd jeres aften, møsser

Likes

Comments