Hola chicas

Vi er nu begge hjemme fra ferie og skoleugen er for alvor begyndt! Vejret er trist, så vi holder modet oppe med lækker mad og god musik! ;-)) tag et kig og lyt til nogle rare toner, knusser


Likes

Comments

Hey TøZZer!

Jeg netop trådt ind af døren, efter en forlænget weekenden i sneen! Det var den hyggeligste tur, omringet af skønne mennesker, sol og ømme ben.

Håber i har haft den bedste ferie

Krammer Matilde

@matildebielefeldtm


Likes

Comments

Halløjsa tjøzepiger,

jeg er lige hjemvendt fra en skøn mini-ferie i Berlin. Ovenover har jeg samlet lidt billeder fra den farverige by.

Må i nyde jeres sidste ferie dag, knusser fra Emma

Instagram: @emmaaarup

Likes

Comments

Foråret nærmer sig, og det betyder gallafester på landets skoler og gymnasier!!

Vi har samlet nogle top lækre styles som du kan bruge til alle fester! især elsker vi slangeskinds hælene, sådan nogle man kan danse i hele natten ;-)

tag et kig og nyd jeres dag, til vi ses igen -

Emma og Matilde <3

Likes

Comments

Lad det være ingen hemmelighed at vi onlineshopper RIGTIG meget - der er virkelig intet bedre end at ligge i sengen, høre musik og shoppe rundt, det er virkelig det mest afstressende i hele verden, haha, er vi enige?

Ovenover har vi samlet de items som lige nu ligger i vores virtuelle indkøbskurv. Vi elsker især de sorte støvler i højre side med guld nitter. Mega fede fordi de passer til alle outfits uden overhovedet at være basic.

Også er vi ellevilde med den sorte kimono, generalt synes vi bare at kimono-snittet er sindsygt flatterende på kvindekroppen, så elegant. Så mon ikke den bliver en hit overgangsjakke.

Vi helt pjattede med farven nude. Ruskindsstøvlerne i venstre side er så seje fordi de både fungerer til vinter med en cool frakke men også monster smukke til sommer med en hvid sommerkjole, solbrun-kulør og guldsmykker!

tag et kig, husk i bare skal klikke på billederne for direkte links.

Til vi ses igen,

Emma og Matilde

Likes

Comments

Happy valentines babier!!!

Fortiden spiser vi rigtigt ofte på Cantina! Vi fik verdens bedste pizzaer og drinks der igår, mums, det må i lige prøve ;)) Udover dette gik vi en lille,romantisk tur i smukke, kølige og solrige København.

Udover dette har alle butikkerne netop fået alle de nye varer hjem, specielt er vi ret vilde med Envii ´s nye, tjek det lige ud - især deres jakker.

Nu står resten af morgenen på afleveringer (!!), hvorefter vi skal til to spændende møder og tilsidst skal der veeeeniiindehyyggees!

Nyd jeres dag, knusser

Likes

Comments

Vi læængdes efter forår og lyse nætter, så vi er allerede nu begyndt at skifte vintergarderobens mørke tøj ud med lysere nuancer.

Vi har samlet en masse lækre styles som vi er helt pjattede med.

Især elsker vi den nude vest - forstil dig den udover en hvid skjorte sammen med et bar brede sorte bukser og de seje New Balance sneaks også med cool nude detaljer. Mumss!

Også elsker vi blusen i lækker rosa nuance yderst i venstre hjørne, SÅ fin og elegant og mega pæn med guldsmykker. Sådan en bluse der er mega god når man skal til konfirmationer og andre lidt finere arrangementer som foråret bringer med sig.

Tag et kig, husk i bare skal klikke på billederne for direkte links.

Til vi ses igen -

Emma og Matilde

Likes

Comments

Ferien er endeligt landet og solen skinner! Vi kan ikke få armene ned.. Vi har samlet lidt stemnings billeder hjemmefra inden turen går til Østrig og Berlin!

Nyyyd jeres dag, knusser

Likes

Comments

Accessories må være nøglen til at gøre ethvert basic outfits lækkert! Om det er blonde bh-en man kan ane ved den opknappede skjorte, eller halskæden der matcher glimmersokkerne, så er det bare top lækkert at være koordineret ;)

Vi står altid og mangler flotte bluser - de slags bluser der falder lækkert og som man kan bruge både til fest og hverdag, men uden at være basic. Ovenover har vi samlet de perfekte svar på netop dette! Mums.

vi ELSKER bukser. Brede, skinny, mønstrede eller farvede, med de helt rigtige bukser behøves du kun en hvid tee. Vi har samlet nogle styles ovenover, som vi er ellevilde med. tag et kig!

Knuzz Emma & Matilde

Likes

Comments