Mode

get the look

" Sneakers // Kjole // Strik God søndag morgen, i dag står dagen på afslapning, aaafleveringer og aftenhygge med vennerne. Hvordan jeg klæde…"

Mode

SØNDAGs snoozing

" Emma// Strik - HER // Bukser - HER // Matilde// Bluse - HER //Bukser - HER // Sent god-søndag-morgen, Vi sidder lige nu i vores seje glimm…"

Mode

Sneaks

" Vi er pjattede med sjove sneaks og for tiden er disse gule, ruskinds ballademagere fra Adidas et lyspunkt i november-mørket ;-) Køb dem HE…"

Contains affiliate links

//1 Plissé // 2 Boozt // 3 Boozt // 4 Boozt // 5 Boozt // 6 Boozt // 7 Boozt // 8 Boozt // 9 Boozt //

Julen er ligeså dyr og stressende som den er hyggelig og dejlig. For at hjælpe jer lidt har vi ovenover smidt nogle ideer til hvad man kan give veninden i gave samt inspiration til egne ønsker.

Man går aldrigaldrig galt i byen med søde basics, lækkert undertøj og fine smykker.

Klik rundt og bliv inspireret -

E&M

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Søøøøndag har stået på total afslapning, og en masse afleveringer. Jeg har så vidt muligt prøvet at undgå at gå udenfor, men er for tiden i gang med at tage kørekort. Derfor blev jeg tvunget ud og på glatbane i det her forfærdelige vejr. Jeg tog denne lækre frakke fra boozt over mig samt mine fede lyserøde adidas sneakers fra other stories på - simpelt, men smart.

Håber i alle nyder resten af jeres søndag

Krammer Matilde


husk i kan følge os privat på - @emmaaarup og @matildebielefeldtm

Likes

Comments

God søndag morgen,

i dag står dagen på afslapning, aaafleveringer og aftenhygge med vennerne. Hvordan jeg klæder mig til dette ses ovenover, og skal jeg udenfor hopper jeg i nogle nylonstrømper;)

Jeg er pjattet med sammensætningen af midi-nederdele, strikbluser og sneaks. Synes det er moderne, komfortabelt og klassisk, men også noget der adskiller en fra vintermængden af brede bukser og hoodies.

Klik rundt og bliv inspireret -

knus fra Emma

Pssst.. Husk i kan følge med privat på Instagram via @matildebielefeldtm og @emmaaarup

Likes

Comments

Emma// Strik - HER // Bukser - HER //

Matilde// Bluse - HER //Bukser - HER //

Sent god-søndag-morgen,

Vi sidder lige nu i vores seje glimmer jogger-sæts og har sammen lidt ondt af os selv efter weekendens strabadser.

For os kommer komfort øverst, så vi prioriterer gerne noget ekstra lækkert homewear, som også fungerer som smart hverdagstøj med sneaks og smykker.

Links er smidt ovenover -

E & M


Likes

Comments

Vi er pjattede med sjove sneaks og for tiden er disse gule, ruskinds ballademagere fra Adidas et lyspunkt i november-mørket ;-)

Køb dem HER

Knus

Likes

Comments

Bluse - Her // Bukser - Her

Flere har spurgt ind til ovenstående pænepæne sæt fra Maché.

Super behagelig og fungerer perfekt både til ultra hygge-dage og pæne festligheder. Direkte links er smidt, så tag et kig -

Til vi ses igen

Likes

Comments

Matilde - jakke (ligne) -boozt //sweater-Mache //bukser-boozt //hue- & other stories //taske-net-a-porter //

Emma -jakke-boozt //bukser-boozt //hue- & other stories //taske-net-a-porter //

Hey tøsepigerne

Vi har i dag max hygget, spist lækker frokost på Pixie og senere sippet gode cocktails, alt sammen iført ovenstående outfits. Vi er fortiden ret vilde med huer - udover at være enormt sæson-praktiske, er de et fantastisk, og herre undervurderet, tilbehør. Vi har derfor investerede i en masse farver således at vi altidaltidaltid kan matche vores outfits ;-)

Pssst... Pop Copenhagen , et af vores favorit brands når det gælder læderjakker og cool basics, holder lagersalg fra d. 16-19 nov. i den kommende uge. Det afholdes i deres butik på Møntergade 5 og der vil være procenter fra 70-80%. Så tag lige en veninde under armen og sving forbi!

Til vi ses igen -

E og M <3


Likes

Comments