// 1 BOOZT // 2 BOOZT // 3 BOOZT // 4 BOOZT //

Sommeren synger på sidste vers, september er lige om hjørnet og jagten på fede overgangsjakker skydes hermed i gang. Vi har ovenover samlet, hvad vi mener, er blandt denne sæsons sejeste svar på netop dette.

Især elsker vi den prikkede silkejakke og den lange denimfrakke med synlige stikninger. Alle jakkerne forhandles hos Boozt og er linket ovenover, så klik løs gurlis.

Kysmøs til vi ses igen <33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Emma // Nederdel - Maché // Bluse - Love stories // Stans - HER // Net - Nué Notes //

Matilde // Ganni Bluse - Boozt // Gucci bælte - Net-a-porter // Nike Sneaks - Asos //

Hey gurliss,

Vi har ovenover smidt nogle billeder fra forleden, hvor vi spiste en dejlig frokost, var til et spændende møde og hyggede på sommerskønne Nørrebro.

Fælles for vores outfits er de fine muslinge halskæder, som vi elsker for fortiden. Der er bare noget über 90'er cool ved dem, og så tilføjer de bare sommer til alle outfits. De kan købes lige HER . Vores outfits er linket ovenover, så klik løs.


Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER //

Hey gurlis

Vi har samlet vores online favoritter fra vores favorit high street brand, nemlig Mango. Vi elsker sensommerfølelsen ved de ovenstående styles, især nederdelen skal vi have. Forestil dig nederdelen med et par læderslippers, en hvid tee og en læderbiker udover på en solrig sommeraften..... måms

Klik rundt og bliv inspireret -

Til vi ses igen

E & M


Likes

Comments

Matilde// Bluse - Storm & Marie // Bukser - Uniqlo //

Emma // T-shirt - Lovechild // Nederdel - Udsolgt //

Skolen er startet og den a-menneske fordelagtige rytme er tvunget i gang... Istedet for at læse op eller andet fornuftigt, har vi ovenover smidt nogle billeder fra forledens event og modeshow blandt smukke omgivelser på Skodsborg kurhotel.

Har i spørgsmål så fyrer i bare en kommentar,

Til vi ses igen,

E&M

Likes

Comments

Emma - Bomber HER // Nederdel HER // Vans HER //

Matilde - Bukser HER // Strik HER // Sneaks HER //

Hey tøserne

Vi er genforenet efter næsten to ugers uudholdelig ferieadskillelse, så de sidste dage har foregået hånd-i-hånd. Vi har i dag spist lækker frokost, sippet gode cocktails, drukket iskaffe og parkhygget. Ovenover er vores outfits linket, tag et kig.

I morgen er vi inviteret til modeshow og forkælelse på Skodsborg kurhotel, Vi går altså bare all-in på ferie her i de resterende dage..

Tag et kig, hyg jer og nyd ferien!

Likes

Comments

Total juli-meteorologisk forvirring, sommerferietrip, uendelig mange cafebesøg og søde veninder, har de sidste dage i København stået på.

Jeg har samlet nogle billeder fra netop dette, så tag et kig.

Har i spørgsmål til ovenover vist tøj, så fyr en kommentar herunder.

Kysmøs fra Emma.

Likes

Comments

Hejsa!

Så tiden snart forbi i vores skønne sommerhus i france, hvor vi har spist, solet og hygget alt for meget. På onsdag går turen videre til dejlige Paris, hvor der i den grad skal SHOPPES!!

Lige en hurtig opdate, nu vil jeg sole videre (-;

knusser Matilde

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER //

Det vigtigste når man skal se herre cool ud i tøjet, er altså at man føler sig tilpas. Dermed skaaal komfort prioriteres, og det bliver det helt naturligt, i den bølge af sportsinspirerede kollektioner vi ser fortiden.

Ovenover har vi samlet nogle tooop fede, og ikke mindst komfortable styles, som skal rockes her i sommerhalvåret.

Klik rundt og bliv inspireret,

E&M

Likes

Comments

Heii fra det Franske!!

Solen skinner og jeg nyder mit dejlige selskab i sommerhuset, sammen med min familie og mine veninder Thea og Ida. Ovenover lidt stemningsbilleder fra de sidste 4 dage!

Kys fra Matilde

Likes

Comments

Mens min savnede Matilde daser i sydfrankrig, gør jeg det samme i Københavns knap på temperatur-pålidelige gader. Dette foregår med mine kære veninder armen og ikke mindst min, for sommerferien, hjemvendte storesøster Sofie. Vi har de seneste par dage søsterhygget på El Nacional og Cantina, samt sippet kaffe i byens sparsomme solstriber.

Jeg har ovenover smidt nogle billeder fra i dag, og hey, læg lige mærke til at vi blomster-matcher <3

Nyd jeres sommer,

Kys fra Emma

Likes

Comments