View tracker

De hele handler om tre magisk ord...

Pizza, burger og fritter!!! Vi kan ikke få nok. Vi har afprøvet stort set alle københavns spisesteder og har herunder samlet de steder du absolut SKAL besøge.

Yoburger

Yoburger laver burger og pomfritter i veeeerdensklasse. Deres fritter med trøffelmayo skal simpelthen prøves. MUMS!!

Nørregade 2, 1165 København K

Jaggers

Jaggers laver amazing burgers! Udover det sidder man i seje og rustikke omgivelser en med bar-agtig feel og seje lysskilte.

Istedgade 62, 1650 København V

Gorm´s Pizza

Gorms laver såå lækre pizzaer med super tynd, sprød bund. Deres kartoffelpizza med rosmarin og gedeost er monster lækker, det samme er deres pizza med serrano skinke og pesto.

Magstræde 16,1204 København K

P.S Bar og grill

Selvom stedet er blevet superduper hypet, så er maden viiiirkelig god. Både deres fritter med chillimayo og pizza´er skal opleves.

Pilestræde 12A · 1112 København K

Likes

Comments

Matilde - Jakke - HER // Tørklæde -HER

Emma - Jakke - HER // Taske - HER

Hey tjøzer

Vi har haft en skøn, KOLD dag inde i byen efter skole. Vi spiste vi en mums frokost i hyggelige cafe-omgivelser, var til et spændende møde og fik også shoppet lidt udsalg. I bliver nødt til at tjekke Carré ud, de har 40% udsalg!!:-0

Må i nyde jeres lille fredag

- Møs fra E og M


Likes

Comments

Hey Girls!

Den mest omfattende tøjkrise af dem alle, er altså den tøjkrise man har hver weekend inden man tager i byen. Men bare rolig tjøser, vi har ovenover samlet en masse flotte festbluser, alle til billige penge. Alle elegante, uden at være for vovede, og simple så de passer til alt.

gogogo!

Husk i bare skal klikke på billederne for direkte link ;-)

knusser fra Emma og Matilde

Likes

Comments

Matilde - Jakke -HER// Bukser -HER// Sweater - HER// Taske - proenza schouler//Tørklæde - Lala Berlin//

Emma - Jakke -HER//Bukser-HER// Sweater-HER//Hue - Gina tricot// Taske -Balenciaga//

Halløjsa!!

Vi har i dag haft en skøøøn ldag. Programmet har stået på et spændende møde inde i byen, en lækker frokost på the The Union Kitchen og ikke mindst udsalgshopping ;-))

København er bidende kold, så vi er begge hoppet i vinterfrakkerne. En god sort frakke er for os et must. Den passer til alt, man kan holde varmen og så er den bare lige cool hver vinter. Vi har ovenover linket ti vores frakke - tjek den ud.

Tjek også Emmas monster cool Maché bukser ud, de er sat ned!!


Nyd jeres aften tjøzer, kæmpe knuuus fra

Emma og Matilde

Likes

Comments

Paris.....

Vi elsker paris, det er en europas dejligste byer! Vi sidder faktisk lige nu, og kigger på flybilletter til påskeferien. Vi har længe snakket om en lille, romantisk veninde smuttur. Paris er verdenklasse leverandør i latte, designertøj og unik arkitektur. Whats not to love?!

Amsterdam...

Vi besøger begge Amsterdam virkelig ofte. Det er såååådan en cool by!!! Shoppingmulighederne er sublime og gaderne er bare proppet med top tjekkede secondhand-forretninger og high-end mærker. Perferkt destination hvis du leder efter en lille weekendsmuttur.

Rom...

Rom er den hyggeligste by. Maden skal opleves, man har ikke smagt pizza før man har smagt pizza fra Rom ;-)) Udover dette er det en by fuld af kultur og antik. Byens sidegader byder på unikke håndlavede læderstøvler, kaffe i verdensklasse og ikke mindst en stemning der bare skal opleves.

Knuz Emma & Matilde

Likes

Comments

View tracker

Er du også godt træt af at gå i sort og gråt vintertøj hele tiden, og savner du også din sommer garderobe?

DONT WORRY -kig med her, og find ud af hvordan du hele året kan gå i lækkert, farverigt sommertøj og stadig holde varmen.

Tricket er at kaste sig ud i farve - og med det mener vi især lyse farver! De lyse nuancer fremhæver din hudtone og giver dermed illussionen af kulør. Også skal du gå efter print, se f.eks de printede silkebukser ovenover. Rock dem med et par sneakers og en hvid sweatshirt, mums.

Husk i bare skal klikke på billederne for direkte link ;-))

Likes

Comments

VI har herover samlet fire key-items der sikrer du aldrig igen vil opleve vinter-tøjkrise, tag et kig -

1. En skindjakke

Udover at være sindsyg cool, er det sådan en jakke man kan have glæde af i årevis og som kun bliver lækrere med årene. Denne model i mørk-skovgrøn russkind er vi ellevilde med- passer både som fest-jakke og hverdags jakke.

Ligenu sat monster meget ned - klik på billedet for direkte link.

2 - Festlig bluse

Fortiden elsker vi alt i farven rust, derfor er denne bluse et hit. Det silke-agtige materiale falder super elegant på kroppen og gør blusen god også til festlige begivenheder.

3 - Strikbluse

Denne strik er så cool og vi nærmest lever i den. Så fed med snøre detaljerne og virkelig lækkervarm.en rigtig life-saver.

sat godt og grundigt ned, så gogogo!

4- Flared jeans

vi går til hver en tid i flared jeans fremfor skinnyjeans. Det flatterende 70´er cool snit, giver illusionen af længere stænger og så sider de ogs super godt bagtil ;-))


Likes

Comments

PSSST... HUSK DU BARE SKAL KLIKKE PÅ BILLEDERNE FOR DIREKTE LINK

LOVE Stories Intimates laver det no shit SEJESTE! Vi elsker deres undertøj og tøj. så lækker kvalitet, og meget af tøjet er lavet af silke. du kan nu spare op til 50% på stort set alle varer.

BIRGITTE HERSKIND

Når det gælder bukser, er Birgitte Herskind vores foretrukne designer. vi elsker mønstrene og ikke mindst pasformen. det fede ved de overstående bukser er at man for at se sindsyg cool ud, kun behøver en t-shirt og nogle halskæder. Tjek hjemmesiden ud, alt er sat ned med 50%.

Hosbjerg er en af vores yndlings danske brands. De laver det lækkerts tøj, og i høj kvalitet!

De har lige nu 50 % på deres fede tøj - tjek det ud

Samsøe Samsøe har de sødeste farver så man kan ikke andet end at komme i sommerstemning(-;

50 % på deres hjemmeside og i butikker!

Knuzz Emma & Matilde

Likes

Comments

Nederdel - birgitte herskind HER // Jakke - HER// Bukser - HER

Hey piger

så er skolen i gang, og det er for alvor blevet vinter hverdag igen.. Ovenover ses nogle typiske hverdags outfits. Dyrk lige Matildes fine nederdel fra Birgitte Herskind, den er endda sat super meget ned - vi har smidt link ovenover ;-))

nyd jeres aften, knusser fra

E og M

Likes

Comments