Hey Girls!

Den mest omfattende tøjkrise af dem alle, er altså den tøjkrise man har hver weekend inden man tager i byen. Men bare rolig tjøser, vi har ovenover samlet en masse flotte festbluser, alle til billige penge. Alle elegante, uden at være for vovede, og simple så de passer til alt.

gogogo!

Husk i bare skal klikke på billederne for direkte link ;-)

knusser fra Emma og Matilde

Likes

Comments

Matilde - Jakke -HER// Bukser -HER// Sweater - HER// Taske - proenza schouler//Tørklæde - Lala Berlin//

Emma - Jakke -HER//Bukser-HER// Sweater-HER//Hue - Gina tricot// Taske -Balenciaga//

Halløjsa!!

Vi har i dag haft en skøøøn ldag. Programmet har stået på et spændende møde inde i byen, en lækker frokost på the The Union Kitchen og ikke mindst udsalgshopping ;-))

København er bidende kold, så vi er begge hoppet i vinterfrakkerne. En god sort frakke er for os et must. Den passer til alt, man kan holde varmen og så er den bare lige cool hver vinter. Vi har ovenover linket ti vores frakke - tjek den ud.

Tjek også Emmas monster cool Maché bukser ud, de er sat ned!!


Nyd jeres aften tjøzer, kæmpe knuuus fra

Emma og Matilde

Likes

Comments

Paris.....

Vi elsker paris, det er en europas dejligste byer! Vi sidder faktisk lige nu, og kigger på flybilletter til påskeferien. Vi har længe snakket om en lille, romantisk veninde smuttur. Paris er verdenklasse leverandør i latte, designertøj og unik arkitektur. Whats not to love?!

Amsterdam...

Vi besøger begge Amsterdam virkelig ofte. Det er såååådan en cool by!!! Shoppingmulighederne er sublime og gaderne er bare proppet med top tjekkede secondhand-forretninger og high-end mærker. Perferkt destination hvis du leder efter en lille weekendsmuttur.

Rom...

Rom er den hyggeligste by. Maden skal opleves, man har ikke smagt pizza før man har smagt pizza fra Rom ;-)) Udover dette er det en by fuld af kultur og antik. Byens sidegader byder på unikke håndlavede læderstøvler, kaffe i verdensklasse og ikke mindst en stemning der bare skal opleves.

Knuz Emma & Matilde

Likes

Comments

Er du også godt træt af at gå i sort og gråt vintertøj hele tiden, og savner du også din sommer garderobe?

DONT WORRY -kig med her, og find ud af hvordan du hele året kan gå i lækkert, farverigt sommertøj og stadig holde varmen.

Tricket er at kaste sig ud i farve - og med det mener vi især lyse farver! De lyse nuancer fremhæver din hudtone og giver dermed illussionen af kulør. Også skal du gå efter print, se f.eks de printede silkebukser ovenover. Rock dem med et par sneakers og en hvid sweatshirt, mums.

Husk i bare skal klikke på billederne for direkte link ;-))

Likes

Comments

VI har herover samlet fire key-items der sikrer du aldrig igen vil opleve vinter-tøjkrise, tag et kig -

1. En skindjakke

Udover at være sindsyg cool, er det sådan en jakke man kan have glæde af i årevis og som kun bliver lækrere med årene. Denne model i mørk-skovgrøn russkind er vi ellevilde med- passer både som fest-jakke og hverdags jakke.

Ligenu sat monster meget ned - klik på billedet for direkte link.

2 - Festlig bluse

Fortiden elsker vi alt i farven rust, derfor er denne bluse et hit. Det silke-agtige materiale falder super elegant på kroppen og gør blusen god også til festlige begivenheder.

3 - Strikbluse

Denne strik er så cool og vi nærmest lever i den. Så fed med snøre detaljerne og virkelig lækkervarm.en rigtig life-saver.

sat godt og grundigt ned, så gogogo!

4- Flared jeans

vi går til hver en tid i flared jeans fremfor skinnyjeans. Det flatterende 70´er cool snit, giver illusionen af længere stænger og så sider de ogs super godt bagtil ;-))


Likes

Comments

PSSST... HUSK DU BARE SKAL KLIKKE PÅ BILLEDERNE FOR DIREKTE LINK

LOVE Stories Intimates laver det no shit SEJESTE! Vi elsker deres undertøj og tøj. så lækker kvalitet, og meget af tøjet er lavet af silke. du kan nu spare op til 50% på stort set alle varer.

BIRGITTE HERSKIND

Når det gælder bukser, er Birgitte Herskind vores foretrukne designer. vi elsker mønstrene og ikke mindst pasformen. det fede ved de overstående bukser er at man for at se sindsyg cool ud, kun behøver en t-shirt og nogle halskæder. Tjek hjemmesiden ud, alt er sat ned med 50%.

Hosbjerg er en af vores yndlings danske brands. De laver det lækkerts tøj, og i høj kvalitet!

De har lige nu 50 % på deres fede tøj - tjek det ud

Samsøe Samsøe har de sødeste farver så man kan ikke andet end at komme i sommerstemning(-;

50 % på deres hjemmeside og i butikker!

Knuzz Emma & Matilde

Likes

Comments

Nederdel - birgitte herskind HER // Jakke - HER// Bukser - HER

Hey piger

så er skolen i gang, og det er for alvor blevet vinter hverdag igen.. Ovenover ses nogle typiske hverdags outfits. Dyrk lige Matildes fine nederdel fra Birgitte Herskind, den er endda sat super meget ned - vi har smidt link ovenover ;-))

nyd jeres aften, knusser fra

E og M

Likes

Comments

Jakke - Her

Strik - Her

Heyy piger

Forsøren hvor er det blevet vinterkoldt!! - vi er trukket i hue og vanter, strikbluser og støvler. Selvom det er koldt, elsker vi Købenavn om vinteren. Det giver den perfekte anledning til at veninde-hygge under varmelamperne med en god kop kaffe og tæpper. Uuudover dette, er byens vinterudsalg i fuld gang, og vi elsker det ;-))

Møsserkysser fra Emma og Matilde!


Likes

Comments

Hey tjøzerne

Først og fremmest, tak for et foooorrygende år!

2016 var året hvor vi startede denne blog og det har været en sand rejse. Jeres sindsygt store opbakning har givet unikke oplevelser og muligheder. For det siger vi TAK!!

Vores motivation for bloggen i 2017 er kæmpe, og vi glæder os til fortsat at opdatere med lækkert tøj og andet. Husk, hvis i har spørgsmål, forslag til kommende indlæg eller andet, så fyrer i bare en kommentar herunder.

blink, blink

Emma og Matilde!

Likes

Comments