Mode

FERIE

" Kjole-Ganni// Taske-Carven//Halskæde - Asomaclame// Hey pigerne Jeg sidder lige nu ved poolen og nyder det gode vejr. Jeg er nemlig taget …"

Mode

Strikken

" // Strik - lign.   Boozt // Taske - Net-a-porter // Nederdel lign. Boozt // Sneaks - Streetammo // Hey pigerne Jeg fik via mit instagram b…"

Mode

LAG-PÅ-LAG

" //Vest - Hosbjerg // Strik - SamsøSamsø // Skjorte - Dea Kudibal // Bukser - H&M // Taske - Saint Laurent // Vejret er uundgåeligt vinter …"

Kjole-Ganni// Taske-Carven//Halskæde - Asomaclame//

Hey pigerne

Jeg sidder lige nu ved poolen og nyder det gode vejr. Jeg er nemlig taget på efterårsferie til Lanzarote med min familie og et helt hold af venner!! Programmet har stået på badning, sol og en masse mad.

Håber i nyder ferien

Krammer fra Matilde


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

// Strik - lign.  Boozt // Taske - Net-a-porter // Nederdel lign. Boozt // Sneaks - Streetammo //

Hey pigerne

Jeg fik via mit instagram billede, hvor jeg havde ovenstående outfit på, en masse henvendelser. Så tænkte lige jeg ville lave et samlet indlæg med links til det hele. I er mere end velkomne til at klikke rundt og blive inspireret.

-

For tiden er jeg pjattet med sammensætningen af midi-nederdele og striktrøjer. Synes det giver det fiiineste efterårsudtryk. Sammensætter man det herudover med sneaks og yndlingssmykkerne, er man klar til skolearbejde samt mere festlige begivenheder. Jeg er fan og går stort set ikke i andet ;)

Derudover er jeg vild med outfits, der mixer kontraster og leger med nuancer. I går var jeg all navy med en vamset orange strik og en soft-looking ruskindstaske, self. også i navy.

Nyd jeres dag -

Emma

følg med privat på insta via @emmaaarup og @matildebielefeldtm

Likes

Comments

//Vest - Hosbjerg // Strik - SamsøSamsø // Skjorte - Dea Kudibal // Bukser - H&M // Taske - Saint Laurent //

Vejret er uundgåeligt vinter agtigt, så vi pakkes nu ind i tusinde lag. Silkeagtige skjorter, vamsede striktrøer og blazere, sådan ser det ud hos os.

Derudover er vi blevet vilde med Chicks by Chicks kyllinge-parmasan burger på Vesterbro - der må i lige svinge forbi med en veninde under armen.

Til vi ses igen -

Emma og Matilde

Likes

Comments

//1 Boozt // 2 Boozt // 3 Asos // 4 Boozt // 5 Boozt // 6 Monki // 7 Monki // 8 Monki //

Sæsonen skriger efter varme jakke og dertilhørende accessories, men det er altså ikke altid lige nemt at finde vintertøj man føler sig herre cool i..

Men fortvivl ej mere, vi har fundet to seje jakker der passer til hele garderoben og så endda til billige penge. Fælles for begge jakker er deres enkle linjer, maskuline cut og lækre materialer - vi er vilde med det. Det gode ved simple jakker er, at man er fristillet til at lege med farver i alt hvad der hedder huer, vanter og sneaks.

Alt er linket ovenover, så klik rundt og bliv vinterklar -

Kyskys til vi ses igen <3

Likes

Comments

// 1 Boozt // 2 Monki // 3 Boozt // 4 Boozt // 5 Net-a-porter // 6 Stories //

Jeg har fået en masse henvendelser, efter en insta-mystory hvori jeg er iført ovenstående outfit.

Jeg er viiild med ærmeløse frakker, synes det ser super elegant og samtidigt legende ud, dernæst er jeg pjattet med at eksperimentere med nuancer. Dette ses ved min brug af både orange,rød og lilla toner i samme outfit. Dont be afraid of color, man bliver glad i låget af dem - dit tøj kan sagtens være sort, men så sørg for at have farverige tasker, sko, smykker etc.

Alt er linket, klik rundt og bliv inspireret -

SMIL fra Emma

Likes

Comments

Emma : Taske - Mytheresa // Silkebukser - Dea Kudibal // Frakke - Monki //

Matilde : Strik - lign. Net-a-porter // Jeans - Monki // Bælte - Mytheresa // Taske - Carven //

Fælles for vores outfit, er de bordeux toner, vi er nemlig helt pjattet med dybe aubergine/kirsebær agtige nuancer.. Det ser bare lækkert og flatterende ud til alle og er derudover super passende til sæsonen. Matilde i en lækker og vamset strik fra Iro og Emma med sin Saint Laurent bag - som btw er ideel til skolebrug!

Alt er linket ovenover, så klik endelig rundt og bliv inspireret -

Til vi ses igen,

Emma og Matilde <3


Likes

Comments

//1 - Boozt //2 Hæle - Boozt // 3 - Boozt // 4 - Boozt // 5 - Boozt // 6 - Boozt //

Efteråret er landet, det betyder lækre prints, vamsede overdele og aftensol. Vi har ovenover samlet nogle eksempler på netop dette -

Klik rundt og bliv inspireret,

E&M

Likes

Comments

Matilde: Kjole - Mango// Sneakers - Nike // Taske - Proenza Schouler //

Emma: Kjole - Rue de femme // Sneakers - Adidas // Taske - Jerome Dreyfuss //

Midi-kjoler, french feel, lækkerlækker mad og flotte omgivelser, vi nyder livet ;-) I dag er vores sidste dag inden vi igen vender snuden mod København, skole og lave temperatuer.

Likes

Comments