• Posted i: Mode

    HM x KENZO

    "Lige om lidt smækker H&M dørene op for en kollektion i samarbejde med modehuset KENZO - kollektione…"

  • Posted i: Mode

    LØRDAGS STEMNING

    "​HEY tjøserne Fy forsatan hvor vi hygger os på denne skønne lørdag! Dagen har stået på terasse-bams…"

Lige om lidt smækker H&M dørene op for en kollektion i samarbejde med modehuset KENZO - kollektionen byder på farver, glade prints og VILDE designs. Vi har ovenover samlet vores favorit styles, som vi 100 skal have fingrene i her til november.

Se hele kollektionen samt priser lige her -

http://www.elle.dk/mode/nyheder/kenzo-x-hm-her-er-hele-kollektionen-med-priser#billede-73


Vi er siden sidst taget et smut til Lanzarote hvor vi lige nu NYDER varmen. Følg med på bloggen i den kommende uge for en mssse smukke billeder og outfits fra syden ;)) 

-Møs fra Emma og Matilde​

Likes

Comments

JAKKER
BUKSER
ACCESSORIES

​Sååå er det altså blevet rigtig vinterkoldt i DK. Vi har ovenover samlet nogle vinter essentials. Vi erspecielt vilde med jakkerne, alle koster under 1000kr - feeeedest?! Især bikerjakken i højre hjørne er top cute.

Husk i bare skal dobbeltklikke på billederne for direkte link.

Knuusss fra Emma og Matilde

Likes

Comments

​HEY tjøserne

Fy forsatan hvor vi hygger os på denne skønne lørdag! Dagen har stået på terasse-bamse-hygge i solen og lækker brunch i byen. Vi kan varmt anbefale Wulf & Konstali - verdens bedste morgenmad ;-))

VI håber i alle nyder weekenden.

KNUS, KYS, KJÆRLIGHED OG KRAMMER

E & M

Likes

Comments

​Girls will be girls....

Vi er fortiden vilde med farven pink, nu tænker i sikkert at det er da lidt for børnehavet - men nææh nej! Tag et kig på de tre styles ovenover - hvor lækkert og COOL er det ikke lige? Vi glæder os i hvert fald til at rocke en støvet pink hele efteråret.

Huuusk i bare skal dobbeltklikke på billederne for link.

Må i nyde det sidste af denne skøn-torsdag. 

MØZ fra E & M

Likes

Comments

Matilde // Bluse -HER // Læderjakke -HER // Jeans -HER //

Emma // Jakke -HER // Tørklæde- HER // Bukser -HER // Skoletaske -HER //

Heyheeey

NU er det weekend, og for vores vedkommende står den på cafebesøg, afslapning, en masse venindehygge og nok også lidt sidste-øjebliks-lektie-lavning søndag aften ;-))

Vi fik taget disse forleden efter skole i går, hvor vi spiste en hyggelig frokost og derefter skulle til et spændede møde. Vi er begge rigtig glade for alt der hedder støvede farver såsom army og navy i denne måned, og dette bærer vores efterårsgarderobe også præg af. 

Hey -og prøv at tjek den seje læderrygsæk fra Markberg ! Vi har begge sådan en til skolebrug, og vi er SÅ glade for dem.

Må i nyde jeres weekend tjøserne!

Møzzer fra E & M

Likes

Comments

Matilde - Jakke HER - Bukser HER - Bluse HER 

Emma - Jakke HER - Nederdel HER - Bluse HER - Tørklæde HER

HEYY tjøserne

NU er det for alvor blevet efterår, og det gør os faktisk slet ikke noget! Det er en amzing tid - ikke mindst fordi efterårsferien ligger lige for døren og vi skal sammen på tjøse-tur til Lanzarote, men også fordi vejret stadig er varmt og aftenerne lange.

Fortiden er vi rigtig glade for LOLLYS LAUNDRY som laver det fineste tøj - Matildes flotte skjorte og Emmas nederdel er bl.a. derfra. Tjek deres webshop lige HER

Gå efter printede nederdele, silketørklæder, farverige net, army jakker og blondebluser når du handler til efterårs gardeoben - i ser netop dette i "action" ovenover. 

XX - Emma & Matilde Likes

Comments

​Vi er hoppet på pyjamas bølgen med begge ben. Vi synes det er SÅ nice at det blevet er totalt acceptabelt at rende rundt i nattøj - og så det ser jo overdrevet cool ud samtidigt. Vi har herunder samlet vores favoritter fra Asos, allesammen til budgetvenlige priser. Tjek det ud.

Husk at i bare skal dobbelt klikke på billedet for direkte link.

STYLE DET MED......

Likes

Comments

Emma - Jakke -HER Bluse HER-Bukser -HER

Matilde - Skjorte -HER - Shorts -HER - Jakke -HER - Sko HER

​Hey Girlzz!!

Vi er lige kommet hjem fra verdens lækreste brunch inde i byen og nu står resten af dagen på god gammeldags chill ;-)) Vi er i dag iført tøjet ovenover - links er vedhæftet.

Må i nyde jeres søndag - knuzz


Likes

Comments

Lad det være ingen hemmelighed at vi ELSKER jakker. Vi har herunder samlet nogle af de jakker vi bruger i denne periode - kig med og lad dig blive inspireret til din næste overgangsjakke.

Blazer - Ukendt //Kimono -HER

Army jakke 1 - HER // Army jakke 2 -HER

Læderjakker - HER

Denimjakke 1 - HER // Denimjakke 2 - HER

Bomber - HER

Denimjakke - HER // Læderjakke - HER

Likes

Comments

Du er i sensommeren fuldstændig fristillet rent modemæssigt -det vil sige at alt der hedder sneakers, bredde bukser, bare stænger, læderjakker, lette materialer og denim kan nydes uden at man enten dør af kulde eller omkommer af hede;-)) SÅ UDNYT DET PIGER -kig med herunder og bliv guidet igennem dine sensommer musthaves til garderoben trin for trin.

Husk i bare skal klikke på billederene for direkte links.

Gå efter afdæmpede farver når du handler overgangsjakker således at de passer til størstedelen af din garderobe, men undgå sort - vent hellere med det til vinterhalvåret ;-))

Ovenover er vores svar på de perfekte overgangsjakker - især råsilke kimonoen fra Ganni i venstre hjørne synes vi er TOP cool.

​En cool t-shirt, en silketop og en oversized skjorte - tre key-items som virkelig forebygger alt der hedder tøjkrise ;-))

Undgå de sorte skinny jeans, lad sensommeren være tiden hvor du eksperimentere med fancy-pants. Vi er vilde med de tre ovenstående styles.

Sensommeren er TIDEN til sneakers. Vi går altid efter 90´er cool klassikere når vi shopper sneaks - ligesom dem i ser her.

Likes

Comments

Instagram @copenhagenshopper