Agnes: Øreringe, Pilgrim//Tee, Zara//Velour taske, Ganni//Bukser, H&M//Sneaks, Adidas.

Veronika: Øreringe, Marc jacob// Skjorte, Gestuz// Ruskindstaske, zadig et voltaire//Sneaks, Adidas//busker, resume//halskæde,jane kønig.

Mathilde: Skjorte, Stenström// Bukser, Monki// Jakke, Zara kids// Halskæde, Ole Lynggaard// Sneaks, Adidas.

Filippa: Tee, Envii// Taske, Zadig et Voltaire// Ur, Daniel Wellington// Bukser, Light Before Dark// Sneaks, Adidas

Likes

Comments

Filippa: Heyyy jeg hedder Filippa, jeg er 13 år gammel og bliver 14 i september. Jeg har hele mit liv boet på Christianshavn sammen med min tvilling søster Veronika og min storebror Jakob. I min Fritid går jeg til dans og er sammen med min venner. Jeg interesserer mig meget for mode og design så derfor ville jeg gerne være en del af den her blog.

Agnes: Hey mit navn er Agnes Stautz, jeg kommer fra Christianshavn ,og er 14 år gammel. Jeg har altid været helt vild med mode!!! Jeg har gået på Design Museum Danmark's designskole i 2 år. I min fritid danser jeg hos Gaardbodans, og så arbejder jeg som model hos Lemanagement.

Veronika: hei jeg hedder Veronika og er født og opvorkset på christianshavn sammen med min tvilling Filippa og min storebror Jakob. jeg er 13 snart 14. mine fritids interesser er mode, dans og design. om onsdagen går jeg til dans med en masse af mine venner hos elstudio.

Mathilde: Heyy mit navn er Mathilde, og jeg er 14 år. Jeg bor på Christianshavn, og går i skole på østerbro. I fritiden kan jeg rigtigt godt lide at spille badminton, være sammen med mine venner og så elsker jeg mode og design - jeg interesserer især enormt meget for mode og design.


Likes

Comments