det var inte tänkt att jag skulle uppdatera idag men jag vill bara säga att jag hade kul ikväll, förutom pärssons häst som gick bort under ärevarvet... dom skulle fortsätta med showen efter dom fott bort allt knas, men jag pallade inte sidda där och lodsas att jag har kul när en höst gott bort, så jag drog hem, blir tårögd när jag tönker tillbaka till ett år tidigare och nu...

RIP PÄRSSONS ENA 4SPANS HÄST 🙏🏼💔

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ.

idag var det en lång dag. jag träffde många fina meiskor tex som kristian von krusenstjärna, malin baryard johnsson, fredrik sten, anders bagge & nicolas philippaerts.

jag stälde upp i dressyrlaget med samy, och min moster i hopplaget med kessac. DRESSYRLAGET VAN! yeyyy!!

det var en full smockad arena med 16.000 pers på läktarna! (nervöst när man står på banan och inte vet helt vad man ska göra).
jag är dock sur som fan då jag inte fattar att det finns så äkliga menniskor som på en hästshow?! hur kan folk änns få för sej att ta på kvinnor när dom har trevigt och kul! (jag säger inte att kvinnor inte får ta på men! men asså snälla nån blir så trött på allt!)

imorron kommer jag nog inte blogga då jag bloggade i fredags.

sosiala medier
instagram: noradinfavorit
snapchat: n.friberg
mejl: nora.topelfriberg@gmail.com

Likes

Comments

HEJ!!

idag var jag i skolan och sen efter jag slutat (13.30) så firade jag min kompis det var ass mysigt då vi hade kul som sjutton!

imorgon ska jag till SIHS (Sweden Internationell Horse Show). jag ska hjälpa min moster med sina hundar som deltar, så imorgon kväll på agilityn kommer ni nog att se mej!

på söndag ska jag till min medryttar häst på morgonen å sen ska jag till SIHS igen på kvällen. kommer uppdatera efter det.

uppdatering på bloggen: lördagar, söndagar & onsdagar.

sociala medier
instagram: noradinfavorit
snapchat: n.friberg
mejl: nora.topelfriberg@gmail.com

bilderna: FRÅN INTERNET OCH DET ÄR 2/3 AV MIN MOSTERS HUNDAR

Likes

Comments

hej!

herregud vad länge sedan det var! men NU ska jag ta tag i bloggen och börja om från nytt! ni kommer få läsa om så konstiga men härliga saker! hoppas ni gillar det, jag kommer lägga upp allt mällan, stallet, foton, och mode! allt möjligt kommer visas här!!💞💞

sociala medier
instagram: noradinfavorit
snapchat: n.friberg

mejl: nora.topelfriberg@gmail.com

Likes

Comments