Devin konsulenter er et uavhengig globalt-gjenkjent ISO 9001 selskap som leverer topp kvalitet design og tekniske ekspertise og prosjektene, som inkluderer følgende spesifikke verk:

-Basseng tanker

-Is-skøytebane

-Basseng vannbehandling

-Pool vann-funksjoner

-Oppvarming krav

-Bærbar bassenget strukturer

-Dekorative vann-funksjoner

Som svømmebasseng og spa krever strenge og høyt spesialiserte engineering design, sikrer Devin klienter lykkes levering av bygging behov innenfor profesjonelle standarder gjennom hver eneste dugelig profesjonell og personell på den første fasen i designprosessen. En grundig og omfattende prosedyre garanterer at endelige strukturen vil fungere i henhold til spesifikasjonene behørig godkjent av eierne, nemlig:

1.Konseptualisering og disposisjon

2.Detaljert design og spesifikasjoner

3.Integrert designløsninger

4.Konkurranseutsetting og utvalg

5.Site monitoring

6.Igangsetting

Mange av Devins kunder vet hva du kan forvente når du arbeider med selskapet. Bortsett fra selskapets konsekvent profesjonalitet og pålitelighet, er Devin kjent for følgende attributter som topp spesialist teknisk konsulent for basseng, spa og is prosjekter:

1.Devin tilfører verdi til prosjekter ved å innlemme kreativ design konsepter og funksjoner til kundens behov og mål;

2.Devin eliminerer eller reduserer all mulig risiko og oppnår effektiv igangkjøring prosjekter ved å bruke sin bred kompetanse og erfaring i prosjektering og gjennomføring;

3.Devin er forpliktet til å gi tilfredsstillelse til kunder gjennom overvåking og vedlikehold under og etter prosjektet igangkjøring.

Devin Consultancy gjenkjenner også måtte være lydhør overfor samt ansvarlig i løse miljøhensyn. Som sådan, skal det stadig oppnå bærekraft implementere sine prosjekter, selv om feltet er involvert i forblir i utkanten av mainstream sektorer som krever prioritet i karbon-print overvåking. Og fordi bassenger anses høy energi forbrukerne, Devin tar initiativ i å bli mer aggressive i å oppnå karbon besparelser, som gir basseng-tankisolasjon og dekker, som ikke kreves av bygningen regelverket men vurdert gunstig på lang sikt. Devin driver egen forskning om hvordan å forbedre bærekraft i svømmebasseng design og operasjoner for å gjøre dem mer miljøvennlig og ressurs-sensitive.

Hver enkelt og selskapet har en viktig rolle å spille i å oppnå bærekraftig bygging og utviklingsprosjekter gjennom de resterende klar over sitt ansvar til sine kunder, egne selskaper så vel som miljøet som, tross alt, gir alle privilegiet å oppleve livet, næring og glede.

Devin tar stolthet i å levere kvalitet og profesjonell rådgivning vite de er del av det voksende behøve opprettholde bevaring og vern av stiftelsen av denne generasjonen livsstil så vel som kommende generasjoner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments