Nu, måndag morgon, checkar jag ut efter en kort jobbhelg. Kortpass hela helgen, vilket uppskattas ibland (även om jag är en sådan som hellre jobbar av 10h direkt än duttar med 5h hit och 5h dit). 

Är inte riktigt i toppform längre känner jag. Vill inte, orkar inte, skjuter upp, gråter mer och är trött på en helt annan nivå än innan. Hoppas på att det är det plötsliga höstmörkret och rusket som spelar spratt och att det är snart övergående när kroppen vänjer sig, annars får omvärlden vänja sig! Lite hjälp på traven är ju helt klart Lady Gagas nya album. BOOM. Klockrent. ​Berör precis på rätt ställe i hjärtat, på ett sätt bara Kent kan i vanliga fall. Inte gråtit till en låt sedan jag hörde ​Utan dina andetag ​förrän ​Million Reasons släpptes​Gissa vem som kommer spara varenda krona fram till biljettsläpp! Är liksom redan bekräftat att Livets Kvinna kommer till Sverige. 

Har lovat mig själv att bli bättre på att fotodokumentera också. Gick in på Nevnarien's blogg, som jag inte besökt på MINST två år, och fick en sådan härlig inspirationsskjuts. Jag älskar ju bilder och att uttrycka mig med bilder, egentligen. Men när man inte har en värsting kamera som  tar värstingbilder är det rätt svårt att ta sig i uttryck med halvdana Iphone, eller numera Sony Xperia, bilder som aldrig blir sådär härligt knivskarpa. Men vad gör väl det om hundra år? Får kanske börja spara till en riktig kamera när Gagakonserten är över, hehe. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Igår hände det. Igår gick jag till gymmet för första gången på typ... 2 månader? Fy så skönt att äntligen ha tagit arslet ur vagnen. Körde dock inte värsta bästa passet, utan lite lagom sådär. Mage och ben. Och kondition såklart. Herregud säger jag bara! Märks att jag inte tränat på ett tag om man säger så, hehe. Men det är så skönt att se att ingenting förändrats på gymmet under dessa månader. Fortfarande är det ett gubbdagis där karlarna står och pratar mer än de tränar. De må vara där i en timme, men aktiv tid är ungefär tjugo minuter. Varföööör? De möts ju ändå upp på Blixtens Café efteråt. Kan de inte bara prata där? 

Om 51 dagar får jag mitt antagningsbesked till universitetet. Har räknat dem jättenoga. 8 december. Shit, är lite rädd faktiskt. En del av mig vill absolut inte genomgå det här en gång till, orkar inte. Vägrar inse att jag fyller 25 snart och kanske borde se över det där med framtid. Volvo, villa, vovve liksom. En annan del av mig inser allt det där och vill verkligen ta tag i livet. Jobba mig mot en utbildning, legitimation, fast tjänst, stabil lön och ett tryggt liv. Blir ju ändå 25 nästa år. Och vill ju egentligen inte bo i lägenhet eller i Hallstavik. Vill ju ha en villa lite mer i utkanten där hundarna har en tomt att springa på och jag äntligen får skaffa en större vovve som vill träna med mig. Någonstans där jag obehindrat får tapetsera om och där inte grannar springer i trappuppgången så hundarna börjar skälla i frustration över att ha blivit väckta. Bättre att de får börja skälla när björnen står på farstun istället. Hehe. Men faktiskt. Vill ha en fast tjänst, och det kan jag glömma så länge jag inte har en utbildning. Nya hårda Sverige, hurra. Kan väl få vara smart utan en utbildning?!

För övrigt så skräms jag över den här nya Clown-trenden. Det finns inget annat jag är mer rädd för, förutom för att kvävas till döds i alla tänkbara situationer, än clowner. Vad fan gör jag om jag möter ett gäng äckliga clowner på promenaden med hundarna? Eller på vägen till tvättstugan (som jag för övrigt är rädd att behöva gå till själv för att hämta tvätten nu eftersom jag inte får svar av karln om han kommer hem eller inte innan 20)? Jag är inte bara rädd för dem, rädd som i rädd. Jag är rädd som i jagkommerbokstavligenpissaochskitanermigsamtidigtsomjagfårenhjärnblödning-rädd, rädd. Förstår ni? Jätterädd alltså. Varför kom den trenden ens? Jävla amerikaner och trendskapare. Hoppas trenden dör ut lika snabbt som Pokémon-go hysterin. Är det för övrigt bara jag som fortfarande spelar, eller?

Likes

Comments

​I förrigår kom vi hem från GeKås, Ullared, med två fyllda "trunkar" och någon småkasse. Sade att jag inte hade något speciellt på shoppinglistan, men att det nog skulle till att lösa sig ändå. Tro mig, det gjorde det uppenbarligen. Minns knappt vad vi köpt, men det blev ju en del. Det var otroligt skönt att komma iväg ett par dagar, shoppa och dricka och äta gott. Släppa vardagen i två dagar. 

Nu jäklar är vardagen igång igen. Invigde den med att bli förkyld igen. Hurra! Jag som tänkt att jag skulle gått och förnyat gymkortet igår och allt. Skjuter upp det till på måndag och tar tag i vardagen då istället och fortsätter att måla i min nyinköpta mindfulness-målarbok. Har redan suttit i fem timmar med den, snart är den slut och jag behöver en ny. Bra där liksom. Köpte dessutom en ny almanacka, så nu jävlar! 

Karln har lämnat mig för nattarbete, så jag sitter i soffan framför Bingolotto (hej Svensson) med tända ljus och äter Ben&Jerry. Eller ja, jag ska äta B&J. Och egentligen tittar jag faktiskt på Youtubeklipp, hehe. Och nu ska jag fortsätta med det och sluta skriva här. 

Hejs.

Likes

Comments

Som vanligt vid löning kommer de nya löftena fram; "nu ska jag börja äta nyttigt", "nu ska jag nog passa på och äta veganskt ett tag", "ny månad nya tag" och så vidare. Det är inget undantag den här gången heller. Veganska substitut för kött har handlats hem, kylen är full av gröna grejer och jag har lovat mig själv till ett sockerfritt september. Hur det kommer gå i slutändan får vi nog allt se sedan. 

Fredag. Detta innebär jobbhelg (som typ 90% av alla helger på året innebär). 3 nätter, sedan är det äntligen dags för en mer sammanhängande ledighet (det har vi inte sett än). 

Well, det får kickstarta den här bloggen. Minst ett inlägg varannan dag kan förväntas!

Likes

Comments