Header

¡Hola! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra i alla fall. Idag blev det ingen praktik för mig på grund av att praktikplatsen stänger vid 16:00, och jag har arbetsintervjuer idag, eller ja, det blev bara en tyvärr. Men den gick bra, och beskedet kommer inom en vecka, så det är bara att hålla tummarna! Och nej, jag ska inte sluta på utbildningen, utan det är sommarjobb.

Igår hade jag min första LIA dag på fritidsgården där jag har min praktik. Det gick bra, men det är mycket kvar att lära. Nästa fredag är jag ledig, och det passar väldigt bra då Andreas kommer hit då! ☺️❤️

Nu ska jag hitta på något annat hade jag tänkt, taco'hej!

Likes

Comments

¡Hola! Idag vet jag inte vad jag känner alltså. Jag har så mycket blandade känslor i min kropp så det är helt sjukt. Jag är glad, ledsen, frustrerad och arg på samma gång. Och jag blir helt slut i huvudet av att ha en bergochdalbana som åker runt konstant därinne i hjärnkontoret...

• Imorgon börjar praktiken som ska pågå i sex veckor. Jag är taggad men samtidigt nervös. Men det får man vara.

• Med tanke på praktiken så är såklart inte Andreas här, han har praktik i GBG och kommer förmodligen hit helgen vecka 8, annars får vi klara oss på distans ett tag.

• Igår skulle jag hämta min katt Stina hos mamma, men hon fick vara kvar där. Permanent. Hon skulle flytta vecka 12 ändå, men det är väldigt tomt här nu, och jag är väldigt ledsen och nedstämd...

• På tisdag har jag två arbetsintervjuer för sommaren, det ska bli spännande, och jag hoppas på något av dom så att man kan tjäna lite cash i sommar.

• Jag blir så arg på vissa personer som bara glider med på vissa saker utan att göra ett skit, hatar såna fasoner, speciellt när man är en vuxen person.

• Jag ska flytta till internatet i augusti, bo där fram till sommaren 2018, och sen tar jag bara mitt pick och pack och drar till GBG tillsammans med min man! Så jävla nice!

• Jag taggar sönder inför fjällvandringen, och det taggar jag tillsammans med Pontares nya dänga!

Här har vi några av punkterna som snurrar runt i mitt huvud just nu, och mer finns det. Så jag vill även nämna det att det kanske blir så att jag inte bloggar så mycket framöver under praktiken, men vi får se.

Men så länge... Taco'hej!

Jag saknar dig ❤️

Likes

Comments

Denna bild visar bara 10% av sanningen under mina kläder just nu. Jag drar in magen och har gömt resterande fett under brallorna. Jag har gått upp 12 kg sen i juni, och det är något jag har tänkt på en hel del. Visserligen tävlingsdietade jag och gick ner 10 kg under väldigt kort tid, och jag mådde inte jättebra. Men här står jag på min högsta vikt någonsin, 60 kg. Och jag mår bra. Jag bygger muskler, kan gosa med mina "bilringar" igen, och jag äter vad jag vill. Det mår jag bäst av. Glöm ALDRIG bort att ditt välmående kommer i första hand, och att du är perfekt precis som du är. Och låt inga redigerade bilder lura dig! 👊🏼

Likes

Comments

¡Hola amigos! Idag fick jag till ett så sjukt nice bootykiller pass, och körde även sönder magen ganska rejält. Så det känns sjukt nice! 😎 Jag kan säga att benen skakade skapligt efter första övningen, så har jag inte problem att sitta och gå imorgon så är det nått galet, haha! 😂

Jag lägger in övningarna på bloggen senare ikväll.

Nu har jag en liten håltimma fram till 14:30, den ska jag ha självstudier på egentligen, men jag pluggar ikväll istället. Nu ska jag socialisera mig med de andra fritidsledarna, så... Taco'hej! ☺️

Likes

Comments

¡Hola amigos! Sitter på Andreas internatrum för tillfället och har nyss skrivit klart mitt nya träningsschema som jag börjar med imorgon. Detta schema ska jag testa fram till vecka 13, och sedan ska jag göra justeringar för att se vad som behövs ändras. Nästa måndag börjar även dieten, det ska bli intressant att se hur min kropp reagerar.

Jag kommer att dieta i sex veckor, och är inte stenhård mot mig själv. Jag kommer att ha en ätardag i veckan, och jag kommer inte att gå på strikt diet. Jag kommer att ligga på lägre kaloriintag, samma som jag skulle ligga på under striktare diet. Men jag kommer att äta färre måltider, och äta mer av det som gör min kropp glad, alltså inte kyckling och torsk fem gånger om dagen. Ni kommer att märka hur jag lägger upp kosten här i bloggen. Det är alltså ingen tävlingsdiet, utan jag vill bara tappa några kilon, vätskan bryr jag mig inte om för tillfället.

Anyway, nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan packa. Sedan drar vi mot Västervik för tacomys med Camilla och Sebbe. Taco'hej!

Likes

Comments

Då var veckan som jag varit mest taggad på hittills över. Denna vecka har vi haft funktionsvariationsvecka, och har fått en hel del nya lärdomar och kunskaper på många hörn. Veckan har varit lång, intensiv och väldigt krävande både fysiskt och psykiskt, därav så har jag inte tränat på gymmet sen i söndags, och ska inte träna förens nu på söndag igen.

Hur som haver, nu är det fredag. Och fredag betyder myskväll med Andreas. Han är uppe i allrummet och poppar lite popcorn åt oss just nu, så vi kanske glor på någon film eller så. Nu ska vi bara njuta, för om prick en vecka så åker han hem till GBG igen, och får inte träffa honom förens i mars igen... Praktiken börjar vecka 7, jag ska ha i Överum, och han i GBG. Han kommer till mig efter tre veckor, och sedan är vi ifrån varandra i tre veckor till innan jag rullar mot GBG i över en vecka.

Nu kom han in med popcornen, så nu ska vi tydligen glo på tecknade Tarzan. Taco'hej!

Likes

Comments

Drog mig ner till klubben för ett röv och magpass, tänkte att magen kanske blev bättre av att träna lite, och det vart den! Och inte nog med det så fick jag till det sjukaste passet ever! Det var inte många övningar för baken, men fy satan vilken kontakt jag fick idag! Nu år röven lagom svullen och glad. Om jag inte har träningsvärk i röven imorgon så måste det vara något allvarligt fel... Haha! 😂

Dagens övningar:
• Squats i smithen, 12x3 + 1 drop
• Donkeykicks i CC, 20x3
• Bencurl, 20x4.
• Utsida lår, 20x5
• Raka marklyft, 12x3
• Mage "veckla ut" på bänk, 12x3
• Crunches, 12x3
• Mage i CC med rep, 20x4 + 1 drop
• Mage i CC "med en arm", 12x3

Nu har jag dragit i mig en proteinbar och en banan, så nu ska jag handla och dra mig hemåt. Blir att bege sig mot skolan och internatet ikväll, så sover jag där till imorgon och så blir det skoldag imorgon.

Likes

Comments

Godmorgon sunshines! Här ligger jag i sängen för andra dagen i rad på grund av extrema magkramper. Jag vet inte hur jag kan ha så ont, men jag hoppas att det går över snart. Har i alla fall fått i mig en god frukost nu, och ska försöka ta mig upp ur sängen för att inte ligga här exakt hela dagen som jag gjorde igår.

Det är lätt att börja tänka på en hel del när man bara ligger hemma och är sjuk. Som framtiden. Jag är så spänd, nyfiken, nervös och faktiskt lite rädd för allt som kommer att ske efter utbildningen. Så som det är bestämt just nu så ska jag flytta till Göteborg tillsammans med Andreas, men vi får se när under sommaren det blir, det beror på vart jag får jobb under sommaren. Men jag kommer enbart att söka jobb i Göteborg utöver sommaren.

Jag har längtat så mycket att få flytta här ifrån. Och nu kommer jag göra det. Jag ser bara fördelar, bortsett från att jag självklart kommer att sakna mina vänner och familj såklart. Men att flytta är den bästa lösningen för mig själv och min framtid.

Ha'dä!

Likes

Comments

Idag blev det ett gött axelpass med min man. Jag körde på lätta vikter och energin var inte på topp på grund av lite okända problem med mina tarmar och min mage för tillfället. Men annars gick passet väldigt bra tycker jag, och jag hoppas på lite träningsvärk imorgon i alla fall! 😄

Dagens pass:
• Uppvärmning med gummiband.
• Militärpress: 3x12 + 1 set drop
• Axelpress (hantlar): 3x12 + 1 set drop
• Hantelflyes (höger arm, vänster arm, båda armarna, båda fram): 3x12
• Reversed flyes (hantlar, ligger på bänk): 3x12 + 1 set drop
• Facepulls: 3x12 + 1 set drop
• Highpull med kettlebell: 3x15
• + Olika magövningar*

* Jag har börjat med att köra mage varje träningspass nu, minst två övningar. När jag tränar ben och rumpa så har jag alltid med mördarövningar för magen. Men jag vill hålla magmusklerna igång och bli starkare, och förhoppningsvis se lite magrutor till sommaren. Många säger att även magmusklerna bör få samma vila som resten av muskelgrupperna, men detta funkar bäst för mig och ger mig bäst resultat på magmusklerna. ☺️

Likes

Comments