Bloggen har legat åt sidan ett tag nu då det är mycket som händer i mitt liv just nu, både bra och dåliga. Så livet är inte jätteenkelt just nu, och jag mår inte speciellt bra. Om en vecka så åker vi till Alingsås för min debut, och det känns jävligt sjukt. Sjukt att denna långa jävla resa snart är över. Kommer att kännas konstigt att slippa all vägning av mat, är så van vid det nu, haha!

Idag har jag varit nere på gymmet två gånger. Ett ryggpass och ett cardiopass. Hann inte med cardion under ryggpasset då jag skulle möta upp mamma för att dra ner på stan en sväng. Hittade äntligen ett par bekväma och snygga sommarskor, yey! Sedan blev det att hänga med Lina och Linn en stund, tackar gudarna för dessa pinglor som fick mig på lite andra tankar ikväll <3

Vet inte riktigt när jag uppdaterar igen, men tillsvidare - ha det så jävla gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag haft formkoll med min coach, och jag kan se en betydlig skillnad sedan förra kollen. Vägde då 50,2 kg och nu ligger jag på 49 kg. Jag har snart gått ner 10 kg, jag började på typ 57 kg där omkring, och det känns så konstigt att allt fläsk jag hade innan är borta. Jag tänker inte lägga ut några formbilder nu, utan jag fokuserar på mitt eget och min framgång med min kropp, tittar inte på andra tävlande och försöker bara kötta klart resten nu.

På fredag eller lördag så börjar jag min tömningsvecka, och jag är så nervös... Att dricka upp mot 8-10 liter vatten under en period är inget jag vill direkt, men nu jävlar är det nära. Allt slit, alla timmar på gymmet, alla psykiska breakdowns, all torsk och alla jävla klagomål har varit så värt det.

För er som vill tävla - var redo! Man måste verkligen vara redo psykiskt för att köra en sån här diet. Och viktigaste av allt är att inte ge upp.

Oavsett placering så kommer jag att glänsa så jävla hårt på scenen, och jag är oerhört stolt över mig själv! 👊🏼

Likes

Comments

Nu är det bara 35 minuter kvar, och sedan slutar jag för dagen. Jobbat på Atlet idag, och det har gått bra, det har varit väldigt lugnt och skönt. Nu äter jag lite mellis innan det blir hemgång, och sedan blir det förmodligen lite klättring med Camilla och hennes klätterman, haha.

Har inte klättrat på evigheter, så imorgon lär man känna att man lever, haha! 😂

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig tävling... Om exakt tre veckor så står jag på scenen och visar vad jag kämpat för så jävla länge! Det kommer att kännas så konstigt när det är över... Vad ska målet vara då liksom? lyfta tyngre ett tag och invänta operation för handleden, typ det. Sedan kanske handleden är helt okej återställd innan min nästa tävlingssäsong.

Min plan är att växa som fan, och sedan köra tävlingarna under våren, så det blir ett race med tävlingar. Oftast ligger tävlingarna rätt tätt inpå varandra under våren, och då kan jag hålla dieten och köra tömning inför varje tävling, det är lite det som är min plan nu.

Nu har jag även sänkt mina kolhydrater med 117 gram, så jag ligger på 70 gram just nu, och det är bara för att min kropp måste få bort så mycket vätska som möjligt. Men sedan har jag även tömningen, och den kommer att bli jobbig alltså, fyfan... Allt vatten är nog det jag kommer att ha svårast för. Kommer att behöva blöja, haha!

Så nu har jag sänkt kaloriintaget med 200 kcal, sänkt kolhydraterna rejält plus att jag har ökat lite i fett. Så nu är det lite extra fetaost till middagen, hehe... ;)

​Idag körde jag även min sista dansuppvisning (jag var dansare, inte lärare denna gång) på väääldigt länge. Jag har tidigare berättat att jag ska gå i "danspension" då min rygg tar mest stryk av dansen, och det är det jag kommer att göra. Jag ska ta ett långt uppehåll, reparera kroppen och sedan hitta dansglädjen igen, om jag någonsin gör det. Det återstår att se.

Likes

Comments

Hola! Skriver i världens fart nu då jag har jävligt bråttom. Måste ner till gymmet och köra ett brutalt böjarpass, blir väldigt lätta vikter, men många övningar, reps och set. Så benen ska kännas imorgon! Sedan blir det lite mage på det. Sedan måste jag skynda mig att duscha, och sedan åka till Mejeriet för att köra föreställning.

Jag uppdaterar mer senare förhoppningsvis, nu måste jag rusa!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa, hoppas ni har sovit gott. Jag har haft en jobbig natt då jag inte kunnat slappna av när jag sovit riktigt, så nu är jag i zombie mode. Sitter och väntar på ett samtal från hand och plastikkirurgiska mottagningen för en ny tidsbokning för att kolla till handleden. Jag fick kallelse till operation i oktober 2015, men på grund av jobbet så var det inte aktuellt med en operation just då. Helarmsgips och dans går nog inte så bra ihop, haha!

Så nu hoppas jag på en operation till i höst/vår. Jag vill helst inte gå med gips i sommar. Men det märks ju vad som händer.

Nu ska jag äta frukost och vakna till lite, vi hörs senare!

Likes

Comments

Faaan, satt och spelade in en lång "What's in my gym bag?" video, och råkar på något jävla sätt radera videon innan jag redigerar den. Aja, jag får filma den någon annan gång, måste verkligen sova nu, men jag måste plocka upp all skit från sängen först, haha!

Idag var det rygg och bicepsslakt, fyfan vilket skönt pass det blev. Musklerna var på min sida idag! 😎👍🏼

Nu ska jag sova och bygga, natti natti!

Likes

Comments

Jag har fått frågan vad det är för bacon som jag äter som jag har lagt upp här på bloggen och på instagram. And it's simple, det är kycklingbacon. Ett paket bacon innehåller 100 gram, och dom är väldigt dietvänliga!

Jag steker baconet tillsammans med Arla's spray smör/olja. På det sättet så blir det inte lika mycket och man kan kontrollera mängden fett mycket lättare. Jag tar ett snabbt sprut i pannan (omg vad fel det låter) och sedan slänger jag i det som ska stekas. Very simple! 👌🏼

Likes

Comments

Jag kan inte sluta att räkna ner dagarna till debuten. Känslan av att åka dit, träffa fina atleter, pirret i magen, scenmomentet och burgaren efter... Alltså, jag vill typ skrika rakt ut, jag är så pepp! Kanske är tjatig om detta, men fyfan vilken jävla resa jag har gjort. Osvsett fysiken på scenen så kommer jag att vara så jävla stolt över mig själv, och jag pissar på er alla som sa tvärtom - att jag skulle ge upp, att det var en fas, att jag egentligen inte vill detta. Well, fuck you ❤️

Glöm aldrig att du kan göra vad fan du vill bara du kämpar för det. Gör vad som känns bäst för dig själv, och förfan, ge aldrig upp! 🙏🏼

Likes

Comments