Header

Jag har inte uppdaterat på ett tag på grund av att det är mycket runt omkring just nu. Det är jobb, flytt, fjällförberedelser och en massa annat. Huvudet snurrar lite nu, och vissa kvällar har jag svårt att sova för att jag är så uppe i varv i hjärnkontoret. Träningen har blivit drabbad trots att jag är sjukt motiverad och redo att ge allt. Men jag får vänta tills vi har kommit hem från fjällen och fått flytta in på internatet. Tur att skolan har ett gym i alla fall! 👏🏼

Nu är min rast strax slut, så nu ska jag stämpla in igen så jag kan knega vidare.
Taco'hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är helt sinnessjukt vilken träningsvärk jag har idag! Tränade bröst, triceps och mage, och det var första gången jag tränade bröst på länge. Och det känns idag kan jag säga... Har en fruktansvärd träningsvärk, men det bevisar ju också att det blev ett jävligt bra pass... 😉

Idag är det vilodag för min del, men imorgon är det dags för ett blenslaktarpass med fokus på rumpan. Blir väl lite böj i smithmaskinen och att testa på lite nya övningar jag aldrig har testat förr! 💪🏼

Gårdagens pass:

• Hantelpress
• Bröstflyes med hantlar
- Superset

• Sned bröstpress
• Cable press nedåt

• Triceps pushdown
• Reversed triceps pushdown
- Superset

• Triceps pushdown med rep
• Dips i maskin

• Situp med medicinboll
• Russian twist med medicinboll
• Sidor av mage med viktplatta
• Håll i ribbstol och gör lyftande crunches (vet inte vad övningen heter)
- Superset

Likes

Comments

Flera har frågat mig angående namnbyte vid bröllopet, ska jag eller Andreas byta efternamn, eller ska vi ha kvar våra egna? Svaret är att jag kommer att byta. Jag funderade först på dubbelnamn, men att heta Hansson Klasson känns jävligt konstigt, och faller inte bra på tungan. Därför tar jag bara ett efternamn, och det blir då alltså Hansson.

Allt är i princip bestämt. Hur vi vill ha det, antal gäster, dresscode och tema, maten, dekorationerna och vigseln. Nu ska vi bara besöka lokalen och prata med personalen där. Vi har haft mailkontakt, så dom vet ungefär hur vi vill ha det. Jag längtar så mycket! Det är ett tag kvar, men tiden går snabbare än vad man tror.

Likes

Comments

Då var exakt datum och plats bestämt för vårt magiska bröllop. Det blir ett julibröllop i Göteborg, och det är allt jag kommer att berätta just nu. Att dela mitt liv med dig gör mig till den lyckligaste på planeten! 👰🏻💍

Likes

Comments

Så fort solen tittar fram så blir jag så mycket lyckligare i själen. Allt känns så bra. Hittills har väl sommaren inte levererat sitt bästa, vilket jag blivit lite less på, men jag hoppas att det blir bättre och fortsätter som det har varit idag. Helt perfekt. Trots värmen har jag även passat på att frysa ihjäl idag. Jag och Andreas drog oss ner till stan för att ta oss en frapino fruit på Espresso House, och den svalkade gött om hela kroppen, varenda hårstrå stod upp på armar och ben, haha!

Imorgon är det tillbaks till jobbet. Sjukanmälde mig i fredags då jag inte mådde bra alls, men mot kvällen kände jag mig bättre efter mycket vila och egentid. Kroppen har nog känt stor stress nu i början, plus att jag jobbade första helgen, vilket jag inte är alls van vid. Så jag tror att utmattning var kärnan till mitt mående i fredags. Nu känner jag mig mer utvilad och laddad med nya batterier, så nu kör jag hårt de sista fyra veckorna innan det är dags för att åka till fjällen för att fjällvandra.

Fick ett paket häromdagen som jag hade beställt från Outnorth, grymma priser och snabb leveranstid. Hade beställt en ny sovsäck, två enlitersflaskor, ett underställ, ullstrumpor och två sporks. Fick även ett till paket från Fritidsfabriken där vi hade beställt nya friluftsbyxor. Tyvärr kändes materialet inte optimalt för oss, och modellerna var inte bra alls. Så vi skickade tillbaks dom och ska istället till Jakt och Fiskebutiken här i stan och köpa samma modell som jag haft innan. Better safe than sorry. Har ingen lust att bli dungsur och frysa däruppe.

Nu lagar gubben några goda äggmackor till oss som vi ska mumsa på. Får fasen aldrig nog av äggmackor. Och inte av honom heller för den delen. 25 juli 2020 är jag officiellt din föralltid.

Likes

Comments

Hej ångest, så vi ses igen! Du är så lite som välkommen, men du verkar ju vara en stamkund i mitt liv, eller hur? Du är den där jäveln som kommer i helt fel stunder, och som förstör mitt liv. Inte en så bra polare ur mitt egna perspektiv, men jag verkar vara din bästa vän.
Jag är trött på att ha en energitjuv som dig i mitt liv. Jag kopplar bort dig mer och mer för varje dag. Men sen kommer du med ditt squad - panikångesten. Ångesten som får mig att vilja dö. Jag hatar ditt squad.

Jag ska inte säga att du besöker mig ofta längre om man jämför med innan. Men det är det som gör så ont. När du väl besöker mig öppnar du gamla sår. Jag har i princip glömt hur det är att ha panikångest attacker. Så när dom väl kommer, eller ja ångest - ditt squad - så chockar du min kropp. Du är ett ex som man bara vill glömma, men som man påminns om när man ser hen, fast 1000 gånger värre.

Så jag ber dig ångest, låt min kropp vara ifred. Snälla. Jag orkar inte dina besök mer...

"I may look happy, but honestly dear... The only way I really smile is if you cut me ear to ear..."

Likes

Comments

Igår stod ett venpass på schemat. Värmde upp fem minuter på löpbandet innan jag satte igång. Var inte alls pepp, men efter två övningar så kom jag igång. Passet avslutades med lite cykel i 20 minuter, då rann svetten rejält! Efter passet kändes det riktigt skönt.

Nu förbereder jag inför ett rygg och biceps pass. Blir även lite mage på det då det var längesen jag körde det. Är feg för mag och ryggövningar just nu när ryggen inte varit bra alls. Men jag får testa och hoppas på det bästa.

På fredag är både jag och Andreas lediga från jobbet, så det blir en helgtripp till Göteborg.

Nu ska jag iväg till gymmet, taco'hej!

Likes

Comments

I said yes, och vi planerar bröllop 2020!
Det finns inget som jag älskar mer än min fästman!
💍

Likes

Comments

Idag har jag och Andreas sovit sjukt mycket. Cirka 10 timmar sömn i natt, plus att vi sov i två timmar tidigare idag, båda stenslocknade. Ändå är i alla fall jag riktigt trött nu. Jag vet inte om det är värmen som gör en seg eller vad det nu kan vara, men tröttheten har helt enkelt tagit över idag.

Imorgon är det tillbaks till plugget, och det blir bland annat ett besök i Hultsfred inom kursen föreningskunskap. Ska bli intressant! Eller ja, det vet man ju inte förens efteråt, haha.

Nu ska jag och gubben min hoppa i säng så vi pallar med morgondagen.
Taco'hej!

Likes

Comments

Då var nummer ett av fyra stora projekt gjorda på utbildningen. Det första projektet var friluftspedagogikveckan som dels innebar att sova ute i skogen en hel vecka i vindskydd, bygga ett camp och bjuda in olika grupper för olika aktiviteter. Det har varit en givande men tuff vecka för min del. Jag är ju lite av en "stadslolla" i grund och botten, och att sova i skogen är inget jag tycker om direkt. Men vår inriktning mot friluftsliv och friskvård är väldigt självutvecklande och utmanande. Jag går ju inte utbildningen för att det bara ska vara enkelt. Men ska jag summera veckan så har den varcit väldigt rolig, mysig och allmänt härlig på alla sätt och vis.

Nu är det två veckor kvar på detta läsår, och i augusti går vi in på vårt andra och sista år på utbildningen. Jag ser fram emot nya utmaningar och lärdomar. Jag har redan lite separationsångest inför utbildningens avslut, men man får se till att skapa så mycket roliga, dåliga och underbara minnen som man bara kan. Jag kommer att sakna årskurs två så extremt mycket, det kommer att bli en tomhet utan dom. Men jag väntar med spänning på de nya deltagarna som vi ska få guida i höst!

Likes

Comments