Header

Godkväll mina vänner! Kom nyss hem från ett kvällspass i skolans idrottshall med Andreas. Det blev ett booty och corekiller pass, och fy fasen vad jobbigt det var! Vi lär inte kunna gå ordentligt imorgon, haha... 😉

Vad tränade ni idag? Och om ni inte har tränat, vad har ni gjort? 😊

Imorgon blir det ett ryggpass på Atlet för min del, skolgymmet har inte tillräckligt mycket för att ge mig styrka och motivation till ett bra pass, så jag drar till mitt tredje hem imorgon 😄💪🏼

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner med min man, sov så gott allihopa❣️😴

Likes

Comments

Jag har nu bestämt mig för att min kommande tävling inte ska vara bodyfitness, utan det blir en debut i bikinifitness! Är otroligt pepp och motiverad. Detta kommer dock inte att bli förens hösten 2018 eller våren 2019 när jag har slutat plugga och flyttat. Tanken är att jag ska flytta antingen mot STHLM eller GBG då jag vill bo i en större stad, och det är även där de flesta tävlingarna äger rum, och då kommer inte flera tusen gå åt på att resa till tävlingar, utan då kan jag köra flera tävlingar under den tävlingssäsongen. Vi får helt enkelt se hur det blir, för jag vill gå all in på tävlandet efter utbildningen.

Dock ska jag leva en sund livsstil utan några dieter eller andra konstigheter, jag kommer såklart skära ner på lite kalorier och kolhydrater innan tävling, men inga tömningar eller annat crazy som jag mådde skit av när jag tävlade i våras. En sund och hållbar livsstil kommer att ge otroliga resultat bara det! 😄🙌🏼

Likes

Comments

... Den här mannen är allt för mig. I dom värsta stunderna så finns han alltid, och oavsett vad det är. Den här mannen får mig att känna 150% lycka, även när jag är nere i helvetet. Han försöker förstå mina problem, han försöker att lära sig, han gör verkligen allt för att försöka hitta smarta lösningar för mig, min vardag och oss.

I helgen fick jag en dipp, en av dom riktigt mörka dipparna som jag kan få... Du kom direkt, sket i allt du gjorde och kom hit, och du fick se en sida av mig som inte många har fått se.

Tack för allt du gör för mig, tack för att du alltid backar mig när det skiter sig, och tack för ditt tålamod med mig. Det finns ingen annan som du, och jag älskar dig så fruktansvärt mycket för det.

Likes

Comments

Ja, vad säger man... Fredag den 13:e fortsatte att leverera skit, så jag håller mig inne med cider och en flaska vin i min ensamhet... Haha! Vad mer kan gå åt helvete känner jag? Det är bara att hoppas att flaskan får mig att glömma den här riktigt sugiga dagen... 🙏🏼 Taco'hej!

Vin består av vindruvor, och cidern är jordgubb och lime, så att man kan faktiskt säga att det här är fitness på hög nivå, haha! 😂😅

Likes

Comments

Börjar bli så förbannat jävla trött på min rygg som aldrig vill bli okej. Idag fick jag till och med stanna hemma för att jag inte kom upp ur sängen, jag fattar verkligen inte! Vad jag än gör så blir det inte bättre heller, så förbannat tråkigt bara...

Hur som haver så stod det rygg och biceps schemat igår, vilket gick VÄRDELÖST. Jag har aldrig kört ett så dåligt pass tror jag. Jag förmodar att det är på grund av skolgymmet, det är värdelöst för oss som är insatta i träningslivet och är vana att träna på större gym med bra skit. Men näe, skolgymmet har maskiner från typ stenåldern, och saker är trasiga och det är stökigt överallt för att folk tror att deras morsa jobbar där typ. Blir så förbannad...

Jag är positiv på livet nu som ni kanske märker, haha! Det är inte bara pest och pina just nu, utan det händer en hel del roliga händelser framöver också, och det ser jag väldigt mycket fram emot.

Nu ska den här tanten amputera ryggen och försöka vila bort smärtan, ha det så bra så länge!

Likes

Comments

13 december, Lucia. Här sitter man och lyssnar på ljuvlig musik och kan inte fokusera på luciagruppen för fem öre. Jag blir så förbannat uttråkad. Dom är jätteduktiga, men jag och min ADHD klarar inte såna här tillställningar. Men det är mysigt med lucia trots allt.

Efter luciafirandet så drar klassen plus två härliga personer från etableringskursen ut på en dagsvandring. Ska bli kul med lite friluftsliv, har inte blivit så mycket sedan vandringsveckan.

Hur som haver, trevlig lucia till er allihopa!

Likes

Comments

Idag kom dagen som jag trodde aldrig skulle ske igen. Egoistiska handlingar utan att tänka två steg före uppkom från din sida igen. Du lovade. Du lovade att aldrig mer göra om det. Dina löften är som en fis i rymden, alltså ingenting. Jag trodde att min tillit till dig började att komma tillbaks, men nej. Du sumpade det igen. Varför gör du detta? Varför vill du bara skita i allt och lämna? Jag kommer aldrig att tro ett ord på dig igen, och jag har aldrig varit så besviken.

Om man bortser från dagens negativa händelser så har jag haft en bra dag. Jag och babe var hundvakt till finaste Milo, och ikväll var det spel och tacos med Camilla och Sebbe som gällde. Det har varit en bra dag trots allt skit.

Tack för att ni som finns där finns. Och ett extra tack till den finaste pojkvännen i världen, du är så himla bäst.

Likes

Comments

Inte trodde jag att jag skulle träffa världens härligaste man när jag sökte till utbildningen. En man som alltid ser till att jag mår bra, som får mig att känna mig normal i stunder som jag själv känner att jag är den minst normala på jorden. Du vill alltid mitt bästa, och gör allt för att få se mig lycklig. Jag kan inte förstå att jag hade den turen att få träffa dig. Mitt i allt elände som mitt liv har varit det senaste året så kom du in och förändrade allt. Livet känns så mycket ljusare när du finns i mitt liv.

Tack för att du är du och för att du finns. Du är bäst! 💖

En mysbild från vandringsveckan med klassen ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu i skolan och har fritidskunskap, tar en liten paus från läsandet och uppgiften vi har fått, och tar en liten paus för att få tillbaka effektiviteten som jag hade i början på morgonen. Har varit väldigt effektiv idag och allt har rullat på galant, och jag älskar känslan av att få in flowet under plugget. Men nu behövdes en liten paus kände jag.

Igår kom min efterlängtade boy hem till mig, tanken var att vi skulle mysa och kolla på film, men jag hann däcka vid klockan 22:00, och det var så himla skönt! Andreas satt istället uppe och pluggade. Vad som händer idag efter skolan får vi se. Kanske blir att träna, men vi får se hur mycket jag har att göra, går till 16:25 idag och är hemma rätt sent.

Nu ska jag återgå till plugget, vi hörs när vi hörs! 💖

Likes

Comments

Nu börjar kvällstankarna att rulla runt i skallen på mig, och jag kan inte sluta tänka på allt det fina i livet, trots att jag vet att jobbiga stunder snart kommer att komma. Jag har så mycket att vara tacksam för här i livet. Jag har världens härligaste klass, den finaste pojkvännen i historien, helt underbara vänner, tak över huvudet och världens mysigaste och knäppaste katt. Jag känner verkligen hur livet går i rätt spår just nu, och jag vet att tuffa utmaningar kommer att komma. Men jag får se allt som en prövning, och försöka le åt problemen.

Hur som haver så kom jag nyss hem från en liten myskväll hos Mathilda med lite tv-mys. Nu har jag borstat Stina och myst sönder med henne en stund, och nu kallar snart sängen. Borde städa lite inför imorgon, men helt ärligt så orkar jag inte det just nu. Får ta det imorgon istället.

Morgondagen består av skola och en hemmakväll med babe, blir film och bara mysa loss. Får passa på nu innan han åker hem under jullovet, kommer bli tomt utan hans närhet. Men det är bara att förbereda sig inför praktiken, att vara utan varandra i sex veckor kommer att bli en utmaning. Men man får sakna ihjäl sig efter varandra, och när vi ses igen så kommer det kännas så himla bra!

Idag så har det varit en lite frustrerande dag i skolan, men den slutade ändå bra då jag fick väldigt bra respons på min dokumentation, så det kändes kanon! Nu är det bara att fortsätta i samma spår. Jag gör alltid mitt bästa på utbildningen, det är en självklarhet för mig. Det är skönt att man alltid har någon i klassen att plugga med också!

Nu väntar sängen tillsammans med min lilla donna, och imorgon väntar en ny dag med nya kunskaper. Godnatt på er!

Likes

Comments