Alltså det här när man kommer hem till någon. Och ska sätta på kaffe själv. I en kaffe-apparat man inte riktigt kan. Då blir det problem.

Dels och framför allt för att ens stolthet inte tillåter en att be om hjälp med att få igång hela kaffekokar-procceduren.

För varje apparat är ju en egen maskin, med sina funktioner, knappar och tics.

Så när man står där framför den här relativt okända kaffekokaren – som man liksom sett tidigare, men aldrig riktigt tagit sig tid att lära känna på djupet – så slår det en att den är som vilken människa som helst!

Ni vet, man träffar en okänd person på en fest, och man känner att man liksom – när kvällen börjar närma sig sitt slut – vill ha någonting utav den här personen. Då gäller det ju att snabbt LÄRA sig vad som får igång personen (alltså vad som får den att ”puttra”):

Vilka knappar man ska trycka på, och i vilken ordning, hur mycket vätska man ska fylla personen med och hur mycket pulver man ska ha i den.

Fast sen kommer ju det viktigaste:

Vilket utav hålen ska man köra in sladden i?

... Och det vill man ju inte direkt behöva fråga morsan om!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fuck allt och alla =)

Likes

Comments

Sov hos mamma inatt, smällde i mig en halv bunke med glass innan jag somnade till någon seg serie klockan fem imorse...

Drömde en skum dröm vari jag spelade fotbollsmatch på ett fullsatt Ullevi. Laget jag spelade med var inga mindre än de hemlösas fotbollslandslag som mötte danmark. Drog till ett bra stolpskott i början men efter det spelade jag uruselt och blev utbytt efter en kvart ... Senare i drömmen hittade jag en GP som i sportsektionen hade en liten artikel om just den matchen. Det stod någonting om att "Vad FAN hade Conny Nordling att göra på planen? Han spelade så dåligt att publiken trodde det var ett skämt"

 

Haha, drömmer så bänga drömmar nuförtiden va, det är helkul.

Vaknade strax efter 13:00 av att morsan spelar U2-låtar och frågar mig om jag inte vill ha kaffe och cigg. Och det vill man ju så jag sätter mig upp likt en zombie och gurglar litegrann. En cigg och två koppar med kaffe senare så sitter jag och tjötar med morsan om diverse saker man gjort under sommaren.

 

Sommaren 2009 har lätt varit den bästa sommaren på fleeera år måste jag säga =) Hänt så sjukt många roliga saker, och då är det ändå bara första halvlek denna sommar. Tältning, Skara Sommarland, Danmarksresa i gangsterstil och en hel massa fyllor och fest återstår ju. Och praktiken iofs, menvafan, tre dagar i veckan e la inte så farligt.

Jaja, nu ska jag snart hemåt för att byta om och cykla bort till streethockeyträningen som börjar klockan sex. E fett taggad då jag inte spelat på en månad.

 

Och imorgon blir det kanske att campa en sväng i torslanda .. menmen, ha det gott alla SummerLovers! // ConnyBoy

Likes

Comments

 

Det var första gången jag skulle möta dig sen vi träffade varandra på krogen den gångna helgen, då jag tagit ditt nummer. Klockan var tio, och jag sprang av iver mot vår mötesplats, ett litet torg i närheten av min bostad. När jag äntligen kom fram kunde jag knappt andas, jag lutade mig framåt med händerna mot knäna och hämtade andan.

 

När jag tittade upp, så fick jag syn på en flicka som stod lutad mot ett träd. Hon hade ena foten mot stammen, armarna i kors och tittade mot mig. Trots att jag var säker på att detta var du, så kunde jag inte veta säkert då lövriket kastade en skugga över henne i skenet från lamporna. Jag rätade på ryggen och tittade med vagt kisande ögon mot hennes ansikte. Var det inte samma mörka och mystiska ögon under den böljande luggen, som dem jag mötte i dansgolvsmörkret?

Jag började gå stillsamt men säkert mot figuren som bytte stödjefot när jag kom så nära att jag kunde urskilja hennes läppar, som bara några dagar tidigare hade mött min mun och därmed beseglat hela ditt väsen i mina tankar. Flickan som stått så graciöst coolt mot eken var verkligen du, min kärlek. Du sken upp i ett leende när jag hälsade genom en kram som du besvarade med en försiktigt kindpuss. Och jag minns att kinden flammade upp av välbehag.

En kort stund stod vi bara där, på ett torg, under en trött liten ek, och vi kunde känna molnen under våra fötter, som vi omedvetet skapat i samma ögonblick som alla regnbågsfärgade fjärilar lyfte inuti våra magar och fladdrade omkring med sina nyfödda vingar.

Du var nyss fyllda arton, jag var tjugo. Jag var något längre än dig, kanske ett halvt huvud. Du fnittrade lite, troligen inget du brukade göra annars men jag insåg att jag var minst lika upprymd. Mina läppar verkade ha en egen vilja, fast det var ju bara som det kändes. Men när jag tänkte på kyssen inne på krogen, så kände jag åtrån blossa upp inombords, men jag ville ju inte visa mig känslig. Så jag stod där, såg antagligen ut som en fågelskrämma i kulingvindar, inte sant? Du var lika otålig som jag var men det blev jag som lade armen runt dina axlar och frågade vad vi skulle hitta på. Du var lite hungrig så vi promenerade hem till mig, där vi kunde laga lite mat tillsammans.

Innan jag öppnade dörren till trapphuset så vred jag mig snabbt åt vänster så vi kom ansikte mot ansikte, du gav mig ett leende och jag gav dig en kyss. En kyss jag aldrig ville avsluta, varken du eller jag. Fan, jag saknar verkligen dina kyssar, vill smaka på dem igen, ha dig vid mig, var det inte egentligen menat så?

Glada och omhållna av varandra så gick det två förälskade ungdomar uppför en trappa som slutade vid killens dörr. Ingen kunde veta att dofter som eurofi, extas och glädjeyra låg i luften kring dem, likt en tilldragande parfym av bästa sort.

Du tog av dig dina svarta, ovanliga skor och ställde dem prydligt på skohyllan i kontrast till mig, som sparkade av mig mina lite lätt för att sedan skrapa ihop dem på hallgolvet. Jag visade dig runt i min lilla tvåa, du sa att det var mysigt vilket jag kontrade med att så litet är det ju ändå inte. Så fick du syn på gitarren som hängde högt ovanför tvåsitssoffan i bortre delen av vardagsrummet, tittade snabbt på mig och jag nickade ett varsågod som fick dig att skynda fram.

Jag undrade om du var bättre än mig och antog att du var det då jag bara kunde några ackord som inte kunde skapa en enda låt. Det som hände nu är något jag inte kan glömma om jag så ens ville.

Du står på tå för att få ner gitarren och axelbandet från från väggen och jag kunde inte undgå att snegla på din rumpa som liksom allt annat med dig var sagolikt fin. Jag slutar stirra när du vänder dig om, och ser dig sätta dig ner i soffan och stämma instrumentet. Sedan satte du igång. Det jag fick höra de tio närmaste minutrarna var olikt allt jag någonsin hört inom gitarrismen. Det gick snabbt, och låten var hela tiden inne på fyra olika melodier som tillsammans skapade något så mäktigt att jag helt föll i en slags trans. Och jag älskade verkligen låten, den lät som om den vore skapad just för mina öron.

- Lät det nåt vidare? frågade du.

Och jag kunde bara nicka med huvudet till svar. Jag frågade sen om vi skulle laga mat, vilket vi gjorde. Kokade potatis, stekte en kotlett åt mig och gjorde en extra stor sallad till dig, då du var vegetarian. Lite sås, två tallrikar och en del vin senare så satt vi mitt emot varandra och snackade strunt om allt och ingenting, så som man kan göra när man är mätt och sköjer ner allt med lite vin.

-Jag tycker verkligen om dig, sa du plötsligt efter att vinglaset blev tomt. Jag hade jättegärna sovit över hos dig, om det är okej för dig alltså. Jag kan sova på soffan, det är inga problem.

-Klart att du inte ska sova på soffan, du får gärna ligga i sängen och så är det med det, svarade jag glatt.

Jag var riktigt nervös när vi satt och kollade på en romantisk komedi vars titel jag inte minns. Du satt bredvid mig och du var så vacker när jag såg ditt ansikte från sidan. Tanken hade slagit mig; Vad hade en sån som du sett hos en sån som mig? Men jag lyckades avvärja tankarna då jag hade en känsla av att du var ärlig. Du var uppriktigt kär i mig.

Jag gjorde något lite ovanligt för att vara mig. Jag la min arm runt dig när jag märkte att romansnivån ökade i filmen och sen så lyfte jag din haka snett uppåt mot mig med fingerspetsarna för att sedan kyssa dig, återigen var jag i himmelriket. Vi la oss ned i soffan men insåg snart skrattandes att vi nog skulle flytta in i sovrummet, där det kunde vara lite rymligare.

Inne i sovrummet så lade jag dig ned i sängen framför mig och följde sedan efter ner bland täckena och kuddarna. Två timmar av kärlek spenderade vi tillsammans och du lärde mig saker om den kvinnliga kroppen jag aldrig skulle upptäckt med någon annan, små knep som tillsammans kan lyfta en kvinna till njutningens otroliga paradis. Snart låg vi sked och njöt av varandras heta närhet, detta var nog den stund jag uppskattade allra mest av de få vi upplevde ihop.

Du låg och sov fridfullt i min säng. Jag lämnade värmen intill dig när jag trodde att jag inte kunde råka väcka dig. Dina andetag var knappt hörbara när jag böjde mig över sängen och kysste din varma panna. Jag smög ut ur rummet, stängde dörren försiktigt och fortsatte ut till vardagsrummet, där jag tände blockljusen på bordet. I det facklande skenet så tog jag fram mitt gamla skrivblock, som legat orört sedan vintern då min skrivlust slumrade in. Ett oväntat infall av skrivkramp som till mitt förtret aldrig verkade släppa. Till just denna dag, då din blotta närvaro i mitt sinne fick min poetiska puls att explodera; jag vet inte hur många små underverk jag hann skriva - ett femtontal kanske - innan jag upptäckte att någon iakttog mig. Med en av mina alldeles förstora T-shirtar, som räckte dig ned till underdelen av låren, så stod du lutad med kinden mot handen som höll om dörrkarmen. Du såg både nyfiken och frågande ut.

Jag ställde mig upp med ett leende och en återvunnen glädje som du nog inte förstod, men ändå sökte dela. Du frågade försiktigt vad jag satt och skrev, egentligen.

"Egentligen", ett ord som du då och då lade till efter en fråga, med en sällsynt charmig liten konstpaus då det var någonting du tycket var lite udda.

Du satt bredvid mig i soffan medan du läste mina texter. Jag kunde känna en innerlig hetta i benet där ditt knä låg emot.

Du sänkte handen med den första texten du läste, tittade sedan upp på mig snabbt; Den gjorde intryck på dig. Du lade du din hand över min som jag ömsint placerat över ditt lår då jag märkte att du tagit den till dig. Minns du den än? Du hade nog aldrig tidigare fått något sånt från någon du älskar?

ALLRA KÄRASTE FLICKA

I förra veckan var jag en tjugoårig pojke vars liv plågats av sjukdomar ingen förstår. Detta gjorde mig handikappad i skolan, sociala möten och i kärlek.

Som en dartpil i rödaste bullseye så kommer du in i mitt liv och vänder på allt som genom ett trollslag;
Din varma blick skingrade dimman i sinnet.
Din mjuka kyss bröt mitt hjärtas tunga förbannelse.
DIn otroliga kärlek helade min sargade själ.
Din unika existens gjorde min åter berättigad.

Ju fler texter du läste, ju hårdare ville du hålla om min hand. Dina fingrar sökte sig mellan mina och jag knöt näven; försökte ge dig känslan du sökte. Tårar föll diskret från dina ögon. Jag sträckte ut min hand mot din kind och strök bort en tår med ringfingret. Då gjorde du samma sak på mig och jag förstod att jag också grät. Det var de första tårarna från mina ögon på drygt fyra år.

I åratal hade jag velat fälla en tår av självömkan, men nu kom dem av lycka; något jag inte trott var möjligt.

Tydligt minns jag framför allt att jag tog din hand i min och lade min andra ovanpåoch tittade dig djupare i ögonen än jag någonsin sett in i någon annan människa.

- Du är min framtid, sa jag till dig när plötsligt en snabb bild av tre ungar med sina föräldrar, dök upp. Vi återvände snart till sovrummet där jag en sista gång fick möta din gudomliga kropp i älskogens kära lek, där du lärde mig om sann respektfullhet, nyfikenhet och tålamod.

Jag möter dig ofta i mina drömmar, men får ständigt vakna upp och inse att du är försvunnen...

Det var idag trettiofem år sedan du försvann ur mitt liv. Detta var mitt första brev jag skrev ner till dig efter olyckan. Jag kunde inte finna dig på sjukhuset du kördes till och jag kunde inte heller få tag på föraren som körde bilen, trots att jag letade så länge. Men jag levde vidare och träffade några år senare en mycket trevlig kvinna vid namn Johanna som jag kände mycket för. Jag gifte mig året efter att jag träffad henne, och vi fick snart ungar. Vår yngsta dotter fyller arton idag, och när hon kom på just denna dag, för arton år sedan så bestämde jag hennes namn efter dig, trots att jag aldrig fick reda på det. Angela, min dotter, påminner mig så väldigt mycket om dig, att jag ibland undrar om du ändå inte valde att stanna kvar?

Och är det inte ironiskt att den person jag kände allra kortast tid här i livet är den jag älskade allra mest?

Likes

Comments

GOD JUL PÅ ALLA TOMTENISSAR DÄRUTE! =D

Likes

Comments

Kvinnor skaffar piercings, tatueringar, föder barn, genomgår kejsarsnitt, får fettsugningar, avlägsnar revben, häftar ihop magsäcken, opererar brösten, får insprutat silikon på alla möjliga ställen och blöder i flera dagar med fruktansvärd smärta och de avlägsnar hår med pincett och varmt vax, plockar ögonbryn och tar hål i öronen - OCH SÅ KAN KVINNOR INTE TA DEN I BAKEN, FÖR ATT DET GÖR ONT!
 

Likes

Comments

Skrivet av: Fredrik Torstensson, 2008.

Conny deltog i fem raka HHHS mellan 1999 och 2003 och var hela tiden Högsbo StreetCats stöttepelare. Farlig målskytt med stor kämparanda, gav aldrig upp en seger för sin egen fysiska hälsas skull.

 

Har fyra brons (1999-2001, 2003) och ett silver från 2002.

Tillhör Bröderna Torstensson och har haft fem syskon med i turneringen: Fredrik, Raoul, Caj, Love Sjölin samt Natalie och Jonathan Ekwall som deltog i Lilla HHHS. Brorsan Daniel var därtill assisterande domare 1999.

Spelade back under premiäråret 1999, gjorde ett klassiskt frilägesmål mot Alexander Faltsetas i semifinalen och blev utsedd till årets försvarare och till All-Star Team I. Blev detta år förste spelare att använda hockeyklubba.

Turneringen 2000 inledde han med två matcher i mål men när lagets offensiv sviktade hoppade han ut som anfallare och samarbetade bl.a med brorsan Fredrik till ytterligare ett klassiskt mål, också denna gång mot Faltsetas.

2001 slutade han tvåa i turneringens målliga efter Kalle Hepohaho.

2002 avgjordes finalen i bäst av fem matcher och ett det året förstärkt StreetCats pressade de framtida segrarna såpass att de vann den första av dem. En bit in i finalspelet gav sig en otränad Mattias Edman och begav sig hem utan att beskåda hur hans lag fortsatte kämpa men tillslut falla tillkorta med 1-3 i matcher.

2003 spelade han för Högsbopuckon som var ett lag ihopplockat specifikt för turneringen och resultaten blev också därefter. Conny hade vid det här laget skaffat sig ovanan att röka varpå karriären i streethockey började rinna som sand mellan fingrarna på honom.

Han missade sen några turneringar pga ointresse och andra pga prioritering av annat.

2008 var han så tillbaka igen. Denna gång som delad domare efter att ha hoppat in när återbud kom och brorsan Fredrik inte kunnat hantera rollen själv.

Planerar enligt ryktet (Direkt till mig) för comeback som spelare i HHHS X 2009.
 

Likes

Comments

(x) snott den här listan från nån
(x ) rökt en cigarett
(x ) rökt en cigarr
( x) varit full
(x) blazat
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
( ) ljugit om något allvarligt för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
(x) suttit på polisförhör
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard (i mer än tio sekunder)
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) kommit in på en bar utan falsk id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) kärlek kommer före pengar o makt
( ) haft trekant
( ) varit på andra sidan jorden
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) busringt
(x) dricker
( ) reser till ett fint ställe varje år
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en personalfest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) burit pärlor
(x) gått på ett broräcke
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) Badat Naken
(x) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrattat så att jag inte fått luft
(x) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än 4 timmar utan att tröttna
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken ??
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är snygg
( ) brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(x) gett en uteliggare mer än 100 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat fallskärm
( ) varit otrogen
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

(x) blivit sparkad av en elefant

(x) åkt ambulans

( ) mutat en krogvakt

(x) hittat en 500-lapp utomhus

(x) hånglat med över 100 personer

(x) vart med i ett slagsmål

(x) blivit snittad med kniv

( ) rånat en bank

(x) lekt sanning lr konsekvens å sedan vägrat utföra konsekvensen

(x) klappat en älg

(x) stått naken på en gård och pissat

( ) Åkt vattenskidor

(x) pissat på en polisbil

(x) blivit jagad av polisen

(x) luntat upp en skog

( ) skjutit med en pistol

(x) vart full i på en lektion i skolan

(x) åkt motorcykel i över 250 km/h

( ) Åkt bil i över 250 km/h

(x) lyssnat på en låt och kännt att livet är underbart

(x) räddat livet på en annan människa

(x) dykt från en bro

( ) Haft sex med över 20 personer

(x) drömt om att ligga på ett pluffigt moln och softa

(x) tagit ett nattdopp med polarna

Likes

Comments

Wohoo! Sitter hemma hos min bror och softar.

Vart uppe hos Norrlands-Marcus förut idag och drack kaffe å käka korv me bröd. Han berättade att Björn Rosenström skulle spela på Hyde Park någon gång i oktober o jag tänkte "Där ska jag supa då". Men efter att ha kollat upp inside-infon så insåg vi snopet att det blivit inställt av nån jäkla anledning.

Life do suck sometimes

Men Marcus berätta också att Jonas skall komma ned till göteborg nästnästa helg. Då jävlar ska huvudet supas av =)

Efteråt åkte jag till Raoul på sjukhuset där mamma och Fredrik var. Raoul hade tydligen vart uppe och åkt omkring igår men hade haft jäkligt ont i huvudet så idag låg han med smärtstillande och var helt groggy :( Fast läkarna har tydligen sagt att det inte är någon försämring.

Sen åkte jag hem och skrattade till Idol på TV.

Blev änna inspirerad och började plinka på min gitarr (Vilken jag verkligen inte kan spela på) och skrev en liten sång som gick något i (Dylan)stil med:

When the wind turn around
You should hear a dying sound

Of a desperate man crying "I love you"

I must cross this storm
But to keep myself warm
I need to stay cool
And I realy must know

If I am The One - or just another fool?


Busenkelt.

Nu ska jag snart titta på Prison Break så
god natt gott folk! =) och Puss på Stjärten

Likes

Comments

Och alla dessa "vänner"  som ständigt skämtade med dig om att du hela tiden fick stryk... Han gjorde oftast det han behövde för att skydda dem han tyckte om.

Kommer ni ihåg Raoul när han slogs för er? Minns ni varför?

Minns ni Raoul när han drog ett dåligt skämt?
Minns ni Raoul när han skrattade glatt?

Minns ni Raoul när han mådde dåligt men ändå ville få oss andra att må bra?

Minns ni verkligen Raoul för den han verkligen var?

Han som riskerade sitt liv för sina riktiga vänner, Han som stängde av sina egna känslor för att få oss att skratta.

Minns ni Raoul, han som aldrig värdsatte sitt liv högre än att han var beredd att förlora det för dom som betydde nåt för han?

Minns ni Raoul som placerade sin arm över eran axel och sade "Det är lugnt, jag är med dig,vad som helst händer... så är det ingen fara"

Minns ni Raoul som sa: "Skit i det, det var inte ditt fel! Det kommer ordna sig"?

Och avslutningsvis....

Minns ni någonsin Raoul

som sa

"jag älskar dig"?

Likes

Comments