Instagram@corneliaoja

Det var längesedan! Men jag skulle ju som sagt börja blogga igen men det gick ju också åt skogen då jag tröttnat lite på sso och har fullt upp irl. Det har hänt mycket grejer under tiden jag inte bloggar. Jag har bl.a lämnat Diamond Bubbles Company och skapade min egen klubb som också gick till helvetet, så är klubblös nu. ): Jag har också köpt 3 nya hästar och deras info kommer upp senare. Hade tänkt skriva lite kortare info om mina hästar hahah.. Jag har köpt en VitSvart Appaloosa, En svartvit ponny och svartvit paint!! Ja, allt var svartvitt <33 Miniboy har ni väl hört om eller? xD Och en lite rolig (are) sak!

Jag ritade digitalt för första gången igår ): Här är resultatet:
Blev inte så nöjd men tycker faktiskt det var bra för att vara första gången. :D  

Och den grå hästen ska föreställa en oldenburgare, eller är det dansk..? Vet inte men det ska vara en gråskimmel. Ska rita mer nu så hejdå. (: Ja ni får se den andra också sen och jag ska försöka blogga lite mer :)) Baii

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag gick sakta ner till våran tomma ladugård. Jag hade varit inne där många gånger, men det var lika roligt varje dag. Varje gång jag gick in så gick jag först in i stallgången, där fanns det bara fyra boxar. Det dåliga var väl att alla var tomma. Nästan varje dag gick jag dit och satte mig i boxen där Fleur en gång hade stått. Fleur var min alldeles egna häst, hon var en gråskimmel, Oldenburgare. Hon dog på en tävling vi var på. En terrängtävling. Vi skulle hoppa över ett hinder då hon stötte benet, ingen vet varför. Jag flög av men hon landade på sin rygg. Vi kunde inte rädda henne. Jag vill verkligen inte ha en ny häst, men jag satt ändå och grät i boxen varje dag. Jag drömde också. Jag drömde samma sak varje gång. Jag drömde om en häst, gissa vem. Fleur såklart. Jag drömde att hon levde, och vi var så lyckliga. Jag önskade att en dag jag skulle komma över mitt problem. Det skulle bli svårt, men jag måste kämpa mig igenom grejen. Livet har hårda stunder för alla, som mamma brukade säga. Jag tittade klockan, 16:17, dags att gå in. Mamma hade kommit hem, men jag ville inte att hon skulle märka att jag varit i stallet, juste det har jag inte sagt. Hon vet inte om någonting. Inte att jag gråter eller är i stallet. Alltså, det blir för jobbigt att berätta. Jag gör det senare när jag kommit över det lite mer... Tycker det känns bättre och hon säger ju själv att man ska följa sitt hjärta! Jag tassade tyst upp för trappan och hoppade över stegen som brukade knarra. Jag såg våran hund, Power, som är en Dvärg Schnauzer. Han är svart och låg i sin lilla hundkorg bredvid bordet där mamma lagade mat. Han tittade upp på mig och jag skakade på pekfingret, som ett nej. Han gav ifrån sig ett skall och sprang upp för trappan efter mig. Jag fortsatte gå och hörde mamma där nere.

''Minna, är det du?''

Troligen struntade hon i det, för hon frågade inte om något eller kom upp. Jag släppte in Power på mitt rum och tittade mig omkring. Jag gick snabbt in på toaletten och torkade tårarna, gjorde mina behov och gick in på rummet igen, Power hade kissat på mitt golv. Jag tittade mig i spegeln och det syntes inte att jag gråtit. Det var säkert att ropa på mamma.

''Mamma Power har kissat på mattan!!!''

''Men Minna, du har ju dina tider. Du skulle gått ut med honom klockan 16:00! Du vet att det var mest var ditt ansvar eftersom det var du som tydligen var så säker!''

Nej, skulle hon komma in på detta ämnet igen! Jag hade haft Power i ett år och det har funkat bra. Men nu åker jag i min egna värld för mycket, jag hade till och med glömt Power, min bästa vän! Skärpning, jag måste ta bättre ansvar. Jo, förresten. Min pappa jobbar som journalist och är i London just nu. Han kommer hem ungefär 10 gånger per år. Många säger att det borde vara jobbigt, men jag är van. Jag gick sakta ner från trappan för att hämta papper. När jag kom upp igen med typ 10 meter papper hade mamma redan torkat upp Powers kiss. 

''Men.. happ..''

Jag tog på mig mitt nattlinne men sa inte godnatt till mamma.

''Vill du ha lite mat Minna?'' Ropade mamma där nerifrån.

Hon hade varit på jobbet så hon äter lite senare än jag vissa dagar.

''Nej det är bra!'' Sa jag.

Jag lade mig i sängen och stirrade upp i taket i en halvtimme. Nej, jag somnade inte efteråt. Jag tog fram mobilen. Jag tittade och det jag fick se var hat-kommentarer som vanligt.

''Men gud så löjligt med små ponnysgull!!!''

''Naaaw gillar du hästar?''

''Åh lilla Gullefjun har fått en ponny!''

''Din häst är död ahahah''

''LOL''

''Fan vad ful du är''

''Gud så nördigt...''

Jag kände hur tårarna som brände under ögonlocken och lät de rinna fram. Jag grät mig till sömns igen, som vanligt. Den här gången drömde jag inte om Fleur. Jag drömde om en stor bäcksvart Frieserhingst. Ghost, han sprang vackert ensamt på ängen. EN riktig vildhäst. Jag drömde inte om Fleur.

Likes

Comments

Idag tog jag ut Rose ut på ängarna så hon fick komma ut och röra lite på sig. Hon hade mycket spring i benen trots att hon varit ute hela dagen igår. Det får bli ett kort inlägg idag så hörs vi sen. Jag tog även med kameran, så här är de bästa bilderna! 


Likes

Comments

Hejj svejjs.
Jag hade på min fd blogg en novell då precis del 1 skulle släppas. Men jag pausade en stund och sen flyttade jag tillbaks hit. Ja, en planerad novell åt a
skogen. Så på onsdagar kommer delar av "Du & Jag"! :)) $0RRY för korta inlägg men får inte sitta vid datorn efter middagen hos mamma så bloggar från mobilen :-)

Likes

Comments

Hej på er ^^

Jag vill höra er åsikt, ska jag blogga här igen? Ska jag!? :D Läs mitt tröstinlägg på bloppiee.blogg.se 😌

Har jag några fans? Ta bilden som en autograf om du vill ha den ^^, annars kan du ju fråga om jag kan fota en bild med mig och dig på. Du kan ju ta båda också lol...


Likes

Comments

 Hej på er oc sorry för bristen på bloggning. Men åg gaahd kan inte vänta tills imorgon, för imorgon är det onsdag!
DET KOMMER HUVUDUPPDRAG!!! Nu var det verkligen längesen så dgfsakfbdfghj jag kan inte vänta. Imorgon när jag vaknar så kommer jag ha ett leende på läpparna, längta tills man får komma hem, till dessa uppdrag *-* Nu måste jag skärpa mig och ta tag i bloggen... :>
KÄR ??

Likes

Comments

Hej på ereh! 
Denna bok borde inte läsas av barn under 10 år, den är egentligen för vuxna.
Jag har en bok som ni verkligen borde läsa, den handlar om en pojke som blir övergiven av sina föräldrar. Först lämnar hans mamma familjen och sedan kommer hon tillbaka och hämtar alla Alex syskon, men inte han. Alex och Pappa blir kvar ensamma och sen flyttar de till Alex moster. Där lämnar pappa honom ensam med moster och alla andra där, han sa inte ens hejdå. Då bestämmer sig Alex att flytta ut på gatan. Hans kompis ''Råttan'' sa att livet som gatubarn är ett fett liv, men Alex vet inte. 
- Han blir inlåst i ett kylrum och dör nästan
- Han hittar en hund på soptippen där alla på gatan jobbar, där kan de sälja saker för pengar. Hunden är döende
- Han blir fångad av en rik man som säljer barn som han lurat
- Han träffar en gammal dam som heter fru Leti, hos henne tjänar han pengar.
- Han pratar med sin mamma
LÄS BOKEN
ALEX DOGBOY
ALEX DOGBOY
ALEX DOGBOY
????
 

Likes

Comments

Miniboy har jag haft sen ungefär 1½ år sedan. Men jag köpte honom igår, hur går det till?
När jag skapade mitt första konto, hade jag honom som starthäst. Sen bytte jag konto och saknade honom otroligt mycket, jag och syrran brukar leka häst (mobba inte xD) och då har jag alltid lilla Miniboy. Han är så fin och har alltid drömt om att få en sån häst i verkligheten (vilket inte går pga allergi mot hund, katt och häst). Välkommen hem gubben ?
 

Likes

Comments

Hej!
Jag har fått en ny lillebror igår, vilket påverkar uppdateringen här x) Men han heter Vilmer och han mår bäst på barn 4. Alla platser är fulla så om det kommer en till person som har ett barn som inte mår lika bra som Ville, måste mamma åka till Skellefteå's sjukhus ;_; Har varit hos min  låtsaspappas föräldrar hela dagen satteh... Men OM de åker kommer jag åka till pappa och då blire bättre uppdatering :) Nu åker jag ändå till pappa på Måndag så då blir det inte lika tomt här. Ska redigera nu så hejdååh ?
 

Likes

Comments