Dagen började med att jag träffade upp min finska kompis och sen senare mötte Anna upp oss o vi umgicks hela eftermiddagen. Det vad en kul o trevlig dag fram tills.. fortfarande inte riktigt säker på hur detta hände men basically så vände jag mig om för fort så knät vreds ur led, jag föll ber på marken av smärtan och slog knät i marken vilket gjorde att en del av mitt lårben slogs av och baksidan av knäskålen blev full av sprickor o flisor.. jag kunde inte resa mig upp, knät gjorde nått så fruktansvärt ont! Ingen av oss trodde i denna stund att det var så farligt som det var så skrikandes med hjälp av mina kompisar kommer vi på bussen där min fasters man sedan väntar på mig att bära in mig.
Vi ringde rådgivning när vi kom in men jag var i sådan chock och det var så sent så vi bestämde för att inte åka in utan jag tog värktabletter och la mig på soffan för att sova. Nästa morgon när det fortfarande gjorde så fruktansvärt ont och jag inte kunde röra mitt ben så åkte faster med mig in till akuten.
Efter många timmar på akuten och flera röntgen kom de fram till att knät var brutet och hela benet blev gipsat. Jag blev flyttad till en avdelning och här har jag legat sedan tisdag kväll. Jag har väntat på fler röntgen och på att en specialist ska komma så har inte kunnat få någon operation än. Förhoppningsvis blir det på måndag! Skönt att få det överstökat och kunna åka hem.
Hela vardagen kommer bli upp och nervänd och jag kommer få lära om allting från början, på kryckor. På bara 2 sekunder förändras allt. Jag kan inte gå och göra saker som jag brukar men en annan jobbig och tråkig detalj är... jag kommer behöva lämna London och åka tillbaka hem till Sverige.. Jag var så inte redo för det än men jag får väl se det som en paus och komma tillbaka när knät har läkt igen.
Först och främst håller vi tummarna för att operationen går bra och att det kommer läka snabbt och bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 24 readers

Likes

Comments

Vad kan man göra för att göra en dag/utgång ännu lite mer spännande? Jo man tar på sig en peruk och blir till sitt alter ego! Bästa idén vi har haft! Även om själva eventet vi var på inte var något särskilt och allt de lovade inte fanns där (sån besvikelse) så var det ändå en sjukt kul dag för vi var så kul! Vårt självförtroende steg till skyarna, vi var awesome! Hade lätt kunnat göra om detta fler gånger! Dock kommer det få vänta för en anledning jag snart berättar i nästa inlägg. Där av också endast lite iPhone bilder till en början..

Likes

Comments

Fler söndagsäventyr!

Denna dagen hade helt fantastiskt väder! 26 grader toppade det mitt på dagen. Gick ut i bara klänning och behövde inte ta med någon jacka! Lycka!!

Vi började med att ge oss av till Camden Market för att äta lunch på Cheese bar, som vi har velat besöka ända sedan de öppnade, och det var helt fantaskiskt! Bilderna gör inte maten rättvisa för det var bland de godaste lunchera vi har haft!

Vi började med cheese fondue, grilled cheese med goats cheese och honung (bästa grilled cheese jag någonsin ätit!!) och tillslut en cheese cake. Så gott! Rekommenderar verkligen att gå dit!

Efter det gick vi till Primrose Hill och la oss en stund på gräset i solen innan vi begav oss hemåt igen för att gå till nästa park med lite vin och vindruvor. Träffade lite folk, fortsatte till puben när solen gick ner, en bra avsluting på en bra dag!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, oups!

Det är mycket jobb nu för tiden då jag jobbar extra på en restaurang också så har inte mycket fritid till att hitta på saker längre men jag några söndagsäventyr har jag fått!

En söndag var vi på en ost och vin festival i Stratford, där vi kunde gå runt och provsmaka olika oostar och viner. (Vi låtsades som att vi skulle köpa vinerna och ostarna bara för att få testa dem först hehe) Men lite saker kommer drifrån med ändå. Ett chokladvin (jaa CHOKLAD-VIN) och Anna köpte chokladbitar med massa olika roliga smaker och lite av den godaste fetaosten, så efter vi gick därifrån åkte vi hem till närmaste parken mellan oss och hade en liten picknick i de sista solstålarna för dagen. Mycket trevlig dag!

Likes

Comments

Got my first tattoo done yesterday! I'm so happy and can't really believe I've finally done it! I was very nervous but it wasn't as bad as I thought it would be, thankfully!

Likes

Comments

Sådan tur med vädret!

Anna och jag hade bokat biljetter till att åka och besöka Oxford en ledig söndag och det var en riktigt härlig vår dag! Vi hade fått lite platser rekommenderade till oss så vi gick en liten tour av staden och på kvällen tog vi även vår första Sunday Roast. (efter att ha bott här i nästan 10 månader, sjukt! haha men nu hände det äntligen).

Fin vårdag = fler blombilder, ni får ursäkta 🌸

Som de Harry Potter fan vi är så var vi tvungna och ta lite kort på trädet som är med i en av filmerna...

Likes

Comments

Vi hade ännu en till "sjukvecka" här i huset med att lillkillen började med lite feber, vilket snabbt gick över till både mig och faster, igen.. Som tur var blev jag feberfri till torsdagen då jag skulle träffa två kompisar som åkte till London över helgen. Faster och lillkillen åkte till Sverige tidig torsdag morgon så jag kunde spendera hela dagen tillsammans med grabbarna och visade dem runt camden market och lite runt nordvästra London. Mycket trevlig dag!

Jag kan under torsdagen känna att det börjar göra lite ont i ryggen men jag tänker inte för mycket på det men när jag vaknar fredag morgon så har jag så ont mellan skuldrorna och sådant tryck över bröstet att jag inte kunde andas. Vid varje andetag jag tog så kändes det som att någon knivhögg mig i ryggen, mindre behagligt. Jag tänkte mig att det var något med musklerna i ryggen men jag ringde ändå GP för jag tänkte att de kunde känna o klämma lite på ryggen och bekräfta det men de skickade iväg mig till akuten för att ta en röntgen. (Snigla fram då det är rätt svårt att gå om man inte kan andas..) Detta blev då en ganska spännande kväll, haha.

Jag fick göra massa tester, nästan svimma i väntrummet, kolla hjärtat, röntgen och någon annan scanner grej där man åker in och ur den på en brits och det snurrar runt en, ni vet vilken jag menar? Tillslut efter 5+ timmar så sa de bara att det var musklerna och att jag kunde gå hem. Bra att de kollar för säkerhetsskull men trist att jag inte kunde träffa killarna något den dagen.

Tog igen det på lördagen dock istället då jag släpade med mig Anna att träffa dem och vi gick pretty much från ett ställe till ett annat och åt/drack hela dagen. (Jag hade fortfarande väldigt ont så tog det lite försiktigt) Men det var kul att spendera en till dag med dem innan de åkte hem på söndagen!


Våren har kommit till London och det fanns många fina blommor på träden upptäckte jag så självklart var jag tvungen att stanna och ta massa bilder på dem alla.... Så här kommer lite blomm-bilder!

Likes

Comments

Dagarna bild längre, ljusare och varmare, jag tror våren är påväg! Nu blir det roligare att leka i parken och mysigt när vi kan ta med oss lunchen ut.


The days are getting longer, brighter and warmer, it's starting to look like spring! It's more fun to go out and play the park now and so nice when we can bring our lunch to the park.

Likes

Comments

A perfect day!

Vi började med att ge oss av mot nordvästra London där vi fortfarande inte hade utforskat mycket. Först "besteg" vi Primrose Hill och kollade in utsikten innan vi begav oss ner mot Little Venice. På vägen ner gick vi förbi Abby Road Studios och insåg hur turistigt det kändes när vi såg alla bilar som fick bli ståendes för alla skulle ta bilder på övergångsstället. Vi tog en snabb titt och fortsatte ner. I Little Venice hittade vi vår nu nya favorit kafe! Runt hörnet längs med kanalen låg ett litet ställe som heter Beany Green där de hade väldigt god och bäst av allt, bottomless brunch! Vi fick en kallrätt, en varmrätt och bottenlöst med Prosecco. (Vi testade först varsin bloody mary men det var lite för stark för min smak.) Jag beställde in en broccoli och majs frittes (så god!) och en "bananbröds macka" (SÅÅ god!). Vi fick då sitta och äta detta med så många glas av prosecco vi kunde dricka på två timmar, amazing!

Efter brunch tog vi oss, lite tipsy, in mot central (med ett snabbt stopp på 221b Baker street) där vi gick till Aint nothing but.. blues bar. En trevlig avslutning på kvällen innan vi åkte hem till mig och kraschade.

Det var min första bottomless brunch men kan med stor säkerhet säga att det inte var min sista!


We started off going towards north west London where we still hadn't done much exploring. First we "climbed" Primrose Hill and took a look at the view before we went down towards Little Venice. on our way down we walked by Abby Road Studios where we took a quick look before we continued walking. In Little Venice we found our now new favorite cafe! Around the corner along the canal there was a little place called Beany Green where they had really good food, but best of all, bottomless brunch! We got one cold dish, one hot dish and bottomless with Prosecco. (We first had a glass of bloody mary but it was a bit spicy for my taste.) I ordered a broccoli and corn frittes (so good!) and a banana loaf sandwich (SOO good!). We then got to eat this with as many glasses of prosecco we could drink in two hours, amazing!

After brunch w, a bit tipsy, went into central (with a quick stop at 221b Baker street) where we went to Aint noting but.. blues bar. A nice ending to the night before we took the bus home to my place and crashed.

It was my first bottomless brunch but I can certainly say it won't be my last!

Likes

Comments

Hade ledig dag igår och träffade upp med en finsk kompis och efter lite lunch fanns vi oss spontant påväg till Ikea! Hon behövde lite nya förvaringsgrejer och när Ikea kom på tal så såklart att jag erbjuder mig att följa med, direkt på en gång haha, för vem älskar inte Ikea?

Jag köpte lite matvaror och så blev det en liten present till lillkillen. Han hade redan en korg med lite grönsaker till sitt kök (allt Ikea) och när jag då såg denna nya korgen kunde jag inte låta bli! Så gullig när han hänger korgen på armen och ska gå och "halla" (handla)😍


Had the day off yesterday and met up with a finish friend and after some lunch we spontaneously found ourselves on our way to Ikea! She needed to get some storage stuff and when Ikea came up I of course offered to go with her, right away haha, because who doesn't love Ikea?

I bought some groceries and a little present for the little guy. He already has one basket of vegetables to his little kitchen (all from Ikea) and when I saw this new basket I just had to buy it! He's so cute when he puts it on his arm and says he's going grocery shopping 😍

Likes

Comments