Jag är uppvuxen i en familj där det konstant är någon omkring en. Jag delade rum äng tills jag var 14 år gammal, så någon privacy uppstod inte riktigt förens då. Och även då var det svårt att få stänga den där efterlängtade dörren, med tanke på att folk alltid kom och knackade, man skulle alltid vara social och sitta och snacka i ett halv år efter maten. Samtidigt sprang det runt sex andra människor där hemma.


Men att också ha varit yngst har jag också alltid hamnat sist. Är det någon som rensar kläder - får jag kolla sist.(Never forget när jag ville ha min systers så coola, numera horribelt fula, klackskor. Men som sagt skulle dem gå i genom syster skaran först. Så till slut fick jag dem, 5 år senare, 3 storlekar försmå.) Ska vi åka i bilen - får jag sitta i mitten(trots att jag är längst). Ska vi ta mat - får jag ta sist. Ska vi kolla på TV - får jag ta den mest obekväma platsen(golvet). Och det är inget jag klagar för(redan klagas i 18 år, lolz) men nu bryr jag mig inte så mycket längre. Och det är verkligen ingenting att klaga på den delen, det är bagateller som jag har växt upp men det är nog kanske en liten del av varför jag tycker och känner som jag gör här på nästa sektion jag kommer skriva.


Jag vill inte ha barn. Haha kanske du tänker hon är bara 20 bast. Ja det är jag. Och det lär vara en lång tid kvar av mitt liv, då jag kommer ändra på mina åsikter och kanske tänka helt annorlunda. Men just det här känner jag mig väldigt säker på.


Jag kommer inte dricka alkohol, inte äta kött och kommer inte föda ett barn. Jag älskar att vara själv. Men även då kan jag knappt ta hand om mig själv. Jag tänker alltid på mig själv och oftast endast mig själv i de flesta situationer. Jag vill inte ens dela med en enda del av mig till en man, trots om jag skulle vara kär. Desto ännu mindre skulle jag inte vilja dela med mig av mitt ägg och sitta med en avkomma för resten av mitt liv.


Jag är en moster och snart en faster. Och jag freakin’ älskar min systerson Balthazar, han är världens gulligaste lilla människa. Men det förändrar inte min syn på det. Har åstad kommit att jag gillar verkligen babys, men skulle ännu mindre vilja ha det ansvaret själv. Sen från ca 4-9 gillar jag inte barn. Sen inträffar humorn(hos de flesta) och då går dem an igen. Men fortfarande bara som utomstående barn.


Min mardröm vore om jag skulle ge upp min (förhoppningsvis successful) karriär för en man eller ett barn. Det skulle jag aldrig vilja göra, men jag är väldigt imponerad av dem som gör det. För bara för att det här är min åsikt om mina val betyder det inte att jag ser att alla ska göra samma val. Så återigen jag är bara 20 år, men jag skulle verkligen aldrig vilja ha barn, trots att jag har en lista med typ 28 namn på olika namn som barn skulle kunna ha(för övrigt väldigt bra namn PM FÖR INSPO BITCHEZ). Men vilket som orkar jag inte höra att ”jag skulle bli en så bra mamma”, eller ”du är bara 20 år så du vet inte, du kommer ändra dig med tiden”, eller ”hur skulle du inte kunna vilja föda ett barn, vadå vill du inte ha en familj?!?”. Jo men jag har redan en fantastisk familj, som skulle kunna befolka ett mindre land. Och det räcker gott och väl.


Utan det här med att få barn - är bara helt enkelt inte för mig.


http://thetab.com/uk/2016/10/25/real-reason-i-never-want-kids-23637?utm_source=student&utm_medium=babe&utm_campaign=tabpages

(Kände otroligt mycket med denna artikel)

Ps: skulle egentligen skrivit på min Law Essay, men skulle istället förklara till er fyra stabila läsare om varför jag inte vill ha barn(För att ni är såklart jätte intresserade om det)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ungefär varenda gång jag försöker plugga, blir det aldrig som jag trott. Eller redan vid första tanken att jag ska spendera (solo) 3h åt att plugga får ju mig att le och intala mig själv att det lär ju aldrig hända. Men nu sitter jag är 10 över 8 och har tänkt att jag skulle plugga ungefär en stor del av denna dagen. Och hur tror vi det gick åt flyktCony?

Har inte en liten skitsak att göra egentligen utan det som jag borde göra är:

-Fortsätta skriva på min Law Essay

-Förbereda inför Research Skills mock testet på fredag

-Förbereda för Economics mock testet på torsdag

-Ta kontakt och snacka med grabben jag aldrig kommer ihåg namnet på, angående vår Economics uppgift.

-Börja på vår Economics uppgift

-Förbereda ännu mer för det riktiga Research Skills provet nästa vecka


Kan ju direkt meddela att jag har ju inte kommit lång på någon av dessa punkter, utan detta har jag gjort istället idag när jag slutade i skolan klockan 13

-Skrev mitt ICT Skills prov och fick A(börjar bra jag vet, men skenet bedrar).

-Satt i biblioteket och fortsatte min sökning angående månlandningen i ca 30 minuter

-Handlade Wok to Walk med Vq

-Kollade på Uptown Girl

-Åt godiset jag nu två dagar i rad har lagt undan för att äta det till helgerna endast. Se på fan, ännu en sak som gick åt helvete.

-Åkte till Hammersmith för en bokad tid

-Tiden tog en kvart och jag strosade runt -inte kollade- inne på H&M. Praktiskt taget gick en vandring inne på H&M.

-Målade naglarna

-Tog ut kycklingen från frysen för att jag bestämde mig att ikväll ska jag laga mat

-Målade om naglarna för jag orkar aldrig sitta och vänta på att de ska hinna torka

-La in kycklingen igen då jag insåg att bre mackor är lättare och tar mindre tid

-Kollade på flera Parlamentet klipp. H-I-L-A-R-I-O-U-S

-Kollade två avsnitt av The Good Wife. För det är någon jag inte alltid gör(?)

-Kollade på 10 Kylie Jenner Look-a-likes. They did not look alike I'll tell you that gurlfriendz.

- Bestämde mig för att skriva ett långt blogg inlägg.


Så här sitter jag nu, klockan närmar sig halv nio och inte gjort ett jävla viktigt skit.

Glad tisdag på er. Nu ska jag gå ut med soporna och ta en cigg eller två. 

Likes

Comments

GUACAMOLE BITCHACHOS

I som att jag knappt kan laga mat for shiet, utan endast lagat två rätter, har jag blivit utomordentligt bra(om jag får säga så själv) på guacamole och tonfiskröra.

Sooooo, här är mitt recept på min guacamole.

What u gon need:

4 Avokadoz

3 Tomatoz

1 Lemon

Salt n' pepper

Tabasco

Cayenne peppar

Vitlök

Nachos

First you tear up dat avocado piece och shiet that is either older than The Queen of England eller hårdare än sten. (Dock min avokado var ju en av de finaste jag har skådat) Mosa ihop avokadosarna.

Efter att du har lyckats med det, så schlizar du upp tomaten (som självklart inte håller ihop) så bra som möjligt. Storlek hur du själv vill ha't.

Blanda ihop båda två. Ta sedan och krydda med salt, peppar, cayennepeppar och tabascon, välj själv beroende på hur starkt du själv vill ha't. IF YA DIDN'T KNOW - desto mer tabasco desto starkare. Sist klämmer du i 1-2 vitlöksklyftor. Pressa sen citron på skiten. Ta-freakin-da.

Likes

Comments

Är nästan rädd för att tiden går så snabbt. Nu är det redan Oktober av ett år som jag nyss firade nyår för. K'nns det som i alla fall, trots att det för för 10 månader sedan.

Så vad har jag varit med om 2016?

JANUARI

På nyår när Lovisa och Mollie skulle kyssas - 7 Januari när min syster åkte in till Kalmars Sjukhus och födde sin son Balthazar 2 månader för tidigt.

Februari

Balthazar hade blivit en månad äldre - Gjorde inte mycket i februari kan jag meddela, Nina med Charlie på bilden

Mars

Åkte till Dubai med Mor, Far och Francesca

Efter Dubai åkte jag ner en natt till Lund för Beas inflyttnings-drink, dä vart kul. Fick sova med det här trevliga paret.

Sen förflyttade jag och Francesca oss till Cap d'Antibes och började plugga franska, hängde med Niclas lite när även han var där nere.

April

I april så kom Anna och Vq och hälsade på oss i Frankrike. Jag och Fransi åkte även till Monaco. Tuula flyttade ner till Frankrike. Sen kom även Wilhelm och Rutger från Paris på besök.

Maj

Flyttade hem efter två månader tillbaka till Svedala. Maja och Linnea fyllde år. Var på skiva utklädd till Catwoman(drömmen). Var på Gröna Lund och såg Hollywood Vampires. Kan erkänna att jag gick för Johnny Depp. Åkte till NYC och firade min syster Felicias graduation och min andra syster Francescas B-day.

Blir alltid lika glad varje gång vi alla är samlade på samma ställe. Vi har det för jäffla kul vi.

New York

En eftermiddag när vi hängde på Humlan, Denise träffade sin framtida man. Ni lär se honom som Kenyas nästa president. Påriktigt.

Juni

Var på Sunne. Linnea tog studenten. Var på Offi och Julias Skiva i Lidköping. Sen åkte jag, Mollie, Denise och Vq till London och hälsade på Amalie över en långhelg. Sen vart det Midsommar

London

Midsommar

Landet

Juli

Firade Sofias B-day. En annan dag var vi på Fjäderholmarna och åt middag.

Jag och Vq gick till Skansen och sen på allsång

Jag och Maja bilade ner till Falsterbo och bodde hos Fredrik.. Gick på Leornads White Party.

Beautiful people. Firade Fredriks B-day.

Drog sedan vidare till Torekov och bodde hos bröderna Klosterborg.

Åkte ner till Familjen i Frankrike.

Tog mig från Frankrike tillbaka till Skåneland och flyttade in hos Sofia.

Gick på Beyonce's konsert

Drog ner till Frankrike med Vq, Maja, Fransi och Karolina

Min systerson blev döpt och hans mor ställde till med ett surprise bröllop och gifte sig.

Åkte ut till Lovisas land. Fyfan vad man saknar

Hade en hejdå drink

Åkte med familjen i två veckor till Hamptons

Kom hem efter Hamptons och åkte ut till världens bästa ställe själv. Tog varan på sommaren med att vara själv och ligga inne majoriteten av tiden. Tog sen båten och åkte runt, lyssnade på Ted Gärdestad och åt Daimglass.

​Tackar denna sommar för att den var allt över förväntningarna.

Likes

Comments

SOLANGE KNOWLES

Solange Knowles har släppt ett nytt album som heterA Seat at the Table. Låtarna - superb. Lyssna på vettja! (på bilden kan man ju knappast missa att hon och Beyonce är syskon! Halv ja, men spillerill)

Likes

Comments

Hämta min tavla.

Nu när jag fyllde 20 så hade jag önskat mig egentligen en tavla som befinner sig ovanför brasan där jag bor i Stockholm. Fick istället en egen mindre version av denna tavla! Har länge velat ha denna tavla så har nu min egna jag kan ha med mig livet ut vart jag än bor! Lämnade i onsdags in tavlan på inramning som jag kan hämta på onsdag! Så här ser fotot ut:

Nytt schema

Kul och kull vettefan men intressant att se vad jag ger mig in på och med vilka är även en rolig fråga. Har nu fått schemat, vilket tidsmässigt kunde ju knappt vara värre. Börjar ju 9 varje dag ungefär, och har lektioner till 10-11 snåret. Sen har jag en fet håla tills 3-4 snåret. JAZ vad kul.

Fredag - Banks

På fredag så ska vi bege oss till Banks, finans distrikten här i London, alltså där majoriteten av män lär befinna sig på AW. Då mina låga förväntningar om Tinder inte gick hem varken i Stockholm eller London, så kan det ju vara kul att få se på något snyggt där. Återstår att se.

Färga håret

Ska färga mitt hår nu i veckan också. Åter igen anser jag att det är komiskt att jag letar efter det billigaste stället att göra det på, sen så betalarna lägsta möjliga summa, sen är jag inte 100% nöjd med resultatet. Hmm, wonder why Cony? Ska bli skönt i alla fall, känner att jag inte orkar se mitt hår som en färgkarta längre.

Halloweiner(inte denna week tho')

Klä ut sig och ändra personlighet - finns det något bättre? Har ju nu efter att ha tänkt på idén, fått ett slag i ansiktet av VQ om att Harley Quinn är blond, bestämt mig att gå tillbaka till originalet av Harley Quinn och planera plagg för plagg om hur jag ska klä ut mig(planerar alltid långt i förväg när det gäller att klä ut sig). Älskar att klä ut mig, so diz is gonna be a blast. Även att jag ska ha en drink på Halloween gör ju bara saken roligare.

BOOHOO

Har beställt hem 3 kjolar och en mössa från Boohoo, så det ska bli kul att få dem plaggen nu i veckan, med tanke på att min garderob just nu må ju vara tråkigare än Lindex vinterkollektion från 2008.

Likes

Comments

Surpriseee!! Jag har inte blivit bättre på att uppdatera - bli inte förvånad, jag håller inte ofta mina löften så inte svårt att förutspå att jag skulle ta min tid innan nästa inlägg kom!

I torsdags kväll gick jag och Amalie på kvällskvisten till Grangers & Co. och drack te och hade det himla mysigt. I fredags hade jag bara två lektioner - Research Skills och Quantitative Business Analysis. Kände ju att jag vart lite efter på den sistnämnda lektionen, så får försöka ta mig ikapp.

I fredags så lyckades jag bränna bort en del av min lugg med min hårfön. Kul kul kul. Sedan på kvällen åt jag och VQ middag hos mig sen gick vi till Aqua Nueva, en väldigt cool rooftop där vi träffade upp några brudz och sen drog vi vidare till The Box. Himla roligt ställe det där, återigen en sjuk show. Men man går därifrån alltid med ny information och känner att ens sexual kunskaper utvecklas när man är där. Nu vet jag till exempel hur en transvestit ser ut mellan sina vältränade ben efter att ha tagit bort sin penis. Intressant på något sätt ändå. Tror jag.

Igår, Lördag, träffade jag upp VQ och tog oss till Chelsea och åt på BRGR.CO, himla goda burgare(kycklingen i alla fall) det vill jag lova. Sen tog vi oss hem hit, och kollade komiskt och icke slumpat nog på Notting Hill med Hugh Grant och Julia Roberts. En trevlig film den där, speciellt när den spelades in på gatan bredvid. Senare träffade vi upp Fred, William och en grabb från Norrköping och tog en kort barrunda på två ställen sen gick vi tillbaka hit och spelade Sherlock Holmes spelet(jag vann, aldrig känt mig så smart) och Bubblan.

Idag har jag legat i soffan hela dagen, sen uppstod en ångestkänsla, så jag gick på en promenad för att röra på mig. Kom hem med micro Chicken Tikka och kollade på What Happens in Vegas.

HAJ.

Likes

Comments

Whoopsiez.

Har inte varit den bästa på att uppdatera, de kan jag lova. Har inte heller blivit bättre på att ta bilder, men situationen är faktiskt väldigt svår att be någon ta en bild!

Jo jag har blivit 20, och majoriteten av min familj kom hit, so daz waz nice. Så antingen kan jag babbla på om vad som har hänt den senaste veckan eller så kan jag bara försöka bli bättre på att blogga:) Har nu bytt linje till Global Management istället för Fashion Design with Marketing, och skönt nog hade jag tillräckligt bra betyg att skippa första introduktions året.


Likes

Comments

Var ledig idag, men pallrade mig ändå iväg till skolan och hämtade ett papper och träffade kära Viktoria. Vi tog och vandrade runt ett tag och åt sedan lunch på Joe & The Juice. Sen vandrade vi vidare runt på stan och så köpte jag ett läppstift från MAC. Får se hur det går med användandet utav det med tanke på; a) jag använder inte läppstift b) inte för att jag har förståelse för "färg per person" så tog jag den jag tyckte var fin c) har ju knappast troligt en munskepnad som är identisk till den andra sidan samt d)kan inte applicera skiten(skönt att kassörska sa att det var bäst att jag satte på mig det själv "well I won't be there when you get home". Sant tho'). SÅÅÅÅ, återstår att se.

Sitter nu och fixar med små plock och dricker en aloe vera dryck som smakar mer socker än aloe vera. Väntar även in Viktoria som ska komma hit och kolla på Harry potter(och hemligheternas kammare) och äta guacamole.

Vet inte vad som händer med mitt ben på bilden(haha fett), men av de tre bilderna jag faktiskt vågade stå upp på så vart det den som blev vald. och för er som någonstans skulle undra:

Halsband - DAY by Mikkelsen

Jacka - Maje

Armband - Pinko

Byxor - Zara

Sketna skor - Steve Madden

Bra hair day, looks like a chicken is hiding in it.

Likes

Comments