Jag måste tråkigt meddela att vi har upplöst klubben, men vi kommer ha kvar klubben som ett minne som vi kan titta tillbaka och kolla på hur våran tid inom CS va, men Emma oldson har återskapat klubben så ni som är sugen att fortfarande att gå med så är det bara att breva henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår alltså i lördags så fyllde klubben 1 hel månad och det firade vi med lite gissa youtuber, det va Claire Mastergren som hållde eventet. Tråkigt nog så kunde inte jag vara med på hela för jag skulle bort men det verkade vara ett sjukt roligt och mysigt event!

Likes

Comments

Igår så hade CS sin första Westen lektion som Mary Snowwatcher hade! hon lärde oss dom grundläggande sakerna och lite Westen för nybörjare! det va ett sjukt roligt event och vi hoppas att Mary vill hålla mer såna här lektioner för oss!

Likes

Comments

Hej jag helt enkelt glömt bort att uppdatera bloggen, men I Torsdag så hade Stella ett event där vi fick träna på att ha mer kontroll på våra hästar. Det va ett väldigt lärorik event, och vi hoppas att det kommer vara mer såna här event mer i framtiden!

Likes

Comments

Hej idag så hade vi en Dressyr lektion i ridhuset som leds av Claire mastergren och Stella darkcloud, vi fick först göra en liten uppvärmning i ett tag innan vi körde en bana som Claire och Stella hade jobbat på ett litet tag, den va sjukt roligt men det va lite svårt så jag fick dom att köra om den 1 gång men den andra gången gick det så mycket bättre för mig och Natsu som fick följa med på dagens event! Men sen så hände det inte så mycket mer förutom att vi fick en ny familjemedlem i klubben, vi hoppas att hon kommer trivas och ha det kul!.

Likes

Comments

Detta är våran klubb outfit till ryttare och hästen!

Klubbhäst: Valfri Engelsk fullblod

Ryttaren:

Tröja: Röd stickad valedaletröja (Västkobbens fiskeby)

Byxor: Svarta jeanse (sgb)

Handskar: valfria svarta

Skor: svarta höst stövlar (Gallerian

Hjälm: Sportig proffs hjäm (västkobbens fiskeby)

Glasögon valfria

Hästen:

Träns: vinrött höstträns (Jarlaheim)

Sadel: svart sportsadel (Gallerian)

Schabrak: vinröd höstfilt (Jarlaheim)

Benlidor: Röda benskydd (Jarlaheim)

Likes

Comments