Spirited away <33 Hörrni, om ni inte har sett den här så gör det! En otroligt mysig, bra och annorlunda film på det sättet att den inte riktigt har den där röda tråden som man oftast upplever när man kollar på film. Filmen är då anime och om inte det är din typ av film så rekommenderar jag fortfarande att du ska kolla på den (då anime inte heller är min typ av film men jag älskar den och den är lätt en av mina favoritfilmer!). Ghibli studios (de som står bakom filmen) har även gjort fler bra anime filmer så som "Min granne Toto" och "Ponyo" där Noah Cyrus är med och röstskådespelar! Give it a try och skriv gärna vad ni tyckte här i kommentarerna när ni sett klart den :) ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För att slippa stress på morgonen så tipsar jag om att skapa en spellista som är exakt lika lång som tiden du har på dig att bli klar, effektivt ju? ♡

Likes

Comments

Hej alla fina! 

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu så att ni får veta vad som är på gång. Först och främst så ber jag så mycket om ursäkt för ingen uppdatering, har varit utomlands så dagarna har varit fullspäckade! Men nu är jag back on track ♡ 

Nu börjar ju skolstarten närma sig och vi alla har våra egna känslor kring det, själv så har jag väldigt blandade känslor. Det ska bli kul att få tillbaka rutiner men det med prov och läxor, det vet jag inte... haha. Jag känner faktiskt för att göra en "back to school" serie här på bloggen, kul va? Ska försöka snacka om lite annorlunda saker som jag tycker borde uppmärksammas och pratas om. Det ska bli kul. Har även sett att många bloggar har "dagens.." (vad det nu kan vara) och det tycker jag verkar jättekul! Så utöver de inlägg jag skriver så ska jag varje dag ha ett "dagens..."-inlägg, jag har nämligen även skrivit upp ett schema om vad som ska skrivas var dag.

♡ Måndagar: Dagens quote

♡ Tisdagar: Dagens tips

♡ Onsdagar: Dagens meme

♡ Torsdagar: Dagens fakta

♡ Fredagar: Dagens pryl

♡ Lördagar: Dagens film

Hoppas ni tycker att schemat låter spännande! Om ni vill ändra det och har andra önskemål om vad ni vill läsa så är det bara att säga till! Nu ska jag jobba lite på "back to school" serien :) 

Stay strong 

Likes

Comments

Hej alla fina! Det här inlägget är tillägnat till er som har sömnproblem och inte sover om nätterna, till er som verkligen försöker somna men inte lyckas, till er som blir grymt rastlösa när ni bara ligger där i sängen och tänker. I detta inlägget kommer det finnas massor av saker du kan hitta på som för det mesta bara kräver en telefon eller dator!


🌺. Gör en spellista. Personligen så ÄLSKAR jag att lyssna på musik på natten, det är så avkopplande. På natten så har jag även en tendens att hitta massor av ny och bra musik, så nu har jag en spellista där jag lägger in ALL ny musik som jag hittar just på natten. Nu när jag kollar på listan så är musiken sååå annorlunda jämfört med den musiken jag lyssnar på under dagen?? Låter konstigt, jag vet! Här är tre utav låtarna som jag verkligen tycker om: Holy Water - Reagan James, Since U Asked - swim good x Merival, Three Story - Earl St. Clair . 


🌺. Gör ett "midnight snack". ​Om du känner dig lite småhungrig så är det ett perfekt tillfälle att plocka fram matlagningskillsen (om du inte har några skills i matlagning så gör det ingenting, midnight snacks brukar inte kräva så mycket skills) och laga något gott till dig själv. Min personliga favorit är french toast, brukar toppa dem med sirap och socker, nyttigt! Man kan ju även toppa med nutella och bär, lika gott! Här är några andra recept som jag tycker är värda att testa. 


🌺. ​Se en film, påbörja en ny serie. ​Nu när du har ditt midnight snack så kan det vara mysigt att se en film eller serie. Du kanske redan har en serie som du följer eller en film du vet att du vill se men för er som inte har det så har jag en lista med mina top 5 filmer/serier. 

Filmer: Moana, Harry Potter (vilken som helst), Pirates of the Caribbean (också vilken som helst, men jag rekommenderar den nyaste), The Intouchables (en helt underbar film), Slumdog Millionaire (en sååå spännande film!!)

Serier: American Horror Story (för er som gillar skräck), Once Upon A Time (min all-time favorit!! så himla mysig), Empire (DRAMA PÅ HÖG NIVÅ), The 100 (varning: beroendeframkallande), The Fosters. 


🌺. ​Skriv listor.​ När jag inte kan sova brukar jag skriva olika sorts listor, det får mig att bli taggad på livet! Brukar skriva listor som "mina mål detta året", "saker jag tycker om med mig själv", "fik som jag måste besöka", etc. Man kan skriva hur många olika listor som helst, testa själv! 


🌺.  Läs på om olika konspirationsteorier. ​Det här älskar jag att göra, det är så himla intressant! Själv så tror man typ på alla konspirationsteorier som finns och jag skulle kunna sitta i timmar och läsa på om en som jag verkligen tycker är intressant. Mina favorit konspirationsteorier är MK-ultra (vilket visade sig vara sant), Fema camps (läs på om det här, såå creepy), Aliens. Här, här och här är tre av mina favoritvideos som handlar om just konspirationsteorier, dessa videos är gjorda av min favorityoutuber Shane Dawson och han har jättemånga videos om konspirationsteorier. 


🌺. Tumblr. Tumblr är alltid fullt med underhållande inlägg, fina bilder och memes. Jag kan verkligen sitta i flera timmar framför Tumblr, det är så avkopplande, främst så brukar jag sitta vid Tumblr på natten. Har ingen aning varför jag hamnar framför Tumblr just på natten, det har liksom blivit lite utav en tradition. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som gör att jag lockas till Tumblr på natten, testa själv så får du se!


🌺. Städa ditt rum​Av någon anledning så tycker jag att det är mycket roligare att städa rummet under natten. Känslan av att man inte behöver stressa och att man inte har annat att göra gör så att man verkligen tar sin tid och ser till att allt blir perfekt. Man har tid att fixa de minsta detaljerna och så kanske man byter plats på en möbel eller två, det ger rummet en helt ny feeling. Sätt på din favorit stand-up show i hörlurarna och gör dig redo för en natt av städning. Det är roligare än vad man tror och resultatet blir grymt!


Stay strong ♡

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag hade jag tänkt skriva om något som jag faktiskt försöker göra just nu och det är att följa mina drömmar. Ett fint sätt att starta den här bloggen på, eller hur?

Det här med att man måste följa sina drömmar har du säkert hört förut och du har säkert sett ett x antal filmer som haft just det budskapet. Jag har haft sååå många funderingar kring detta under sommarlovet och min största fundering är att med tanke på hur stort citatet "follow your dreams" är, varför finns det då så många "medelmåttiga" personer? Med "medelmåttiga" menar jag att de är precis som alla andra som lever ett "medel-liv" liksom, de har en medellön, två barn, bor kanske i ett radhus, har en hund och ett jobb som de inte brinner för, ja du fattar. När jag frågar mina vänner vad deras drömmar är så får jag svar i stilen med "att bli rik", "att resa jorden runt", "att starta ett eget företag", etc. Jag tycker helt enkelt att det är för få som lever upp till det här kända budskapet, att följa sina drömmar, det är för mycket snack och för lite verkstad i mina ögon! Något som är jättevanligt är att man startar sitt stora livsprojekt som man verkligen vill lyckas med, man inser att det inte är en dans på rosor och så ger man upp. Så kommer det inte vara för mig, och förhoppningsvis inte för dig som läser det här heller! Jag vill se mer personer som kan säga "mina/min dröm/mar blev till verklighet".

Att inte veta vad ens drömmar är, vad man strävar efter i livet, vad man vill uppnå, det är okej! Så länge du har det inborrat i ditt huvud att du är bäst och att du klarar vad som helst, så tror jag att det kommer underlätta enormt när du vet vad du har för drömmar och mål i livet och bestämmer dig för att ta tag i dem. När du verkligen brinner för en sak så kommer du bli överraskad av hur mycket du klarar av!(Den fina bilden har jag tagit från "chibird " på tumblr, hen gör otroligt fina animationer som ni förmodligen kommer se väldigt ofta här på bloggen!)

Stay strong ♡

Likes

Comments