Mötte upp med Raquel ikväll för en liten "pick my brain" date i the Village.

Det finns inspiration överallt runt om oss, bara vi har ögonen öppna. Vi satt och pratade om gud vet allt, nästa sekund vi kollar upp: VOILA! filminspelning pågår utanför fönstret! och notera en av arbetarnas tröja: "living the dream". Va uppmärksam, skriv ner idéer när dem ploppar upp, tro på er själva och våga drömma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Andrea & Jonathan, vilket sagobröllop ni bjöd på!

Solen sken när vi åkte det lövade flaket från kyrkan till festlokalen. Det tog oss genom böljande landskap, förbi prästkrage klädda fält och betande hästar. På flaket sjöng vi allesammans, drack fördrinkar och kände oss allmänt höga på er kärlek. Sedan åt vi, skrattade, och grät en skvätt innan vi dansade bort kvällen i den romantiska ladan. Ni är fantastiska tillsammans och jag är så glad att jag fick vara vid er sida på er speciella dag.

Likes

Comments

Ljuset & mörkret, det finns alltid en motpol som drar i oss. Ibland vaknar jag, ibland sover jag vidare.

Oftast vill jag dansa, skutta, springa- SNABBT- ibland orkar jag inte ens gå. Jag måste pausa. Vi måste andas, slappna av? Jag blir stressad av att sitta still. Stressen är ett långsamt gift. Det gäller att hitta balansen, liksom hitta receptet. Konst, skapande, meditation och natur är några av mina ingredienser men jag lär mig fortfarande.

Vilka är era?

Likes

Comments

Idag tog jag och min syster den lilla gypsy bussen ut till Heidi i New Jersey. Den med de röda plastsätena som öser latino musik, ej har stopp knappar och guppar så mycket att man kan fråga sig om dem glömt att sätta dit stötdämparna? haha!

Heidi är en klippa, en sån som alltid bryr sig om alla andra först. Vi har bott ihop tidigare här i NYC och hon är sedan länge tillbaka en speciell vän till vår familj. Nu har hon och hennes man bestämt sig för att flytta till California. Det blir ett spännande äventyr för dem. Tyvärr försvinner den bubbligaste människan från New York och vi kommer att sakna henne.

Det blev en mysig dag vid poolen tillsammans. Kärlek!


Likes

Comments

When you don't feel like going out dancing, watch others!

Tack för en fin kväll i Brooklyn och grattis Beau till ett fantastisk framträdande.

Likes

Comments

Min hjärna kokar över idag, tur att det gömmer sig en hel del blomstrande kreativitet där inne.

Jag har fått mycket gjort iaf. Jag har lämnat in min ansökan om att få mitt social security number som man bland annat behöver för att kunna betala tax här i USA. För er som inte vet så är jag mitt i processen att söka jobb, jag kommer att frilansa som fotograf här i NYC och klimatet är tuff, konkurrenskraftigt men också spännande. Nu ska jag möta upp min fina vän Anton för att gå på en dansföreställning och stressa ner lite.

Likes

Comments

KÄRLEK.- En bubblande känsla av värme, pirr och förväntan.

Det är få ögonblick som slår den att få se ens vänner säga JA, det fyller upp mitt hjärta med glädje och hopp. Under mina få dagar i Sverige fick jag vara med om det två gånger. Denna kärlekshistoria är den mellan Elina och Jonas + mitt gudbarn Bosse och deras hund Einar. Dem är en fantastisk familj som älskar äventyr. Elina och jag har varit med om mycket tillsammans under vår 20-åriga vänskap och för mig är hon mer en syster än en vän. All lycka till er!

Likes

Comments

Tillbaka i NYC. Jag tog en liten pause från bloggandet under tiden jag var i Sverige. Dagarna var så intensiva att jag bestämde mig för att uppdatera allt i efterhand istället (håll utkik). Innan jag kryper under täcket vill jag skicka en speciell hälsning till min man som fortfarande är kvar i Sverige och jobbar. Idag firar vi 9år tillsammans, det är inte klokt vad tiden springer iväg.

Finns inget bättre än att vakna bredvid dig. Tack för att du vänder tillbaka min värld när den är upp och ner.

Likes

Comments

Jag vaknade upp med en otrolig längtan till havet. Hudson River i all ära, men det är något speciellt med det öppna havet, de friska vindarna som blåser rakt in i våra själar. Jag är nog ett havsbarn, som i de nordiska sagorna; de som sedan barnsben dras till vattnet, som om det är där dem faktiskt hör hemma. Imorse tog Joel mig i handen och vi gick ner till vattnet, la oss i gräset och bara blundade. Puss fina Sverige!

Likes

Comments

Nu flyger jag högt uppe bland molnen, vi ses snart Sverige!

Z

Likes

Comments