Ikväll spelar Kris & Joel på Mailroom,

En cool pärla som öppnat upp här på Wall St. Ett gammal postrum som förvandlats om till en klubb. Retro atmosfär, perfekt rosé och tryffel pizzan är mums! Bästa av allt är ju att det bara är runt hörnet från oss, så jag kan dansa tills fötterna gör ont och bara traska hem. Så, tips om ni har höga krav på inredning och musiken.

Cheers! Nu drar vi dit :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sneak peak!

från fotograferingen jag hade igår med min vackra klient Fiona.

Likes

Comments

Förlåt mina vänner,

Jag har haft så otroligt mycket jobb den senaste tiden, vilket jag såklart är väldigt tacksam över nu då jag frilansar. Jag kan dock säga att bloggen legat i coma ett tag, men vaknat till liv och har så mycket att ge er framöver :)

Stay tuned!

Likes

Comments

Fotade världens vackraste Agne igår.

Hennes agentur ville nämligen uppdatera hennes polaroid bilder eftersom att hon klippt sitt hår kort. Inom modellvärlden är det de bilderna som visar hur dem ser ut helt naturell utan smink eller retuschering.

Likes

Comments

Sen uppdatering men här kommer några snaps från Cyndis födelsedagsskål. Vi möttes upp downtown i vårt område på Loopy Doopy rooftop för att dem råkar ha de bästa födelsedagsdrinkarna :) Prosecco toppade med olika isglassar.

HAPPY BIRTHDAY CYNDI! <3

Likes

Comments

Inspirerande utsikt från dagens photoshoot.

Assisterar denna cooling idag! Ken Shung är inte bara min gamla lärare utan även en helt fantastisk fotograf som assisterat Annie Leibovitz under en längre tid och haft klienter som Chanel och Tiffanys.

Likes

Comments

Precis innan regnet, ni vet när himlen är så mörk att man frågar sig om natten inte kommit väl tidigt? tog jag en promenad till parken. Där i luften, ovanför en av gräsmattorna fick jag se något fantastiskt; mörkret tändes upp av hundratals eldflugor. Som magi lyste dem upp gräset, som om stadens alla glittrande ljus ramlat in i parken. I en millisekund glimrade dem, för att sedan slockna och lika snabbt visa sig igen. Rysningar. Tacksamhet.

Sen öppnade sig himlen med kraft och lipade stora tårar på mig, jag försökte springa undan men gav upp och lät vattnet göra sitt. Jag lägger mig i natt med ett lite lättare hjärta.

Likes

Comments

Musik, bubbel och vänner, vad mer kan man önska sig på en torsdag?

Dream Hotel downtown är verkligen en liten oas undan stadens puls. Dem anordnar fantastiska pool parties, men det fina är att man även kan köpa dagliga pool-pass om man känner för att koppla av lite under dagen (då det inte är så mycket folk där). Jag rekommenderar det verkligen, känns som en minisemester och dem erbjuder service direkt till solstolen. När ni kommer in i loungen så lägg märke till att rummet är fyllt av vackra vattenreflektioner, yes! kolla upp i taket! ovanför er är nämligen poolen och den fina arkitekturen är gjord så att du kan se rakt upp i den, rätt häftigt att se en sjöjungfru simma förbi medan man tar en drink i baren.

Likes

Comments

Sommarkväll i City

När vännerna jobbar sent och det spritter i kroppen på mig för att vädret pussar på mina kinder, så spelar det ingen roll att jag spenderar kvällen ensam. Speciellt inte när Dirty Dancing visas utomhus i Bryant Park. Första gången jag gick på en utomhusbio i Bryant Park var jag 9år gammal, det var min äldsta syster som tog mig. När jag går igenom gräset för att hitta en sittplats kan jag nästan känna doften av nybakade donuts och jag saknar henne.

Vilken fin kväll! Så gott med ensamtid, fast i denna stad är man ju aldrig helt ensam.

Likes

Comments

Jag har startat en ny flik som jag döpt till NYC Tips.

En av de bästa sakerna jag vet är att strosa omkring i Soho; poppa in på art galleries, små coola butiker och iaktta trendiga människor. Gatorna är alltid fyllda med musik, det skrattas, och klirrar i glas från hippa restauranger och känslan är bara allmänt skön. När man vandrar genom Soho så får man uppleva old NYC, byggnaderna är gamla och bevarade.

På lördagar och söndagar finns det en massa popup loppmarknader här och i lördags besökte jag en inomhus-marknad i Soho, den heter BrooklynFlea, den är en lite mer upscale med högre priser där dem säljer allt i från fina retro möbler, handgjorda smycket, vintage kläder, konst och vintage leksaker. Andra favoriter är Hell's kitchen flea market, Chelsea flea market, DUMBO flea market och Artists and fleas i Williamsburg. jag vill också nämna att det finns fantastiska mat-markander över hela staden (som jag inte kan motstå, besökte denna ovan i lördags) men det får jag gå djupare in på i ett annat inlägg.

Likes

Comments