Header

Hej på er våra kära läsare!

Det var ett tag sen sist, det har hänt rätt så mycket. Nu under lovet fick vi äntligen vår chans att träffas. Mycket plugg och lite tid med varandra. Eftersom att Sarah är skadad och inte dansar denna terminen så träffas vi inte inte lika mycket som vi gjorde förut. Men Sarah går på rehab och vi båda hoppas att hon kan komma tillbaka till dansen i vår.

Idag är det sista dagen på lovet och sedan drar skolan igång igen, hoppas ert lov har varit toppen!!

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här får ni ett litet smakprov på balett världen. Lite dålig uppdatering men mer kommer det bli! Håll utkik för mer och sprid oss!

XOXO// SS

Likes

Comments

Tjenixen på er, nu har vi fotat lit mer bilder åt er! Alla är ej med så checka in då och då :)

Eftersom det var en härlig och mysig lördagskväll så hade vi lite av ett mys tema med täcke. Att snurra in sig i ett tjockt täcke och "se bra ut" är grymt mycket svårare än vad man kan tro, men här är vårt försök iallafall.

Hoppas ni tycker om våra bilder och glöm inte att checka in då och då och sprid oss gärna :))

Likes

Comments

En lite halv spontan photoshoot där vi kämpa emot tiden och de förbaskade myggorna! Jag (Sofie) fick nog 6 bett och vi stannade inte länge! Barfota stod jag mitt på en åker där alla bilar och människor stirra på oss. Utan att ha tidigare erfarenhet av att ta sådana här bilder, gjorde Sarah ett grymt jobb!!

Puss och kram! Och håll utkik för nästa uppdatering <3

Likes

Comments

Idag var vi beslutsamma om att åka in till stan, vårt kära Göteborg. Även när vi båda var väldigt trötta och istället ville ligga hemma i sängen och kolla på Netflix, tog vi initiativet att åka in för att nu publicera lite bilder till er, våra kära få läsare..... Och ni ska veta vad vi kämpar för er!

När vi väl slog ihop våra trötta huvuden och tog det ''stora'' steget att bege oss in till stan, så var det en hel del att fixa. Olika outfits som vi skulle ta med oss som vi sedan skulle packa ner i någon smart väska. Det blev bland annat den outfiten som ni ser nedan och en annan som kommer upp i framtiden. Sedan skulle vi vingla fram på cykel till busshållplatsen som vi hade 8 min på oss att fånga (mycket lite tid för två vinglande tejor på halvtrasig cykel med tung utrustning och flera väskor). Sista biten fick Sarah springa och Sofie cykla som blixten mcqueen om hopp att hinna till bussen. När vi tror vi hunnit och ser busshållplatsen och svett rinner ner från pannan så åker bussfan förbi och vi missar bussen -_-. Vi var tvungna att gå 1km för att ta nästa buss som skulle komma om 30 min........

När vi väl var på plats i Göteborg så var det fotodax! Upp och ner och upp och ner gick vi för dessa trappor, och rätt som det va kom någon som skulle gå förbi och då behövde man vänta "ett tag" ;)

Aja, i slutändan slutade allt primaballerina (och glöm inte att detta inte är alla bilderna vi tog så håll utkik!)!

Hoppas att ni gillar det, puss och kram!

Likes

Comments

Här har vi då lite gått och blandat. Bilder från olika miljöer :)) på söndag kommer det helt nya bilder som vi kommer fota i veckan så glöm inte att checka bloggen och sprid oss <3

Likes

Comments

En fotoshoot inspirerad av lite skolmiljö och hopp om att ingen skulle se oss gå fram och tillbaka framför en tegel vägg :)

(Förlåt för sen uppdatering)

Likes

Comments

Vid 12 tiden på en random kväll bestämde sig jag och Sarah att starta en blogg där vi förbättrar oss på fotografering och vara säker och bra framför en kamera. Bara en vild idé sådär :)

klockan 2.45 var vår egna och första "foto shoot" klar. Här får ni ett smakprov på Sarahs foton och mitt jobb som "modell" hoppas ni tycker om det och kom ihåg, minst varje tisdag och söndag kommer det nya uppdateringar :)

Hoppas ni tycker om det och sprid bloggen :))

Likes

Comments