22/5-17
Idag var det våran sista möjlighet att göra klart vårat konstprojekt, vilket vi har gjort nu. Vi målade klart våran bild och sedan var den klar. Det enda som återstår är att sätta upp den på skolan.
Tanken som vi först hade var att måla ett helt omklädningsrum på KFUM men vi kände att det var ett ganska stort projekt och personen som vi skulle visa upp våran idé för var aldrig på KFUM. Så då tänkte vi: vi kan måla en vägg i ett av grupprummen här på skolan, men vi hade redan förlorat tid så vi valde att göra något mer enkelt men ändå avancerat så vi valde att måla en stort teckning med massor av färger som skulle bilda en rörelse. Hela idén med denna bilden är att folk som ser denna bilden ska bli glada eftersom det är mycket glada och färgglada färger på bilden. // Wilma och Abigail.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi fortsatt måla men vi kunde inte måla klart eftersom färgen torkar inte så snabbt. Vi gjorde det vi skulle göra och vi fokuserade. Vi förändrade tekniken på hur vi målade jämfört med förra gången. Nästa gång ska vi fortsätta måla klart hela teckning och placera den i skolan. // Abigail och Wilma K

Likes

Comments

Idag har vi tänkt och tänkt hur vi ska göra.... Det slutade med att vi bestämde att vi skulle göra en bild med massor av olika glada färger och sätta upp den någonstans i skolan. Det är en stor tavla med 4 A3 pappret som sitter ihop! Vi har börjat men är inte klara. Skiss och mindmap håller vi på med och vi är snart klara.
Nästa gång ska vi måla klart alla färger och skriva klart mindmapen.
/// Wilma och Abigail

Likes

Comments

Idag har vi tänkt om och istället för att måla ett omklädningsrum så ska vi måla en vägg i ett av grupprummen på skolan.
Vi ska ha samma idé som vi tänkt hela tiden bara att vi ska bara måla en vägg.
//Wilma och Abigail

Likes

Comments

Idag har jag(Wilma) jobbat klart med skisserna som ska visa hur vi har tänkt. Abigail var inte här idag så det var bara jag som arbetade. Jag har även ren skrivit våran mindmap så att man förstår vad vi menar och vill visa med vårat rörelseverk. Jag har även valt färgerna för verket./ Wilma K och Abigail

Likes

Comments