Header

Idag är det exakt 100 dagar tills vi befinner oss i Ghana, vilket är helt sjukt! Tiden går så otroligt snabbt nu när allt är under förberedelse, men samtidigt känns det fortfarande som om vi har tusen grejer kvar att fixa. Men gud vad vi längtar, det ska bli så himla intressant att möta alla barnen och lära känna deras personligheter. Och som sagt, nu är det bara 100 dagar kvar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! 

Hoppas ni har haft det bra sedan sist, trots att det åter igen är måndag och ny vecka. Om ni försov er imorse, missade bussen eller har en allmänt pissig dag, så kommer iallafall vi med bra nyheter!

Våra första armband är här! Yey!

Jag hämtade faktiskt ut pärlorna redan i tisdags, men fick sedan vänta ända till fredag (vilket kändes som en evighet) innan tråden kom. Men så fort den var uthämtad börjades det att pärlas för fullt. Det tog ett tag innan vi fick fram designen och hur många pärlor som behövdes på varje armband, men sedan flöt det på. Så nu har vi en hel del armband i lager, både i storlek S, M & L. I nuläget ha vi två versioner av armbanden, ett med två pärlor i rad och ett med tre pärlor. Supersnygga båda två tycker jag! Så nu väntar vi bara på visitkorten, och den kan vi äntligen påbörja försäljningen. Mer om det hör ni såklart när det är dags.

Ha det gött till dess!

Många kramar, Hanna 😊


Likes

Comments

Waaow! Kan inte fatta att vi har bokat flygbiljetter och att det är mindre än 3 månader tills vi åker till Ghana nu! Detta är någonting som jag har velat göra hur länge som helst, och jag vet att Hanna ser fram emot det minst lika mycket som jag gör. Om bara någon månad åker vi på vårt livs största äventyr och vi ska göra det tillsammans.

Planeringen inför allt är i full gång och äntligen börjar saker och ting falla på plats. Jag har varit iväg och fixat ett nytt pass, vi har bokat flygbiljetter, boendet är fixat och vi har precis startat upp vårt UF. Men, trots allt detta så känns allting fortfarande så himla overkligt. Jag tror inte att jag kommer förstå vad som egentligen händer förrän vi är där nere, den 28 december.

Jag ville egentligen bara skriva av mig lite och berätta vad vi har på gång i nuläget. Tills vi hörs nästa gång, så får ni ha det bra!

Många kramar,

Sara! 😊


Likes

Comments