Sziasztok! Bocsánat hogy elhanyagoltam egy kicsikét a blogot,de a suliban rengeteg a tanulni való és mostanában nem sok mindenre van időm. Igyekszem mindenre szakítani időt. A félévi felmérők szerencsére mondhatni lementek,úgyhogy felszabadultam egy kicsikét. Várom az ötleteiteket, hogy milyen témában szeretnétek bejegyzést látni tőlem.

Likes

Comments

Pár nap pihenés volt a blogolást illetően,de újra itt egy újabb résszel. Valamelyik nap pakolásztam egy kicsit a cipőim egy része között. Voltak olyan darabok amiket kidobtam,mert vagy nem tetszettek vagy nem volt jó rám. Pár darabot viszont megtartottam. Ezeket a cipőket nagyon nagyon szeretem. Extra kényelmesek és szerintem szépek is. Nektek mi a véleményetek róla?

Likes

Comments

Reggeli után 10 óra környékén elindultunk Keszthelyre. Fél óra volt körülbelül az út oda busszal. Mindenki saját magának vette meg a belépőket. Többféle választék is volt.

Mi az 5 kiállítás egyben belépőt vettük meg. Miután mindenki megvette a saját maga jegyét, elindultunk a Festetics-kastélyba.

Festetics család Magyarország egyik legjelentősebb grófi, majd hercegi családja. A horvátországi származású család a 17. századtól él Magyarországon. Festetics Kristóf érdeme a kastély felépítése, ugyanakkor emellett sebészorvost és mestereket hozott a városba, valamint gyógyszertárat és uradalmi kórházat létesített. A keszthelyi Festetics-kastély utolsó lakói III.György és családja volt.

A kastélyt körbejárva mentünk az állandó kiállításokra:

-Pálmaház

-Vadászati kiállítás

-Hintó kiállítás

-Történelmi modellvasút kiállítás


Likes

Comments

Hajnali 5 órakkor elindultunk a kitűzött cél felé. Elég hosszú volt az út, többször is megálltunk pihenni egy kicsikét. Hosszú idő után, végre fél1 környékén megérkeztünk Hévízre, a CE QUELLE HOTEL-be. Kívülről és belülről is csodálatosan szép volt.

Hévízi-tó közelében található 52 szobás családias szálloda. Kényelmes szobákkal, étteremmel, gyógyvízi medencével, jacuzzival, sóbarlanggal, aroma szobával és szaunával rendelkezik.

Miután megérkeztünk, megkaptuk a szobakulcsokat és felmetünk a szobába. Kipakoltuk a ruháinkat, átöltöztünk és lementünk a medencébe fürödni. 2 óra elteltével visszamentünk a szobánkba. Fürdőzés után sétálgattunk, megnéztük a Hévízi-tavat is. 19:00-kor elkezdtünk vacsorázni. Rengeteg étel közül lehetett választani. Változatos ételek, gyömülcsök és sütemények sorakoztak egymás után.

Likes

Comments

​Ezen a blogon majdnem mindenről olvashattok ami az életről szól. Legyen szó kirándulás/nyaralás,bármi amit el tudtok képzelni. A legelső blogbejegyzésem az a nyaralásomról fog szólni. 4 részre osztottam, mert 4 napot voltam kikapcsolódni. Remélem hogy tetszeni fog nektek. :) Ha bármi kérdésetek lenne vagy éppen valami kívánságotok akkor az instagram oldalmon megtudtok keresni engem és írhattok is nekem üzenetet. További szép napot kívánok nektek. :) :) 

INSTAGRAM:https://www.instagram.com/colorfullife20160/

Likes

Comments