Sziasztok!

Elérkezett a várva várt szünet! Végre itt a nyár és szerencsére a jó idő is. Nagy az öröm nagyon sok embernél. Jöhetnek a sokáig alvások, a különböző kirándulások, táborok, nyaralások, fesztiválok. Ugye milyen jól hangzik?

Nektek mi a tervetek a nyárra?

Ha van kedvetek írjátok meg nekem itt lent kommentben.

Puszi nektek.

Elérhetőségem:

Blogom: http://nouw.com/colorfullife

Ask.fm: https://ask.fm/Colorfullifeblog

Email: colorfullife20160@gmail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sziasztok!

A mai nap folyamán egy kis újításon mentem keresztül, ami a minecraftot érinti. Elkezdtem egy szerveren videózni,ahol az adminok nagyon segítőkészek és a felhasználok pedig nagyon elfogadóak. Nagyon remélem, hogy még sokáig lehetek tagja ennek a közösségnek.

Látogassatok el ti is a YodaCraft oldalra.

Elérhetőségük:

http://yodacraft.hu/

Szerver IP:go.yodacraft.hu

( Verzió: 1.7.x - 1.8 )

TeamSpeak 3 IP:ts.yodacraft.hu

Email:info@yodacraft.hu

Likes

Comments

Sziasztok Drága olvasóim.!

Végre tegnap megtörtént a csatornámon az első feliratkozás.

Nagyon-nagyon boldog voltam,mikor megláttam. Másrészt viszont már nagyon várom az első kommenteket a videó vagy akár a blog alatt. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy nektek mi tetszik és hogy mit néznétek / olvasnátok szívesen. Olyan jó lenne, ha nyitnátok egy kicsikét felém. Akár, ha úgy van emailon is írhattok nekem. Nagyon szívesen olvasnám az üzeneteiteket és biztosan válaszolnék is rá.

Puszi nektek.

Ask.fm: https://ask.fm/Colorfullifeblog

E-mail: colorfullife20160@gmail.com

Likes

Comments

Sziasztok!

Napok kérdése és végre elkezdődik a nyári szünet,amit már talán szeptember óta várunk nagyon. Személy szerint már nagyon várom. Még most sem szeretek korán kelni és sajnos, hogy az iskolába pontosan odaérjek muszáj voltam korán kelni. Szerencsére hamarosan tovább aludhatok, addig ameddig csak szeretnék. Szerintem egyet értünk abban, hogy tanulás szempontból is lesz egy kis lazulás. Nálunk az utóbbi időben, rengeteg témazáró írás volt. Volt, hogy egy nap 4 különböző tantárgyból is írtunk dolgozatot. Eléggé lefárasztott engem és már annyira kedvem sincs tanulni. Ha minden igaz, akkor a mai nap volt az utolsó olyan nap, amikor tanulni kellett valamit is. Holnap még egy felmérő és végre letudtam erre a tanévre az írásokat. Végre!!! Sok sikert kívánok nektek is és KITARTÁS.

Már nincs sok hátra.

Puszi nektek.

Likes

Comments