Lite bilder från i onsdags!

Likes

Comments

Idag är det bara 50 dagar kvar till studenten. Det firar jag och några kompisar med middag och utgång denna afton, kommer bli superkul!!

Likes

Comments

Mikaela kom hit för en stund sedan och nu försöker vi plugga lite matte, går väl sådär haha, men vi ska snart iväg och träna istället så det blir skönt! Direkt efter det blir det personalmöte på jobbet, kul kul!

Likes

Comments

Hallå där!
Vet att uppdateringen har vart sämst, men jag har haft så mycket tankar i huvet på sista tiden och känt mig så sjukt utmattad... Dessutom har jag haft spänningar i pannan flera dagar i streck så är skiträdd att jag håller på att utveckla migrän eller nåt! Brukar aldrig ha huvudvärk annars..

Hur som helst har det inte hänt så jättemycket. I lördags var jag som sagt ute med Nora och det slutade med att vi drog till Amba.

Igår kom min familj tillbaka från sin skidsemester så det va mysigt att umgås lite med dom när jag inte träffat dom på så länge. Nu idag ska jag försöka plugga lite, har massa saker att göra fast noll ork egentligen, så sjukt störigt när man har ont i huvet samtidigt som man måste koncentrera sig.. Suck

Tosca skrutten är tillbaka på sin plats också🐶

Likes

Comments

Älskar detta nagellack från Chanel, så enkelt men ändå snyggt!

Ikväll ska jag gå ut med Nora, får se vart kvällen leder oss!
Hörs

Likes

Comments

Har blivit helt förälskad i marmor kök med mässing eller koppar detaljer. Tycker det är så otroligt snyggt och stilrent tillsammans!!

​Längtar så mycket tills man flyttar hemifrån och får inreda allt själv, skulle verkligen vilja ha något i denna stil!

Likes

Comments

Beställde hem dessa för någon vecka sedan och har inte riktigt bestämt mig än om jag ska behålla dom eller inte. Kan känna mig lite obekväm med den starka rosa färgen men tycker samtidigt det kan vara riktigt snyggt... haha beslutsångest!

Likes

Comments

Om exakt 55 dagar tar jag studenten. Det känns så obeskrivligt bra på så många olika vis!! Att äntligen kunna få göra precis vad man vill och när man vill är ju bara såå underbart! Sedan att bli fri från all stress och press som skolan gett mig under alla år känns ju nästan som att komma ut från ett psykiskt fängelse. Jag är så jävla redo.

Nu är det dock slutspurten kvar och den är tyvärr en riktig pina, alla sista inlämningar och prov som är kvar har jag noll motivation till att göra. Att ens lyssna på lektionerna fungerar inte längre, det går bara in för att nästa sekund gå ut ur örat. Jag är klar och har knappt nåt mer att ge känns det som, precis ALLTING annat runt omkring är dessutom så mycket mer intressant än studierna. Men men, ska verkligen försöka tvinga mig själv till att försöka göra mitt bästa sista månaden så jag känner mig nöjd när jag väl får mina slutbetyg. Så det är bara att kämpa, 55 dagar går rätt fort ändå!

Bild från kräftskivan i somras! :) 

Likes

Comments