Godkväll!
Kom hem runt 4 idag och har inte gjort speciellt mycket. Idag var det iallafall sista skoldagen för denna veckan vilket känns såå skönt. Under dessa 4 dagar ska jag:

•Plugga till ett matteprov till nästa måndag (yey va kul att göra när man är ledig)
•Öva på att köra moppe (tagga!!!)
•Sova borta hos min låtsatsfarmor någon natt och bara ta det lugnt
•Jobba på brännan

Det ska bli så skönt att hitta på något roligt nu när vi har haft massa prov varje vecka. Innan jag lägger mig idag ska jag ha ätit, duschat och skickat in en teknikuppgift. So I gotta go!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Kom hem från skolan för ca en timme sen och har inte gjort så mycket. Skolan idag har varit lite tuff då jag har bråkat med lärare, inte kunnat koncentrera mig, och pratat med en lärare angående att jag inte mår bra och det var väldigt jobbigt.

Nu ska jag iallafall plugga till fysikprovet imorgon och det kommer antagligen ta hela dagen.. önska mig lycka till!
Kram

Likes

Comments

Hejsan! Sitter just nu och pluggar lite fysik med Duva och äter lite gott, ha en fin dag!
Kram

Likes

Comments

Godkväll! Idag så blev det en hårförändring för min del, då Nellie färgade och klippte mitt hår. Först färgade vi håret till en kallare och lite mörkare färg och sen klippte vi topparna. På förbilden ser ni att mitt hår drog mer åt det varma hållet, vilket jag tröttnat på. Länge varit sugen på att ändra mitt hår lite, och det blev riktigt bra tycker jag!

Likes

Comments

Nu är det 2017 vilket innebär massa nya chanser! Har nu rensat massa inlägg så att jag får en fresh start här på bloggen eftersom att jag tänkte börja uppdatera mer här. Och mitt första inlägg för 2017 handlar om mina nyårsmål. Väljer att kalla det mål eftersom att det är saker jag vill uppnå och det låter mer "peppande", haha.

1. Börja spela badminton

Detta är något både jag och Duva har velat göra länge nu eftersom att det är så himla kul, men det har inte riktigt blivit av. Nu har vi satt det som nyårsmål och det känns sååå bra!

2. Träna 2 gånger/vecka

Det känns som om alla har som nyårsmål att börja träna mer, haha. Men vill verkligen kunna träna regelbundet igen som jag gjorde sommaren 2015 då jag märkte att jag mådde väldigt bra av det.

3. Höja mitt betyg i slöjd

4. Få tandställning

Det är förmodligen en sak ni inte vet om mig, men ja, jag ska faktiskt skaffa tandställning och det är redan nästa vecka! Har länge haft problem med mina tänder eftersom att min mun är väldigt liten och tänderna inte riktigt får plats. Jag ser det både positivt och negativt. Positivt för att det ska bli skönt att äntligen göra något åt det, då jag mått väldigt dåligt över mina tänder. Negativt för att jag är rädd att jag inte kommer passa i det och även för att det kommer göra ont när man har spänt den.

5. Prova vara utan socker i 28 dagar (dagarna måste vara sammanhängande)

Det här kommer definitivt vara en utmaning för mig då jag verkligen har ett stort beroende av socker. Syftet med det är att man inte ska känna något behov av socker efteråt.

6. Nå 400 följare på instagram

7. Sluta övertänka

Jag är verkligen en person som tänker extremt mycket och det tar väldigt mycket av energin. Jag tänker efter väldigt noga innan jag gör något eller tar ett beslut. Jag funderar dessutom mycket över grejer jag inte behöver tänka på. Detta året ska jag försöka tänka mindre och ta varje sak som dom kommer.

Jag tänker göra 2017 till mitt år

Likes

Comments

Goddag! För några dagar sen så beställde jag dessa jättesnygga jeans ifrån H&M, som förmodligen kommer nästa vecka. Ahh är så taggad på dessa jeans! Det fanns blåa i samma stil, men just nu är jag verkligen i behov av ett par svarta, så denna gången får det bli svart! Tror jag kommer köpa i dem andra färgerna också, för dem är så grymt snygga..

Jeans HÄR

Likes

Comments

God eftermiddag! Nu börjar sommaren ta slut och hösten väntas att komma inom kort. Jag är taggad till 1000 eftersom att hösten är min favorit årstid, och en av dom sakerna som jag tycker är bäst med hösten är alla nya kläder, skor, väskor o.s.v. Här nedan har jag länkat tre av mina favoriter i det flesta kategorier!

TRÖJOR

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Hur mysiga verkar inte dessa tröjor vara? Och snygga? Är verkligen sugen på att beställa den längst till vänster!

JEANS

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Inga av de jeansen jag har passar mig särskilt bra. Så hade verkligen behövt nya jeans och dessa är dom som står högt upp på min "wish list" atm.

SKOR

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Skor behöver man nästan alltid tycker jag. Tre snygga skor jag aldrig skulle tackat nej till!

KLOCKOR

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Såååå fina klockor! Såg klockan längst till vänster på Hello February's blogg och blev helt kär! Så simpel och fin! Dessutom älskar jag marmor. (Endast 149:- !!!)

SKAL

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Bara jag som älskar att byta skal på mobilen? Så kul att matcha till olika outfits! Batmanskalet är något jag verkligen vill ha haha!

VÄSKOR

1- HÄR // 2- HÄR // 3- HÄR

Känns som om jag har pratat väldigt mycket om väskor den senaste tiden haha! Men man får aldrig för många! Jättesnygga!

Kram/Cornelia

Likes

Comments