Dagens frukost // pluggade till moppen // åt glass

Godkväll! Ligger just nu i sängen och ska snart gå och lägga mig. Idag har jag pluggat en del och hjälpt mamma lite här hemma. Även min syrra och hennes kille kom hit för att hälsa på. Vi passade på att åka ner till havet där morfar har sin båt, för att fixa till den lite. Efter det åkte vi till en kiosk och köpte varsin glass. Sååå gott!! Sen har vi inte hittat på så mycket mer. Men det var verkligen så kul att träffa min syrra igen!

Nu ska jag gå och lägga mig! Uppdaterar mer imorgon. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I går var det strålande sol och därmed sjukt varmt. Jag solade någon timme på balkongen samtidigt som jag åt vattenmelon (såå gott!!) och tittade på film. Efter det drog brorsan med mig till badet som ligger ganska när oss, där vi badade i 1h och solade i ännu 30 min. Det var en riktig sommardag!

Tyvärr är vädret idag inte lika bra. Det regnar och blåser och det är kallt. Men ska fokusera på att plugga ändå så det passar bra med mysväder.

Kram

Likes

Comments

Hejsan! Har inte uppdaterat på ett tag eftersom att det har varit rätt mycket nu, och dessutom har Duva varit hemma i en vecka nu innan hon igår åkte iväg igen på en liten semester. Så jag har såklart velat spendera så mycket tid med henne som möjligt medan hon är hemma. Hon kommer hem om 10 dagar och även nästan alla andra mina vänner är bortresta nu så jag kommer spendera ganska mycket tid själv, haha. Men det ska nog gå bra! Har en del grejer jag vill hinna göra nu när jag har tid:

•Hälsa på mormor & morfar
•Plugga till moppekortet
•Titta klart på en säsong av "Andra Avenyn"
•Blogga
•Ta det lugnt

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska plugga lite till moppen. Lite senare ska jag till mormor & morfar för att träffa kusinerna.

Hoppas ni har en bra dag! Kram

Likes

Comments

Igår var jag med på Tovas konfirmation tillsammans med Duva och Lukas. Först satt vi i kyrkan i 2h under själva konfirmationen, och sedan åkte vi hem till Tova för att fira. Vi åt mat, spelade kubb, spelade fotboll, gav våra presenter, gick en låång promenad vid havet och vi passade även på att gå inom affären för att köpa godis. På kvällen kollade vi på film och snackade lite. Jag tror vi var hemma runt 01.00 på natten. Dagen var riktigt rolig!

Kram

Likes

Comments

Ligger just nu ute på balkongen och solar. Idag satte jag alarm på klockan 9, och jag kan säga att det inte var lätt att gå upp.
Har solat i kanske 2h nu och snart väntas bad med brorsan!

Hoppas ni får en bra dag! Kram

Likes

Comments

De här är några av mina teckningar jag har ritat. Vissa ritar jag bara för att det är kul, medan vissa teckningar har en hel historia bakom sig. Jag ritar ofta för att rensa tankarna. Det är ett av de sätten jag använder för att få någon slags struktur på alla tankar. Jag är inte vidare duktig, men det får mig att må bättre.

Likes

Comments

Subscribe