View tracker

Hej alla!

Uppdateringen har inte varit bra just nu och de beror ärligt talat på skolan. Vi har prov hela tiden och läxor på de. Det är en jobbig period för oss båda men de är privat. Vi kommer förmodligen inte uppdatera på ett tag men hoppas vi mår bättre snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag i skolan har vi haft ett matteprov som gick helt okej för oss båda, hoppas jag. Under hemkunskapen så fick vår klass i små grupper gå till skolsköterskan för att ta en spruta mot bland annat stelkramp. Jag som är rädd för sprutor var extremt rädd, men det gjorde inte ont och det gick på 2 sekunder. Så jag är stolt! På sista lektionen fick vi båda gå 40 minuter tider pga att jag skulle till tandläkaren, och jag ville ha med mig Duva. Efter det, gick vi till McDonalds i väntan på bussen hem. Dagen har varit bra även om det har hänt mycket!

Skrivet av: Colle

Likes

Comments

View tracker

Q: Hur vet man vem som skriver inlägget?

A: I slutet av varje inlägg så skriver vi vem som skrivit inlägget, så att ni vet vem det är som skriver och berättar. Som ni kanske sett så är det Duva som skriver de flesta inläggen eftersom att min app krånglar när jag ska publicera inläggen.

Har ni några fler frågor så är det bara att kommentera, så svarar vi på dom så snart som möjligt!

Skrivet av: Colle

Bjuder på denna oseriösa bilden!

Likes

Comments

Grattis alla pappor på fars dag! <3

Likes

Comments

Gårdagen:

Igår var vi på nolltrefem(brand ställe) vi var där med klassen och andra klasser (8:or). Det var en brandman som pratade om skolbränder och mycket mer. Vi hade en brandövning och dom visade hur dom räddar en från en högre våning på ett hus. Vi fick inte så bra bilder på allt men det kommer några här nere.

Idag:

Idag har det varit en vanlig fredag för oss. Vi hade redovisning på idrotten om muskler och det gick bra för oss båda. Och sen ett par frågor på våran No-Prov som vi hade för ett tag sen. Och det gick också bra. Efter skolan så åkte Colle till stan och jag(Duva) cyklade hem. På Statoil så fanns det ett hjul som man kunde vinna saker på. Jag snurrade där och vann en dricka som ni ser här nere.

(PS, detta inlägget skulle upp igår men det visas bara på vissa så får ni 2 inlägg så vet ni vrf)

Likes

Comments

Instagram@duva_colle