EVERYDAY

God morgon världen!

Idag vaknade jag med världens träningsvärk. Jag har ju börjat gymma igen (efter ett uppehåll på 2 år!) Jag känner hur otränad jag blivit. Men jag älskar känslan av träningsvärk. För då vet jag att jag har gjort allt jag kan och att kroppen svarat på det. Det betyder att jag är påväg mot rätt riktning!

Just nu sitter jag i soffan och har frukost rast. Ja ni hörde rätt. Med tanke på snökaoset ute valde jag att kolla på min föreläsning hemifrån. Lyxen med min utbildning är att vi kan se alla föreläsningar live och att vi får dem inspelade.

Nu drar vi igång igen! Ha en fin dag ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FOOD

Idag saknar jag Göteborg, vännerna och dessa fantastiska donuts 👅

Likes

Comments

WEEKND

L i Rom aug-15

Igår var det examensfirande för en av mina närmsta tjejer. Jag blir så fruktansvärt stolt över L som kämpat sig igenom 3 år på universitet. När man själv läser på universitet inser man verkligen hur sjukt svårt det är... Tempot går inte att beskriva och tiden går otroligt fort. Jag tror att innan man ens vet ordet av det så kommer man själv stå där och ha tagit examen.

Kvällen började med middag hemma hos L tillsammans med släkt och vänner. Framåt småtimmarna drog 11 tjejer vidare till nattklubben Grace och dansade tills fötterna inte orkade bära oss mer. Efter lite käk på donken, hoppade jag in i en taxi och drog hem till min moster.

Likes

Comments

STYLE

Stiljournalen är namnet på både en bok och en podd skriven av designern Fredrik af Klercker. Stiljournalen handlar om manlig stil i alla dess former. Det kanske är någon man som läser bloggen, vad vet jag, in och lyssna isåfall! Annars tjejer, är detta ett självklart presenttips till era pappor, bröder eller pojkvänner.

Boken finns att köpa på b.la. Volt fashion och Akademibokhandeln.

http://www.stiljournalen.com

Likes

Comments

STYLE

High waist stretch SHAPE UP jeans. Tight fit. NEVER DENIM. Ni hittar brallan på Bikbok för ynka 699;-. Har klippt mina ankel korta, lite kallt med sneakers till det... Att man aldrig lär sig


https://bikbok.com/sv/7171960_F990

Likes

Comments

EVERYDAY

Ni vet dagar när man bara ligger och filosoferar. Jag tänker på att det va 17 år sedan bilden togs. Att jag redan då fullkomligt älskade Adidas. Ibland vill jag bara vara 5 år och bekymmersfri igen. Ibland vill jag ha hela livet planerat och strukturerat. Men allt jag egentligen vill är att ta varje dag, timme, minut och sekund som den kommer. För vi får aldrig tillbaka tiden. Vi får bara minnen. Se till att det blir jävligt bra minnen

Likes

Comments

EVERYDAY

Exakt såhär ser det ut dagen före tentamen. Papper huller om buller och urdruckna kaffekoppar ställda var som. Att läsa hälsa med inriktning biovetenskap är otroligt intressant, men att ha tenta i biokemi är mindre roligt. Bara att gilla läget och hoppas att det går vägen.

Likes

Comments

EVERYDAY

Let's be honest, jag är världens frukostmänniska.. Det bästa jag vet är att frossa i scones och andra smaskigheter. Men låt oss också vara realistiska, det går ju inte att äta så varje dag.

Till vardags kör jag på en lite smalare variant, favoriten chiapudding med havremjölk (choklad) toppat med valfritt tillbehör slinker ner snabbt och enkelt om mornarna.

Gillar du att sova lite längre på mornarna? Då är detta ett kanonbra alternativ för dig. Man förbereder nämligen puddingen kvällen innan.

Gör såhär
• 2,5 msk chiafrön (valfritt märke)
• 2 dl havremjölk (valfri smak/märke)
+ valfri topping.
• Låt stå in kylen i minst 2h och rör gärna om minst en gång.
På bilden har jag valt att toppa med kokos, hallon och banan.

Likes

Comments