Myself ??

Förra veckan var en av de bättre.
Har äntligen blivit klar med allt plugg efter veckor av slit.
Så därför åkte vi och köpte en ps4 med favoriten uncharted 4 i uncharted serien.

I fredags tog också syrran examen så det blev butlers och en helt ljuvlig kväll en riktig sommardag var det.

Eftersom syrran kommit hem från halmstad ett par dagar så åkte vi till överby. Jag fick köpt min skolavslutnings outfit och en riktigt god räkmacka.

Igår blev det träning och kompisar på aqua

En mkt bra vecka ☀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Plugg ????, Myself ??

Plugg kills me....

Endast två veckor kvar i skolan och har 1 stor tenta på g som jag bara måste klara. Druknar i plugg medan jag bara orkar ta det lugnt nu mera.
Har haft två stora prov på två veckort och ett flertal prov varje vecka i 6 veckoe snart så japp drunknar typ.
Någon mer än jag som har denna känslan?

Men nu äre fredag med cola as usuall på helgen 💁 med plugg och blir väll ett avsnitt eller två med blacklist med och sova imorn så även om det är plugg plugg plugg så finns det positiva saker ändå

Snart sommarlov 😎👏👏👊

Likes

Comments

Plugg ????, Myself ??

Bloggen går dåligt när man har mkt i skolan. Som ni kanske vet går jag natur på gymnaiet. Och maj månad är hemsk. Bara denna veckan har jag 5 prov. Så ni i nian byt medan ni kan känner jah just nu hahaha.

I helgen var jag i allafall hos syrran och på ullared mkt kul hade jag en helt oförglömlig helg mkt kärlek till henne.

Vi har t.o.m börjat vlogga.... Så får vi ser hur det går 😄👊

Likes

Comments

Myself ??

När vädret är bra så går bloggen dåligt ber om ursäkt för detta.
Igår iallafall var jag på lagfest och fick ett pris som årets komet för bra preststion det blev väldigt god mat, sång och partey. Än väldigt lyckad kväll. Jag hann t.o.m se en orm igår vilket var hemskt för har änna fobi för dessa läskiga varelser.

Idag så vakna jag ganska sent och gick upp runt 11 och åt en god äggfrukost. Sedan åkte jag till min syrra och hennes pojkvän victor och spenderade dagen ute i solen där vi bl.a såg världens längsta star wars målning ( sorry för dålig bild men fick ingen bättre) sedan åkte vi hem och åt grillat. Jag tkr inte det kan bli så mkt bättre. Vad har ni gjort?
#starwars #mat #bradag #foodinspo

Likes

Comments

Tränings tag ??

Sicken dag, sicket väder jag är helt surprised. Dagen spenderade jag framför solen men hörlurar och ofc cola så nu är jag mer eller mindre röd som en kräfta.

Well well well även om det är varmt och skönt så får man inte glömma träningen den är lika viktig som när det är kallt. Jag tränar med en väldigt bra app kallad FMTK (försvarsmaktensträningsklubb) där följer jag programmet utmanaren och jag är på vecka 5/12. Rekomenderar verkligen denna appen den har allt man letar efter i en träningsapp jag menar rubbet program övningar allt och man behöver inte ens ett gym.

Så efter 4 promenixer, ett jobbigt intervallpass och 20 tusen steg senare så unnar jag mig tacos med en dessert på choklad fondue och jorgubbar framför the proposal och självklart med ett glas cola o handen

Simma lugnt xo // Coleo 🦄

Likes

Comments

Myself ??

Börjar dagen med äggmacka, en skål med special flingor och yoggi sedan ett glas juice och oboy. Ut med voven en långis och nu blir det njuta framför solen 🌞❤

Gb Gb // coleo 🦄

Likes

Comments

Detta är jag 👆. Elin Evelina Johansson. Han till vänster är en av mina två hundar. Jag är 16 år och går natur på gymnasiet. Mitt liv består av träning, skola, serier, musik och cola. Tänkte göra ett nytt steg i mitt busy liv och starta en blogg. Så detta är jag 👆💪❤

So long gb gb - coleo 🦄

Likes

Comments