Det är något med november som får en tänka mer, uppmärksamma fler saker. Det är något med alla lövens olika färger, med fåglar som flyttar och mörkret. Man går in i sig själv, återupplever året och tänker över tidigare erfarenheter men också drömmar och mål.


Jag tycker hösten är en bra årstid för cleansing. Det är en bra tid att tönka över vad man vill, vem man är, hur man vill vara och folk i ens omgivning. Rensa ut allt som tynger en för att kunna börja om på nytt när mörkret äntligen faller. För i mörkret har du bara sig själv, inga vänner, inga fiender. Bara du och dina tankar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej där

Att redan lyssna på julmusik och tänka på presenter, julmat och julbak.... Det är så det börjar varje år, nån gång i Oktober, precis efter att Halloween är över så är det jul! HAlloween iår var riktigt kul btw, jag och min lillasyster hade 38års fest vilket var riktigt lyckat trots viss förstörelse här hemma. Jag var Emily från corpsebride, tog ett tag att få bort allt smink men det var det värt! C och K kom ner från Umeå. Vår relation har varit lite ostabil senaste tiden och vet inte riktigt hur läget ser ut nu heller. Men så är det, vissa människor är komplicerade helt enkelt! Livet går vidare för alla och det är väl en del av att växa upp. Måste säga att distans verkligen ger en perspektiv på saker och ting.

Är iallafall extremt taggad på JUL!!!!!!! C ya


Likes

Comments

Var ett tag sen jag skrev nu, inte för att det inte finns saker att skriva om, mer för att jag inte var på skrivarhumör.

Sitter just nu nerbäddad i sängen och lyssnar på floras&fridas podd (älskar!!!) och försöker få igång skrivarjaget haha. Finns flera saker som ger mig motivation att göra saker/stimulerar min skapande sida.

 • Läsa Floras blogg (hon är för mig en väldigt motivernade/sprudlande/öppenperson) och lyssnat på hennes och Fridas podd. Hon är en sån där person som man bara hade velat sitta och prata med samtidigt som man har en kopp rykande te framför sig. Fett cool tjej helt enkelt.
 • Hänga med riktigt bra kompisar. Det finns kompisar som man verkligen kan vara sig själv med, som man slipper censurera tankarna för. Hitta de. Var med de(med deras consent såklart lol). Personer som tar energi ifrån dig, som kräver saker av dig och som får dig att känna dig illa till mods, undvik de ett tag!
 • Gå på en promenix med bra musik i lurarna, skönt ibland att njuta av sin ensamhet med ett bra soundtrack i bakgrunden(känns som att det blir ditt livs soundtrack).
 • Laga mat. Älskar att laga mat och testa på nya recept. Bara att bläddra lite i olika kokböcker eller surfa runt på olika matsidor #mattina.
 • Gör saker som får dig att koppla av, samtidigt som du inte släpper alla dina "måsten". Personlig har jag svårt att hitta balansen mellan chill&fokus. Men målet är ju att efter en stund av intensivt pluggande kunna ta en kort paus där man målar naglarna, lägger ansiktsmask, göra lite gott snacks.
 • Göra mappar på pinterest. För min intellektuella sida har jag mina tre feta mappar med citat/utdrag ur böcker och för min pedantiska/drömmande sida har jag en mapp full med heminredning/inredningsinspo.
 • Skriva. Skriva dagbok, eller i ett dokument på datorn, skriva ett brev till någon/sig själv. Bara skriva exakt vad du känner, hur "hemskt" det än kan vara. Alla tankar som man inte vill säga högt till någon för att man inte vill att de ska definiera dig som person. ALLT, ner i skrift.

Likes

Comments

Då var vi här, dagen innan min födelsedag. har börjat se fram emot det nu, det kommer vara en riktigt bra dag!!

Har lärt mig en del saker sen sist jag skrev, känns som att mycket hänt på kort tid samtidigt som inget särskilt hänt, u know what I mean? Som den aktiva tänkare/livsfilosof jag är (hehe not) har jag kommit fram till att vissa saker är värda att släppa taget om. Detta betyder inte att du inte bryr dig, det betyder snarare att du bryr dig tillräckligt för att göra det rätta även om det egentligen inte är det du själv vill. Typ.

Lyckades inte sätta ihop mitt B-day collage av saker jag ville ha så får bli bilder på saker jag får istället, är så taggad!!!! Här är ett quote jag fastande lite för, har väl reflekterat över det ganska mycket. Är som sagt inte troende men tar ändå till mig det i min lilla agnostikerbubbla.


Likes

Comments

​Update: Jag är härmed med i gruppen idioter som tvingar limföretagen att skriva på sina tuber att konsumtion inte rekommenderas</3. Hahah failade totalt med los lösnagelos, slutade med att jag var nöjd i typ 10 min innan jag bestämde mig för att börja pilla på de, rip lösnaglarna. 

Annars har jag precis gjort zucchiniplättar & asiatiskt sallad typ (improviserade lite ba), är sjukt hungrig just nu.   

Likes

Comments

Sittter framför "Resan till Amerika", jag och Dana älskade den när vi var små. Brukade sitta och dricka läsk i vin glas på ett lika dramatiskt sätt som gangstermössen i filmen haha.

Blev en lite visit på Freeport igår, hittade en svart sweatshirt från Nike(surprise). Intalade både mig själv och de andra att jag skulle ha den efter träningspass, men vem försöker jag lura? Kommer bara mysa i den lol. Försöker att inte köpa så mycket svarta eller gråa plagg men..... Once you go black you never go back typ, fast med kläder uppenbarligen. Nej, får börja spara pengarna, har inte råd att äta ute 3 gånger i veckan (RIP).


Ciao


Likes

Comments

 • Mitt livs soundtrack atm är rivers&roads, the feels are real
 • Har druckit sjukt mycket vatten idag, fått för mig att min hy blivit sämre på senare tid pga minskat vattenintag
 • Min högsta önskan just nu är att få flytta hemifrån och få inreda min alldeles egna lägenhet
 • Jag kommer inte på något jag vill ha i födelsedagspresent förutom boken Stanna, skriven av en bloggare jag följt sen jag var typ 14? Flora, som skrivit boken, är så cool!!
 • Är besatt av att samla på quotes på pinterest, har typ tre olika tavlor för olika tillfällen
 • Trots att jag kallar mig själv för agnostiker har jag på senare tid börjat bli lite mer intresserad av kristendomen, kanske för att jag är omringad av svenska protestanter (har tom en infiltrerare at ma house) eller så har Gud funnit mig (LOL)
 • Har ett brutalt behov av att ha ordning på allt samtidigt som jag ofta är extremt lat, but thats me. Motsägelsefull, precis som resten av in personlighet
 • Funderat över hur man kan vara såhär kär i samma person i snart två år, finns fortfarande inget som gör mig så lycklig som att få vara i hans famn<333 (kul att typsnittet bara dödar all kärlek med de fula treorna</3)

Likes

Comments

Hej bloggen!

Här sitter jag nu, ett hål rikare än sist jag skrev. Yes, jag och Jessica fick igår för oss att ta hål i öronen så det blev ett däruppe, ni vet vid det lilla örontaket? Gör ont så fort man rör det och svullet är det också.

Hahah bortsett från det har jag inte så mycket att bidra med. Tänkt mycket på det där med saknad. Själv blir jag nästan sur på personen jag saknar, antar att jag inte får den responsen/uppmärksamheten jag önskar av den personen. Blir liksom ledsen när det inte riktigt blir som jag tänkt mig. Men har väl börjat inse nu att man liksom inte riktigt kan göra något för att ändra situationen förutom att vara sitt bästa jag och sluta tjura. Ibland tänker jag för mycket.

Låter som BS, tror mer på mig själv nu när jag skriver det än jag gjorde innan. Allt är väldigt osammanhängande, precis som jag. Jag är osammanhängande. ViIll liksom förändras men vågar inte, gör ingenting för att förändras. Hoppas det blir bättre när jag börjar studera. Att allt faller på plats liksom. Är nöjd med tillvaron samtidigt som något är galet fel, men kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske bara är förvirrad. Kanske bara är rädd för vad som kommer/inte kommer. Jag får väl lita på att det löser sig, i slutändan. Vet inte vad jag ska göra annars liksom.

Fyller år snart men vet inte riktigt vad jag har att se fram emot. Känner mig inte som mig själv, är ju vanligtvis alltid taggad på min födelsedag(bästa dagen på året). Blir säkert bra, är ju på en lördag så det kan väl inte bli dåligt.

Lovar att detta inte blir som min dagbok, kommer skriva när jag är glad också lol. Tina out.Likes

Comments

​Har på sistone blivit sugen på att tatuera in denna, placering är dock inte helt bestämt. Funderar på att sätta den längst ner på smalbenet..... Gaaaah är så svårt!!! (orkar inte dra historien, googla white three of Gondor). Tolkar det lite symboliskt typ.... Även fast det känns som att du inte känner dig som hemma och det känns som att allt går emot dig kommer du till slut blomstra ut som det magiska alvträd du faktiskt är. Nightyfighty<33

Likes

Comments

​Börjar med en gammal webb bild(alltid tyckt att det är lite extra charmigt med webb bilder på bloggar). Representerar mitt mood atm. Haft mensvärk hela dagen och nu sitter jag här och slösurfar med vänner på i bakgrunden och en stor kopp te±en fet vattenflaska bredvid. 

Funderat mycket på vad jag ska änska mig i födelsedagspresent iår, brukar alltid ha en massa förslag men i år står det still i huvudet mitt. Älskar b-days, både mina egna och andras, tycker liksom att det är en dag tillägnad just den personen. I år önksar jag mest av allt bara att få dricka champagne med familj och vänner vilket inte går då vi för tillfället är väldigt utspridda</3. But what u gonna do??

Peace out hombres //T 

Likes

Comments