Hej alla läsare (Om jag har några kvar det vill säga ^_^).

Ännu en gång får jag be om ursäkt för att jag varit så inaktiv de senaste veckorna...Men så kan det faktiskt vara när man går på Högskolan och man inte hinner med så mycket. Och ja visst har jag Facebook, Dayviews och Youtube som jag går in på dagligen och BORDE försöka ha denna blogg som en daglig sida med...Det är bara det att jag inte tror ni är intresserade att se mej skriva några få meningar så som: "Idag gör jag detta... Och jag såg fullmånen" och inget mer.. Ska jag skriva i min blogg vill jag att det ska vara för att jag behöver skriva av mej eller för att berätta intressanta saker som jag tycker är intressanta.
Sen så vet jag att jag även har missat så många "Topp 10 Torsdagar" och det är något jag vill försöka att skriva mer om men jag kommer inte alltid kunna det! Så jag bestämmer nu följande.. Det kommer inte vara en speciell dag så som Torsdagar som Topp-listor kommer.. Utan mina topp-listor kommer att komma när jag helst vill.

November denna månad och idag är det 20 dagar kvar tills jag fyller 28. Jag ska försöka att skriva en bra önskelista så att folk vet vad jag önskar mej! Visst kanske anses konstigt att jag varje år skriver önskelista trots att jag snart är 30 ^_^. Men det är bara kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då har vi äntligen en till Topp 10 Torsdag och jag frågade på Facebook om förslag och jag fick då bra svar. Visserligen var original-svaret om Topp 10 Hårdrocks-trummisar. Dock så är jag inte så pass inne i musiken för att veta vad trummisarna i alla band heter med mera. Men jag gillar musik och speciellt rock av alla dess slag. Denna lista kommer att vara en stor blandning när det kommer till Rock! Allt från Punkrock till klassisk Rock! Visst kan jag ha glömt att ta med massor av band men jag skrev ner åtminstone 20 Band så hade i alla fall att välja på. Men men.. Utan att dröja allt för mycket så börjar vi:

Topp 10 Rockband:

10. Metallica: Denna grupp har gjort otroligt bra låtar och det är få som inte vet vilka de är! Metallica har otrolig kvalitet på sina låtar och det är en hel del bra instrumentala riff som verkligen gör en helt lyrisk medan man lyssnar på deras musik! Varför de är så "långt ner" är för att det för det mesta är bara några få låtar som jag lyssnar på med dem och så är det även lite väl "Mainstream-låtar" som alla redan känner igen så som "Nothing else matters" och "Enter Sandman". Men för det betyder det som sagt inte att de inte är bra.. Tvärtom så kom de ju ändå med i topp 10 listan!

9. Nickelback: Jag vet en hel del personer som ogillar Nickelback som rockband, men jag ser inte varför (Det har även att göra med att jag gillar deras melodiska låtar). Chad har en otroligt bra röst och det är många låtar som jag bara älskar att slå på och sjunga med eller bara lyssna för att njuta av. För mej är Nickelback en grupp som får mej att skina och le inom mej och ger mej hopp om livet. Låtar som "Far Away", "Rockstar" och "This Afternoon" är låtar som jag känner otroligt glädje för att lyssna på! (Jag vet jag har konstig smak ^_^)

8. Mimikry: Hjalle och Heavy har sedan de först var med i program-serien "På Rymmen" varit grymma förebilder och otroligt inspirerande personligheter att ha växt upp med. Mimikry är ett band jag sett live ett x antal gånger och de är fortfarande en helt underbar grupp som jag älskar att lyssna på. Vare sej de kör en cover så som "500 Mil" eller "Balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind" eller om de kör sina egengjorda låtar så som "En flicka som är stark" eller "Dödens Dotter" så får den mej uppåt och ger mej energi som få. Sen gör dem alla de låtar som de sjunger jättebra både Live och inspelat!

7. Simple Plan: Denna underbara grupp gör så enkla men ändå bra låtar som man kan rocka loss till. Man kan tycka att de kanske är lite "Emo-rock" över det hela men det är lite det som är charmen med gruppen och deras låtar. De är också otroligt enkla att veta att det är dem som sjunger då de har så speciell sång! Min absoluta Favorit-låt av dem är "Perfect" som visserligen inte har ett dugg med mitt liv att göra men den får mej att tänka på utifall jag inte haft en sådan bra far som jag har! Sen är melodierna i deras låtar helt underbara!

6. Green Day: Denna grupp är otroligt nära Simple Plan och hade väldigt svårt att välja vilken av dessa grupper jag gillade bäst. Green Day vann dock för att jag har fler favorit-låtar som är gjorda av Green Day än av Simple Plan! Green Day har också en hel del olika takter i sina olika låtar och det är så brett att jag som allätare kan alltid hitta någon Green Day låt som jag just den dagen gillar! Allt från "21 Guns", "Basket Case" till "Boulevard of broken dreams" ger mej lugn och lycka i mitt hjärta! Sen är det låtar som är enkla att hänga med och sjunga med i.

5. Hammerfall: En av de Svenska Rockgrupper jag älskar mest och som verkligen fick mitt rock-hjärta att explodera när jag fick veta att den gruppen som gjort "Hearts on fire" är Svenskar!! Ännu mer stolt när man fick veta att de är från Dalarna! I alla fall så har Hammerfall verkligen otroliga riff och där kan man verkligen ta in rocken i sin själ! Jag minns även när de var med i programmet som skulle fira Melodifestivalens 50 år eller vad det nu var. Då de fick göra en rock-cover på "Vindarna viskar mitt namn" vilket blev en helt underbar version och det bästa var att se Roger Pontare sjunga med dem!! Rock som det ska vara!

4. Black Sabbath/Ozzy Osborne: Jag valde att skriva både Black Sabbath och Ozzy Osborne för att en del låtar som Ozzy har gjort är jag antingen oklar utifall han endast gör själv eller om han har sitt band med på dem. Men det som är klart är att Ozzy Osborne är en Rock-Legend som fortfarande i skrivandets stund lever! Han har gjort så mycket bra låtar. "Dreamer", "Mama, I'm coming home" och "Paranoid" är några av de som jag verkligen diggar!

3. Lordi: Jag älskar gimmicks på Rockgrupper. Sådant som ger dem något att minnas dem med. Lordi är kanske extrema men när de har sina masker och utklädnader så är de så otroligt coola och jag blir verkligen "in the mood" att lyssna på deras låtar! Jag blev total-förälskad i dem när de tävlade i ESC och vann hela skiten! 2006 var det året jag fick mer hopp om att rock skulle kunna få mer plats i ESC! Jag började självklart lyssna på de andra låtarna som Lordi hade och jag fick snabbt många mer favoriter även om "Hard Rock Hallelujah" är den jag älskar mest så är även "Would you love a Monsterman" och "Devil is a Loser" några andra av de favoriter jag har och som får mej lysa upp!

2. Creedence Clearwater Revival (CCR): Nu kommer vi till en grupp som verkligen är klassisk rock! 60-tals Rock i sin mest underbara glans! Jag vet inte om det är den enkla rytmen eller den glada melodin som får mej att verkligen fastna för denna stil av rock! Kanske även att texterna är lätta att sjunga med i. Men vilka skulle inte dansa till "Proud Mary" eller "Bad Moon Rising"? Jag kanske är gammalmodig men jag tycker att dessa låtar som CCR har gjort och sjungit är helt underbara!

1. Volbeat: Denna grupp ger mej så otroligt mycket gåshud och de gör att jag blir så underbart glad! Sångarens röst är så speciell och den är otroligt vacker! Man vill verkligen höra mer och tycker att han har så bra låtar! "For Evigt" har jag sjungit i Sonora-kören jag var med i och den var en av de låtar jag verkligen älskade att sjunga på! Fun Fact: Det finns en Pokémon som heter Volbeat med, Med samma stavning med, och även om jag inte är ett jättestort fan av just den Pokémon som har det namnet så var det otroligt kul att min favorit-rockgrupp har samma namn som en Pokémon! "Fallen" är också en helt underbar låt som måste åtnjutas att lyssans på!

Det var min lista.. Men här är även de som fick bli honorble mentioned:
Sabaton
Iron Maiden
Breaking Benjamin
Trust Company
Dead by April
Kiss
AC/DC
Neverstore
Gun's N Roses
Three Days Grace!


Så vilka är era favorit-grupper? Vad tycker ni om Rock? Skriv gärna era tankar och även era förslag på nästa Topp 10! Jag hoppas ni har en fantastisk dag och att ni fått lite inspiration från denna blogg-inlägg!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps

Likes

Comments

Ja det var ett litet tag sen nu som jag skrivit på min blogg. Ni som följer mej här kanske saknat mej eller inte. Men det är mest för att det varit mycket med skol-arbete och så har jag behövt att vila ut lite. Men nu är jag ganska "fit-for-fight" med att skriva blogg. Visst det kommer komma tider då jag inte alls kommer skriva på ett tag men det får ni ta!

Idag är det Onsdag och jag har ingen skola men det betyder aldrig att jag inte har saker att göra. Imorgon är det redovisning med min studiegrupp och det kommer gå bra! Det känner jag på mej!

Men till annat. Jag har varit hos min älskade i helgen för hon har nyligen flyttat till sin första egna lägenhet så det var supermysigt att få vara med henne denna helg och verkligen rå om henne ❤❤​❤​. Kan verkligen se oss leva ihop. Anyway.. Jag känner annars att saker och ting faller på plats även om det tar ett litet tag. Jag hoppas att jag kan ta och ha mer regelbundna blogg-inlägg nu och att jag kan få fortsätta att göra mina Topp 10 Torsdagar (Imorgon efter skolan hoppas jag kunna skriva min nästa Topp 10)! Men sen får vi se vad jag har att skriva. Det är välkommet att ge mej tips och råd men det är i alla fall jag som bestämmer vad jag vill ha med i min blogg! 

Likes

Comments

Ja ska försöka att göra denna Topp 10. Jag vet att jag kanske borde lägga vissa schema-lagda Blogg-saker åt sidan nu när det är en hel del med skolan att göra MEN jag vill ju kunna få mer tid att skriva om olika saker och så. Jag ser bloggen självklart som frivillig men även en kul sak att uppdatera. Anyway.. Let us start with the list!: Denna gång är det om mina topp 10 serier som jag gillar. Nu innan vi startar så måste jag säga att detta är MIN topp 10 och jag har en udda smak av serier. Sen är det en Topp 10.. Vilket betyder att det inte är alla serier som kommer med. Vissa för att de inte är lika bra för min smak som de 10 jag väljer och dels så är det för att jag fastnar för olika saker i serier! Sen är jag även mänsklig och kan glömma bort en men dessa 10 är de jag gillar bäst I SKRIVANDETS STUND! Så de vet ni ;) (P.S. Animé och tecknade serier är inte inkluderad här då jag tar de som en helt andra topics!)

Topp 10 Serier jag gillar:

10. Game of Thrones: Nu är det visserligen ett bra tag sen jag såg Game of Thrones och jag har bara sett till säsong 4 episod två när en specifik person dör (Vill ju själv inte spoila då det kanske finns människor som inte sett något Game of Thrones-avsnitt eller kommit ännu kortare i resan än jag!). Så självklart drar det ner lite och gör så att Game of Thrones kommer på 10:e plats men den är ändå med i listan för att det är en serie jag verkligen gillar när det kommer till vissa karaktärer och så mycket andra saker som gör serien helt otroligt bra!

9. Xena - the Warrior Princess: Denna är en serie jag såg mycket på när jag var yngre och tycker att den fortfarande är en helt fantastisk serie som har så mycket intressant fantasy och intriger. Sen är min förkärlek för rödhåriga karaktärer troligen grundad i denna serie då Gabrielle som är Xena's Sidekick är så otroligt vacker i sitt ginger-röda hår! Sen har jag också typ alltid tyckt att de tjej-sidekicks i serier är sötast och snyggast! Anyway.. Denna serie tyckte jag var spännande som ung och tycker fortfarande att den har en hel del bra episoder!

8. DareDevil: Jag har NYLIGEN börjat med denna så den är fortfarande ganska ny men av de avsnitt jag sett så är den lysande! Skådespelaren kan verkligen verka blind! Men jag kommer inte som andra att jämföra med filmen eftersom det är två olika saker. Plus att jag gillar filmen DareDevil faktiskt så det får vara som det är med det! Sen DareDevil som karaktär är intressant!

7. Scrubs: Jag kan se mej så otroligt mycket i JD även om jag inte pluggar eller jobbar inom vården utan i Livet för övrigt. En sådan bra karaktär som är i sin bubbla men som inte låter sej slås ner bara sådär! Sen är jag mycket för komedi-serier! Scrubs är visserligen en komedi men även så mycket mer. Olika bra lärdomar kommer med Scrubs och saker att tänka på hur det är att vara människa! Sen är det alltid så kul med Doctor Cox och hans personlighet!

6. Big bang Theory: Ja Sheldon Cooper är en lysande karaktär som i största allmänhet gör livet mycket intressant! Det är kanske en ganska "intellektuell humor" men det är humor i vilket slag det än är! Karaktärerna är väldigt intressanta och varför så intelligenta karaktärer inte lagar hissen i deras trappuppgång är... Underligt! Men det ger en något att roa sej med.

5. How I Met Your Mother: Denna serie är en av mina favorit-komediserier. Men det ä för alla olika senarion som gruppen får vara med om genom sina helt olika karaktärsdrag! Barney Stinson är till exempel en helt lysande karaktär som har väldigt intressant syn på livet och mycket handlar om sex och samlevnad faktiskt. Medan Ted som är huvudkaraktären är den dör typiska romantikern så är Barney näst intill tvärtemot (I alla fall i början....). Så alla dessa olika faktorer gör serien så bra!

4. Stargate SG-1: Här kommer en serie som jag faktiskt startade med att ogilla och försökte att snabbt bläddra förbi så fort jag såg att det var den i mina yngre dagar.. Men allt eftersom jag sett en del avsnitt så älskar jag den mer och mer och det är så många bra och spännande episoder och deras universum i sej är otroligt!

3. Charmed: Denna serie är helt lysande. Okey... Jag erkänner redan här och nu att jag mest började kolla för att tjejerna på bilden såg snygga ut (Sen att dessa kvinnor är mycket äldre nu och att serien är gammal har inte jättemycket betydelse...Men men moving on...). Men sen kollade jag mer och mer för systrarnas krafter är otroligt intressanta. Phoebe med sin framtids-seende, Piper med sitt stoppande av tiden och Prue med sina telepatiska krafter var underbart. Sen när Paige kom in i serien så var det också väldigt intressant och hela deras värld var en otroligt intressant värld. Änglar och demoner i alla dess former!

2. The Walking Dead: Den serie som man verkligen alltid längtar tills den kommer ut på DVD/Blue Ray! (Ja jag ser de flesta serier på DVD/Blue Ray eller på TV! Ej Netflix eller andra sådana saker!). Jag älskar zombie-filmer och så för att det är så olika sorters zombies som finns i serier och filmer. Vissa är snabba och vissa är långsamma. I alla fall så är det alltid nerv-pirrande att se allt som händer runt omkring och hur deras psyke tär på karaktärerna under en zombie-apokalyps. Sen är det också kul att se alla ord som de kallar dessa Zombies för så som Walkers med mera. Och ja även om en av mina många favorit-karaktärer dött så ser jag fortfarande på serien och älskar den. Har fortfarande favoriter i livet så jag följer ju deras resa! ^_^

1. Buffy the Vampire Slayer / Angel: Jag tog två serier i en men det är för att det är i samma "universe" då Angel är en spinn-off serie av Buffy men som följer Angel's resa! Dessa serier är mina ABSOLUTA favorit-serier och jag älskar dem! Den värld som Joss har skapat via Buffy är så otroligt bra och karaktärerna är lysande! Detta är verkligen Pre-Twilight och Pre-Vampire Diaries! Detta är Vampyr-serien nummer ett! Så många episoder som man har skrattat-gråtit och varit förbannad och lycklig över karaktärer är oändliga! Det är så många av karaktärer som jag verkligen älskar i serien och det är episoder som jag kan se om och om och om igen!! Så om du vill göra mej glad och se en serie du vet att jag gillar.. Dessa! Jag rekommenderar dock att ni först ser Buffy! Men Angel är också grymt bra!!

Likes

Comments

Hej mina goa läsare!

Idag är jag trött trött trött! Men jag kom i alla fall upp och hann med bussen som faktiskt kom några minuter för tidigt och så fick man vänta på Högskolan i lite mer än en timme innan seminariumet började. Seminariumet gick ganska bra men vart inte helt nöjd med min prestation. Men är som det är.

Min syrra fyller 36 år idag! Så grattis till henne!

Det var allt faktiskt för jag orkar verkligen inte skriva mer! Men ville informera i alla fall!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Hej mina goa läsare!

Hoppas ni har det bra! Idag har jag röstat i Kyrkovalet. Det gick bra och tog inte allt för lång tid. Egentligen så funderade jag på att skippa att rösta i just kyrkovalet då jag egentligen inte är jätteaktiv i varken kyrkan eller politik.. MEN.. Och här kommer kanske en del tycka att jag är dum eller så.....en av de få anledningar till att jag gick och rösta idag var för att jag inte vill se SD få någon makt i kyrkans rörelse. (Ja ja kanske dumt att avslöja vilket parti som jag INTE rösta på men det är bara min åsikt!). Kyrkan ska vara en plats för alla oavsett och SD är inte precis kända för att värdera alla på lika sätt. (Kommentarer på detta undanbedes dock då jag inte gärna går in i politiska diskussioner!).

Annars så sitter jag just nu hemma och försöker att komma på vad jag ska skriva och säga i min redovisning imorgon! Det är så härligt med denna kurs känner jag och oavsett hur det går imorgon så känner jag att denna kurs har varit otroligt givande även fast det varit lite mycket att göra då och då!

Men det var allt för denna gången! Det kan hända att jag bloggar imon men det beror helt på vad som händer när jag kommer hem! Hoppas allt varit bra och att ni mår bra!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Hej mina goa läsare!

Ni kanske undra varför jag inte har skrivit och fixat med en Topp 10-lista igår. Saken är den att jag var i Ludvika och kunde inte/ville inte sitta vid en dator. Dels hade jag fältuppgift på morgonen på en förskola i Ludvika och dels så spenderade jag kvalitets-tid med min käresta! Så det vart tyvärr inge Topp 10. Jag skulle kunna skriva en Topp 10 nu men jag har lite för mycket att fixa med inför min redovisning på Måndag! Men har ni tur så kanske jag hinner med och gör en Topp 10 till Söndag! Det finns en liten strimma av möjlighet att jag gör en Film-recension imorgon då jag sett en ny film för min del som var helt underbar!

Men det har varit värt en liten paus från Bloggandet och så för att få vara med min älskade Evelina som snart får bosätta sej i en helt egen lägenhet! Det kommer bli härligt att få besöka hennes lägenhet lite mer regelbundet (Möjligtvis!). Speciellt att kunna åka till Ludvika utan att behöva se om hon kan för sina föräldrar! Men jag gillar verkligen hennes föräldrar och dem är så fina människor som står ut med mej ^_^.

Jag har även köpt hem lite fina run-stenar av min vän Vilda som man har att spå med! Det kommer bli awesome att leka lite med dem!

För övrigt så har jag dessa dagar sett serien "The Seven Deadly Sins" och den är helt enkelt awesome! Det är en skum animé men helt enkelt lysande ^_^. Jag gillar Ban! Så ja det är en väldigt bra animé serie som jag kan rekommendera!

Likes

Comments

Hej mina goa läsare.

Jag måste be lite om ursäkt för att jag inte skrev något blogg-inlägg igår! Försöker ju att varje Lördag ge en film-recension av en film jag sett under veckan. Dock blev det varken tid för film-tittande eller recension då jag hade fullt upp med annat. Visst jag har funderat på att skippa att göra film-recension just för att jag vill njuta av filmerna utan att tänka på att prestera i en text om film när jag har prestation nog med skolan att tänka på. Varför jag tänkte göra film-recension ifrån första början är för att jag har så många filmer nu som jag inte än har sett och ser jag i alla fall en i veckan så bör jag få bort filmer som jag inte gillar och så vet jag vilka filmer som är värd att spara.

Men men.. Igår så var jag till Borlänge för att möta Evelina och Sissel. Vi hade en jättebra dag och det var trevligt att gå runt på Ikea och Kupolen (Så som man brukar göra när man är i Borlänge). Jag köpte även Födelsedags-presenter till mina syskon och Pokémon-kort till mej!

Idag har jag till och med hunnit träffa min syster som hade med sej sina barn Maria och Xander. Vi tog en liten fika på Wahlmans Café (Typ en av de få caféer som har öppet på söndagar). Så hunnit med lite kaffe i alla fall.

Minecraft går lysande just nu! Jag hittade två Woodland Mansions.. Dock så brann den första ner på grund av lava i första våningen. Men det finns fortfarande kvar delar nog att kunna bygga på den så vi har sagt som så att det kan vara ett litet projekt att fixa med. Den andra Mansion jag hittade håller jag på att fixa med nu och gör till min egen! Det är kul att fundera på vad varje rum ska fungera som och många av rummen är fortfarande i sin originala form. Jag har självklart lyst upp så att mobs inte spawnar i min mansion bara sådär.

Men snart ska jag fixa något att äta tror jag och sedan blir det att plugga och skriva så mycket som jag kan!

Ha en bra dag och ta hand om varandra!
Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Ja då har vi kommit till Torsdag igen och jag måste säga att jag älskar att komma på topp 10 listor och planera inför det. Visst är det svårt men det är en utmaning som jag gärna har! I alla fall så känner jag att jag är mycket för skratt och glädje så varför inte prata om mina favorit-komiker som på ett eller annat sätt har inspirerat mej och fått mej att skratta under alla år jag levt!

Topp 10 Komiker:

10. Robert Gustafsson: Det är ju självklart att Robert Gustafsson är med i denna lista! Han har gjort otaliga bra imitationer och karaktärer under hans långa karriär som en av Sveriges mest kända komiker! Allt ifrån hans imitation av Tony Rickardsson till hans karaktär i "Hundraåringen..." har gjort en stor inverkan på mej och har man en dålig dag kan man alltid kolla någon av alla hans klipp. Varför han bara är nummer 10 är för att han då och då kan kännas lite för mycket ibland men det där beror mer på mej och hur jag känner. Dessutom finns det många fler komiker som jag gillar snäppet mer än Gustafsson.

9. Eric Idle: En av mina favorit-komiker från gruppen "Monty Python". Självklart så gillar jag hela gruppen Monty Python men om jag behöver välja så väljer jag Eric Idle som för övrigt även sjunger i filmen "Life of Brian" låten "Always look on the bright side of life" vilket är en av mina favorit-låtar. Så ja det är en komiker som verkligen vet hur man gör en bra roll! Han har till och med varit med i filmen "Casper"!

8. Jojje Jönsson: Jojje jobbar mycket med Stefan och Krister vilket är buskis-komedi! Det är en otroligt bra komedi-gener som borde bevaras och Jojje gör det hela väldigt bra. Han är mer känd som "Dag-Otto Brevbärare" och har haft många bra sketcher med just Dag-Otto men även med andra karaktärer! Jojje känns som att han verkligen förstår hur man på ett komiskt sätt gör en karaktär rolig utan att den ens försöker vara rolig.

7. Simon Pegg: Också väldigt känd för sina roller i "Cornetto-triologin" (som ja är döpt efter glass-sorten Cornetto!) vilket innehåller: "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" och "The Worlds End". Simon gör helt lysande roller med sin lustigt coola attityd och vissa av hans roller är verkligen helt skruvade! Kan även vara för att han är brittisk som jag älskar hans komedier och att han är röd/orange-hårig.

6. Magnus Betnér: En av mina absoluta favorit-Komiker och min favorit bland de Svenska komikerna! Visserligen så är Magnus Betnérs stå-upp-komedi lite annorlunda än andra komiker på denna lista just för att Magnus har sin lilla "bittra" och förbannade sida och han ger otroligt många klockrena punkter när det kommer till Politik med mera. Att skämta om allvarliga saker är underhållande och att ha den där sarkastiska egenskapen att skämta så som Magnus har gör honom otroligt bra!

5. Melissa McCarthy: Denna kvinna är verkligen helt otroligt när det gäller komedier! Hon har verkligen i alla hennes karaktärer en sådan karisma och gör sina karaktärer väldigt tuffa och coola och även ger karaktärerna hon gör något som gör dem mänskliga men ändå otroligt kul att kolla. Filmer som "The Heat" eller "Identity Thief" är bara några av alla grymma filmer hon är med i.

4. Eddie Murphy: När man tänker på roliga filmer så kommer ju filmer som "Den galna professorn" och "Dr Dolittle" i tankarna och Eddie Murphy som en verklig komiskt geni! Han har en så underbar karisma och han ger verkligen 110% i sina roller och gör dem väldigt komiska! Det är otroligt svårt att se honom i en film utan att dra på smilgroparna och ge honom en plats i sitt humoristiska sinne! Ingen lista är komplett utan Eddie Murphy!

3. Adam Sandler: Jag har en stor förkärlek till Sandler då han har många bra egenskaper som gör en bra komiker! Han må vara "over-the-top" ibland och han kanske inte är den som först kommer till tanken hos er när ni tänker på komiker. Men filmer så som "Click" eller "Mr. Deeds" eller till och med "Little Nicky" som var den första komedin som jag tyckte att Adam Sandler gjorde en grym karaktär i! Så det var inte alls svårt att ha honom i min topp 3!

2. Jim Carrey: Vem gillar inte Jim Carrey!? Han är näst intill kung av komedierna och han får många roller som ger honom stort utrymme att spela såpass komisk som möjligt! Allt från "Grinchen" till "Bruce the Almighty" har gjort honom till ett världsfenomen och det är få som INTE tänker på Jim Carrey när det kommer till favorit-komiker i världen! Han har gjort allvarsamma roller också vilket känns bra att Jim får gå ur hans comfort-zone och faktiskt spela någon karaktär som inte är menad att vara rolig!

1. Robin Williams: Världens bästa komiker som tyvärr inte längre är med oss. Han var verkligen den bästa komikern man kan tänka sej för hans karaktärer och alla deras egenskaper är inte bara komiska och extremt roliga. Han ger även dessa karaktärer igenkännliga egenskaper som vi alla kan känna igen oss i. Och det är inte bara det att han kan vara extremt rolig i filmer som han är med i utan också det att han kan visa att hans karaktärer är sårbara, och även ibland deprimerade! Alla visdomsord han har lämnat oss med gör mycket för denna värld! Han kommer alltid ses av mej som den bästa komikern som någonsin funnits!

Det var min lista. Vi har några Honorble Mentions som inte kom med för olika anledningar. Några av dem för att de är från Youtube och därav vet jag inte om jag bör räkna dem och så har vi andra som helt enkelt inte höll samma mått för MEJ som dessa tio ovan:
Pewdiepie (Youtube-stjärna)
IJustWantToBeCool (Youtube-trio)
Per Andersson
Krister Classon
Steve Carell
Kevin James
Anna Faris
Rob Schneider
Will Ferrell
Owen Wilson
Dustin Hoffman


Det var allt för mej och denna topp 10. Har ni önskemål om Topp 10 listor ni vill se så säg gärna till så ska jag fundera på hur just den listan skulle se ut! Har ni andra kommentarer så är det bara att skriva! Hoppas ni har tyckt att denna blogg varit kul och hoppas ni har en bra dag!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!


Likes

Comments

Hej mina goa läsare!

Så har den tisdagen snart fått sitt slut. Det har gått väldigt bra i skolan idag. Var först föreläsning om Lek och Lekteorier. Det var lite kul en gång där med föreläsningen då föreläsaren sa fel och sa Rapunkel istället för Rapunzel. Det hade man väldigt kul åt.
Sen var det dags för seminarium och då vår seminarium-ledare var hemma pga sjukdom och den som skulle va istället fick feber så fick seminarium-ledare nummer 2 ha båda grupperna. Men det gick ju bra ändå! Min seminarium-grupp fick först gå ut och två och två kolla varandras skriv-arbeten inför detta seminarium och ge lite kritik och kolla hur den andra personen gjorde med mera. Så det var trevligt. Sedan fick vi gå in i det rum vårt seminarium var i och redovisa om det ämne som vi hade fått i studie-grupperna.
När seminariet var klart så fick jag och Liam skjuss av Sofia och Tobbe till Hedemora, så vi slapp sitta på en buss. Vi hade otroligt kul att gå Tobbe på nerverna och få Sofia och Tobbe att nästan skratta ihjäl sej med alla diskussioner vi hade.

Så väl hemma så har jag inte gjort så mycket mer än ätit och spelat Minecraft och Skypat med Evelina! Har även skrivit till min Handledare på den förskola jag går på när jag har fältstudie att jag behöver göra fält-studie snart.

Imorgon så är det planerat att läsa boken som vi ska ha läst tills nästa Seminarium och möjligen gå på en liten loppis-runda! Imorgon fyller även Liam år så ska väl gratta honom. Men han hade inte sin fest förrän den 16.e så får se hur man gör då!

Det är mycket som händer nu i September... Min Syster fyller 36 och min bror 26 (18:e September respektive 21:a September). Det är Falu Pride den 23:e September. Jag har Salstenta den 20:e September!

Så ja väldigt mycket som händer denna månad! Men det är härligt! Det var allt för mej för denna gång! Ha det bäst allihopa!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!
Likes

Comments