Hej alla läsare!

Idag har jag jobbat längre än det var tänkt! Men det var för att jag igår fick frågan om jag kunde börja tidigare än jag skulle. Hade egentligen bara 3 ½ timmar men det blev istället 10 ½ timmar (Pengar är aldrig fel så kunde lika gärna jobba länge idag! ^_^). Men jobbet idag gick bra och känner att dagarna flyter på ändå!

I alla fall. Denna vecka så är det 4 dagar i rad man jobbar men olika tider. Men har fixat ledig helg för det behöver jag dels för att den 25:e så kommer lönen och då vill man vara ledig och dels så vill man hinna med och fixa hemma innan skolan börjar på Tisdag nästa vecka! Ska bli så kul att få plugga igen!! Och få träffa massa vänner!

Det kan hända att en del ämnen i denna blogg blir inställda om det är för mycket plugg men det vet jag inte förrän jag kommer i den sitsen!! Men jag ska fortfarande försöka ha mina Topp-10-Torsdagar och Film-recension-Lördagar kvar i den mån det känns bra för mej! Men jag vill bara förvarna att jag inte vet hur mina blogg-inlägg kommer att vara när jag väl börjar!

Men det var allt just nu faktiskt! Nu ska jag försöka att fixa med lite saker på datorn!

Med Glada Hälsningar.
CoffeeMcCreeps!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagens film som jag ska recensera är "My week with Marilyn". Hann se den igår när jag kom tillbaka från Hemköp efter att ha trott att jag började 11 när det egentligen var 14:45 jag började. Så det var härligt att kunna se lite film. Men ja för att inte dröja ut på det hela:

"My week with Marilyn"

Handling: Filmen handlade om Colin Clark som har en stor passion för film och skådespelande i allmänhet! Han försöker på alla vis få jobb inom filmbranschen trots att hans far tycker det är slöseri med tid. Han kommer efter mycket om och men i kontakt med Sir Laurence Oliver som ger honom jobb som assistent för honom i deras film som den världsberömda skådespelerskan Marilyn Monroe ska ha en stor roll i. Monroe är dock svår att jobba med men Colin får bra kontakt med Marilyn så till vida att han blir en viktig person för Marilyn att ha så att hon får mer förståelse för hennes karaktär i den film de ska göra.

Budskap: "En skådespelares rollkaraktär är inte desamma som skådespelaren själv." och "Även den bästa skådespelaren kan ha ett tungt bagage".

Mina tankar om filmen: Detta var en lysande film. Eddie Redmayne var otroligt bra i sin roll som Colin. Denna film är ju om en sann händelse och hur Colin fick träffa Marilyn. Jag måste säga att en del "True Story" filmer om kända media-profiler (Så som "Ed Wood" och "Man on the Moon" för att nämna några) faller mej sällan i smaken.. Men denna var faktiskt riktigt bra! Sen är det ganska kul att jag hittade 5 skådespelare som spelar i Harry Potter/Fantastic Beast-filmerna i denna film! (Ja jag gör det ibland när jag vet vilka huvudpersoner som är med). Sen var det också så bra att få se hur en människa som Marilyn Monroe (Som Michelle Williams gör otroligt bra by the way!) kan känna även fast hon är så pass stor och populär redan på den tiden hur hon mådde och att hon inte alltid var i den toppform som många troligen ansåg!

Betygsättning: Jag tycker filmen hade en bra rytm och blev inte långtråkig eller för mycket prat. Det hände alltid något och man följde verkligen Colin's resa inom filmbranschen! Man kunde haft något mer med möjligen men då jag inte är jättefamiljär med historien om Marilyn Monroe så kan jag inte säga vad som fattades. Men en film som jag gärna ser igen. 8 koppar av 10 garanterat!
Kopp-Betyg: ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕


Så där har ni min film-recension. Jag hoppas att ni tyckte den var bra och jag kan som sagt rekommendera denna film varmt! Ni kanske vill veta vilka 5 Harry Potter/Fantastic Beasts-skådisar som jag såg och vad de spelar i HP/FB-Filmerna?
* Eddie Redmayne (Fantastic Beasts - Newt Scamander)
* Kenneth Branagh (Harry Potter - Gildenroy Lockhart)
* Emma Watson (Harry Potter - Hermione Granger)
* Toby Jones (Harry Potter - Dobby)
* Zoe Wanamaker (Harry Potter - Madame Hooch)

Men ja det var allt för mej!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!


Likes

Comments

Hej alla läsare!

Som ni vet så är jag ett stort Pokémon-Fan och jag älskar alla Pokémon-Spelen som kan spelas! Jag valde att sätta upp Trailern här först för jag vill verkligen gå igenom detta. Ni som inte är intresserade får helt enkelt vänta till nästa blogginlägg för detta är något jag vill göra just nu!

Det börjar som vanligt med att de visar titlarna på spelen "Pokémon UltraSun" och "Pokémon Ultramoon". Sen får man se en liten scen med alla tre starters som man får välja mellan göra sina moves famför sin karaktär. SEN kommer det som så många i Pokémon franchisen tror är att Pokémon walking behind you eller with you är en feature som kommer tillbaka då man kan se en Rockruff som följer efter tränaren!!
Men bara för att den i trailern springer bakom tränaren så är det inte säkert att alla Pokémon gör det. Just den scenen kan vara allt från en sak man måste göra som "mission" typ som en trial att man ska låta den Rockruff gå med dej. Det kan också vara att det ENDAST är speciella Rockruff som blir till Lycanroc (Dusk Form) som man får från ett speciell event! Så nej.. Bara för att den Rockruff i trailern följer efter tränaren betyder det inte att det är "confirmed". För sen är det ju även så att vi får se när karaktären springer förbi en ny byggnad i Hau'oli City och då har den inte någon Pokémon alls bakom sej! Men den nya byggnaden skriver jag om snart. Efter scenen med Rockruff som följer efter tränaren så kommer en bild upp med en ny area som inte visas i Sun och Moon... Eller??
Jag själv gissar på att det kanske är en omgjord version av Captain Ilima's trial men att det nu är någon annan som har hand om den och att det är andra saker som händer där. Men det är som sagt bara spekulationer.. Men det ser väldigt spännande ut. Nästa bild som snabbt swishar förbi (Är ju trots allt bara en 55 sekunders lång trailer) är Exeggutor på som jag ser det "Exeggutor Island" som även är med i Sun och Moon. Man kan se det genom att båten som är i vattnet och som är formad som en Magikarp är lika som den i Seafolk Village! Men det kanske är en ny trial eller bara en cutscene när man kommer dit.. Nästa sak som visas snabbt är en av Elite Four som annars inte ses i Alola mer än just i Elite Four.. Man kan ju undra om hon har en större roll i dessa spel?
Nästa scen är på en väldigt cool tränare som man faktiskt kan möta i Sun och Moon när man är Champion som heter Ryuki... Men det är inte det som är det mest intressanta med den bilden. Hela scenen ser ut att utspela sej i en byggnad som verkligen ser ut som Lt. Surge's gym som är i Kanto! Så kan det vara ett tecken på att vi åker till Kanto!!?? Hoppas kan man men jag tror inte det.. Det kan hända att de har byggt upp gym som är inspirerade av Kanto-Gym och att det bara råkar se ut som Lt. Surge's Gym. Men coolt är det i alla fall!!
Alolan Vulpix i Aether Foundation visar på att även om det KANSKE kommer nya Alolan-forms så finns några Alola forms fortfarande kvar så som Vulpix. Men man kan fundera på Aether foundations roll i dessa spel kommer att vara.
Vi kommer nu till den sak jag tidigare talade om. När ens karaktär springer förbi en ny byggnad.... Vi får inte veta vad det är för byggnad.. Det finns så många spekulationer till det. Kan det vara gym? Kan det kanske till och med vara så att de byggt upp contest så som de har i Hoenn? Man kan se en filmkamera på ett stativ i skyltfönstret och en skylt med en Rockruff (tror jag) på... Vad kan det beytda? Kan det som sagt vara en sak man kan göra som trial? Är det där man hämtar sin speciella Rockruff? Eller något helt annat?

Nästa sak i trailern är att vi ser kartan på Alola men med lite förändringar. Vi zoomar ut från ett svart moln som kan mena att det är något av distorcion-world eller något sådant där Giratina brukar hittas (Vilket skulle vara ganska intressant då det alltid spekuleras i Diamond och Pearl-remakes). Det kanske är som i ORAS att det är moln man kan flyga upp med hjälp av soaring och att man kan hitta nya och gamla legendaries! Men ja molnet är intressant. Sen är det mycket saker som hänt som kanske inte syns så bra på kartan men det är ändå en ganska bra skillnad på kartorna nu!

Sen kommer det saker som inte är lika spännande eller saker som vi redan visste om så som andra kläder på ens spelare och den nya Lycanroc-formen!


Så ja jag är otroligt hyped för spelen och det ser otroligt vackert ut!! Kommer verkligen vilja spela de spelen när de kommit ut!Det kommer bli otroligt,

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Hej mina goa läsare!

Nu är det Torsdag igen och med det en ny Topp 10 lista! Jag älskar just att göra massa Topp 10 listor och alltid en utmaning att komma på vilket ämne att ha varje vecka men jag gör det för att jag tycker det är kul och så får ni ju lära känna mej lite bättre! Denna vecka fick det bli Favorit-Djur! Alla gillar väl djur. Husdjur som vilda djur är alltid fint att se. Och klart vi alla har djur vi gillar och ibland ogillar (Hur man nu kan ogilla anda djur mer än fästingar och mygg.. Dem förstår jag varför).
I alla fall nu får vi veta lite om mina favorit-djur!

10. Spindlar: Ja.. Detta är djur som många ogillar (Och en del arter av spindlar känner jag är lite små-creepy och inget jag skulle vilja gå i närheten av faktiskt). Men jag tycker Spindlar i sej är väldigt coola i allmänhet. Deras rörelser med deras åtta ben och hur de fångar sitt byte är väldigt spännande att se tycker jag.

9. Apor: Ja vad kan man säga om Apor! Otroligt underhållande oavsett ras. När jag var liten så hade jag (Och har fortfarande kvar den nere i mitt förråd) en mjukis-Apa som jag, med otroligt fantasi (Sarkasm), kallade för Apis! Det var min andra favorit-mjukisdjur som jag var otroligt rädd om och gillade att leka med och krama om. Sen är det ju lite kul att jag ibland kallat mej för "Teaterapan".

8. Papegojor: Dessa underbara djur är också mycket underhållande. Dels gillar jag alla de olika färgerna, åtminstone om man har en Ara, och sen är dem otroligt coola när de lärt sej olika trick som att tala eller göra ljud. Jag skulle lätt vilja ha en papegoja om det inte var för allt jobb som krävs för det. Men riktigt härliga djur är det!

7. Hundar: Hundar är så otroligt härliga! Jag hade en gång i tiden en stor Porslin och Leksaks-hundsamling. Över 300 Hundar var det jag hade i samlingen (Tills jag sålde bort dem). Och tänk att när jag var mycket yngre så var jag faktiskt hund-rädd. Men jag vande mej och jag tycker att så många hundar är så goa! Jag har aldrig haft en egen hud dock men det har varit dels för ekonomiska skäl och dels för att jag känner mej lite för lat för att ha en hund som man måste ut och gå med. Även om man kanske borde få att få lite motivation.

6. Katter: Förr så var Hundar före katter i min lista men det har varit så olika från gång på gång. Men katter har en liten mer fördel känner jag och det är att man kan lära dem att vara inne-katter och inte behöva gå ut med. Visst är det fortfarande problemet med att man inte kan lämna dem allt för länge och ska man iväg på något så behövs Katt-vakt. Men jag gillar katter också för att det är verkligen djur som visar personligheter! Visst gör hundar det med men katter känns så.. annorlunda av någon anledning! Men om någon frågar om jag är katt eller hund-människa så är jag väl båda men att jag haft katter mer för det känts enklare.

5. Björnar: Jag tycker dessa vackra varelser inte får tillräckligt med uppmärksamhet (Eller fel sorts). Jag gillar björnar då de ser så gosiga och fina ut. Visst självklart ska man ju inte precis krama en fullvuxen björnmamma i närheten av hennes ungar med mera men jag tycker de på något vis är fina djur. När jag gick i 4:an - 5: an så fick vi göra uppsatser om djur och jag valde då Björn just för att jag var intresserad av dessa stora muskulösa bestar. Sen var min absoluta favorit-mjukisdjur en teddybjörn som jag döpte till Benny! Han har jag fortfarande kvar med nere i mitt förråd (Hoppas jag). Plus att jag är ett stort fan av Bamse.. Vilket är en snäll björn!

4. Vargar: Att se en varg känns så otroligt lugnande och härligt! Visst har jag katter före hundar på denna lista men Vargar, även om de är ganska relaterade till hundar, är något alldeles extra. Kanske det är för att jag känner mej som varg som är ett flock-djur. Men att man också kan vara så som uttrycker säger en "Ensam-varg". Vargar har alltid betytt mycket för mej och kommer nog göra länge och väl.

3. Ormar: Jag har börjar mer och mer uppskatta ormar sen Evelina skaffat sej orm hos henne! De är inte bara vackra utan även grymt sociala (I alla fall rätt sorters ormar). Ormar är även intressanta med deras ömsning av skinn. Sen är det så kul att se hur aktiva de kan vara! Ja om jag nu skulle skaffa mej ett husdjur (För just nu har jag inte husdjur just för att jag varken känner att jag har tid eller råd) då skulle det få vara en orm!

2. Ugglor: Det är kanske mycket tack vare Harry Potter-böcker och filmerna och även mycket för Pokémon och de Uggle-Pokémon som finns.. Men Ugglor ar väldigt fascinerande! De är så coola med att kunna snurra runt huvudet i typ 180 grader, Även deras stora ögon är vackra och det är så mäktigt att se dem på nära håll.

1. Rävar: Åh vad jag älskar Rävar! De är inte riktigt hundar eller vargar men sååå fina så det är nästan olagligt fina! Visst är det en del serier som får rävar att vara "the bad guy" men nej jag gillar rävar så mycket! Sen har vi ju Disney's Robin Hood och Nick Wilde som är väldigt bra Rävar! Jag har till och med funderat på att ha en Räv-tatuering bakom örat.

Så där har ni min lista! Några Honorble Mention:
Örnar (Speciellt Bold Eagels).
Koalas
Pandor
Hackspettar


Hoppas denna Topp 10 var intressant och om ni har nå förslag på andra Topp 10 så skriv dem gärna.

Med glada hälsningar
CoffeeMcCreeps!


Likes

Comments

Hej mina kära läsare!

Idag har det inte varit så mycket man gjort som varit så att säga vettigt...Fast ganska kul för min del ändå. Jag börjar min morgon genom att gå upp ganska tidigt.. (Ja 10 är väl tidigt om man är ledig hela dagen...Right??). I alla fall så tar jag och Evelina och pratar på Skype med varandra och spelar Minecraft.

Det går så otroligt bra med våran värld!
(OBS: Hennes Realm men både jag och Evelina och även Sissel har hjälpts åt att få det så fint som det är!)
Jag har ju en del saker jag är väldigt bra på och Evelina har saker hon är underbart bra på så vi kompletterar varandra bra! Vi kör ju med "fusk" och kan göra kommandon så att ens Minecraft-Experience blir lite roligare och mer intressant. Visserligen så är jag mest på Survival för att jag anser att det är lite roligare att leta Diamonds och göra massa saker som "Missions" som Evelina ger mej i vår värld då hon är den som är drottning i slottet så att säga! Jag är Kapten CoffeeMcCreeps och hjälper till att hålla ordning som riddare / Livvakt/ Fighter... Men så finns det några saker som gör att jag går in på Creative Mode och det är dels för att skapa Tool Racks (Typ armor-stand för verktyg och vapen) och för att göra snygga Banners! Så det är vad man har gjort hela förmiddagen idag!

Efter att Evelina gick för att jobba så gick jag och fika på Café Wahlmans här i stan! Det var mysigt att sitta och fika lite fast dock lite ensamt då jag gick dit själv men jag tog och skicka en massa Snap-Chats till folk så jag kunde få något att göra! Sen vart det att handla lite och sedan hem och äta. Sen fram tills nu har jag faktiskt gjort en ny Youtube-Video... Jag bestämde mej för att sjunga Numb med Linkin Park! Jag vet att jag inte är lika bra som Chester var men jag ville i alla fall sjunga den!

Jag hoppas att ni läsare har haft en fantastiskt fin dag!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps

Vårt Slott i Minecraft! Skapad av Evelina!

Mitt försök att sjunga "Numb - Linkin Park"
(Kanske inte bästa ni hört men var en hel del omtagningar för att det blev av någon anledning för ljust!)

Likes

Comments

Varit en trevlig dag idag även om man inte gjort så mycket speciellt. Jag bestämde att vara med min Cosplay-Grupp och prata och ha det kul. Vart en massa Cosplay och Animé prat vilket alltid är härligt. Jag har ju redan en idé på hur jag vill Cosplaya om jag nu kommer på ett konvent och ser ut så som jag gör nu.

Min Cosplay-Idé:

Ett konvent så som NärCon brukar vara i ungefär 4 dagar. Under dessa dagar är det väldigt vanligt att man har olika Cosplays med sej som man har olika dagar. (Jag har själv inte varit på ett riktigt Cosplay-Konvent mer än Stockholmsmässan och det är inte ens ett Cosplay-Konvent även om många bär Cosplay. I alla fall så brukar det vara som så att 90% av de karaktärer jag vill cosplaya INTE har skägg och mustach så som jag har...Men jag har en idé med att man tar med sej rakhyvel och sax och fixar till sin Cosplay under dagarna. Första dagen är dock en karaktär som har den stilen av skägg som jag har så då behöver jag inte ändra mej. Så såhär ser min idé för Cosplay-dagar ut (Om jag nu kan komma iväg):

Dag 1: Obi Wan Kenobi - Star Wars 2 - 3 ("Young Kenobi"):
Dag 2: SteamPunk Gentleman - (No particulary serie just a Steampunk Gentleman)
Dag 3: Mephisto - Blue Exorcist
Dag 4: Sebastian - Black Butler, Eller, Italy - Hetalia, Eller, Saitama - One Punch Man!

Så från en skäggig karaktär och sen mindre och mindre skägg! Skulle vara awesome att se folks reaktioner och se om folk känner igen en från första dagen till sista!

Det finns en hel del andra Cosplay man vill göra. Jag funderar även på vad för Cosplay jag skulle kunna göra om/när jag går på Pride-paraden i Falun i September! För då går jag ju med min Cosplay-Grupp och det känns då bäst att gå som en Cosplay-Karaktär.


Likes

Comments

Denna Lördag så fick det bli en ny film för mej (Äntligen) att recensera. Jag kollade filmer "Big Eyes" av Tim Burton. Så utan att skriva allt för mycket förtext så kommer min lilla recension.

"Big Eyes"
Handling: Filmen handlar om Margaret som är konstnär och målar sina tavlor. Efter att lämnat sin första man så är hon ensam med sin dotter och sina målningar. Hon möter då Walter Keane som charmar in sej hos henne och efter att hennes dotter jane's far hotar med domstol så gifter sej Walter och Margaret sej med varandra. Båda är målare. Dock är Walter mycket mindre talangfull än Margaret som har en otroligt bra förmåga att måla människor, speciellt barn, med stora ögon. Hon tycker att det speglar själen i barnen. Walter tar med sej tavlorna som skapats av hans fru och råkar söga att det är hans verk. Så Margaret är tvungen att skapa fler tavlor och låta hennes man vara frontfiguren. Tiden går och Walter blir större och större men kan inte ta kritik av konstkritiker. Frågan är, även med alla problem som Walter har, kommer Margaret att få hennes tavlor att bli hennes igen?

Budskap: "Var försiktig med vem du litar på" och "Sanningen kommer fram förr eller senare"

Mina Tankar om filmen: Denna film var väldigt bra. Den är baserad lite på en verklig händelse. I alla fall så tyckte jag filmen var ganska underhållande men den var ju inte som man hoppa upp och ner och så. Den är inte heller den stil av Tim Burton som många tänker på när de tänker på Tim Burton. Men den har lite vagt som stilen i Big Fish. Dock för att vara ärlig så gillar jag Big Fish bättre. Men Amy Adams gör sin roll otroligt bra och man ser att hennes karaktär har det mycket svårt att se sej själv som en bra konstnär. Dock var ju detta på den tiden då det mest var män som var något och som folk tog på mer allvar. Men hennes sista scener känns otroligt ljuvligt när det kommer till hämnden i domstolen.

Citat: "The eyes are the window to the soul"

Betygsättning: Jag ger filmen 7 Kaffe-koppar av 10 möjliga. Den var som sagt bra men det är en film som man troligen kan bli trött på. Sen så finns det många andra Tim Burton-filmer jag anser är mycket bättre gjord så denna får bara 7.. Men jag kan även intyga att det finns Burton-filmer som är sämre än denna med så det är inte den sämsta jag sett!
Kopp-Betyg: ☕☕☕☕☕☕☕

Ja det var dagens recension.. Jag hoppas att ni gillade denna! Nu är man ledig ett bra tag så nu kan man ha mer fritid att kolla andra filmer! Men annars har min dag varit prima!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Hej alla läsare!

Ja då var det Fredag igen och känns ganska skönt. Har dock haft en heldag på jobbet (11:00 - 22:15) så lite sliten är man. Men jag känner ändå att jag kan skriva några rader här i alla fall.
Så egentligen skulle min kära försökt komma till mej imorgon eftermiddag men dels så hade hon en del att fixa med hemma och dels så hitta hon ingen bra buss hem sen så hon inte missa jobbet, så fick bli att vi tar det någon annan dag. Men jag är inte besviken för det. Själv har jag en del att göra som det är. Jag kan säga att städning inte är det roligaste sysselsättningen och jag brukar kunna ha det lite som ett organiserat kaos här hemma (Man bor ju själv så då blir det lätt så). I alla fall jag ska förhoppningsvis få ork att städa och fixa lite.

Nu till en fundering jag har som jag faktiskt får tacka några kunder som pratade med varandra i kön om Cigaretterna och deras bilder på paketen. Nuförtiden har de ju en del bilder på paketen som ska symbolisera vad som kan hända med folk om de röker. Det är väl så att tobaks-förlagen tänker att det ska skrämma folk (Speciellt unga) att börja röka och att de tycker att bilder är mer effektivt än bara text.
Nu var det en av kunderna som sa att varför har de inte sådana där bilder på alkoholen (Visserligen lät det som sarkasm och att personen inte gillade bilderna som var på cigarett-paketet).

Nu är ju jag Icke-rökare... Jag är även en anhörig till en person som dog av rökning (Visserligen när jag var liten men ändå). Och om ni frågar mej vad jag tycker om dessa bilder: Jag tycker det är förträffligt! Jag tycker att det är bra att de visar vad som KAN hända! Är man redo att ta risken att det som händer på paketen händer en själv så ta den risken men det är i alla fall en varning. Och jag tyckte faktiskt att kunden som sa att man skulle ha sådana bilder på alkoholen har helt rätt.. Man skulle ha det för folk som är i risk-zonen att bli alkoholist!

En annan sak som jag vet att jag troligen blir opopulär bland de yngre som möjligen läser detta inlägg: Jag tycker allvarligt att gräsen för tobak och alkohol ska höjas! 20 eller 21 tycker jag är en mycket mer rimlig gräns! Myndighetsåldern i den bemärkelsen att man får rösta, Ta körkort och Gifta sej får dock gärna vara kvar.. Jag kan till och med känna att Spel så som Lotto och Triss kan ha kvar åldersgränsen. Medicin är dock svår... Man skulle ha kvar 18-årsgränsen där kanske men det som är är att många unga som skulle ogilla 20-årsgränsen kanske skulle försöka att använda mediciner för någon dum effekt... Så tveksam på hur jag ställer mej med medicin men annars är jag tvärsäker hur jag känner. Och då blir det ju också mycket enklare: Krogarna och Systembolaget har samma åldersgräns! Och ynglingar får vänta två år till.. Dessutom så är det enkel huvudräkning att kolla legitimation då man kollar om personen är 20 genom att den har samma slut-siffra som det året det är men bara 20 sedan.

Energidricka och Byxmyndigheten kan vara som de är dock. Även fast jag tycker att Energidricka är slöseri med pengar och helt enkelt skit som du i så fall hellre skulle kunna dricka kaffe för så är det väl en bra ålder. Jag tyckte då ändå att 18-årsgränsen på Energidrickan när vi hade det var ganska bra då jag vet folk som inte mår bra av sådant.


Men men det var mina tankar ikväll! Imorgon KAN det hända att jag antingen skippar Film-Recension helt eller så kommer den att bli lite sen. Jag ska nämligen umgås med vänner imon och spela lite minigolf! Kommer bli awesome ^_^

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps!

Likes

Comments

Då var vi här igen! Topp 10 Torsdagarna är faktiskt ganska kul känner jag. Jag gillar att göra Topplistor och detta är lite att göra för både er skull och min skull. Det kommer bli roligt att gå tillbaka och kolla sen för om det är något som ändras konstant så är det ens topp-listor.

I alla fall till ämnet: Animé-Karaktärer blir det idag! Jag är kanske inte den mest upplysta Otakun i denna värld och är faktiskt ganksa mycket nybörjare när det kommer till att kolla Animé.. Men men.. Har i alla fall sen 2012 och fram kollat en del (Ja lite när man var yngre med men då var det ju Pokémon och Sailor Moon som man kollade). I alla fall jag älskar så många karaktärer för så många olika anledningar och därav att man har en liten lista på Karaktärs-favoriter. Några är för sin bakgrundshistoria, Några för designen av karaktären eller helt enklet personligheten, och somliga lite av allt. Jag har också även bestämt att jag bara tar en karaktär från varje Animé så inte man tar fler från en och struntar i andra. Så utan att skriva allt för mycket mer.. Här är min Topp 10 Animé-Karaktärer jag gillar.

10. Alucard (Helsing): Jag har tyvärr inte sett allt för mycket Helsing och därav att han är långt ner. Men av det jag sett så gillar jag Alucard skarpt! Han är otroligt svårdödad och han är ändå god på sitt sätt. Sen kan jag ju inte låta bli att kommentera hans klädnad som är Röd. (Röd är en av mina favorit-färger). Så Alucard är glasklart att han skulle vara med på listan.

9. Saitama (One Punch Man): Jag gillar hjälte-karaktärer och jag gillar karaktärer med komisk personlighet. Jag tycker att Saitama är en klockren karaktär. Det är otroligt kul att bakgrunden är att han inte har några medfödda superkrafter utan att det är träning som gjort att han kan slå sina fiender med ett enda slag. Hans design är grymt bra och det är kul att det är en ganska lätt design. Nu har jag tyvärr inte sett så mycket av denna serie heller men av det man sett i både trailer och meme's så är han helt underbar!

8. Ryuk (Death Note): Det var svårt att välja en av de två favoriterna som jag har i den serien. Jag funderade starkt och länge på att ta med L på denna lista. Men jag gillar nog Ryuk lite mer faktiskt. Ryuk har en design som är både cool och skrämmande. Man vet att skulle man se honom IRL så skulle man verkligen hoppa till (...Sen kasta massa äpplen på honom men det har inget med saken att göra xD). Det är även kul med en som inte har så mänskligt utseende och som bara den som har Death Note kan se.

7. Feliciano Vargas a.k.a North Italy (Axis Power Hetalia): Denna pasta-älskande snabbpratande rädd-haren är en helt underbar karaktär som jag tycker har allt. Jag är som sagt förut mycket för underhållande och komiska karaktärer. Hans design är ganska passande en Italiensk person och det är även kul att se hans äventyr med Germany och Japan. När jag inte hade skägg och hade rött hår så påminde jag nog en hel del om just Italy från Hetalia!

6. Jiru (Black Blood Brothers): En väldigt underskattad animé som tyvärr bara har 12 episoder och inga mer säsonger. Jiru är huvudpersonen och vampyr. I likhet med Alucard har Jiru också röda kläder på sej så en utmärkt design tycker jag! Röstskådespelaren till den engelska rösten är min absoluta favorit-röstskådis (Kommer minst en till karaktär med honom på denna lista). Jiru har också en bror som han skyddar.

5. James (Pokémon): Team Rocket's James är en jättebra karaktär. Jag tycker han har den där coolheten som gör hans karaktär mer intressant. Han är även en vänlig själ i grund och botten och gör så mycket för sina Pokémon. Han har även en snygg design och gillar hans hår framför allt då lila hår inte hör till vanligheten. Sen är han inte rädd att cross-dressa vilket gör honom mer cool enligt mej.

4. Lavi (D'Gray-Man): Lavi är till 100 % cool!! Design och karaktärsdragen är verkligen gudomligt bra! Jag gillar att han har rött hår och en ögonlapp. Hans vapen i D´Gray-man är helt lysande och ger honom verkligen en cool look när han har sin hammare i hand. Lavi är också ganska rolig som karaktär och har sina stunder av både humor och allvar! Så av de karaktärer i D´Gray-man som jag gillar så är Lavi den jag gillar bäst!

3. Asuna (Sword Art Online): Första och faktiskt enda kvinnliga karaktären som kom med i min topp 10 Animé-karaktärer.. Visst är det en hel del tjej-karaktärer jag gillar i olika serier men det har blivit mest manliga favoriter faktiskt. I alla fall så tycker jag att Asuna är otroligt snygg och är en sådan cool personlighet med. Visst var hon ganska hård och litade inte så mycket på Kirito i början men hon blev mer och mer bekväm och att följa hennes och Kirito's äventyr var helt underbart! Asuna har väldigt fint hår och ser som sagt väldigt bra ut.

2. Mephisto (Blue Exorcist): Åh detta är en karaktär som är både rolig och OTROLIGT snyggt klädd! Om jag har något mål när det kommer till en fullfjädrad Cosplay-kostym så är det Mephisto som poppar upp. Då jag ÄLSKAR hattar och den hatten Mephisto har är såååå snygg!! Jag tycker även det är kul att han är en demon-prins (En av Satan's söner) plus rektor på skolan för exorcister (Ganska ironiskt ja...) Så ja man kan verkligen säga att jag respekterar denna lysande karaktär med en design som verkligen får mej att avundas personer som har den Cosplay-kostymen!

1. Sebastian Michaelis (Black Butler/Kuroshitsuji): När jag såg Black Butler för första gången och hörde Sebastians röst (Ja jag kollar alla animé med Engelskt dubbning) så blev jag som förtrollad!! Hans design, Hans Röstskådespelare och hans bakgrund och personlighet.. ALLT var verkligen toppen!! Jag kan säga att jag är Hetro.. MEN... Ett stort undantag för den karaktären! Man blev så kär i honom! (Kanske inte kär i den bemärkelsen att jag skulle lämna Evelina för honom om han skulle existerat men typ som en Celebrity-crush). Och hans Catch-phrase är underbar "I'm just simply One HELL of a Butler!". Inte konstigt att Grell är upp över öronen förtjust i honom.


Det var min lista på mina topp 10 favorit Animé-Karaktärer. Några Honorble Mentions kan vi ju ta:
Grell (Black Butler)
Undertaker (Black Buter)
Rin (Blue Exorcist)
Kirito (Sword Art Online)
Misty (Pokémon)
Brock (Pokémon)
Orihime (Bleach)
Kakashi (Naruto)
Sanji (One Piece)
Denmark (Hetalia)
L (Death Note)
Uta (Tokyo Ghoul)
Lenalee (D'Gray-man)

Det finns en hel del mer men kan inte få med alla. I alla fall hoppas ni har tyckt denna lista var kul och se om ni kan komma på era favorit animé-karaktärer!

Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps


Likes

Comments

Hej alla mina fina läsare!

Jag har berättat förut varför jag skaffade denna blogg. Anledningen var för att en av mina favorit-sidor skulle stänga ner i September. Så därav att jag ville ha något att göra. Men idag fick jag så otroligt goda nyheter!!! Dayviews kommer att fortsätta med nya ägare till sajten!! Jag är så otroligt tacksam för detta och hoppas verkligen att de nya ägarna håller det mått som vi har på Dayviews!
Men var inte oroliga nu när det kommer till min Blogg. Jag kommer självklart fortsätta med mitt bloggande eftersom att jag känner att det är kul att skriva blogg och kan vara mycket mer öppen här om mina åsikter. Plus att detta är lite som en Youtube-Kanal att man kan få en massa följare och så och skriva vad man känner för. Jag är ju bättre på att redigera bilder och texter än videos. Så fortsätter här kommer jag verkligen att göra!

Vad mer idag.. Jag har jobbat hela dagen igen (Well 12 - 21..) och när jag har raster så brukar jag kolla lite på min mobil och på Facebook. Därav att jag kunde få veta den goda nyheten om Dayviews. Men lite annat får man ju också läsa då och då i grupper med okända människor. Detta gör mej bara lite smått irriterad så det är ju egentligen ingen big deal. Men jag postar i en Pokémon grupp kallad Pokémon Sverige En bild varje dag om Harry Potter-Karaktärer skulle vara Pokémon-tränare, vilket team av 6 Pokémon skulle de ha? Jag har då som på bilden nedan tagit en karaktär och sen har jag gett den karaktären 6 Pokémon och i mitt inlägg så skriver jag om Varför jag tror att dessa karaktärer skulle ha de Pokémon jag valt åt dem.
Så var det en person i denna grupp som troligen trodde han var lustig eller så och skrev frågan:
"Frågan är vad du röker innan du gör dessa?"

Sådant gör mej irriterad av flera anledningar.. Men jag tror inte att det hjälper att skälla ut honom så istället så svarade jag honom med detta långa inlägg:
"Hej Robin.

Jag kan meddela att jag varken röker eller snusar och Dricker otroligt sällan då jag anser att jag inte behöver det för att vara kreativ med min nördighet av både Pokémon och Harry Potter. Jag är en person som gärna funderar mycket och använder mina tankar till att göra dessa bilder. Nu råkar det hända att jag är ett stort fan av både Pokémon och Harry Potter och då kan man som ett stort fan av båda Franchises fundera på vad för Pokémon just Harry Potter karaktärer skulle kunna ha i sitt team. Så ursäkta om jag inte ser relevansen i denna fråga. Vad är det du vill uppnå med mitt svar? Jag går även in på både Pokémon sidor och Harry Potter sidor och letar info om både karaktären och vad deras Pokémon borde vara. Hoppas det var svar nog. Med vänliga hälsningar Steve."

Varav han svarar att han inte orkar läsa mitt svar! Då skrev jag att det var ju synd och att sammanfattningen av det hela är att jag varken behöver droger eller alkohol för att vara kreativ med något jag gillar!

Jag kanske är gammalmodig eller en av få som inte förstår hela grejen med att droger måste inblandad för att man har en kreativ hjärna som ständigt söker saker att göra när det kommer till ens favorit-Franchises. Jag förstår mej inte heller på att folk måste vara spydiga med saker som andra gör och tar sej tid till att fixa med. Jag gör ju dessa bilder för att jag tycker det är kul och vill visa vad jag tror/tänker/tycker. Men ja jag har inte fått någon mer kommentar av denna Robin. Så det är lugnt!

Annars har det varit en bra dag. En Topp 10 är väl att vänta imorgon. Jag har inte än bestämt vilken Topp 10 jag tar med det får bli en överraskning för både mej och er ;).

Hoppas ni har en jättebra dag.
Med Glada Hälsningar
CoffeeMcCreeps

Likes

Comments