Header

Jag är en sådan person som absolut avskyr frukost! Blir bara illamående utav tanken att äta på morgonen. Brukar dricka mitt kaffe och sedan fortsätta med dagen. Frukost är dock superviktigt och därför är 1 utav mina mål för 2017 att försöka äta frukost så ofta jag kan. Idag gjorde jag ägg och avokado i ugn, väldigt lite och funkade till viss del, i slutet mådde jag lite illa men det gick ner iallafall!

Idag ska jag sätta mig och plugga, har en massa prov som kommer nu! Hoppas ni får en trevlig och lugn söndag!

Likes

Comments

Köpenhamn

I februari åker jag och tre kompisar ner för en snabb vistelse i Köpenhamn! Har varit där många gånger, enkelt att ta sig dit med tåget och tar bara 3 timmar! Denna gång åker jag ner för konsert och avslappning, vi ska se The Weeknd (gaaahh!) Har redan börjat planera vart jag ska gå och vilka kaféer jag vill testa. Ska bli så himla mysigt!

Stockholm

När april tittar fram åker jag och en kompis upp mot huvudstaden, Stockholm. Även då ska jag på konsert! Personligen skulle jag aldrig vilja flytta till Stockholm, förmodligen för att jag älskar Göteborg för mycket. En vistelse dock, eller en weekend är underbart för det är en fantastiskt vacker stad! Hoppas det blir fint vårväder när vi är där så man slipper vara inne hela tiden!

Bob Dylan

Dagen efter att jag kommit hem från Stockholm, tar jag bilen mot Lund för att få se på Bob Dylan. Dylan och några till såsom The Beatles, David Bowie, Queen och The Smiths tex är artister/band som influerat mig och min uppväxt. Alltså band och artister som jag älskar. 2015 såg jag Paul McCartney i Oslo på Telenor arena och nu i somras på Way Out West såg jag Morrissey. Så när Dylan släppte biljetter till Sverige var jag tvungen att köpa och jag lyckades haffa 1 biljett. Är så himla spänd/taggad på detta!

Studenten

Den 9 juni tar jag studenten. Helt ärligt är det mixade känslor, samtidigt som jag känner mig redo och är så himla skoltrött så är det lite läskigt. I 12 år har jag gått till skolan, det är mitt andra hem där jag egentligen spenderar min tid mest. Samtidigt känner jag att jag kunde ha gjort bättre i skolan, personligen har jag aldrig haft dåliga betyg men det beror på att jag har alltid haft det enkelt med skolan. Så nu i efterhand när jag bara har 1 termin kvar så vet jag att om jag bara hade pluggat lite till, kämpat lite till hade jag kunnat gå ut med toppbetyg; men jag nöjer mig med nästan toppbetyg.

Samtidigt som jag är rädd så vet jag att det kommer gå bra.

Likes

Comments

Det här fenomenet med sociala medier har alltid förundrat mig, varför vill vi veta om andras vardag, tankar, tips; varför är vi intresserade utav andra när vi som människor är egoistiska. Själv är jag ingen ängel i denna fråga, jag älskar sociala medier, internet och att "följa" människor, men varför vet jag inte. Kanske därför jag har bestämt mig för att skaffa blogg, för att få en större förståelse av det.

Mitt namn är Nathalie, jag är 18 år och bor i sommarstaden Varberg. I juni tar jag studenten och vet inte vart min plats i världen kommer vara då. Siktet just nu är inställt på att bli Au Pair i England eller att jobba 1-2 år i Oslo men som sagt så är allt väldigt oklart. Estetiska programmet med inriktning musik är det jag har lagt tid på i snart 3 år och fått gå den jobbiga vägen med att förstå hur viktigt det är att välja rätt linje; då jag inte alls har trivts med mitt val.

Min mamma är svensk och min pappa var från Italien. Det har blivit lite av min identitet på något underligt sätt som jag själv inte förstår. Ofta är det något som blir huvudämnet när jag träffar nya människor. Själv intresserar jag mig för det de flesta ungdomar gör, serier/filmer, vänner, fest, resor, mat och dryck med fler diverse saker.

Vad kommer min blogg handla om då? Förmodligen min vardag, mitt liv och mina tankar precis som alla andras. Ser fram emot det, kunna skriva och visa bilder, fotografering ligger mig varmt om hjärtat nämligen. Så om du någonsin vill ta en liten coffee break så kika in här!

Likes

Comments