Såg precis ett klipp på youtube där en tjej gjorde sin egna skrubb för att ta bort/rengöra smutsiga och orena porer! med tanke på att jag har ganska mycket på näsan o hakan, så testade jag det!! rekommenderar det verkligen!

fördelar: huden blev galet len och det funkade as bra! Den innehåller sånt som man oftast bara har hemma! billigt o bra helt enkelt!

Nackdelar: sved som fan i ögonen av minten i tandkrämen! sved lite på näsan, blev typ starkt för huden? kanske inte det skonsammaste?

Det man behöver är: Bakpulver eller bikarbonat, tandkräm, papper eller pads, tandborste, något att blanda i och med! (äggkopp,sked)

Först så blöter man ner papper/pads med varmt vatten och lägger på de stället/ställen man ska 'behandla' ! Det är för att porerna ska öppnas upp och det ska rengöras på djupet!

Sen så ska man blanda ihop tandkräm och bikarbonat/bakpulver! (jag använde bakpulver) man ska blanda lika mycket bakpulver som tandkräm! jag tog ca 1 tsk av varje!

sen så skrubbar man på blandningen med en tandborste, på stället man vill behandla!

efter de så sköljer man bort det med varmt vatten! Klaaaaaart! hur lätt o smidigt som helst! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Vet att jag inte har uppdaterat på länge, men har vart så hemskt upptagen med privata saker som begravning o sånt.. Men nu är jag tillbaka!! Har hänt massa annat också, fast roliga saker!

- skaffat jobb, på donken! Haha, men de är sjukt gött me ett jobb eftersom ja inte går i skolan :D Börjar imorgon (onsdag) , så de blir spännande! :)

- Fått hem en massa grejer på posten som jag har beställt från fyndiq, eller aa jag fick beställa lite o sen betalade mamma, som en tidig födelsedags present! (Fyller år på lördag) :D Lägger upp bilder på de! saknas dock ett 12 pack med sminkborstar och en navelpiercing, inte fått de ännu :p

- Fått hem min glossybox, lägger in lite bilder o skriver lite om sakerna som jag fick i den :)

uppdaterar snart igen, kraaam! <3


Första är en tandkräm ifrån Oral-b! Ska tydligen ge jättevita tänder, så får testa o se! :)

Andra är en body lotion ifrån garnier, luktar extremt gott!! har sjukt torr hy, så får se hur den här kommer funka, med tanke på att de är till för de :)

Fick även en Bb-cream (typ?) till för håret! Den ska tydligen vara bra för en lång lista olika saker, så ska bli kul o se hur de funkar :)

Fick en bryn-gel ifrån Elisabeth mott, redan hunnit testa o kan säga att den är sjukt grymt! Otroligt bra! liite för ljus för mig, men inte något som man tänker på (y)

nästa sak är en ögonfrans primer från Benefit! vet inte riktigt vad man ska ha den till, men ska läsa på lite men :P

+ en bonus sak!! ska tydligen vara något slags serum, som blir varmt i håret eller va de stod :p ska testa o uppdaterar när ja gjort de :)

Här är en av sakerna som jag beställde från fyndiq! en Läpp penna, tyckte att den var någorlunda bra! Blev lite torr på läpparna av den, men fin färg :)

den här paletten beställde jag också från fyndiq, färgerna ser sjukt ljusa ut på bilden, men är mörkare i verkligheten :p Bara hunnit testa concelern än så länge, men den är sjuuuukt bra o täckande! :D

också från fyndiq, tycker att den är bra! sitter verkligen där den ska o är svart som f*n :p Hahah

Dom här lösnaglarna från fyndiq är jag inte alls nöjd med.. det är verkligen plast plats plast! dom är typ as lätta att böja o inte alls fina... på bilden på hemsidan var dom 'genomskinliga' men dom jag fick är vita... ovärt köp!!

sista saken ifrån fyndiq! Gillar det verkligen, de är lätt o fint på huden! men tyvärr alldeles för mörkt för mig :/ så de är synd!

Likes

Comments

Heeeej! Jag har på senare tid tappat otroligt mycket vikt! Vilket jag inte är alls nöjd med! Vägde ca 50-55 kg förut o nu har ja gått ner till 45.... :/
Så jag ska börja käka mycket kaloririk mat, så jag kan gå upp några kilon igen! :)

Precis vart i affären och handlat lite sånt som kan hjälpa mig på vägen! Kommer att uppdatera lite här på bloggen om min "resa" :)

Såklart lite gottgott också ;)

Likes

Comments

JAg har nu gjort en ny blogg, som ni kanske märker! :P HAr saknat att blogga så, här är jag igen! Nu är klockan så pass mycket, så ingen idé att göra något 'klokt' inlägg ikväll :) Men imorgon så kommer jag att uppdatera klokt! Ville bara skriva hej! Haha, ses imorgon! sussa gott, puss :*

Likes

Comments