Header

Efter ett super svettigt tabata pass med massor av cardio och ett avslut med lite mental träning har jag nu gjort matlådor för att vara fullt förberedd hela veckan. För att lyckas måste man planera, träningen och kosten går hand i hand med 80% näring och 20% träning får man ett 100% resultat. Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag tar tag i tvätten. Ha en bra dag , och tänk på att dricka mycket !!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Laddar inför ett träningspass med en kompis, det ska bli riktigt roligt! Känner att jag kommit igång igen med träningen och det känns super , tagit det lugnt framåt och känner att kroppen hinner med att ställa om. Vid lunch tid idag är det dags för min gudson att döpas, det ska bli så roligt men även väldigt nervöst. Jag ska alltså bära in honom och stå där framme och hålla honom. Pirr i magen men det ska gå bra.
Ha en toppen fin dag nu ska jag ut o träna i värmen!

Likes

Comments

Godmorgon ! Jag har haft två dagar nu med sovmorgon där jag gått upp kl 9 , vilket är helt olikt mig då jag annars brukar va uppe vid sju. Igår kände jag mig lite dassig och allmänt uttråkad stor del av dagen. Så innan jag gick och la mig sa jag till mig själv att imorgon är en by dag och jag ska ha ett toppen humör. Så nu vaknade jag av mig själv i mer normal tid för mig och strålar, även om vädret inte strålar ute. Allt handlar om hur ens inställning är, change your mindset change your life! Nu aka jag gå en långgrunda med hunden inanan han spricker. Hoj sålänge!

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen fredag och jag ser fram emot en ledig helg. Idag ska jag hem till ett par som ska scanna sig och vi ska prata lite nål och resultat ska bli roligt. Förra scanningen hade dem gått ner 5kg vardera på inte så lång tis , wow kul! Hoppas det blivit mer nu. Sen ikväll blir det att hålla en hemma kväll, så skönt att bara slappa och inte behöva stressa iväg någon stans. Men nu ska jag hoppa iväg vi syns under dan!

Likes

Comments

Wow vilken känsla! I mars 2016 satt dessa byxor väldigt tight och nu kan dem inte sitta kvar, är stolt över mitt resultat och tänkte nu är det dags att köpa nya byxor MEN jag tror jag köper nyss skärp , för det bra bort mer och byggas mer! Ska bli kul att forma min egna kropp! Vill du få ett wow resultat och ett hållbart resultat skriv en kommentar så hjälper jag dig!

Likes

Comments

Godmorgon, jag startade denna bloggen för att ni ska få följa mig och min hälsoresa mot mina mål och drömmar. Jag arbetar som wellnescoach och inspirerar och motiverar andra till en hälsosam aktiv livsstil. Jag äter och använder Herbalife nutritions produkter och använder även dessa i min coachning. Produkterna är fantastiska och har get tanig och många andra fina resultat!
Vill du veta mer om min coachning och produkterna så följ mig så kommer mer info komma inom kort.
Ha en toppen dag!

Likes

Comments