Vaknade efter några för få timmars sömn, men fick ändå en hel del gjort innan jobbet idag. En fantastiskt fin gåva är att få följa medmänniskor på deras utvecklingsresor, från tanke till handling. Det är någonting magiskt över en person som bestämt sig för förändring inför ett bättre liv. Det strålar kraft och energi om dessa personer. Så himla häftigt. Tack för att jag får coacha. Kom ihåg att du som läser detta är en underbar person.

Likes

Comments

En fantastiskt fin dag på jobbet med underbara kollegor och medmänniskor. Så mycket kärlek, värme och glädje som strålar. Vackra adventsstakar som lyser varmt och underbar julmusik som strålar ur radion. Snöflingor som sakta föll ner från himlen och berikade denna vackra dag ytterligare. Visst är väl livet fantastiskt fint, om vi väljer att se det så.
Ha en riktigt vacker kväll.

Likes

Comments

En ny dag och en ny vecka fylls med det du önskar.
Ja, det är faktiskt sant att du själv väljer vad du vill ska komma till dig. När du väljer vilka tankar du önskar att ha kring olika händelser är det också de de känslor som införlivas i dig.
Om någonting bra kommer till dig kan du välja att slå bort det eller ta till dig av det. Om någonting går tokigt kan du välja att se det för vad det är eller införliva den känslan inom dig. Jag tänker att det är tankarna kring det som avgör ditt mående. När jag väljer att se mindre positiva situationer som ett steg i utveckling till någonting bättre och att det bara är ting som sker exakt just nu, så kan man också gå vidare. Det som har hänt har hänt och händer inte just nu. Exakt just nu kan jag välja vilka tankar, handlingar och känslor jag önskar ha.
Skapa dig en strålande vacker måndag.

Likes

Comments