Vi gjorde ett besök vid grottorna i Kungsberg en blöt dag så det var lite halt att klättra bland stenarna men det gick bra. Lite svårigheter att klättra med barn men Elton tyckte det var roligt i alla fall även fast pappa fick kämpa lite....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det har varit en hyffsad sommar ändå med mycket ute i naturen, nu gäller det att passa på att ta till vara på det sista som kommer i aug-sep.

Likes

Comments

Nytt försök på gamla jaktmarker, haha (läs fiskejakt).
Åkte upp till Ljustjärn i Jädraås för att prova med jobbet & det har blivit en liten favorit som sagt, ingen fångst men väl mycket vak och hopp HIT KOMMER JAG TILLBAKA.

Järbo har gjort sitt för min del, åka dit med barnen kan jag göra till Härnen men inge annat, Ljustjärn och Aborrtjärn inger en viss känsla..

Likes

Comments

Dags för en nygammal sjö igår kväll då vi begav oss av till Järbo utanför Sandviken och Djuptjärn men det var inge vidare, dåligt med hugg/napp regn (igen). Men det håller ungefär samma standard som alltid - svårfiskat är betyget. Tanken med att åka runt är att hitta en tjärn där man känner att - här, hit vill jag komma tillbaka och fiska, det som ligger närmast om hjärtat just nu är Abbortjärn som vi besökte för någon vecka sedan, just läget och lugnet där ute. Nästa "projekt" är Öratjänarna i Jädraås...

Likes

Comments

Det blev lite fotboll med Elton igår på middan innan det var dags för fotbollsskola med Sandvikens AIK FK. För 2 år sen så tyckte inte alls Elton det var roligt alls med fotboll utan det va innebandy som gällde men fler kompisar nu från dagis bl.a så han skötte sig helt själv på fotbollen igår...
Han börjar bli stor, skola till hösten och han har ju varit i Grekland 1 vecka (kom hem i fredags) soom man har längtat..

snart dags för våran semester, Orsa med kusin och kusinbarn..

Likes

Comments

I går kväll så åkte jag en sväng i skogen mellan Jädraås och Åmot för att se om man kunde få lite bra bilder samt se nått djur om vi hade lite tur. Här om dagen såg jag som sagt en björn, igår blev en älg med på bild. Inget fiske igår, bara strosa runt och hittade lite nya fiskeställen som ska testas uppe i Jädraås kommande veckorna.

här kommer lite bilder, blev inga bra bilder alls igår men dessa får duga.

Likes

Comments

Denna gång blev det en tur till ett gammalt fiskeställe i Ulvsta FVO (Ockelbo) där vi varit tidigare. En insjö som heter "Liss-Tansen" som vi fått mycket bra resultat tidigare.

Nu till veckan kommer jag att åka till Järbo och fiska samt från båt i Öjaren och fiska gädda/aborre.


Igår såg jag min första björn i det vilda när jag åkte med jobbet i Ockelbo skogarna, vilken häftig känsla alltså, hjärtklappning fick jag :) men det var en ung björn som var nyfiken men det sprang till skogs snabbt innan jag fick upp kameran. Så nu ska jag åka och sätta mig i bilen i skogen där omkring och se om det dyker upp några djur i veckan nu när man blir ledig - spännande.

Likes

Comments

Nu är verkligen vårfisket igång, har provat lite olika sjöar hitills runt Järbo/Jädraås området.
Nästa helg är dey dags för ett bekant vatten i Ockelbo.

älskar verkligen att vara ute i skogen och ta in vårluften, idag avverkade man 10 timmar vid sjön.

Hittills har man testat

-fiske från båt i Öjaren
-Långsjön
-Ljustjärn
-Aborrtjärn

det kommer mer bilder nästa vecka

Men lär säga att vårfisket startade tidigt i år och det har varit trögt, endast Aborre och Löjja så långt.

Likes

Comments

Det blev förlust i sm-finalen mot Hv71, närmare kan man inte komma

-match 7 och sudden death där Hv var dom som fick in pucken till slut men överlag nu när det lagt sig lite så har Brynäs gjort en bra säsong med ett Sm-silver men just där och då vill man ha guldet och ser det som ett förlorat guld än ett vunnet silver.

Men jag tror Brynäs har nått stort på gång och kommer komma tillbaka ännu starkare....

Nu tar fotbollssäsongen vid....


Likes

Comments

Nu är sommaren bokad - Orsa igen blev det, skulle egentligen inte dit i år för jag hade inge roligt förra året. Men svårövertalad som man är så blev det så ändå när kusinbarnet vela åka i år så då gav jag vika, haha. Det är ju en tradition att åka dit annars varje år....

v28 blir det i år i alla fall annars brukar jag vara ute i tid och boka i februari och åka ca v.26.

Ska bli skönt att åka med familjen (på riktigt i år) och med bästa vännerna och kusinerna, då har dom varandra och jag kan gå till skogs..win win, bra anser jag :)

Likes

Comments