Header

I helgen har det varit fullt fart faktiskt

Först så var det Knatteligan i Forsbackahallen där vi med SAIK pojkar 2011 spelade sina första matcher i deras liv. Vi mötte lag som våra egna SAIK svart och vit P2011, SAIK P10 svart och vit sen Åmot, Älvkarleby och Furuvik. Gick hyffsat även fast man inte räkna mål så gör ju grabbarna och vi ledare det ändå, haha 1-1, 1-5 och 1-0 så helt okej.

Sen på kvällen så åkte jag direkt till Gävle på ishockey när Malmö Redhawks gästade Brynäs i Gavlerinken.

Och på söndagen var det då dags för match i damernas Division 2 mellan vårat SAIK Dam mot Kais Mora UIF 2 där vi ganska enkelt vann med 12-3 och är fortsatt 2a i tabellen efter Storvik. Nästa helg väntar 3an Avesta på bortaplan...

Likes

Comments

Igår var det dags för Knatteligan i Innebandy för pojkar födda 2011 och 2010 och våra pojkar i Sandvikens AIK P2011 som har tränat innebandy ca 3 veckor många av dom nybörjare, jätte roligt och stort tålamod i vissa lägen, haha. Vi mötte lag från egna föreningen, SAIK P10 svart och vit och Furuvik, Älvarleby och Åmot. Deras livs första innebandymatcher.

Och för att vara lite enögd då så gjorde Elton 1 mål i första matchen som slutade 1-1 mellan våra 2 lag SAIK P11 svart och vit som vi ser på bilden.

Idag väntas match med damlaget i div 2 mot KAIS Mora UIF 2 hemma på Jernvallen där vi bör vinna om vi ska haka på Storvik i toppen som också spelar idag.

Likes

Comments

Nu kör det igång igen, på lördag börjar Eltons skridskoskola med SAIK Bandy (som Bajen för övrigt besegrade igår :P haha) men igår tränade vi lite på Göransson Arena när vi åkte lite skridskor och lirade bandy i Brynäströja, gohjärta! Pappan fick ont i fötterna, alltid samma sak varje gång innan man blir van. Men på lördag får man vara med ute på isen igen när han ska åka...

Likes

Comments

Efter dom två inledande omgångarna så har damerna inlett division 2 spelet med två raka segrar mot Insjön/Leksand (10-6) och Strömsbro IF DJ19 (5-4) och då har vi ändå inte kommit upp i kapacitet ännu och ändå klarar av att vinna matcher är ju en styrka som vi besitter.

Tråkigt nog har jag inte kunnat vara med så mycket på varken försäsong eller under inledande inomhussäsong pga familjen men nu börjar det reda upp sig och jag kan vara med mer. Nu på fredag blir min första seriematch med damerna när vi har hemmapremiär på Jernvallen mot Furuviks FF.


Pojkar 2011

Jo då lovade att återkomma om det och det gick hyffsat tycker jag ändå, hade väntat mig att det skulle vara värre. Men jag föredrar nog senior/junior ändå trots att min son är med och av dom som var med så märks det att det var skillnad på alla nybörjare och dom som gått innebandyskola i två säsonger men det blir nog ett härligt gäng det där. Jag har ju rekryterat min sambo som tränare till P2011 och hon tyckte det var jätte roligt så när man en gång kommit in i rulliansen så är det svårt att ta sig ur "en gång ungdomsledare, alltid ungdomsledare".

Ska bli roligt att se dom ta steg framåt framöver...........................

Likes

Comments

Dags att köra igång innebandysäsongen för dom minsta nu också.
Efter att jag jagat på föreningen lite så slutade det med att dom ska ha ett lag för Pojkar födda 2011 och min princip har alltid varit; "aldrig tränare för min egen son" Men imorgon kl.16.30 står jag där och leder P11 på deras första innebandyträning någonsin pga att den som var tilltänkt är borta och jag som skulle ha hand om saker och ting runt om får nu leda dom och hoppas att första träningen blir rolig tillsammans med Eltons mamma, alltså hela familjen samlad på banan, lite unikt tror jag.
Så nu är jag ledare i Sandvikens AIK IB Damlag samt Sandvikens AIK IB P11

Innebandy är roligt men vad kommer jag tycka är roligast, seniorer eller gå tillbaka till innebandygrunderna med P11?
återkommer i den frågan..

Och till våren är det tänkt att Elton ska spela fotboll med P11 Sandvikens AIK Fotboll, hur mycket kommer jag hinna med damlaget då?
Elton är viktigast och jag vill att han ska känna trygghet att pappa finns där och är intresserad, inte alla som har dom föräldrarna - det finns inget barn som inte tycker det skulle vara roligt att ha mamma & pappa där när dom gör en bra fint, ett pass eller mål på antingen träning eller match, de  spelar mindre roll...

Jag är utbildad ungdomstränare i innebandy samt Junior/seniortränare.
Grundutbildning i Fotboll och kommer väl alltid ha min syn på hur saker ska göras/skötas men kommer aldrig påverka mitt barn och hans val, jag är i hans skugga oavsett om jag står på banan och leder eller sitter på sidan. Men pappa finns alltid här när du vill ha vägledning.

Likes

Comments

Bollnäs Sporthall en fredag kl.19? Varför inte! Det var där vi var sista träningsmatchen innan serien ska dra igång och vi får äntligen börja tävla på riktigt.

En match där vi hade lite bortfall och sjukdomar och fick mönstra endast 13 spelar inkl målvakt för kvällen.
Men det blev en jämn match ändå, hemmlaget hade 3 femmor och mot slutet gick vi runt på 9(!) spelare men ger ändå FBC Bollnäs en rejäl fight, 9-8 och ett stolpskott med ca 20 sekunder kvar. Vi leder 1-0, 2-1,4-6 men orkar inte riktigt men kämparinsatsen kan ingen ta ifrån oss.

Nu väntar Leksand/Insjön på lördag kl.17 i Leksandshallen

Äntligen

Likes

Comments

Gävle har fått en ny innebandyanläggning eller det är en multiarena men vi var där för innebandyn så klart.

Vi var två ledare från Saik Innebandy och en spelare som åkte in för att titta när Strömsbro IF Dam tog emot Hammarby i premiären av Allsvenskan Östra.

Dett var Hammarbys match från start till mål, Strömsbro hade några farliga lägen i första perioden några stolpskott och ribbskott men kändes som att Hammarbys målvakt hade koll på läget.
I andra tar Bajen över matchen helt, allt Hammarbys tjejer gör görs mycket kvickare än hemmalaget och Bajen vinner komfortabelt, 1-6 inför 800 personer.

Likes

Comments

Så var det dags för ny säsong med SAIK Innebandy då, jag var högst osäker om jag skulle fortsätta denna säsong efter att fjolårs säsongen blev alldeles för mycket med 15 månaders säsong med innebandy från det att vi satt oss ner med dom första spelarsamtalen till att vi spelade avgörande match mot Ludvika om en plats i division 1 (uppflyttning) så sög allt musten ur mig, det blev för mycket helt enkelt och efter förlusten i sista matchen 5-4 så missade vi uppflyttning med ett ända mål, hade vl lyckats kvittera så hade vi spelat i div 1 men det vela sig inte och efter det så rann all kraft av mig samtidigt som det var tungt på hemmaplan.

Men nu känns det bra, allt är på uppgång igen, jag tycker det är roligt att vara i innebandyhallen trots att jag har tagit steget tillbaka lite då Elton är hos mig så är jag hemma med honom, annars så kör vi på.

Har inte uppdaterat så mycket men det har gått bra på försäsongen, vi har spelat tre träningsmatcher och gått segrande ur två av dessa, Strömsbro IF (allsv) 2-13, FBC Bollnäs (div 1) 9-5, Strömsbro IF U19 (div 2) 7-5. 6/6 väntar returmöte mot Bollnäs sedan är det seriepremiär den 15 okt i Leksand.

Nyförvärv? Vi har värvat endast två spelare utifrån och sedan plockat upp två yngre från ungdom medans vi har tappat 6-7 spelare men vi är nöjd med den trupp vi har just nu som består av 19 spelare varav 3 målvakter. Läs mer på https://www.svenskalag.se/saikinnebandydam


Likes

Comments

Dagens utflykt gick till Älvkarleby och Laxön för att se när Laxen klättrade på trappan, var dock inget fiske denna gång det kommer till veckan. Den intressanta fågeln var överallt över hela området, en väldigt fin plats.


Likes

Comments