Bollnäs Sporthall en fredag kl.19? Varför inte! Det var där vi var sista träningsmatchen innan serien ska dra igång och vi får äntligen börja tävla på riktigt.

En match där vi hade lite bortfall och sjukdomar och fick mönstra endast 13 spelar inkl målvakt för kvällen.
Men det blev en jämn match ändå, hemmlaget hade 3 femmor och mot slutet gick vi runt på 9(!) spelare men ger ändå FBC Bollnäs en rejäl fight, 9-8 och ett stolpskott med ca 20 sekunder kvar. Vi leder 1-0, 2-1,4-6 men orkar inte riktigt men kämparinsatsen kan ingen ta ifrån oss.

Nu väntar Leksand/Insjön på lördag kl.17 i Leksandshallen

Äntligen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gävle har fått en ny innebandyanläggning eller det är en multiarena men vi var där för innebandyn så klart.

Vi var två ledare från Saik Innebandy och en spelare som åkte in för att titta när Strömsbro IF Dam tog emot Hammarby i premiären av Allsvenskan Östra.

Dett var Hammarbys match från start till mål, Strömsbro hade några farliga lägen i första perioden några stolpskott och ribbskott men kändes som att Hammarbys målvakt hade koll på läget.
I andra tar Bajen över matchen helt, allt Hammarbys tjejer gör görs mycket kvickare än hemmalaget och Bajen vinner komfortabelt, 1-6 inför 800 personer.

Likes

Comments

Så var det dags för ny säsong med SAIK Innebandy då, jag var högst osäker om jag skulle fortsätta denna säsong efter att fjolårs säsongen blev alldeles för mycket med 15 månaders säsong med innebandy från det att vi satt oss ner med dom första spelarsamtalen till att vi spelade avgörande match mot Ludvika om en plats i division 1 (uppflyttning) så sög allt musten ur mig, det blev för mycket helt enkelt och efter förlusten i sista matchen 5-4 så missade vi uppflyttning med ett ända mål, hade vl lyckats kvittera så hade vi spelat i div 1 men det vela sig inte och efter det så rann all kraft av mig samtidigt som det var tungt på hemmaplan.

Men nu känns det bra, allt är på uppgång igen, jag tycker det är roligt att vara i innebandyhallen trots att jag har tagit steget tillbaka lite då Elton är hos mig så är jag hemma med honom, annars så kör vi på.

Har inte uppdaterat så mycket men det har gått bra på försäsongen, vi har spelat tre träningsmatcher och gått segrande ur två av dessa, Strömsbro IF (allsv) 2-13, FBC Bollnäs (div 1) 9-5, Strömsbro IF U19 (div 2) 7-5. 6/6 väntar returmöte mot Bollnäs sedan är det seriepremiär den 15 okt i Leksand.

Nyförvärv? Vi har värvat endast två spelare utifrån och sedan plockat upp två yngre från ungdom medans vi har tappat 6-7 spelare men vi är nöjd med den trupp vi har just nu som består av 19 spelare varav 3 målvakter. Läs mer på https://www.svenskalag.se/saikinnebandydam


Likes

Comments

Dagens utflykt gick till Älvkarleby och Laxön för att se när Laxen klättrade på trappan, var dock inget fiske denna gång det kommer till veckan. Den intressanta fågeln var överallt över hela området, en väldigt fin plats.


Likes

Comments

Vi gjorde ett besök vid grottorna i Kungsberg en blöt dag så det var lite halt att klättra bland stenarna men det gick bra. Lite svårigheter att klättra med barn men Elton tyckte det var roligt i alla fall även fast pappa fick kämpa lite....

Likes

Comments

Det har varit en hyffsad sommar ändå med mycket ute i naturen, nu gäller det att passa på att ta till vara på det sista som kommer i aug-sep.

Likes

Comments

Nytt försök på gamla jaktmarker, haha (läs fiskejakt).
Åkte upp till Ljustjärn i Jädraås för att prova med jobbet & det har blivit en liten favorit som sagt, ingen fångst men väl mycket vak och hopp HIT KOMMER JAG TILLBAKA.

Järbo har gjort sitt för min del, åka dit med barnen kan jag göra till Härnen men inge annat, Ljustjärn och Aborrtjärn inger en viss känsla..

Likes

Comments

Dags för en nygammal sjö igår kväll då vi begav oss av till Järbo utanför Sandviken och Djuptjärn men det var inge vidare, dåligt med hugg/napp regn (igen). Men det håller ungefär samma standard som alltid - svårfiskat är betyget. Tanken med att åka runt är att hitta en tjärn där man känner att - här, hit vill jag komma tillbaka och fiska, det som ligger närmast om hjärtat just nu är Abbortjärn som vi besökte för någon vecka sedan, just läget och lugnet där ute. Nästa "projekt" är Öratjänarna i Jädraås...

Likes

Comments

Det blev lite fotboll med Elton igår på middan innan det var dags för fotbollsskola med Sandvikens AIK FK. För 2 år sen så tyckte inte alls Elton det var roligt alls med fotboll utan det va innebandy som gällde men fler kompisar nu från dagis bl.a så han skötte sig helt själv på fotbollen igår...
Han börjar bli stor, skola till hösten och han har ju varit i Grekland 1 vecka (kom hem i fredags) soom man har längtat..

snart dags för våran semester, Orsa med kusin och kusinbarn..

Likes

Comments

I går kväll så åkte jag en sväng i skogen mellan Jädraås och Åmot för att se om man kunde få lite bra bilder samt se nått djur om vi hade lite tur. Här om dagen såg jag som sagt en björn, igår blev en älg med på bild. Inget fiske igår, bara strosa runt och hittade lite nya fiskeställen som ska testas uppe i Jädraås kommande veckorna.

här kommer lite bilder, blev inga bra bilder alls igår men dessa får duga.

Likes

Comments