​För några dagar sen så fyllde ju mitt lilla hjärta 2år! Alltså wow! 2 år! Mini bara växer och växer, snart kommer han att flytta hemifrån. Och jag & Jakob har varit föräldrar i två år, det är så sjukt vad tiden går fort. För två år sen var han ju så liten och sa inte så mycket, nu röjer han världen med sin charm & den fina lilla människa han är. Så mycket hyss & så mycket glädje i denna lilla grabben & älskar att testa gränserna. Det är så härligt men ändå väldigt tröttsamt, speciellt nu när man är gravid och har såå mycket hormoner. Men att han är min, så lik sin pappa också.. det gör mig så lycklig. Åh, som vi älskar våran lilla Alwin. <3 
Datum: 30 mars 2014 Klockan: 04:05 Vikt: 4152g Längd: 53cm 
Alwin Bo Jakob, mitt livs kärlek 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag skruvade vi upp lillasysters spjälsäng och det blev så mysigt! Nu är nästan allting färdigt, och hon kan komma.. men helst stanna kvar i några veckor till! Vecka 31 på torsdag. LILLA M

Likes

Comments

Igår satte vi på sommardäcken på bilen, mini ville hjälpa sin pappa med däcken men så fick han istället tvätta bildäcken & bilen, ja och slå på däcken med hammaren också. Det var roligt tydligen! 

Likes

Comments

Nu är man tillbaka i skolan efter att ha haft påsklov, så skönt är det men jag är bara så trött och slut. Det gick bra att lämna mini imorse på dagis iallafall, man är så nojig att han ska bli ledsen och inte vilja vara där. Men det gick bra! Jag är ju i skolan, har rast nu men börjar snart igen.

Likes

Comments

Såhär ser det ut när vi nattar mini, självklart måste man läsa om samma bok tio gånger innan man kan byta till en annan. Helst läsa samma sida på boken några gånger också.. Och Alwin har börjar vägra sin säng också fastän att de gick så bra att sova i sin säng i några dagar.. nu går det inte att natta där.

Likes

Comments