​För några dagar sen så fyllde ju mitt lilla hjärta 2år! Alltså wow! 2 år! Mini bara växer och växer, snart kommer han att flytta hemifrån. Och jag & Jakob har varit föräldrar i två år, det är så sjukt vad tiden går fort. För två år sen var han ju så liten och sa inte så mycket, nu röjer han världen med sin charm & den fina lilla människa han är. Så mycket hyss & så mycket glädje i denna lilla grabben & älskar att testa gränserna. Det är så härligt men ändå väldigt tröttsamt, speciellt nu när man är gravid och har såå mycket hormoner. Men att han är min, så lik sin pappa också.. det gör mig så lycklig. Åh, som vi älskar våran lilla Alwin. <3 
Datum: 30 mars 2014 Klockan: 04:05 Vikt: 4152g Längd: 53cm 
Alwin Bo Jakob, mitt livs kärlek 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag skruvade vi upp lillasysters spjälsäng och det blev så mysigt! Nu är nästan allting färdigt, och hon kan komma.. men helst stanna kvar i några veckor till! Vecka 31 på torsdag. LILLA M

Likes

Comments

Igår satte vi på sommardäcken på bilen, mini ville hjälpa sin pappa med däcken men så fick han istället tvätta bildäcken & bilen, ja och slå på däcken med hammaren också. Det var roligt tydligen! 

Likes

Comments

Nu är man tillbaka i skolan efter att ha haft påsklov, så skönt är det men jag är bara så trött och slut. Det gick bra att lämna mini imorse på dagis iallafall, man är så nojig att han ska bli ledsen och inte vilja vara där. Men det gick bra! Jag är ju i skolan, har rast nu men börjar snart igen.

Likes

Comments

Såhär ser det ut när vi nattar mini, självklart måste man läsa om samma bok tio gånger innan man kan byta till en annan. Helst läsa samma sida på boken några gånger också.. Och Alwin har börjar vägra sin säng också fastän att de gick så bra att sova i sin säng i några dagar.. nu går det inte att natta där.

Likes

Comments

De som har mig på facebook, snapchat & följer mig på instagram vet om att jag är gravid igen.
För er som inte vet om det vet om det nu. Så som sagt jag är gravid igen med Alwins lillesyster som vi nu kallar "lilla M" och som beräknas att komma den 15 juni. Så jag är nu i vecka 30 (29+3).
Så mitt älskade lilla hjärta, världens finaste son ska bli storebror.

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är jag tillbaka ännu en gång, jag ska försöka ge det en chans till. Det var ju nästan ett år sedan sist, och jag har inte haft någon dator att blogga ifrån och orkade inte engagera mig genom att blogga ifrån telefonen. Men nu har vi köpt både en dator och en kamera så nu hoppas jag att jag stannar här.

Likes

Comments

Jag har fått frågor om vi ska vara med i säsong 2 av "Unga föräldrar".. och svaret på det blir att, nej det ska vi inte vara. Vi fick ingen den chansen denna gången, väldigt tråkigt & självklart en besvikelse för oss. Men vi är så glada över det vi visade er i säsong 1. Det har varit så lärorikt och så spännande, så grymt roligt. Trots mycket skit för hur vi är som föräldrar & så mycket positivt om hur grymma föräldrar vi är! Så vi är så tacksamma att vi blev utvalda till säsong 1 åtminstone. Så nu har ni svar på eran fråga & tack till er alla för erat stöd vi fick & får än.Likes

Comments

Den 1 juli, så badade vi ute för första gången i år. Så mysigt! Alwin tyckte att det var super roligt & härligt. Han plaskade runt i vattnet och lekte uppe på stranden, det var ju inte det varmaste i vattnet så jag och mini gick upp efter ett tag. Jakob & Linus var dock i och badade mer än mig och mini, men jag och Alwin hade det roligare på stranden!


Likes

Comments

Idag har varit en så sjukt skön dag! Mini & jag gick upp i skaplig tid och åt frukost, sedan duschade vi. Linus kom efter det och vi åt lunch tillsammans, pluttis blev så trött efter det så jag fick natta honom i vagnen. Då gick jag & L ut och solade! Alltså sååå varmt, liksom typ 30 grader utomhus, vi lyssnade på musik i högtalarna samtidigt som gjorde det ännu bättre!

När Alwin hade vaknat så åt vi mellis, grymt mellanmål haha.. festis & vattenmelon! Jakob kom hem och vi åkte och lämnade Linus, och sen vidare till Ica maxi och handlade. Nu är vi hemma, Jakob diskar, Alwin river & jag bloggar. Nu ska jag ta lillen!


Likes

Comments