Header

Usch jag har kommit in i en fas där jag bara är arg.. är arg på så himla mycket. Folks beteende, dumma frågor, att skuldbelägga men främst är jag såå arg, så jäkla arg över hur onödigt allt detta är!! Mattias var världens bästa människa, så genomgod och så fantastisk! Han hade såå mycket han ville göra och så mycket han levde för. Min fina skatt 💕

Jag är arg för att vår framtid försvann, min älskade skatt försvann från mig på en sekund. Mitt liv grusades och hans liv slocknade för gott. Vidrigt!

Imorgon ska jag göra det värsta någonsin, förutom att säga hejdå den natten, jag ska begrava min älskade man, min fantastiske pusselbit. Så förbannat orättvist! 💕

Min livskamrat, mitt livs kärlek.. du fattas mig något så enormt! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När allt är som det är, när mitt liv är som det är, så är jag så evigt tacksam att jag har så fina människor runt om mig. Jag kan inte med ord berätta hur glad jag är att jag har er i mitt liv! Ni gör mig stark!

Från botten av mitt hjärta, jag älskar er!

Tack!

Likes

Comments

Saknaden är vidrig. Det gör fysiskt ont i hela kroppen! Fanns ju så mycket vi skulle göra, mycket som du ville uppleva. Jag saknar dig så!

Situationen runt mig just nu är vidrig! Jag får höra saker jag inte ens skulle säga till min värsta fiende. Jag försöker bara göra rätt, försöker bara hålla mig flytande för tillfället.

Min älskade sötnos, saknar hur du låg och tittade på mig när jag vaknade. Din famn och ditt skratt!

Hjälp mig att klara detta älskling!

Puss min skatt
❤️

Likes

Comments

Åh min fina fina älskling! Min skatt! Att få pussa på dig idag, var guld värt för mig! Fast hela min kropp gick sönder än en gång, fast hjärtat hoppar utanför kroppen och att jag egentligen bara skulle vilja lägga mig där bredvid dig. I din famn! Jag blev ändå lugn på något sätt. Jag satt där inne hos dig medan kaoset utanför bröt ut. Vilka jäkla djur till människor det finns.

Än en gång mäts vår sorg.. än en gång skälls det på varandra. Jag går in i min bubbla, vill inte höra, vill inte vara delaktig. Jag vill lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och bara försvinna.

Jag kan bara prata med dig min skatt, det är bara du som förstår vilket jäkla liv det är runt oss just nu.

Jag vill bara få vara ifred, få sörja min älskade lilla pusselbit. Du var min man trots vad de andra säger, du var mitt allt och hela mitt liv oavsett vad andra tycker.

Jag älskar dig så så! Jag önskar att du slapp det här, att vi för en gångs skull kunde få ro! Att du inte ens kan få ro nu, att de inte kan visa dig respekt, hur de är mot mig struntar jag i, du är och kommer alltid vara det viktigaste för mig! ❤️

Likes

Comments

En natt utan sömn, legat och snurrat, tänk en massa, saknar dig! Saknar dig som fan! Jag vill inte vara utan dig!

Älskling, det finns några som är väldigt arga på mig..
Jag förminskar inte någons sorg alls, ALLA som kände dig lider något så fruktansvärt! Det är så ofattbart detta här! Jag förstår att detta är fruktansvärt brutalt för väldigt många men att säga att vi inte var gifta för att vi inte var gifta "tillräckligt" länge eller att jag skulle sörja mindre för att du varit en del av mitt liv en "kortare" stund.. Det är precis som det inte når mig, jag hade alldeles säkert blivit förtvivlad om någon hade sagt det vid ett annat tillfälle, men nu? Jag är redan så trasig att jag inte finner nån ork.

Jag skriver här för att jag måste få ut det jag känner på något vis.. Så fort jag pratar med någon, gråter jag och då kommer allt medlidande och då blir det nästan värre. Här kan jag skriva utan filter.. ingen som lägger huvudet på sne och gråter med mig när jag berättar. Oförståeligt för några, viktigt för mig. Jag gick ut med informationen på Facebook tidigt för att folk har rätt att veta, de har också en relation till Mattias, men att bli så arg på mig för det? Jag försöker med den lilla ork jag har att göra rätt i denna förbannade situation jag hamnat i. Jag har en miljon beslut att ta och folk drar i mig heeela tiden för att det finns så mycket som måste göras.

Jag hade också velat lägga mig i sängen med täcket över huvudet och bara försvinna!! Tro mig!! Men jag måste ta hand om en massa grejer, begravningsbyrån, facket, banken, utredare, försäkringar, abonnemang.. den här listan kan göras hur lång som helst och SAMTIDIGT ska jag försöka leva med att mitt liv är alldeles förstört!!

Jag förstår att många sörjer, att väldigt många lider men nånstans i all sorg måste jag få sörja.. jag måste få ta hand om min sorg och min smärta!

Så ni som vill vara arga på mig, va det! För vet ni? Ni kan inte heller förminska min sorg, lika lite som jag kan med er, det är ingen tävling om vem som "sörjer mest". Sjuka människor! Jag vet bara att min smärta finns där varje sekund,
detta är ingen mardröm jag kan vakna ur, detta har blivit min verklighet. En brutal jävla verklighet som jag tvingas hitta ett sjukt sätt att leva med!

Mattias, du var mitt allt! Du räddade mig och du fyllde det tomrum jag hade! Jag är otroligt tacksam för tiden jag fick med dig och du kommer vara med mig i resten av mitt liv. Jag är så otroligt stolt över dig och över vilken fin människa du var. Du är min pusselbit, mitt allt min fina fina skatt ❤️

Jag älskar dig så så mycket! ❤️

Likes

Comments

Idag har varit en jävulsk dag. Varit och lämnat dina kläder på byrån, ringt en massa samtal, träffat prästen som är underbar! Sen orkade jag mig iväg till hallen en liten stund. Många många fina människor!

Saknaden av dig blev så galet påtaglig i hallen, det var ju där.. det var ju där älskling som du och jag hände ❤️

Har så många fina minnen av dig i hallen..

Pratar med dig hela tiden. Måste försöka vara stark när jag pratar i telefon, gråter mellan samtalen.

Jag längtar så efter dig min skatt. Min fina skatt! ❤️

Du har så många fina människor runt om dig som saknar dig!

Likes

Comments

Idag var jag hemma och skulle välja kläder till dig. Jag var där helt själv mellan typ 10 och 16. Ett stort steg säger många.. vidrigt säger jag, samtidigt som jag fick ett otroligt lugn av att vara hemma.

Jag drog mig verkligen för att välja ut kläder, hur väljer man det? Hur väljer jag rätt? Jag gjorde massa annat istället, tvättade, städade, vattnade blommor och tog fram alla papper som det ska ringas om imorgon. Till slut stod jag där i vår klädkammare med en stor klump i magen... det var dags!

För första gången hittills vågade jag släppa ut lite av vad jag känner. En minimal del av smärtan försvann ut med tårarna men kom lika snabbt tillbaka igen. Där stod jag med dina kläder på en galge och grät för att situationen är så jäkla bisarr.

Jag stod senare i vårt sovrum och skulle bädda sängen, jag fick syn på din handkräm och fick direkt en känsla av att den fick jag absolut inte glömma!! De måste smörja in dina händer, det gör du ju alltid varje morgon och kväll.. de får inte glömma det!! Alltså det är sjukt hur hjärnan fungerar. Det är som det inte gått upp för mig än hur vidrigt det är än.

Smärtan finns ju ändå där, varje sekund. Från i torsdags morse klockan 03.20 har smärtan funnits där konstant. Aldrig lämnat kroppen! Ändå kopplar inte hjärnan..

Min älskling, min skatt... varför tog du motorvägen? Varför kunde jag inte hålla mig vaken så jag kunde säga åt dig att ta en annan väg. Om jag hade lyckats hålla mig vaken, hade jag kunnat få höra din röst..

Jag älskar dig så innerligt, så djupt och sååå fruktansvärt mycket! Smärtan när man ska försöka "sova" men inte kan för saknaden är så brutal..

Idag har de spelat med sorgbindel på, så fint! Vi ska försöka kunna göra det vid nästa match. Andra klubbar har hört av sig och sagt att de hade tänkt göra detsamma. Så himla fint!

Älskade älskade älskade du! Varför du och inte jag? ❤️

Likes

Comments

Än en gång vaknar jag, sover inte mycket, sover i omgångar. Vill inte ta något att sova på för jag är rädd att jag inte ska kunna sova utan något senare.

Hela min kropp skriker efter dig, din doft och dina andetag! Allt det du gjorde för att jag skulle kunde sova förut är borta. Hur ska jag någonsin kunna ta mig igenom det här?

Igår provade jag att gå ut, skulle inte gjort det. Allt påminner om dig! Jag orkade fram till lunch sen ville jag bara lägga mig. Jag känner hur kroppen stänger av men hjärnan går på högvarv. Minns alla stunder med dig, alla samtalen och din famn. Det var inte meningen att det skulle vara så här min skatt, vi hade ju precis börjat!!

Det är många som skriver till mig, många som vill att jag svarar men jag orkar inte. Får inte fram något. Jag ber verkligen om ursäkt, det är absolut inte meningen att "strunta" i er men jag har verkligen inga ord.

Idag ska jag orka åka hem, hem till oss älskling. Jag ska välja ut kläder till dig. Fan!! Varför pratade vi aldrig om sånt här? Hur vi ville ha det efteråt? Varför tänker man att sånt här aldrig händer en själv? För att det är så fruktansvärt brutalt!! Det är inte meningen att du inte ska vara här med mig min skatt.

Jag pratar med dig konstant, försöker innerligt känna din närvaro. Sitter ofta och blundar trots människor pratar med mig. Jag vill bara prata med dig, se dig, känna dig!

Jag vill vakna upp ur denna mardrömmen, det räcker nu!

Min skatt, min älskade älskade pusselbit och mitt allt! Som du fattas mig ❤️

Likes

Comments

Smärtan är fortfarande obeskrivlig. Saknaden går inte ens att sätta ord på. Jag kan bara skriva till dig.

Jag såg min spegelbild för första gången imorse. Ingen vacker syn! Jag försökte sminka mig idag, vet inte vem jag försöker lura. Mamma och pappa ska ta med mig ut idag. De ska tydligen vara bra med luft säger dem.

Jag kommer skrämma slag på de jag möter.

Jag har många fina människor runt mig, många som bryr sig. Många som är nyfikna som helt saknar spärr men vad gör det? Jag orkar inte svara alla. Känner mig dum.

Snart får jag se dig igen älskling! Känna din hud.

Herrejävlar vad ont det gör! Men jag försöker min skatt ❤️

Alltid för dig..

Likes

Comments

De senaste dygnen har varit som i en dimma. Jag hör hur människor pratar runt om mig och ibland med mig. Jag ser att era läppar rör sig men jag hör inte vad ni säger. Smärtan går inte att beskriva, hela jag har stängt av. Det enda jag kan är att skriva. Jag skriver till dig hela tiden. Läser våra sms och tittar på våra bilder.

Min älskade lille vän. Du var så perfekt! Du var mitt allt.. vad ska jag ta mig till nu?

Idag har jag varit och valt en kista åt dig. Fan! Tårarna rinner på alla jag orkar prata med. Det ska inte vara så här! Min älskade älskade viktigaste del av mig. Hur kunde du?

Jag ska göra allt för att hon ska få sitt straff, även om jag vet att hon antagligen lider så fruktansvärt. Jag vill bara ha dig tillbaka, få lukta på dig och få höra ditt underbara skratt. Som du fattas mig.

Brutalt och alldeles bisarrt är de enda orden jag får fram.

Jag älskar dig så och mitt hjärta har gått sönder, varför du och inte jag?

Min alldeles egna perfekta pusselbit, en dag ses vi igen, inte nu.. men senare. Vänta på mig!

Mattias du är mitt allt!

Likes

Comments