View tracker

Tittade precis på Malou efter tio där Therése Lindgren gästade. Jag följer inte hennes youtube kanal, så mycket av det hon berättade om sig själv var helt nytt för mig. Känslan jag fick av henne var att hon är väldigt down-to-Earth och har en enorm styrka inom sig själv. Helt underbar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Några av de saker som står på min wishlist inför julen! Har verkligen en hel del på min lista så jag kan bara hoppas på att några av dessa ligger i ett paket den 24 december å väntar på mig under granen, hihi.

Likes

Comments

View tracker

Flera kaffe koppar. Malin å efter en stund Emelie som sällskap. Planer och plugg. Skola. Min onsdag. Det funkar.

Likes

Comments

Tror inte det finns en enda person som inte har hört talas om SKAM vid det här laget. Men hypen över serien kan jag dock inte förstå. Tycker den är bra, absolut, men inte bättre än någon annan jag sett. Det som fått mig att fastna för serien är att det lika gärna skulle kunna hända mig. Det är inte så fint allting (som i GG). Det är mer som livet, oförutsägbart.

Vad tycker ni andra som sett den?

Likes

Comments

Åh vilken fin kväll det var. Vill ha mer sånt här. Tema fester där både musik å utklädnader går hand i hand. Och sen på toppen av det lilla isberget är det bara fyllt med fantastiska människor som får en att le. 

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det fredag igen å jag startade dagen hur...? Med en kopp kaffe, vilken chock!!! Haha. Men är det bara jag eller går veckorna sjukt fort?? Hinner inte med. AJA. Klagar verkligen inte på att det om några timmar vankas helg!

Hoppas ni får en fin fredag, puss

Likes

Comments

Lars Winnerbäck är då en man som kan sätta ord på saker å ting jäkligt bra i vissa lägen. Så här får ni fem citat som är både djupa, kloka å enkla:


Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Kom så ruttnar vi ihop på alla veta-bättre-typer som ska säga hur man gör.

Om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.

Du kan dränka dig i minnen eller litervis med vin.

Som ett obehaglig allvar drar sig hösten in över stan.

Likes

Comments