Trött å seg ligger jag nu i sängen och lyssnar på musik. Har som sagt varit i skolan idag men höjdpunkten på dagen var att jag å M satte oss på Panini där vi åt pizza-buffé!!! Godaste å det kostade endast 95kr då dricka (läsk å kaffe) ingick. GUH så värt<3 Efter det har vi kollat på lite youtube klipp å gårdagens ph-avsnitt.

Likes

Comments

En onsdag bestående av tre lektioner startas med en god frukost framför Bridget Jones Baby.

Hoppas ni får en fin dag, puss

Likes

Comments

Igår kväll hade jag bästis-mys med M. Vi kollade på en grymt bra dokumentär: Fängslad - helvetet bakom galler. Big tip!!! Vi lyssnade även på musik, åt gott å pratade om allt möjligt.

Likes

Comments

Ännu en lugn helg som snart tagit slut. Idag är sista dagen på mitt sista sportlov. Helt sjukt. Har so far tränat, glott på Seinfeld, druckit kaffe å ätit semla. Ska resterande del av dagen fortsätta ta det lugnt framför The O.C och Blindspot. Ciao amigos

Likes

Comments

Sitter i mitt rum. Kollar på The O.C. Sista avsnittet på den andra säsongen. Fylls med sorg över hur livet kan se ut för vissa. Hur saker å ting kan se så perfekt ut på utsidan men vara så otroligt trasigt på insidan.

Likes

Comments

Började denna dag med att få en massage i stan vilket var sjukt skönt!!! Sedan köpte jag å mamma med oss lite godsaker hem för att kolla på Blindspot å äta. Tog mig därefter ner på stan igen för att möta upp M då vi köpte med oss jordgubbar hem till henne å där kollade vi lite på Solsidan.

Nu sitter jag på bussen hem för att avsluta denna fina dag med en myskväll med mor å far!

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen. Hade gärna kunnat stanna ett par dagar till för vi hade det så sjukt bra!!! Shoppade, åt gott, drack gott, skrattade i princip hela tiden, myskväll i hytten, sjöng karaoke å dansade in ända på småtimmarna. Ja ni hör ju, helt fantastiskt. Fick även spendera ett antal timmar i Riga där jag aldrig varit förut. Kul med nya upplevelser!!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på ett café och dricker juice. Vi äter goda å super billiga macarons och skrattar. En perfekt början på denna onsdag! 

Likes

Comments

Dricker mitt morgonkaffe, skriksjunger med till Allt jag har och är på superbra humör idag! Guess why? Jo som jag skrev förut bär det av mot nya äventyr med M idag. Osäkert om jag kommer ha internet där eller inte, men kika gärna in här ändå ;)

bye for now

Likes

Comments