Som den lilla serienörd jag är började jag idag efter jobbet att kolla på en ny serie som heter Younger. Väldigt rolig och charmig. Handlar om en kvinna i 40-års åldern som utger sig för att vara 26 år efter att en kille stött på henne. Tips!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och något som stod på schemat var en tripp till Thun's. Så runt ett tiden fikade jag och mamma med mormor och farmor i väntan på att moster skulle ansluta sig till oss. Sedan bar det av! Köpte så mycket grejer på Thun's som jag är SÅ nöjd med! Som ex. Calvin Klein trosor, tre st, för endast 299kr!! Älskar.

Likes

Comments

Händer inte mycket i mitt liv nu, det står still. Jobbar mest och glor på serier. Är dock jättetaggad på Midsommar! Ska bli super nice faktiskt. Drar till Tierp med M och hennes boyfriend för att spendera dagen med hans kompisar. Kul med nytt folk!!!

Likes

Comments

Hej hörni! Igår jobbade jag från 7-16 och vädret dödade verkligen. Eftersom jag jobbar ute hela tiden svettades jag ihjäl!!!! Fy. Skönare väder idag tough. Efter jobbet åkte jag iväg till M för att prata, dricka den där goda drinken å kolla EOTB och Wentworth. Very cozy.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp M vid två tiden. Vi gick till affären och köpte lite gott och gjorde sedan VÄRLDENS godaste alkoholfria drink + åt massa gott. Satt på balkongen å kollade på Ex on the beach. Perfekt söndag.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Tiden går verkligen läskigt fort. Kan inte fatta att det snart är en vecka sedan jag tog studenten?!?! Well, denna vecka har jag i alla fall tagit det väldigt lugnt. Umgåtts med familjen, ätit våfflor, kollat serier, spenderat några timmar i solen med Malin på Plock där vi både åt och drack goda drinkar. Även spelat samt sjungit en del! Nu tänkte jag återgå till det jag gjorde precis vilket var att kolla på Solsidan <3

Likes

Comments

Fortfarande inte fattat att jag faktiskt tagit studenten. Det känns så overkligt alltihop. Men klagar verkligen inte! Känns fantastiskt att ha klarat av 13 år av skola, för gud vad mycket som hänt på vägen!! Skulle dock gärna kunna gå några månader till hihihi. 

Likes

Comments

Tog igår studenten med s14c. Är rätt tom inuti, inte riktigt förstått att min tid på Skrapan faktiskt är slut. Att vuxenlivet nu börjar på riktigt och allt ansvar ligger på mig. Jag är otroligt tacksam för de människor jag lärt känna under dessa tre år på gymnasiet. Dem har fått mig växa som person och även gett mig mycket lärdom samt massa fina minnen!!

Likes

Comments