Gott gott gott!!! Min stora frukost som jag åt framför Dawson's Creek i dag. Älskade sovmorgon <3

Likes

Comments

What have I been up to i dag? Inte mycket, inget intressant. Jobbat, gått i skolan och kollat serier i x-antal timmar utan att röra mig det lilla minsta.

Likes

Comments

Hej finisar <3 Torsdag i dag och det blev en ledig dag för min del. Jag har pluggat, städat å mumsat macarons samt druckit kaffe framför serier so far. Har en del plugg som jag måste fortsätta ta itu med lite senare. Men nu ska jag fortsätta njuta av stillsamheten, puss

Likes

Comments

Sovmorgon som vanligt på tisdagar. Nu är lovet slut och skolan fortsätter som vanligt. Dricker kaffe å kollar på nya säsongen av Geordie Shore. Snart är det dags för att byta om och gå till bussen. Men med tanke på de få skoldagar jag har kvar innan studenten blir jag skräckslagen och ber nästan om att få gå en månad till. Är inte redo!!! Men det kanske ingen riktigt är?

Hoppas ni får en fin tisdag, puss

Likes

Comments

Snart har mitt sista påsklov tagit slut, sad so sad. Har jobbat, tränat, krökat, kollat på serier, ätit väldigt gott å umgåtts med vänner samt familj. Med andra ord har mitt sista påsklov varit rätt så bra.

puss

Likes

Comments

Som ni märkt vid det här laget är jag en sucker for brunch!!! Alltså guh, det är ju så satans gott?? Speciellt denna som Hotell & Vandrarhem Centralstationen bjuder på för endast 79kr. Big tip guys!!! Förutom det har jag å Malin även gått på stan samt Gränby i cirka fem timmar i dag. Köpt hem två grejer som jag ska ha till några av skivorna i maj. Men nu ligger jag i sängen och kollar på Grey's. Mysigt å skönt efter en lång dag.

Likes

Comments

Hello! Min tisdag har bestått av sovmorgon, ett möte samt sex timmars jobb. Även ätit god hamburgare å druckit en super fräsch smoothie!! Mums. Nu är jag verkligen svintrött, men känns bra, att ha jobbat. Varit väldigt nere på senare tid, inte orkat ta tag i något. Så att jag jobbat halv dag både i dag och i går känns verkligen SÅ bra.

Likes

Comments