En bra kväll, en riktigt bra kväll.

Först en middag med en fantastiskt bra vän och sedan massa vin, skratt å prat om livets olika ting med några tjejer i klassen. Somnade fint vid ett snåret med ett leende på läpparna.

En tumult dag som slutade väldigt vackert.

Likes

Comments

Idag bubblade känslorna upp till ytan, det tog över, panik ångest.

Jag ska ta det lugnt nu. Dricka en kopp te å försöka se något ljus i tillvaron. Sedan försöka njuta av de planer som kvällen faktiskt kommer erbjuda.

Likes

Comments

"Hennes själ är inte trasig längre. Den är helt jävla sönderriven."

Likes

Comments

Druckit kaffe å pluggat i några timmar hos M idag. Inte träffat henne sedan i tisdags?? Gillar ej. Ska i alla fall plugga mer i kväll pga filosofiprov tomorrow. Kommer F:a sönder så vet inte ens varför I bother men men.. Får i alla fall en anledning till att droga kaffe haha.

VI HÖRS UNDERBARINGAR

Likes

Comments

Igår: Satt å myste några timmar med Tiara, Elsa, Fanny, Alva å Regine på Årummet. Underbart.

Idag: Var på julmarknad i si sådär två timmar med mam, mormor å moster. Köpte några julklappar faktiskt! Efter det mötte vi upp pappa och firade då min moster som fyllde år nu i veckan. Jättetrevligt!!

Likes

Comments

Efter en god å onyttig frukost, två ångestdämpande piller och ett seminarium som gick helt okej, sitter jag i skrivande stund å tittar på debatt, Trump-Clinton. Det tänkte jag fortsatte roa mig med ett tag till innan det är dags för att gå igenom det sista inför svenskprovet som äger rum om cirka sextio minuter. Önska mig lycka till </3

Likes

Comments

Några få mat-ljusglimtar jag avnjutit under de senaste året. Vad vore livet utan mat?

Likes

Comments