Hei igjen!! Det er fortsatt liv i meg, men det reflekterer seg veldig dårlig på bloggen 😳 Beklager dette. Alle dere som går innpå bloggen min hver dag, til den store skuffelsen( håper jeg) at jeg ikke har oppdatert på noen måte, dere er unike and i love you for it💛


- RIPPED JEANS KIND OF DAY -


​👸


Likes

Comments

Kjære fine lesere, jeg mangler fullstendig blogginspo 💔 Det var så lett i Spania, med alle fine bildene og alt det gøye vi gjorde på. Men nå er jeg hjemme i Bergen igjen og som et mindre sjokk for de fleste, regner det omtrent hele tiden her.. Så ingen gøye bilder og ingen gøye påfunn.

Jeg lever fortsatt i feriebobla mi, uansett om jeg har jobbet hver dag siden mandag💪
​Noen gøye forslag, noe dere lurer på, noe dere vil lese om? Tell me...


Og tenker du på overskriften som ikke gir noe som helst mening? Her har du svaret 👈


Hiver så klart med et bilde for sjarmen sin del.


Det kjente hoefiltere går aldri av moten.


Likes

Comments

Likes

Comments

God morgen fra Denia!

Trist å tenke på at vi allerede skal reise hjem om bare 2 dager. Meg og @melisajohansen skal gjøre det beste ut av dagen vår i dag - det betyr altså at vi skal på stranden for å sole oss til en skikkelig brunfarge i dag. Mest for min egen del, ettersom ho allerede er fifthy shades darker than me. Haha!
☀️💕

🇪🇸☀️

Ha en fin dag videre <3

Likes

Comments


I går var vi på shopping på et rimelig stort kjøpesenter, ikke så langt unna huset vi bor i. Jeg har aldri vert et veldig shopping menneske, men det er derimot min stesøster @melisajohansen. Helt til slutt, når jeg var rimelig lei av prøverom og å følge etter Meli på alle butikkene, kom vi til en skobutikk der det var super billig. Så jeg kjøpte meg disse 3 fine og lette skoene. Betalte utrolig nok bare 400 kr for tre par sko!! 👌✨


Har en liten forelskelse for sko, og spesielt high-heels. Så den butikken elsket jeg!


Likes

Comments

Å våkne til solskinn, basseng i hagen og nesten hele familien under samme tak, kan man ikke klage på.
Det er så fint her og huset vi bor i er helt perfekt 💗


Har et mål denne ferien, og det er å endelig få lest ferdig denne boken. Hjemme blir det som regel bare serie og sofaen når man har tid til overs, så har aldri fått begynt skikkelig på den.


Å være på tur med 2 bloggere, gir mye inspo, haha! Bilder her og der, oppdateringer og outfitbilder.
Så da måtte jeg oppdatere litt selv. Se @martaalise og @melisajohansen for å se bilder og litt bedre oppdateringer i løpet av turen vår der 💜

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

I dag går turen til varmere strøk, med familien. Det gru gleder jeg meg litt til pga flyturen og det at jeg skal være så langt borte i fra babyen min, Nelia. Ho er så heldig at ho skal være hos verdens beste hundepasser og det er vell grunnen til at jeg tørr å reise så langt uten henne ❤ Kofferten er 90% ferdig pakket, men nå må jeg en kjapp tur på elkjøp før siste finish og avreise klokken 16!

Håper alle dere fine har eller har hatt en super gøy ferie. Jeg ser frem til paraply drinker ved bassenget, et avbrekk fra hverdagen og masse gøy i lag med mine 3 stesøstre + kjærester + pappa og stemams. 🌴🍸💗

💋

Likes

Comments

For noen dager siden, skrev jeg innlegget Meg eller deg?, der jeg ikke klarte å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre fremover, hvor jeg skulle bo og hvordan ting skulle løse seg. Allerede når jeg satt og skrev det innlegget, hadde magefølelsen min tatt avgjørelsen for meg. Jeg kunne ikke skrive det på bloggen før jeg hadde det fortalt det selv til noen som fortjente å høre det fra meg og ikke gjennom et blogg innlegg.

Jeg og Nelia skal fortsette å bo i Bergen og det er jeg veldig glad for. Jeg har begynt på noe nytt her og jeg vil ikke tilbake til Florø helt enda. Florø er nok en plass jeg til slutt finner veien tilbake til, men når, vil tiden vise.
Alt i Florø er hjemmekoselig og det er alltid gøy å komme hjem igjen dit til alle sammen❤Men når jeg føler meg mer hjemme i Bergen enn i Florø, blir valget lett. 

❤❤❤

Likes

Comments