Header

I går var vi på en skikkelig koselig tur til en skole jeg har gått på. Croftholmen vgs. Jeg har ikke vært der på flere år, og uteområdet er så idyllisk. Det er så utrolig fint å rusle seg en tur rundt på den øya, spesielt med det finværet som var i går. Jeg anbefaler alle som bor i nærheten å ta seg en tur på Croftholmen. Fantastisk natur!

Vi tok noen bilder, så her kommer noen av dem. Jeg har allerede brukt 2 av dem som profilbilde og ny header.

Charlene Marie Ø. Knutsen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Dette var virkelig søndagsmiddagen sin det. Vi har spist indrefilet av hjort, fløtegratinert sellerirot, viltgrønnsaker og med en soya/brunsaus. Det var sååååå godt! Anbefaler andre å lage dette også. Jeg har dessverre ikke noe fremgangsmåte og oppskrift, siden jeg er så heldig å få maten servert.

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

Forrige uke var tøff. Jeg fikk påvist betennelse i magen og har gått med sterke smerter + lite overskudd. Jeg gjorde stort sett ikke annet enn å sove, men når medisinene begynte å virke så fikk jeg det bedre. Det er en ganske naken video, og viser både nedturer og oppturer disse to ukene. Den siste uka hadde vi det bare gøy!

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

New nails, en hobby. Jeg har fått en greie for å fikse neglene mine. Jeg liker å gå til profesjonelle, men det koster altfor mye, så derfor har jeg fått ordna utstyr til å ordne mine egne.

Utstyr og utstyr, negllakk og negler. Neida. Joda.

Jeg har handlet løsnegler på ebay i flere fasonger og flere ferdige farger. Handler lim på Vita, har filer, klipper, lakker i alle farger, spray, ulik pynt og redskaper, og neglene ser profesjonelle ut og varer like lenge! Jeg får så gode tilbakemeldinger, og folk blir sjokkerte når jeg forteller at jeg gjør dem selv.

Jeg har dem i 2-3 uker og de er like fine hele tiden. Som regel tar jeg dem av fordi jeg går lei og vil ha nye, så de ramler ikke av som de "ferdigneglene" fra h&m gjør. MEN, det handler nok noe om forarbeid og jobben man gjør også. Jeg har gjort dette i år nå, så er relativt flink på meg selv.

Vil vise de jeg har nå, ikke et godt bilde, men de er rosa, enkle og søte. Har heller ikke lagd noe hokuspokus form på dem denne gangen.

- Charlene Marie Ø. Knutsen


Likes

Comments

Jeg elsker det. Det er ingenting som slår dette her. Det varmer hjertet mitt veldig å se de to menneskene jeg elsker høyest på denne jorda sammen. For en stund siden tok samboern min med seg Runa på tur, og kom hjem med fine bilder. Han sier han ikke er flink til å ta bilder av mennesker, men jeg syns disse bildene ble veldig fine så den unnskyldningen kan han ikke bruke mer.

Tror jeg skal sende de to på tur oftere!

Jeg er veldig glad i å ta bilder, spesielt av lille jenta mi, men har dessverre ikke det beste kameraet. Noen ganger blir det mobilbilder, og andre ganger speilreflekskameraet. Selv om det ikke tar så veldig gode bilder lengre, for det er ganske gammelt.

Her er noen av bildene fra turen <3

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

Det hadde vært veldig gøy hvis flere vil lese og følge vår reise dette året. Jeg har en facebookside som jeg poster innlegg fra denne bloggen på, og kanskje konkurranser etter hvert hvis flere følger meg. HER er facebooksiden du kan like hvis du ønsker å følge meg videre.

Jeg har også en instagram med masse inspo-bilder. Dette er instagramkontoen jeg poster interiørinspo på, mest: homewedding_inspo

Håper flere vil følge oss.

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

Jeg tenkte å fortelle litt kort om min reise så langt i 2017. Jeg har hele veien sagt at 2017 er mitt år, og det føler jeg fortsatt etter 3 måneder. Jeg gleder meg så utrolig mye til hver måned fremover.

2. Januar i år startet jeg med lavkarbo kost. Jeg spiser stort sett det meste, utenom mat med sukker, gluten, pasta, ris, potet. Det er så utrolig mye god mat der ute. Et eksempel er fredagstacoen som er offisiell i dette huset. Spiser uten lefse, men lager noen ganger ostechips. Ellers er det grøntfòr og karbonadedeig som vanlig.

På disse 3 månedene har jeg gått ned 12,5kg, jeg er så UTROLIG stolt! Jeg har ME, så kan ikke trene, men går et par, små turer i løpet av uka. Ellers er det kun kostholdet som har gjort dette for meg. Jeg har enda en lang vei å gå, og skal ned ca 15kg til, men jeg har ikke dårlig tid. Det er jo for resten av livet, så om jeg når målet mitt om 3 måneder eller 12 måneder, spiller ikke så stor rolle for meg.

Jeg må skryte litt av samboeren min også! Han ble ENDELIG med på lavkarbo 1. Mars. Tror han har blitt motivert etter å se hvor fort vektnedgangen har gått for meg, og hvor god mat jeg spiser. Så på disse 3 ukene har han allerede mista 9kg. Det er helt vanvittig!!!

Jeg har delmål hele veien, og et av dem er The thief-helga vi skal ha. Skrevet om det tidligere på bloggen, HER !. Så er det denne kjolen på bildet. For 3 måneder siden hadde ikke jeg kommet i denne kjolen i en str større en gang. Jeg kjøpte den i L med et håp om at den skal passe til 17. mai. En slags motivasjon og et mål for meg. Jeg prøvde den da jeg fikk den for et par uker siden, og den passet så fint! Jeg kan like så godt gå inn noen cm til så sitter den enda finere, men kan trygt bruke den nå. Det var så motiverende og deilig da jeg tok den på og den passet! Fy søren.

Jeg skal få tatt bedre bilder etter hvert, men foreløpig er dette det eneste jeg har.

Den er rålekker om jeg får si det selv, haha.

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

Nok en gang kommer det en video fra vår hverdag. Denne uken har jeg blant annet fått vite at jeg har noe magesykdom, som jeg forhåpentligvis blir kvitt om ikke altfor lang tid. Det kommer ikke fram på videoen da, men det har preget meg mye denne uka. Vi viser fram en del av disneysamlinga, som Runa fikk av oss for et års tid siden. Alf og jeg er minst like gira og glad i den samlinga som Runa. En GOD investering.

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

De aller fleste har nok fått med seg hva som har skjedd. Ei herlig jente forsvant fra en fest forrige helg, og ble funnet i vannet på mandagskvelden. Hu har en familie, hu har venner og bekjente som er i sorg. Jeg vil minnes Renate som ei sprudlende jente, med sterke meninger og stor vilje. Vi delte mye med hverandre. Vi opplevde å gå gravide sammen, få barn nesten samtidig og vi tok alle obligatoriske kjøretimene sammen. Det er store, minneverdige ting vi har opplevd sammen. Jeg har støttet henne i tunge tider, hun har lyttet til meg. Hu var ei fantastisk jente! Jeg gledet meg så til hønefesten i sommer hvor jeg skulle bli enda mer kjent med henne.

Jeg håper hun får fred og har det bra der hun er nå. Jeg vil hun skal vite at hun har satt spor i utrolig mange liv! Hun vil bli savnet. På få dager har utrolig mange av hennes venner samlet seg og besøkt stedet hun ble funnet. Jeg har tent lys og lagt ned fargerrike roser som speiler den fargerrike personligheten hun hadde. Hvil i fred, Renate <3

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments

Det har vært en litt tung uke, derfor en litt forsinka, og liten video.

- Charlene Marie Ø. Knutsen

Likes

Comments