Header

Hello! Fredag är det idag och det är ******* riktigt ***** gött de alltså! ingen skola, inga lektioner! åååh livet är att gött ibland de me :D
idag blir det att åka hem till Micke och va där under helgen, sen ikväll så ska jag försöka få han med mig o göra en riktigt go kvällsmysmat :')

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej! jag har ju varit på vårdventralen idag och ni vet ju redan hur de gick somsagt.
men efter det så åkte jag då hem och åt mellis, men vid 5-6 tiden så åkte jag och Mamma samt Jasmine till mammas kompis som fyllde år! vi hade faktiskt väldigt kul än va jag förvänta mig att vi skulle ha haha! vi fick som en kucklinggryta och pasta, efterrätt blev det semlor :) men jag som har svårt för att äta mjölprodukter nu blir ju väldigt uppblåst i magen så va ju tvungen att springa på toa stup i kvarten för att både bajsa och fisa. nu kanske ni tänker *men va omogen som använder dem orden* haha man är inte omogen för att man säger bajsar och fiser. för det heter BAJSA och FISA! och då säger jag det, om ni tycker jag är äcklig så kan jag tillägga att ni också är äckliga för att ni bajsar och fiser. sluta med det isåfall om det är så äckligt så ska ni se vad som händer, kan skriva de här! *ni dör tyvärr om ni inte bajsar eller fiser eller kissar* så det är därför det INTE är äckligt! för bajsa och fisa är det skönaste som finns :)
godnatt för mig :) XOXO

Likes

Comments

varit på vårdcentralen igen.. angående magen och denna gången fick jag en remiss till Ultraljud så förhoppningsvis så kommer dem se va det är :D
fast just nu sitter jag i sängen o bara slappar :) riktigt gött de faktiskt :) ha det bra ni nu alla :D XOXO


Likes

Comments

ligger i säbgen nu o ska försöka sova men de går inte så jävla bea haha! men ska försöka igen nu faktiskt! så natti natti på er! sov och dröm sött godingar XOXO

Likes

Comments

stress från 1-10% hmm (10%)
mobilen har fyra procent o brukar stänga av sig på två så ska försöka vräka in ett inlägg snabbt här :)
varit i skolan idag och gick toppen! plugga väldigt mycket faktiskt, just nu sitter jag med högsta stress i soffan och kollar på något väldigt skumt program haha.

Likes

Comments

värmer en go gröt skål och dricker te! riktig härlig början på en måndag så vi får se näst här vad dagen har att erbjuda :)

hahaga glömde lägga upp detta inlägg förut så skriver in att jag sitter i skolan o pluggar hahaha :)

Likes

Comments

nu känner jag mig ganksa under ytan.. man kan inte lita på nån alltså. ena stunden så är det ditten andra stunden så är det datten... bästa vänner/nära vänner (shit the same) Man kan inte lita på nån.. haha det är som att prata i radion, alla får reda de man sagt direkt! får börja gå o prata i kyrkan med en präst istället haha! för dem är nog dem ända som har tystnadsplikt .. haha asså det är skandalt. aja finna människor till allt verkligen! Men nu ligger jag i soffan med mamma och kollar på Farmen så somnar säkert när som! :) ni får ha det bra alla damer o herrar :) XOXO

Likes

Comments

igår så blev de inge mer uppdatering tyvärr, men dagen slutade med iallafall att jag åkte till Mikael och sov här inatt!
så nu i morse så har jag kollat på Fifty Shades Of Grey ! den får FEM av FEM :D en riktigt bra film. :) nu så ska jag ta mig lite frukost och kolla på Pretty Little Liars :)

Likes

Comments

hotellfrukosten va bara fööör fantastisk :D och nu är jag hos pappa och träffar hans familj lite :) dem är ju somsagt hundvakt så då kom jag hit o hjälpte till :D Senare blir det andra träffar och så får vi se då vad som bliver :)


Likes

Comments

vakna nu ungefär runt 08:10 och gick ut till mamma i vardagsrummet med täcke o kudde, och fick reda på att jag skulle fixa mig för vi ska på hotellfrukost haha :D hon är glad idag hon iallafall :')

Likes

Comments