Hverdagslivet, Storm

Og jeg har ikke mer enn nettopp nesten skrevet på facebooken til Line fra Storm at "nå går jeg nok snart", før han faktisk tok sitt første skritt! 💙

Pappa var her, da jeg har vært kvalm og følt jeg har måtte spy i hele dag. Så spør jeg om han kanskje vil gi Storm en banan, noe han ville og gikk for å skjære opp. Kommer tilbake, gir til Storm som sitter på gulvet. Storm var ikke så interessert i å sitte der nede, så han kom bort til meg i stolen, reiste seg opp, tok banan derfra mens han kunne holde i meg. Og kline masse banan utover buksa mi, selvfølgelig 😂

Han sto en liten stund der, spiste banan, og det første jeg la merke til, var at han i ett sekund eller to, slapp taket i meg. Før dette hadde jo pappa gått rundt med han og holdt i bare en arm, før han faktisk slapp seg fra meg og sto helt alene. Jeg var kjapp og sa til pappa at nå står han alene!

Ikke lenge etter dette, sto han litt på skeiva. Spiste litt banan, og var egentlig ganske så fornøyd. Så skjer det igjen. Han slipper meg, er blid og fornøyd, OGSÅ TOK HAN ETT SKRITT!!! Jeg var helt 😲😲😲😲, reiste meg frem i stolen og var nærmest i sjokk 😂 Pappa så det nok bedre enn meg, men han tok hvert fall dette ene skrittet, men før han fikk tatt det andre, tror jeg han skjønte hva han drev med, og falt derfor sammen. Men det var ett skritt! Mulig det var to, det så jeg ikke helt fra der jeg satt.

Min første reaksjon var å ringe Ole, fortelle at han hadde tatt sitt første skritt. Det skjedde mye i dag, altså 😜 Fra å holde to hender til å bare å holde i en, til å slippe taket i meg mens han selv står helt alene, til slutt å ta sitt første skritt 💙

Så nå skjer det saker og ting! Dette var ganske store milepæler for han, endelig har vi kommet dit at han tør 😊


Bildet var det nærmeste jeg fant med han i oppreist stilling, fra juni. Da hadde han gått rundt bordet fra den lilla og til den blå.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Personlig

Jeg satt i bilen i stad, men øynene sprengte av tårer. Nei, det her kan du ikke tillate deg, Charlotte. Hva jeg ville gråte for? Pappa. Jeg er så redd for å miste han.

Vi var på vei til Borg, også pratet vi om at pappa var en reddende engel i natt, selvom det var meg han endte opp med å ringe. Ole skulle vært på jobben 03.30, så pappa ringte da til bilen hans, han var også ute å kjørte. Ja, hver lastebil har sin egen "telefon, bortskjemte som de er. Der var det ikke noe svar å få. Deretter ringte han til Oles mobil. Ingen svar å få. Klokken var blitt nesten 04.15 før han ringte meg. Jeg forsto ikke en gang hva som skjedde, så Ole tok den. Alarmen har ikke ringt! Vi pratet litt rundt det, Ole sa at de hadde hatt kontakt også i bilen når han kom frem, pappa forklarte hvordan Ole skulle kjøre hvis det var omkjøringer i Oslo, hvor han nettopp hadde vært. Ole ringte han også for å høre om hvor han skulle kjøre i Skjeberg, noe pappa var usikker på da han ikke hadde vært der(eller noe i den dur), men Ole fikk da en forklaring selvom. Så sendte jeg en melding til han litt senere. Rekker Ole jobb 13.30 når jeg har en time jeg må på i Oslo 10.30? Varer kanskje en halvtime! Fikk forklaringen jeg, ja, det rekker han.. Ole skal ringe han etterpå også, da jeg trenger hjelp med å hente Storm i morgen. Og ett eller annet sted under dette, kjente jeg at det ble for mye.

Hvor hadde jeg vært i dag, hadde det ikke vært for pappa? Han har stilt opp helt enormt mye etter at mamma døde. Han har kjørt meg overalt hvor det trengs, selv når han egentlig ikke har tid. Han gjør det med glede selvom. Han passer gjerne dyra hvis jeg vil ut på tur. Han henter gjerne Storm. Han hjelper gjerne til med alt han kan hjelpe til med. Som forøvrig egentlig er alt. Greit, vi prater kanskje ikke så dypt, men det forholdet tror jeg heller ingen far og datter har. Men de gangene hvor jeg har fått for mye på meg psykisk, noe som gjerne slår ut i kroppen og gjør at jeg får vondt - han er der på flekken. Kanskje ikke for å prate, men for å gjøre alt enklest mulig for meg. Og hvis ikke han kan, får han tak i en som kan hjelpe meg. Og hvis selv ikke de kan, har han alltid en eller annen løsning. Ingen stiller opp for meg like mye som det han gjør. Annen familie ser jeg nesten ikke, de stiller ikke opp og hjelper på samme måte som ham. Jeg tror ikke folk er klar over hvor mye han faktisk hjelper meg. Men han gjør det med glede, selvom jeg noen ganger får ett "hvorfor kan ikke de gjøre det, de skal jo dit?" Han sier det dog ytterst sjeldent..

Dette er på ingen måte enkelt for meg. Som jeg sa, eller, som jeg sier nå; jeg hadde øynene sprengfulle av tårer i bilen, nettopp fordi jeg er så redd for å miste han. Han er det eneste jeg har, den sterkeste jeg kjenner, den mest hjelpsomme, den som alltid stiller opp, alltid hjelper. Alltid vil hjelpe. Uten å kreve noe tilbake. Og de er det ikke mange av.

Jeg vet ikke helt hvordan, men han betyr mer for meg nå, enn han gjorde før mamma døde. Selvom han dog kjørte meg og flyttelasset mitt fra Fredrikstad til Trondheim da og. Og ned igjen. Og til Gjøvik. Drammen. Raufoss. Fredrikstad. Jeg tror nok det er fordi jeg vet hvor vondt det var å miste mamma, at jeg er så redd. Jeg unner ingen den sorgen. Jeg håper nesten jeg dør før han, men den sorgen unner jeg heller ikke han, så da står jeg liksom der.

Jeg vil ikke oppleve det. Ikke igjen. Du forstår ikke hvor mye de nærmeste betyr, før du faktisk mister en av de.

Så kjære pappaen min. Jeg sier det kanskje ikke ofte, men jeg er veldig glad i deg, og dypt takknemlig for alt du hjelper meg og Storm med i hverdagen 💙


Likes

Comments

Hverdagslivet

​Er inne i en skikkelig dårlig periode hva gjelder søvn for tiden, jeg har rett og slett såpass mye å tenke på at hodet mitt ikke greier å slappe av. Og ikke minst; i to netter på rad, har jeg våknet og sett en høy, mørk skikkelse stå inntil sengen min. Jeg ser jo ikke hvem eller hva det er, men min første reaksjon er å sparke til hvem nå enn det er som står der. Da forsvinner det, så det er tydelig at hodet mitt spiller sin egen lille film, jeg vil bare ikke ha hovedrollen i den. Vil sove, jeg!

Dette skjer tydeligvis i den innsovningsfasen man har, og etter det skjedde i natt, fikk jeg ikke sove. La meg litt over kl 22, fikk ikke sove, men så var jeg tydeligvis i denne innsovningsfasen rett før klokken ble 00, og etter dette var det umulig å sove. Ole skulle opp kl 3 for å dra på jobb, og jeg var vel litt i koma da, for klokken 04.15 ringer pappa ​MEG​, jeg skjønner ikke en gang hva som skjer, før Ole tar telefonen og bare; ​vekkerklokka har ikke ringt!

And it gets even better... Storm ville IKKE sove etter dette, så jeg lå der og tenkte fint for meg selv; ​hvorfor ringte du meg, pappa? Kunne du ikke ha ringt Ole? Kunne du ikke bare ha vært synsk akkurat i dag og visst at jeg ikke har fått sove? ​Også ringte da min klokke 7, jeg var allerede våken, men da følte jeg liksom at jeg måtte stå opp, gjøre klar Storm for barnehage fotografering.

Vigdis kom til oss litt etter 07.30, kjørte oss til barnehagen, og Storm var kjempe enkel å levere. Kommer hjem, setter meg i stolen, er litt på pcen, før jeg skjønner at dette greier jeg ikke. Tenkte at det å sove nå ville ødelegge natten, men jeg tok da på meg teppet, lente meg bakover, og sovnet i stolen fra kl 09 til 11. Med en liten oppvåkningsfase kl 10 fordi mobilen pep, og igjen klokken 11, men da "sto jeg opp".

​Hahaha, så ja, i dag har jeg virkelig en av de dagene der. Jeg var fast bestemt på å trene i dag, men jeg tror ikke jeg greier. Jeg er helt kjørt etter to dager med nesten null søvn!

Likes

Comments

Hverdagslivet, Personlig, Trening

Wæ, dette er så stort at jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere beina for å komme dit. Nå er det liksom fullt kjør, jeg må "gunne på", og det er så mye at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte. Selvom jeg faktisk har startet, jeg startet i går, på trening. Fortsatte i dag, sa at vi må bare kjøre på, da jeg egentlig har ganske mange delmål for å komme til det store målet. Og jeg har ikke god tid på meg. Men jeg skal klare det.

A big life change is scary. Know what´s scarier? Living the rest of your life knowing you should have gone for it.

Presis. Just those words. Jeg finner aldri ut om jeg klarer, prøver jeg ikke. Og derfor har jeg også satt meg disse delmålene, da jeg skal klare dette. Og da må jeg jobbe meg opp for å få det til. Det er forøvrig flere forskjellige delmål, skal på time for noe annet til fredag. Og til uken skal jeg igjen gjøre noe annet som er med på å gjøre at jeg når målet, uten at det faktisk har en så reell betydning. Hovedmålet er større enn størst, og "undermålene" er både utseendefiksert, fysisk og psykisk. Så det er mye jeg skal holde styr på! Og det egentlig på bare noen måneder. Men jeg tar utfordringen 😊

Ole sa noe til meg istad; får du det ikke til da, vil du bli knust. Ja, jo, kanskje. Men betyr det at jeg ikke skal prøve å komme meg dit? At jeg ikke skal sjanse? Jeg vil tape mer på å ikke prøve, enn jeg vil på å prøve. Og som du ser, jeg skal prøve å gi det alt jeg har. Absolutt alt jeg har.

Jeg er en sucker for å planlegge, skjønner du, så jeg får jo nesten ikke sove om nettene, haha! Dette er så stort og det er mye å ta hensyn til og mye som må planlegges, så hodet mitt jobber jo konstant. Jeg er spent, jeg er gira, jeg planlegger - søvn kan vi ta senere. Jeg er ikke helt enig i det, men kroppen kjører sitt eget løp, så jeg får bare følge på. Håper det roer seg litt når jeg får mer svar, slik at jeg kan konsentrere meg best mulig om å nå delmålene!

Jeg tenker at det er nå jeg er ung, det er nå jeg må satse, det er nå jeg må prøve. Spesielt også når jeg har fått så mye ut av treningen, jeg har jo blitt en helt ny person! Og det må jeg utnytte til det fulle. På treningen i dag kjørte vi litt tester for å se hvor langt jeg har kommet meg, og resultatene var gode! Jeg har faktisk en utrolig god styrke i høyre arm, men jeg må trene litt mer på gripeevne. Løp også i trapper i dag, og det var virkelig dobbel trening og skikkelig slitsom. Hjernen fikk kjørt seg, beina fikk kjørt seg, og jeg løp 16 ganger opp og ned! Pt´en sa at vi kanskje kunne ta dette som oppvarming istedenfor sykkelen hver gang, det sa ho rett etter jeg var ferdig med trappeløping, så jeg svarte fint: jeg liker egentlig sykkelen best, jeg......

Hahaha 😊 Skal man komme dit man vil, må man også satse! Så jeg blir nok å løpe litt i trapper i morgen og de kommende dagene samt fremover, sånn selvom jeg egentlig ikke vil. Mye mulig jeg blir med på gruppetrening og! Så litt på de som hadde sirkeltrening i dag, og det så ikke så aller verst ut 😊

Men me får sjå. Det viktigste er at jeg har satt meg mål, jeg vet jeg kommer til å nå de, veien dit vil bare være hard og krevende. Men jeg er klar! Tar jeg ikke denne sjansen, vil jeg angre på at jeg ikke tok den i fremtiden.


Likes

Comments

Min historie, Personlig, Ulykken

​Nå i dag, 9 dager senere, føler jeg endelig at jeg har noe å si. Det har nå gått åtte år siden ulykken. ​Beklager at jeg ikke får satt inn bildene i selve innlegget, de kommer nederst. ​For meg var dette ikke noe å "feire", nettopp fordi det også ikke er det. Alle overlevelser er ikke gode, og min var en av de. Ikke misforstå meg, det er selvfølgelig en bragd å overleve noe ingen trodde du skulle overleve, men det er konsekvensene av det jeg snakker om.

Hvis bildene kommer i den rekkefølgen jeg vil de skal komme, kan du se på de to første bildene. Se på det første, les på det andre. Det henger liksom ikke ihop. Jeg tror faktisk at det som skjedde på det bildet med skriften, skjedde i overkant av ett halvt år etter ulykken. Ulykken skjedde 7. oktober 2008, se på det første bilde, og dette andre tror jeg skjedde ikke lenge etter utskrivelse fra sykehuset mars 2009, les det som står skrevet på bilde nummer to. ​So, it has been a hard one. ​Ja, selvfølgelig satt jeg oppe i to timer i natt og leste epikrisen min, det er dette de andre bildene viser.

​Kom meg kanskje 1/5 ut i lesingen av epikrisen som tok meg to timer, haha. Men det er uansett ikke dette det handler om. Jeg har opplevd mye. Ja, så var kanskje trafikkulykken toppen av isberget. Ja, så ble jeg truffet av flere tonn. Ja, så er det kanskje ett under at jeg lever. Ja, så har jeg blitt voldtatt 3 ganger. Ja, så har jeg også blitt seksuelt misbrukt i flere "forhold". Ja, så har jeg blitt grovt mobbet både før og etter ulykken. Ja, så lå jeg en liten stund med bare halve hodeskallen på. Ja, det tok alt jeg hadde når jeg mistet mamma. Ja, det tok alt jeg hadde når valpen min døde to måneder etterpå. Jeg gir meg her. Jeg har nok hoppet over ganske mange essensielle nå. Som det at det tok to uker før de kunne si at jeg ville overleve. Jeg lå i koma i tre måneder, utfallet av dette er "normalt" at du våkner og er ​ingenting​ resten av livet. Ja, jeg fikk kanskje 80% invaliditets... hva heter det? Invaliditetspoeng, holdt jeg på å si, haha. Altså, de andre 20% gikk da ut på om jeg ville få ett normalt liv med jobb, familie og sånt. Mulig det også var mindre, jeg husker ikke helt. Men som også den damen sa til meg; ​dette betyr ikke at du ikke kan få deg jobb eller ett "normalt" liv i fremtiden, men det er slik vi vurderer deg nå.

​Men er dette meg? Er jeg trafikkulykken? Er jeg disse tonnene som ble smelt inn i meg? Er jeg resultatet av noe så miserabelt? Er jeg den de mobbet? Er jeg den de voldtok? Er jeg den som lå der med blåmerker og sår fordi hun ble truffet så hardt? Er jeg den som bare ble gitt 20% sjanse til å få ett godt liv? Er jeg den alt og alle har prøvd å utnytte i en ganske så sårbar situasjon?

​Nei​. Jeg er Charlotte, og jeg duger. Det er mye jeg ikke har nevnt nå, mye som både river og har revet i meg, som jeg ikke nevner. Antallet på noe av det jeg nevner, kan nok også fint ha vært mer enn hva jeg skriver. Alle trenger ikke å vite alt, det har jeg lært meg.

Jeg driver med noe nå, noe stort. Mer enn det sier jeg ikke, da jeg ikke kommer til å si så mye om det før det aktuelle skjer. Nei, jeg er ​ikke​ gravid, så legg bort den tanken med en gang. Dette store, er en stor sjanse for meg å ta. Det er nå jeg må bevise at jeg ikke er ulykken. At jeg ikke er blåmerkene. At jeg ikke er arrene. ​Time to do or die.​ Men jeg har egentlig lyst til å være her, det er trygt og godt. At jeg bare kan få bli sittende i den lille bobla mi, la andre tenke at jeg ikke klarer fordi jeg er som jeg er. Den bobla er trygg og god, den er min beskyttelse. Ingen rører den, så den er bare min.

Nå kom jeg jo på ett par ting til. Som når tanten min prøvde å få meg tvangsinnlagt fordi jeg skulle en tur til USA alene, da ho trodde jeg skulle dit for å ta livet av meg. Det utifra noe jeg hadde skrevet i den gamle bloggen. Eller, og dette går jeg ikke mer inn på før jeg er klar til å ta det på denne bloggen, når denne damen fra barnevernet kom til meg som endelig fikk holde sønnen min etter en uke fordi han hadde vært så syk at han ikke kunne bli holdt, hvor hun sa så fint; ​du får ikke lov til å holde han, du får ikke lov til å løfte han, du får ikke lov til å bære han, du får ikke lov til å være alene med han, og er du det, må han flytte. ​Nei, ikke egentlig. ​Det plager meg egentlig ikke den dag i dag. Ikke noe av det jeg har opplevd. Jeg tenker på det litt nå og da, men det er ikke slik at jeg lar det påvirke meg. At jeg blir trist av det. Jeg tenker ikke at jeg er sterk, da jeg nok tror at folk ikke aner hvilket overlevelsesinstinkt vi faktisk har. Det har jeg fått erfare, mildt sagt! Så når vi da var på pizzaen og denne vennen til pappa sa han nok hadde tatt livet av seg hvis barnet hans hadde døde, tenkte jeg fint for meg selv; ​du skulle bare ha visst hvilket overlevelsesinstinkt vi mennesker har, du...  

​Det er så mye mer til meg enn en trafikkulykke og følgene av den. Du får så mye mer enn det du ser og hører.

​Jeg ser opp til flere jenter, jeg elsker å snoke på de på facebook. Se på det livet de lever, det de får til med venner, familie og kjæreste, at de har en jobb. Og da kjenner jeg at jeg blir litt sint på meg selv. Jeg lar meg stoppe av hva andre tenker og sier til meg, spesielt også når jeg selv vet hva jeg er god for og hva jeg klarer. Jeg skal få til dette, jeg. Jeg er sta, jeg er målrette, jeg jobber og engasjerer meg mye for ting jeg brenner for, jeg jobber hele tiden for å gjøre mitt beste, jeg har hele tiden troen på meg selv, det selvom det er noen humper i veien. Det vonde jeg har opplevd, det er ikke meg. Jeg er så mye mer enn det. Jeg er omtenksom mot selv de som ikke fortjener det, jeg bryr meg sånn om at andre skal ha det bra, at de skal trives i mitt selskap. Jeg er morsom, latteren sitter løst hos meg, og jeg lar meg sjelden påvirke av negative situasjoner. Det har kanskje ikke alltid vært sånn, men det er sånn nå.

Jeg er ikke trafikkulykken, den er ikke meg. Den skal ikke få forme min fremtid på noen som helst måte, ikke når jeg vet jeg er så mye mer. Så me får sjå, me får sjååå!

Likes

Comments

Personlig

Jeg må sjanse. Jeg må ta mange sjanser. Jeg trenger all den guts det går an å få, jeg må virkelig kjempe. Ta det steget jeg egentlig ikke tør å ta. Selvom ingen har troen på meg, selvom jeg kanskje vil møte på mye motstand. Sjanse.

Men er jeg klar? Er jeg klar for å "satse livet" for noe som vil gi meg så mye tilbake, hvis jeg får det til? Jeg tror det. Jeg tok det faktisk opp med pappa, han kjenner jeg godt, han kjenner meg godt, men til tross - jeg trodde faktisk han ville være negativ. At han ville ta den samme gamle men er det så lurt da? Jeg fikk motsatt. Han var positiv. Ikke en eneste negativ bemerkning. Og det gav meg mye, det at han tror på meg. At han vil hjelpe. Hjelpe meg til å lykkes. Og den bemerkningen, den følelsen, den troen - den trenger jeg.

Jeg har endret meg mye. Spesielt mye etter jeg begynte å trene. Som jeg har nevnte, legen bemerket det og sa; hva har skjedd? Du er jo en helt ny person! Ja, jeg er kanskje det? De som har meg som venn på facebook, de har nok sett at det er ikke mange negative/triste statuser jeg har skrevet i det siste, det siste året. Men spesielt nå det siste halvåret. Det er så mye som har endret seg!

Jeg er blid, jeg er fornøyd, jeg er ikke lenger like smertepreget, jeg har energi og masse overskudd, jeg hører mer på kroppen, kroppen er fornøyd, jeg når stadig nye høyder på trening, og nå skal vi faktisk ta steget videre hva gjelder trening. Ja, selvfølgelig har jeg dårlige dager som alle andre. Men jeg vet så godt hva de gode dagene gir meg, så da lar jeg meg selv få ha den dårlige dagen. De gode dagene er i flertall, jeg vet nesten ikke hva en dårlig dag er lenger.

Skal jeg? Tør jeg? Er det nå tiden er kommet?

Jeg vil.
Jeg får til.
Jeg er sta.
Målrettet.
Bevisst.

Men det er en sjanse å ta. Det kan gå dårlig, det kan gå bra. Det er ett følsomt tema, det er mye som står på spill. Jeg kan falle totalt sammen, går det dårlig. Men samtidig - jeg er jo en helt annen nå. Psykisk som fysisk. 

Skal jeg?


Likes

Comments

Hverdagslivet, Personlig

​Jeg er lei. Veldig lei av at folk ikke tenker på at det de sier, det kan for andre virke sårende. Lei. Jeg nevner ingen navn i dette innlegget, akkurat den støyten setter jeg verken meg eller vedkommende ut for. Så det blir bare a, b, c, d. Og kanskje e. ​You know.

​Hadde en liten diskusjon med a litt tidligere i dag, sa at jeg ville dra til Los Angeles i desember. Merk dere ordet ​vil​. Dette var ikke a enig i. A ville heller dra på en lenger tur til året, rundt bursdagen min. Jaja, kanskje, det var forøvrig ingen dum idé. Men a nevner jo også det at jeg var ødelagt etter all den gåingen vi hadde på ett sted vi var tidligere, og jeg sa at nå har jeg lært, nå er jeg også bedre trent. Men jeg tenkte over dette a sa, kanskje det hadde vært bedre med en lenger tur til året.

Så kommer jeg til ett sted hvor b, c, d og e er. Jeg spør b om personen var ledig til helgen, lørdag. B sa ja, hva/hvor/når? Og før jeg i det hele tatt hadde rukket å tenke over spørsmålet, sier c til meg; ​det er ikke det du nevnte? Det synes jeg er horribelt. Helt horribelt. Virkelig horribelt.​ Og før jeg i det hele tatt hadde rukket å svare på det, begynner plutselig d å prate om at jeg bare tenkte på meg selv, jeg hadde ikke penger til å gi bursdagsgave, jeg hadde bare penger til meg selv og mitt, det var meg som gjaldt. ​Jeg satt igjen stum og sjokkert.​ ​Merk: jeg hadde enda ikke sagt noe eller svart noen av de, så dette var dritt jeg fikk slengt til meg tatt ut ifra intet.

​Så nikker jeg etterhvert ja, etter jeg fikk summet meg litt. Det føltes nesten som ran på åpen gate, ass. Overdrevet nok. Ja, det er dagstur til London jeg tenker på. Du tenker helt riktig, nå fortsatte det. Da fikk jeg høre at jeg ville bli sliten, selv friske og raske folk blir sliten av det osv. Heldigvis sa b ifra at nå kan vi la være å snakke om det, fortsette med det de gjør. Det hjalp, heldigvis.

Jeg var ikke forberedt på dette. Jeg forventer gjerne slike ting i forkant, men akkurat denne gangen gjorde jeg ikke det. Så jeg satt igjen stum. Jeg var sjokkert. Overrasket. Jeg hadde nesten ikke en gang fått satt meg, før jeg blir angrepet av ganske stygge ord og holdninger.

​Nå må folk gi seg. Dette er jeg bedre enn. Jeg kommer til å dra på lørdag, det ut av ren trass. Jeg er lei nå, lei av at folk stadig skal tenke at jeg skal ikke, jeg bør ikke, jeg kan ikke. Go fuck yourself over, din jævla idiot. Hvis jeg vil, ja, da kan og klarer jeg. Vil du jeg skal forklare deg i detalj hvordan jeg hadde løst dette? Cause I will,

​Dagen starter med frokost og at jeg får i meg rikelig med drikke, slik at jeg har litt å gå på. Kommer meg til flyplassen, spiser kanskje en bolle og drikker litt her, før jeg går inn og ordner med billett og eventuell bagasje. Avhengig av tiden dette tar, ser jeg an hva som lønner seg. Tar det lang tid og jeg må vente før jeg går igjennom sikkerhetskontrollen, også avhengig av hvor mye folk det er, kan det hende jeg spiser før jeg går i kø. Er det lite folk, spiser og drikker jeg etter jeg har vært i taxfree og kjøpt meg nettopp dette. Eller på en restaurant, hvor enn. Passer også på å kjøpe med noe jeg kan ta enten på fly, men også ved landing. Rett før landing, passer jeg på å "karbe" meg opp før jeg er klar for ett mas med kofferter, engelskmenn and all that jazz. Her ser jeg også an hvordan beina mine er, men merk; jeg har faktisk ikke gått så alt for mye, men jeg har spist mye, haha. Kjenner jeg at beina mine hadde trengt en pause, setter jeg med ned på en restaurant/kiosk/benk, også spiser jeg litt her også. Jeg drikker samtidig alle gangene jeg spiser. Blæra mi sprenger sikkert snart. Deretter gjelder det å finne taxi blant alle disse gale engelskmennene. Setter meg inn i den, mulig jeg må krangle meg til en taxi, men her har jeg den fordelen at jeg går litt annerledes, dette har jeg vunnet flere kamper med. I taxien ser jeg på løypa mi, som jeg har planlagt på forhånd, hvem butikk starter vi med, og hvor slutter en, hvilke spisesteder skal en innom? Greit, kjør dit. ​Skal jeg fortsette? I will. ​Vel fremme på den butikken i Oxford Street, kjenner jeg an både form, bein, mage og humør, og bestemmer deretter for om jeg skal spise eller handle først. Greit, vi spiser først, for å være på den sikre siden. Spiser ett godt, friskt og oppkvikkende måltid, kobler også litt av i hodet og stenger ute alle lyder, gjør meg klar for første butikk.. Tømmer kanskje blæra først. Stopper muligens innom en kiosk og kjøper drikke og kanskje enda en bolle, slik at jeg har. Første butikk inntas. Mye folk? Kanskje. Start derfor der det er minst folk, jobb deg oppover slik at du tar inn folkene litt etter litt. Det går helt greit. Jeg skal ikke på de vanlige butikken, jeg skal ​kun på de som har barneklær, da denne dagsturen går ut på å handle inn klær til Storm. ​Ser an form, bein, mage og humør etter den butikken, har kanskje handlet noe, så da legger jeg det i bagasjen jeg enda ikke vet om jeg har med, kanskje jeg kjøper en der. Sier de nevnte at vi klarer en butikk til, tar vi en butikk til. Har vi ikke med bagasje, er nok dette det første vi vil finne. Jeg ser igjen an form, bein, mage og humør. Forsikrer de hjemme i Norge om at jeg lever og har det bra. Jeg setter meg nok ned ett sted nå, nå har jeg jo både pose/poser og ny bagasje, så da velger jeg å spise og drikke litt igjen. Deretter går jeg videre til neste butikk. Her var det mye folk og samtidig mye fine klær, så velg deg ut det stedet med minst folk først, vi starter der. Har heldigvis fått meg en sånn "shopping pose" de har på de største butikkene, så denne henger jeg på bagasjen, og legger klærne ned i den, slipper jeg å bære på de. Kø i kassen, greit. Ser an folkene. Ser ned i mobilen, slik kobler jeg ut og hører veldig ofte ikke hva som skjer rundt meg, jeg er i min egen boble. Det er en gave, jeg veit, ikke mange som klarer det. Kommer i kassen, får hjelp til å laste på og ting blir pakket ned for meg, jeg går ut der med enten en stor tung pose rikere, eller flere små. Putter disse i bagasjen. Ser an form, bein, mage og humør. ​Ikke glem at mat og drikke har jeg i vesken.​ Kjenner at beina trenger hvile nå, så da finner jeg ett sted å sette meg, spiser kanskje litt. Så går jeg videre til neste butikk, som vel er nummer tre i rekken? Kanskje fire? Litt mindre butikk, men da spør jeg bare om de ansatte kan passe på bagasjen min, også handler jeg det jeg vil ha. Etter denne butikken tenker jeg at nå er det på tide med lunsj, og der blir jeg sittende litt, lar meg selv få lov til å være sliten, før jeg kjenner energien kommer stigende, så er jeg klar til dyst igjen. ​Merk; dette var lunsj. Sen lunsj. ​Tømmer kanskje blæra og. Neste butikk. Det samme skjer som ved alle andre ganger, jeg ser an form, bein, mage og humør. Neste butikk. Det samme skjer igjen. Form, bein, mage, humør. Neste butikk. Det samme skjer ikke igjen, denne gangen velger jeg å spise på ny, litt større porsjon denne gang, litt lenger pause. Neste butikk. Form, bein, mage, humør. Neste butikk. Form, bein, mage, humør. Neste butikk. Form, bein, mage, humør. Bolle og drikke. Ikke det at bolle er det jeg nødvendigvis vil velge å ha i veska, men. Neste butikk. Form, bein, mage, humør. Neste butikk. Middag. Jeg vil nok fort anse meg selv som ferdig nå, med shoppingen, altså. Kanskje jeg går innom Victorias secret, ødela begge de to nye bhene mine på under ett minutt i overigår, haha. Ser an matbeholdningen, kanskje jeg må ha mer bolle og drikke. Får tak i taxi, kjører til flyplassen. Ingen kamp denne gang. Spiser bolle og drikker før jeg går inn på flyplassen. Inne på flyplassen er det enten mye folk eller ikke, it all depends. Får levert bagasjen, ser an form, bein, mage og humør, velger å spise og drikke litt før sikkerhetskontrollen. Kommer meg igjennom den, og da velger jeg heller å slappe litt av, før jeg spiser noe mer. Tømmer blæra, haha. Kommer inn på flyet, spiser kanskje litt, eller sover. Enten eller. Lander på flyplassen i Norge, blir enten hentet eller tar taxi. Sovner trolig hvis jeg blir hentet. Kommer hjem, spiser kanskje litt, før jeg legger meg og sovner momentant. Tar kanskje sovemedisin, slik at kroppen min får slappet av på natten.

​Ser du? NØYE planlagt. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal gjøre, alt etter hva kroppen forteller meg. Jeg vet når jeg kan tillate meg selv å være sliten, jeg vet når jeg trenger en pause, jeg vet når jeg har brukt kroppen for mye, jeg vet hva jeg må gjøre i en hver tenkelig situasjon. Ja, det kan hende jeg blir stoppa i sikkerhetskontrollen. Men jeg er flink med bruken av ord, jeg har ett godt ordforråd, jeg prater bare litt lavt. Ja, hvis jeg trenger en ekstra "ikke planlagt" pause, tar jeg nettopp det. Jeg tenker og forventer det verste av absolutt alle til tider, så jeg har garantert pønsket ut en lur plan på hvordan jeg skal løse en eventuell krise. I´ve been there, done that.

​Men ikke nok med det, tror du ikke at f begynner med AKKURAT DET SAMME i bilen, da? Det med at jeg nok ville bli sliten osv, osv, osv. Derav dette innlegget.

Ikke undervurder meg fordi jeg går annerledes. Ikke undervurder meg fordi jeg prater annerledes. Ikke undervurder meg fordi jeg blir fortere sliten enn deg. Ikke undervurder tenkemåten min. Ikke undervurder meg fordi jeg har lagt tre måneder i koma. Ikke undervurder meg fordi jeg gjorde en helvetes stor jobb etter dette, som veldig få i hele verden har klart. Ikke undervurder meg fordi jeg har arr. Ikke undervurder meg fordi du tror jeg er noe annet enn hva jeg faktisk er. ​Vær så snill, ikke undervurder meg og gjør meg dårlig.

​Jeg kommer til å klare det. Jeg har faktisk ruten så nøye planlagt at omtrent hvert skritt er planlagt. Jeg har alt i hodet, jeg sier bare ikke så mye om det. Du tenker kanskje at ting jeg gjør er impulsivt, men nei, faktisk omtrent hver eneste ting jeg gjør, er like nøye planlagt som denne lange jeg skrev over her. Jeg er så detaljert, jeg tenker faktisk så langt, jeg sier bare ikke så mye om det. Selv det å reise seg opp, er nøye planlagt. Det å gå. Jeg ser meg ut en løype jeg skal gå, planlegger alt etter beste evne.

​Vær så snill, ikke undervurder meg. Gi meg litt rom til å handle

Likes

Comments

Personlig, Min historie

Se på bildene nederst i innlegget. Pent? Nei. Interessant? Nei. Vakkert? Nei. Viser det noe? Nei. Forteller det deg noe? Nei. Føler du noe annet enn avsky? Nei, ikke egentlig. Nå skal ikke jeg legge ord i munnen på deg, noe du heller ikke skal på meg. Men innrøm det - det du ser, det er ikke mye pent. Nå tenker ikke jeg på utseende, så langt derifra. Hva jeg tenker på? Det du egentlig ikke ser.

Let us be real - det er ingen som tenker "stakkars henne, hun må ha opplevd noe fælt". Jo, ja. Men det er ingen som tenker dette. Jeg skal igjen ikke legge ord i munnen på deg, men fra hva jeg selv har opplevd, er både måten jeg går på, måten jeg snakker på, måten jeg ser ut på - dealbreaker. Det er ingen som bryr seg om historien bak dette. <- Igjen, min opplevelse.

Og hvis de da fortsatt gjør det, er det ikke positiv tenking. En tenker jeg er negativ, trist, suicidal, what not. Jeg blir liksom litt... tja. Får lyst til å riste litt i flesteparten, og bare; IKKE GLEM HISTORIEN BAK!!!! Det er ingen, hvert fall veldig få, som tenker på at det er en person bak det. Jeg er ikke skadene mine, selvom jeg lever de fullt ut. Jeg er ikke arrene mine. Jeg er ikke tennene(greit, hadde nettopp spist, så de ble litt stygt fremstilt på bildene) mine. Men samtidig så er jeg jo nettopp det. Yoy feel me? Jeg er opplevelsene og det de har gjort meg til. For ikke å snakke om; hvilket lys andre setter meg i.

Nå skal jeg igjen ikke legge ord i munnen på deg, men opplevelser jeg har hatt tidligere, gjør vel på mange måter at jeg gjør nettopp det. Feie alle under en kam, liksom! Men tenker du at jeg ble truffet av flere tonn i en trafikkulykke, ser du på arret jeg har ved munnen? Ved tinningene? Ved pannen? Where not to be arr? Tenker du at disse tonnene gjorde at jeg fikk hjerneslag, hjerneblødning, knust bekken, punktert lunge, brukne armer og bein? Tenker du når du ser det lange arret jeg har fra litt under navelen og ned til "hårfestet", at jeg har metall der inne fordi jeg ellers i dag ikke ville kunne klare å gå, grunnet knust bekken, grunnet flere tonn jeg fikk smelt i meg? Hva tenker du når du ser det lange arret jeg har på håndleddet, tenker du faktisk at jeg har prøvd å ta livet av meg ved første øyekast, eller bruker du blikket til å se at det er litt for kirurgisk pent til det, og at jeg faktisk har metall der inne også? Mange teorier, mye oppspinn, mye sant, mye usant.

For ikke å glemme tennene, da. Men de synes jeg egentlig var helt greie, sånn frem til jeg gikk gravid med Storm, og spydde flere ganger om dagen i 8 av 9 måneder. JUHU! Jeg vet vet ikke, egentlig. Jeg vet ikke hvor jeg har selvtilliten min ifra, da det er så mange og så mye som har prøvd å ta den ifra meg.

Men jeg skal jo innrømme at jeg tenker på å fikse opp i mye av det. Hvert fall tennene. Og puppene. Greit, puppene er heller ikke med på bildene her, men det er heller ikke poenget. Noen ganger tenker jeg nei, ikke fiks på arrene dine. De viser hvem du er, hva du har klart, hva du har overlevd. Det er ikke mange av deg, de viser din historie. Men hvem er det som tenker sånn, egentlig? Jeg er ganske så sikker på at mannen i gata ikke tenker "hun der har en stygg og vond historie", folk er ikke sånn i dag. Det er Norge ett alt for overfladisk land til.

Jeg vet liksom ikke helt, noen ganger blir jeg frustrert over at folk ikke forstår, andre ganger tenker jeg at det har ikke folk intelligensen til, synd for dem. Andre ganger tenker jeg at jeg kanskje forventer både for lite og for mye. Og noen ganger, noen ganger bryr jeg meg ikke. Ytterst få, skal sies.

MEN. Det jeg har lært mest av både positiv og negativ kritikk, er å bli trygg på meg selv og den jeg er. Jeg tror selv ikke den peneste jenta i verden har bedre selvtillit og selvfølelse enn meg, da jeg har lært at akkurat det, går på alt annet enn utseende. Så hvorfor poster jeg da ikke så pene bilder og skriver som jeg gjør? Jeg vet ikke. Noen ganger tar det meg, andre ganger ikke. Som regel ikke, men når det da først tar meg, skriver jeg bare ut alt jeg tenker i ett innlegg, også er jeg ferdig med det. Frem til neste gang, haha.

Vi får se. Kanskje jeg deler ting videre i prosessen, hvis jeg velger å gjøre noe med hva nå enn det måtte være, tenner som pupp!


Likes

Comments

Jeg så meg selv i speilet i overigår. Jeg ser meg egentlig veldig sjeldent i speilet, for å være helt ærlig. Selvfølgelig, jeg ser i speilet når jeg vasker hendene, pusser tenna, skifter bleie på Storm og sånt, men det er sjeldent jeg faktisk SER på meg selv. Litt som om du ser noen i sidesynet, du ser de er der, men du ser ikke på de.

Det har hendt at jeg har sett på meg selv i speilet på trening, men jeg gjør det ytterst sjeldent. Det av respekt for meg selv. Er jeg ikke fornøyd med meg selv, ser jeg heller ikke. Men jeg gjorde da altså dette på mandag, dum som jeg var. Vet du hva jeg også gjorde? Så på tennene mine. De bærer preg av 8 måneder med oppkast, om kanskje ikke også mer, når jeg gikk med Storm i magen, kan du si. Jeg har fått slike brune "striper" ved tannkjøttet, der tannen liksom "forsvinner". Og det på ganske mange av de. Ja vel, tenker jeg. Fortennene mine har også smått begynt å dekke over hverandre. Jeg har ikke ett pent smil, så selvfølgelig legger en merke til det.

Kroppen er min business, den er det jeg som delvis har kontroll over. Med delvis mener jeg at smertene ofte kontroller humøret og bruksområdet for den dagen. Der ser jeg allerede stor forandring siden jeg begynte å trene i juli. Gått ned 10 kilo i vekt, samtidig som jeg har bygget muskler! Om jeg er fornøyd? Hell yeah! Gleder meg til å se hvordan jeg ser ut om tre måneder igjen! Frem til det; gidder ikke å se meg i speilet.

Men om jeg synes det holder? Nei. På langt nær.

Jeg tenker at så lenge jeg har muligheten, så lenge jeg vil, så lenge jeg kan og har råd, så lenge jeg psykisk sett er i stand til det - hvorfor skal jeg ikke få operere meg til det bedre? Nei, jeg snakker ikke om å "fjerne" magen, operere den vekk. Jeg snakker om silikon. En ser det kanskje ikke så godt når jeg er påkledd, men når jeg er naken og avkledd, ser man at det er en STOR forskjell på høyre og venstre pupp. Dette grunnet hjerneslaget og hjerneblødningen, det disse to har gjort mot høyre side av kroppen og musklene. Ja, du har muskler i puppene.

Jeg tuller ikke når jeg sier at "høyre pupp"(lol) fortsatt fint kunne ha gått inn i en 70A bh, kanskje også mindre. "Venstre pupp" derimot, DEN. Den er 85C, liksom! Henger gjør den og. Så hvorfor ikke fikse på dette, nå som jeg er ung og skal sette "standarden" for videre trivsel i livet? Det er jo i ungdomsårene og som "tidlig voksen" du formes, det er da du skal sette grunnlaget for resten av livet. Nei, jeg sier ikke at utseende, tenner og pupper er det som gjør at du lykkes i livet, at du trives. Men det er en stor grunn til at du gjør nettopp det. At du har det bra med deg selv.

Jeg er usikker på hva som lar seg gjøre med arrene jeg har på kroppen. De er det mange av, og man ser de godt. Ansiktet for eksempel, hadde ikke jeg hatt store nok briller som skjermer mye av disse arrene, hadde du egentlig bare sett arr. Overkroppen min er full av arr, jeg gidder ikke en gang å telle de, da blir jeg aldri ferdig. Store er de og. Jo, folk bryr seg om arr. Det blir faktisk sett "ned" på. En blir automatisk merket som en raring. Litt "do not touch or speak to, might burst in to flames". Og jo, når du er ung, da bryr du deg om hva andre mener. Det setter standarden for resten av livet.

Men igjen. Arrene mine har en grov og voldsom historie bak seg. De forteller min historie, de forteller om hvem jeg er. Jeg er ikke så mye uten arrene mine, de forteller historien min. Men det er jo ingen som tenker slik? Nei, jeg vet.

Arrene i ansiktet skulle jeg gjerne gjort penere, de er ganske fremtredende. Jeg ser jo ut som ei flue fordi jeg har så store briller. En mosa flue, nærmest. Men hva kan en få gjort? Jeg er usikker. Jeg er også usikker på hvor mye penger jeg er villig til å legge i det. Per nå er jeg gjeldsslave, og ingenting av det jeg nevner ovenfor vil skje før jeg føler jeg har trent meg opp godt nok til at jeg er fornøyd med det jeg kan bli fornøyd.

Jeg får se. Jeg har allerede tatt kontakt med en tannlege, jeg har også sendt mail til ett sted i Oslo hva gjelder puppene for en stund siden, så jeg gjør mye research før jeg faktisk blir å gjøre noe mer ut av det.

Jeg har masse planer for tiden som kommer fremover. Noe av det driver jeg faktisk med nå, men jeg velger å holde planene og aktivitetene for meg selv til de har litt mer rot i hverdagene mine 😊

Likes

Comments

Hverdagslivet, Personlig, Spørsmålsrunder

​Har ikke spesielt mye å komme med for tiden, da det skjer mye rundt meg jeg ikke helt henger med på til tider! Så da blir det 90 spørsmål og svar :)

1 . HAR DU VÆRT FORLOVET?
Nja, njei, njo? Ikke i den grad av hva en forlovelse skal være.

2. Lengste forhold?
Nesten 3 år.

3. SISTE GAVE DU MOT TOK?
Husker jeg ikke :p


4. NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET?
Gjør jeg daglig :p

5. NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE?
Forrige mandag!

6. TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ?
Mat :p

7. SISTE MAT DU SPISTE
Frokost :)

8. FØRSTE TING DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN?
Utseende, stil.

9. EN FAVORITTSANG
Thirty Seconds to Mars - THE KILL!

10. HVOR BOR DU?
Gressvik.

11. UNGDOMSSKOLE DU HAR GÅTT PÅ:
Borge ungdomsskole.

12. CELL PHONE SERVICE PROVIDER:
Telenor.

13. FAVORITT- KJØPESENTER?
Mjæ... Ett i utlandet.

14. LENGSTE JOBBEN DU HAR HATT?
Har vel ikke hatt noen videre seriøse, tror jeg?

15. EIER DU ET PAR TERNINGER?
Yatzyyy

16. TULLERINGER DU FOLK?
Nei.

17. SISTE BRYLLUP DU VAR I:
Geir-ove og Anita! Tror jeg :p

18. DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT HVIS DU HADDE VUNNET ET LOTTERI:
Tror jeg hadde ringt pappa :p

19. SISTE GANGEN DU SÅ DIN BESTE VENN?
Har vel ingen beste beste beste venn. Bestevennen min er Storm!

20. FAVORITT FASTFOOD-RESTAURANT?
KFC!

21. STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT?
Husker ikke sånt, thank you lord.

23. HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER?
TGI!

24. KAN DU LAGE MAT?
Enkel mat, ja :)

25. HVORDAN SLAGS BIL KJØRER DU?
Mazda CX-5

26. BESTE KYSSER?
Meh...

27. SISTE GANG DU GRÅT?
Garantert av Grey´s Anatomy, ser på den serien nå, så ikke så lenge siden!

28. VONDESTE MAT?
Smaker egentlig ikke på mat jeg tror er vondt xD Eller som lukter vondt!

29. DET DU LIKER BEST VED DEG SELV ?
Omtanken jeg har for andre.

30. DET DU LIKER MINST VED DEG SELV?
At jeg er rett frem når jeg egentlig burde ha holdt kjeft :p

32. LENGSTE SKIFT DU HAR JOBBET ?
-

33. FAVORITTFILM?
Dallas Buyers Club er den første som kommer opp i hodet mitt.

34. KAN DU SYNGE?
Alle kan synge! Om det er pent derimot, deeeeet...

35. SISTE KONSERT DU VAR PÅ?
Tror jeg var Thirty Seconds to Mars i New York med Linkin Park og AFI!

36. SISTE KYSS?
Er så lenge siden at det husker jeg ikke.

37. SISTE FILM DU LEIDE?
Leier aldri film.

38. EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN?
Mobil og lommebok.

39. BÆRBAR ELLER STASJONÆR PC
Bærbar.

40. FAVORITTKOMIKER?
Ørjan Burøe. Synes Stian Blipp og Thomas og Harald er morsomme og!

41. RØYKER DU?
Nei.

42. SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR?
Med pysj, som regel.

43. HVEM SOVER MED DEG HVER NATT?
Storm!

44. FUNGERER AVSTANDS- FORHOLD?
Vil man, får man det til.

45. HVOR MANGE GANGER ER DU BLITT STOPPET AV POLITIET?
Nevaaaah

46. PANNEKAKER ELLER FRENCH TOAST?
Ja takk, begge deler!

47. LIKER DU KAFFE?
Nei.

48. HVORDAN LIKER DU EGG?
Kokt.

49. TROR DU PÅ ASTROLOGI?
Njæææ..

50. SISTE PERSON DU SNAKKET MED PÅ TELEFON?
Nå må jeg sjekke :p Ole!

51. SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP- LISTE?
Megler.

52. HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN?
Gidder ikke sjekke :p

53. ANTALL PUTER?
En!

54. HVA HAR DU PÅ DEG AKKURAT NÅ?
Tights og t-skjorte!

55. VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG
Nei, gidder jeg ikke :p

56. HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU BEST?
Jordbær

57. KAN DU SPILLE BILJARD?
Ja, men ikke så bra

58. KAN DU SVØMME
Jau!

59. FAVORITT-IS?
Kroneis!

60. LIKER DU KART?
Som i å finne fram? Has never crossed my mind :p

61. FORTELL EN FAKTA OM DEG SELV:
Jeg er langsynt :)

62. NOEN GANG VÆRT PÅ TEMA-FEST?
Husker jeg ikke.

63. HVA ER DIN FAVORITTSESONG?
VINTER!

64. SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT?
Jeg ler av noe hele tida, neimen om det er dumt eller ei xD

65. NÅR VÅKNET DU OPP IDAG?
8-tida.

66. DET BESTE MED VINTEREN?
Snø <3

67. SISTE GANG DU FIKK EN BOT ?
Faktisk ikke så lenge sida! Parkeringa hadde gått ut..

68. NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR?
Sofus eller Goofy.

69. SYNS DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE?
Johnny Depp <3 Hva heter han igjen i Pirates of the Carribean, a?

70. HVA SKAL DU DENNE HELGEN?
Vaske huset i morgo, søndag!

71. BURSDAG?
15. Februar.

72. HVA VIL DU BLI?
Mæ sjæææl

73. ER DU PÅ BÆRBAR PC NÅ?
Jepp.

74. SMILER DU?
Nepp.

75. SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ?
Savner alltid mamma, men nei, ikke egentlig.

76. HVIS DU KUNNE DRATT HVOR DU VILLE I VERDEN, HVOR?
New Zealand.

77 . GÅR DU PÅ UNGDOMSKOLEN?
Nei.

78. ER DU BETATT?
Nei.

79. HVA ER FAVORITTNAVNET DITT?
Eh..

80. HVILKE FARGER HAR BIKINIEN DIN?
Svart og rosa!

81. STARTER SKOLEÅRET DITT I AUGUST?
Går ikke.

82. VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED?
Mjeeeh.. Nei. Var i august, dog!

83. NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE?
Ikke annet enn danskebåten :p

84. HAR DU EN SØSTER?
Ja, en liten djevel jeg omtrent er ett hodet over, men ho er da eldst!

85. ER DU I OVER-ETASJEN?
Nei.

86. ER DU FORELSKET?
Nei.

87. HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUSET , HVORFOR?
Ja, flere ganger. Gidder ikke nevne alt.

88. SKULLE DU ØNSKE DU KUNNE SE EN SPESIELL AKKURAT NÅ?
Nei, ingen som jeg kommer på.

89. HVILKE SMYKKER HAR DU PÅ DEG NÅ?
Ingen!

90. HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED DENNE?
Ta medisin mot halsbetennelsen :)

Likes

Comments