Idag har jag inte gjort någonting, och det hör väl egentligen till det som varigt min vardag i två veckor nu. Jag hade svårt att sova i natt på grund av all hosta, och då är det inte bara jag här hemma. Vi hostar ikapp varandra, jag och min pojkvän. Så himla trist för oss båda. Idag gick jag upp vid runt 13.00 och gjorde ordning en kopp te till mig, sedan efter ett samtal med både pappa och mina systrar somnade jag om och vaknade vid kvart i fem. Det hör inte till vanligheten att jag sover så mycket som jag gjort de senaste veckorna, och jag vet nog att jag kommer att få det kämpigt när jag väl blivit frisk och ska vända tillbaka dygnet för att gå och jobba igen.

Jag dricker nog 5 koppar te om dagen minst nu när jag är sjuk. Vanligtvis brukar jag dricka en per kväll. Jag brukar vanligtvis dricka te med smak av svarta vinbär eller skogsbär, men nu när jag är sjuk dricker jag te med smak av pepparmynta, och så honung till för att halsen ska bli mer behaglig. Annars brukar jag varken ha i något annat i mitt te förutom bara en tepåse och en skvätt mjölk.

Vet att många brukar ha socker och honung i sina tekoppar varenda gång. Jag tycker det blir för sött. Hur brukar ni dricka te?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag fyller 23 år gammal nu i september och ju äldre jag blir, desto mindre önskar jag mig saker och ting i födelsedagspresent. Skulle kunna tro att har att göra med att jag jobbat och tjänat egna pengar i flera års tid och inte heller bott hemma hos mina föräldrar på över 1,5 år. Jag köper ju oftast det jag behöver och vill ha, när jag kan göra det och eller känner att jag vill unna mig. Men jag har slängt ihop en önskelista ändå till min födelsedag, för det vill ju alltid familjen och släkten alltid ha ändå. Jag motiverar varför jag vill ha just det ni ser nedan.


Urban Ears Plattan Wireless headset För att mina urban ears jag fick på min 18årsdag har sett sina bästa dagar för längesedan och fungerar inte längre optimalt. Att dessa är trådlösa gör dessutom min vardag bättre, haha. Jag lyssnar mycket på musik när jag cyklar till och från jobbet, samt under raster.. och den där sladden jag behövt handskas med är inte ett dugg rolig. Detta headset skulle göra vardagen lättare för mig, haha.

Winding Ljusstake ifrån Mio möbler Jag vill ha denna för att jag ser framför mig att den kommer att göra sig fin i vårat vardagsrum här hemma. Jag har haft en dille för gulddetaljer enda sedan jag och pojkvännen flyttade till vår lägenhet och jag trodde att jag inte skulle tröttna. MEN, jag vill så gärna variera och nu känns silver mycket bättre. Man kan ju fortfarande ha marmordetaljer tillsammans med silver, vilket vi har i vardagsrummet så den kommer att göra sig jättefin där.

Ring shoulder bag ifrån Nelly.com Jag behöver en ny slit och slängväska som jag kan ha när jag bara ska ha plånbok, nycklar och mobiltelefonen med mig när jag ska lämna hemmet. Den skulle göra sig så snygg till vilken outfit som helst.Real Techniques sminkbortar Jag behöver inte säga så mycket mer än att jag är i stort behov av nya sminkborstar. Jag har både borstar från real techniques och Ecotools, men de har jag haft i många år och jag känner att det är dags för att byta ut de helt och hållet.

Ringar från Edblad Jag har blivit helt frälst i ringar generellt på sistone, men de ringar som Edblad har är mina favoriter än så länge. Jag har två sedan tidigare (den guldiga ni ser ovan har jag i silver sedan tidigare).

Vita sängkläder från Hemtex Vi har redan detta sätt i grått till våran säng här hemma, men jag önskar så att vi hade ett i vitt också. Tänk vilken hotellkänsla vi kommer att få med vita lakarn och sängkläder. Mmmm.

Detta är vad jag jättegärna skulle vilja ha i present när jag fyller år.


Likes

Comments

Nu tänkte jag ge mig på att börja blogga igen. Jag ska inte göra ett glädjetjut i förhand, för sist jag tänkte ge mig på detta igen höll jag det i en dag, haha. För några år sedan tyckte jag att det var himla kul att dokumentera mitt liv och gjorde det då på blogg.se i flera år i rad, och så har jag också varit hos devote.se och fames (när det fanns). Jag har känt att jag saknat att skriva av mig, och att framför allt vara kreativ när det gäller fotografier också. Ska det vara överhuvudtaget, då ska det vara bra och genomtänkt, tänker jag mig.

Annars då? Jag hade semester samtidigt som min pojkvän (och sambo) hela Juli, och tråkigt nog blev jag sjuk dagen innan det var dags att börja att jobba igen. Så nu har jag ägnat de två senaste veckorna till att varva mellan att ligga i soffan och i sängen här hemma i vår lya. Minns inte senast jag var febrig i över 10 dagar i streck. Det går i alla fall ingen nöd på mig och mina sovtimmar när jag är sjuk. Så dagarna går också väldigt fort, och desto snabbare de går kanske jag också blir frisk fortare. Här hemma har vi bara tagit det lugnt och vilat upp oss.

Idag är det fredag och egentligen hade vi planer på att åka iväg på en weekendtrip någonstans denna helg. Men i och med att vi är sjuka här hemma blir det uppskjutet till nästa helg eller till någon helg längre fram. I stället ska vi spendera helgen hemma i vår mysiga lägenhet. 

Min mamma kom förbi med dessa två böcker hem till oss för en stund sedan. Dessa två böcker har jag velat köpa själv, men nu fick jag dessa och jag är så glad. Fornis bok har jag hört ska vara jättebra, och boken om endometrios kan jag tro att jag redan ikväll kommer att sträckläsa. Varför endometriosboken kommer att vara så intressant är för att jag både har varit och är med om samma sak just nu. Kommer att blogga mer om det senare. 

Likes

Comments