Header

Imorgon är det farsdag, söndag 12 november. En dag tillägnad till pappan för att uppmärksamma och hedra, en tradition (Om man nu kan kalla det så) som funnits med oss i historien sedan långt tillbaka. En bra dag där tid ska göras för sin pappa, som det dessutom varit för mig. Kanske till och med med presenter och någon högtidligare middag än vanligt men framför allt en självklar dag att umgås tillsammans.

Saker och ting förändras och ibland så hastigt att man inte hinner med. Det gjorde inte jag och så är det än idag trots att livet förändrats. Förra året var första farsdagen utan pappa och det är så ofattbart. Ofattbart att du inte är med mig i vardagen och framför allt under högtider så som under julen. Att äta julbord med dig på Jamtli och kolla på Kalle anka klockan 15 på julafton var juletid för mig, är juletid för mig. Att du inte var med på min student som du så gärna ville likaså jag såklart, är ofattbart, och att du inte är med mig i framtiden, när jag förhoppningsvis gifter mig och skaffar barn, är offatbart. Du är så saknad och allt är så oförståeligt.

Farsdag nu för tiden gör mig berörd och frustrerad; det innebär tankar, saknad och sorgsenhet, ett besök på graven och ett tänt ljus. Imorgon hedras du extra i mitt minne min älskade pappa. Jag gläds åt mina vänner och andra som får fira sina pappor så missförstå mig inte. Men åtminstone en farsdag till med dig i livet hade verkligen inte skadat för mig, jag skulle gjort vad som helst. Jag tänker på dig varje dag och imorgon ännu lite mer, så Grattis på farsdag pappa! Min saknade älskade ängel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments