Header

Måste tipsa er om Greys Anatomy!!! En serie som @jennyblom tipsat mig om väldigt länge som jag aldrig kommit till skott med att se tidigare. MEN, under tiden vi bott här i Rörvik så har jag kollat varje dag och den är så så såå bra!!!!! Det finns 14 säsonger vilket låter oerhört mycket men kan lova att man inte vill det ska ta slut!! Finns på Viaplay!

Idag klev vi upp lite tidigare för att städa lägenheten. Dygnsrytmen har blivit lite knepig senaste veckorna då vi börjar 14 på dagarna, vi är uppe på nätterna och sover till dagen. Skönt för ett tag! Snön har börjat komma och det är så fint ute, kanske hinner med en liten prommis. Nu ska vi laga lunch, sedan jobba till 22!! Trevlig torsdag, galet att tänka sig att det är december imorgon!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter 12 arbetsdagar i rad var det verkligen behövligt med helg! Denna helg har vi försökt hinna med så mycket som möjligt eftersom det faktiskt är sista helgen här. Trots att vi slutade 22 i fredags så hann vi med Blackfridayshopping som avslutades med en spontan vinkväll som blev jättekul, kan ju inte annat än älska mina sambos. <3 Dessutom har vi hunnit med en sväng i Rörvik, ätit avskedsmiddag med Hanna och Johanna, en promenix, en sista fika på favoritfiket och kollat på kvällens fina solnedgång som ni ser!!! Imorgon börjar vi 14.00 som vi gör till och med lördag, och sen är det tack och bock för dessa tre månader i Norge.

Likes

Comments

Imorgon är det farsdag, söndag 12 november. En dag tillägnad till pappan för att uppmärksamma och hedra, en tradition (Om man nu kan kalla det så) som funnits med oss i historien sedan långt tillbaka. En bra dag där tid ska göras för sin pappa, som det dessutom varit för mig. Kanske till och med med presenter och någon högtidligare middag än vanligt men framför allt en självklar dag att umgås tillsammans.

Saker och ting förändras och ibland så hastigt att man inte hinner med. Det gjorde inte jag och så är det än idag trots att livet förändrats. Förra året var första farsdagen utan pappa och det är så ofattbart. Ofattbart att du inte är med mig i vardagen och framför allt under högtider så som under julen. Att äta julbord med dig på Jamtli och kolla på Kalle anka klockan 15 på julafton var juletid för mig, är juletid för mig. Att du inte var med på min student som du så gärna ville likaså jag såklart, är ofattbart, och att du inte är med mig i framtiden, när jag förhoppningsvis gifter mig och skaffar barn, är offatbart. Du är så saknad och allt är så oförståeligt.

Farsdag nu för tiden gör mig berörd och frustrerad; det innebär tankar, saknad och sorgsenhet, ett besök på graven och ett tänt ljus. Imorgon hedras du extra i mitt minne min älskade pappa. Jag gläds åt mina vänner och andra som får fira sina pappor så missförstå mig inte. Men åtminstone en farsdag till med dig i livet hade verkligen inte skadat för mig, jag skulle gjort vad som helst. Jag tänker på dig varje dag och imorgon ännu lite mer, så Grattis på farsdag pappa! Min saknade älskade ängel.

Likes

Comments

Idag bjuder Rörvik på regn och kalla vindar. Kollade igenom mitt kameraalbum och längtar tillbaka till den sköna sommaren. Är väldigt dålig på att ta bilder men är något som borde göras oftare, roligt att ha i efterhand. Här är i alla fall ett litet urplock sedan i somras. Årets nyårslöfte får bli att fota mer!!

Likes

Comments

Två bilder på två vääldigt saknade favoritpersoner

HEJ på er!! En månad sedan sist igen så kan inte påstå att detta går så bra, men det finns faktiskt en förklaring - Att leva i Rörvik är inte så händelserikt ;-). Vi har arbetat oss igenom vår nionde arbetsvecka och det är ju faktiskt helt otroligt, helt otroligt att det redan är November och att tiden ändå gått så snabbt som den gjort. Även fast det känns jätteskönt att vi snart klarat av dessa så kommer det kännas konstigt att inte bo tillsammans med Ebba och Sofia, jobba och ha en vardag tillsammans här i Rörvik. MEN att säga tack och hej till att ständigt ha fiskslem, blod och fiskfjäll i ansiktet gör jag utan problem!!

Nämnde i mitt senaste inlägg att jag skulle börja spåna på nästa äventyr och det är bokstavligen gjort. Jag, Ebba och Sofia har nämligen bokat en 2,5 månaders resa tillsammans!!!!!! Resan avgår i mitten av januari och börjar i Sri Lanka, därnäst Maldiverna, Thailand, Malaysia, Singapore, och tillsist Bali! Känns SÅ kul och spännande, ser verkligen fram emot det!!!!

De två senaste helgerna har spenderats hemma i Östersund och det har vart jätteskönt att få komma hem bara för några dagar. När vi inte har tillgången att kunna umgås med familjen och vännerna till vardags blir helgerna hemma verkligen uppskattade. Att bara få sova i sin egna stora säng är uppskattat eftersom sängarna här i Rörvik är så små som endast 75 centimeter. Helgerna har bestått av kvalitetstid med vännerna, tillsammans med mamma och Erik och firande av älskade mormor som fyllt hela 90år. Att bara få vara hemma är något jag kommer uppskatta ännu mer än vad jag gjort tidigare.

Nu återstår fyra arbetsveckor, ikväll ska vi fika på favoritfiket med Hanna och Johanna som är vår vanliga mysiga lördagsaktivitet. Go helg på er!

Likes

Comments