Header

En hel sommar har gått och här har ekat tomt. För att inte detta inlägg ska bli föör långt så tänkte jag bara punkta upp några saker jag gjort denna sommar för kul, men med andra ord har jag haft en toppensommar trots det dåliga vädret hemma. Nu är det september månad, det vill säga höst och jag går inte längre tillbaka till skolan som i vanlig ordning, känns ovant på något sätt men samtidigt skönt för ett tag. Jag har istället flyttat tillsammans med Sofia och Ebba till en lägenhet i Rörvik, Norge. Det jag kan säga om Rörvik är att det är väldigt litet och att det inte finns överdrivet mycket att änga sig åt när man är ledig men att det är en mysig liten plats på 3800 invånare. ;-) Vi jobbar på en fiskfabrik och jobbet är verkligen över förväntan, vi trivs och jag längtar tills vi kommer in i de nya rutinerna ännu mer, är fortfarande lite ovant att inte bo hemma och att jobbet är rätt fysiskt krävande. Igår var vi på firmafest då företaget firade 40 år vilket verkligen var kul, det bjöds på god mat och dessutom gratis bar! Men nu några punkter sedan sommaren:

1. Veckan efter studenten åkte jag och Erik till Spanien i 10 dagar där det var strålande sol varje dag, fina ständer, god mat och en perfekt start på sommaren tillsammans. Det följdes senare av en härlig vecka i Stockholm med Eriks mamma och Micke där vi bodde på ett fint, högt hotell, åkte båt i skärgården, var på ÖFK-match på Friends, ett besök på grönan, och annat Sthlm har att erbjuda.

2. Tillsammans med mamma och gudmor åkte vi på en liten roadtrip upp i landet och hade det väldigt mysigt tillsammans. Besökte vänner, fikade på mysiga fik och upplevde Umeå, Luleå och Piteå under en vecka.

3. Jag har stråkat och yrat med mina vänner som innebar roliga förfester, sena kvällar och två yrankvällar som var väldigt roligt!!! Hela staden vaknar ju till liv!

4. Jag har varit i Polen, närmare bestämt i Gdansk i 5 dagar. Kul att uppleva en stad där inte sol och bad stod på schemat, mycket människor överallt och extra roligt att handla då det är väldigt billigt i Polen för ovanlighetens skull!

5. Jag har tillsist jobbat mitt sista pass på Apoteket där jag verkligen trivdes, men får se vad som händer efter dessa tre månader här i Norge. ;-)

Nu har vi nyss kommit tillbaka till lägenheten efter en middag i Rörvik, imorgon är det måndag som är lika med jobb. En vecka är gjord, elva veckor kvar, KRAM!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments