Header

Heeej, 18 juni och jag har tagit studenteeen för ett par dagar sedan!!! Men mer om det i ett annat inlägg när jag kommer hem. Hur som helst var det en helt fantastisk dag på alla sätt och vis!!!!

I skrivande stund sitter jag utslagen i soffan hos min gudmor i Stockholm. Jag och Erik kom med hit med kvällståget igår. Idag har vädret varit strålande och temperaturen visar fortfarande 25 grader trots att klockan snart är halv nio. Idag har vi promenerat på stan och på djurgården, åkt lite båt och ätit burgare på Phils. Imorgon åker vi till Mallorca och det kommer bli såå skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förutom en lyckad balkväll och min sista vårfest med CA har jag under den senaste veckan också klippt av 2 decimeter hår, hunnit med några kvällar på Österäng, några utekvällar, ÖFK-matcher, bilbingo OCH skickat in allt skolarbete!!! I fredags var det Sommarfesten och då gick jag som Mys kavaljer, detta blev dessutom den allra sista festen med CA (💔!!), men kvällen var jättekul som avslutades på Marité.

Studentveckan är här och det är dessutom nationaldagen idag!! Haft räkfrossa med CA och nu ska mer fix inför fredag ske. Igår var det Bacchis bjudfest i sportis och jag gick tillsammans med Erik. SJUKT att det är tre dagar till studenten nu!!! CARPE DIEM ;-)

Likes

Comments

Förra söndagen var det dags för sista vårfesten i sportstugan med bästa CA. Ettorna hade fixat jättefint och festen blev verkligen lyckad! Bilderna är i vanlig ordning tagna av Jasmine. ;-)

Likes

Comments

Hade verkligen en toppenbra bal, vädret kunde inte bli bättre och alla var SÅ fina!!! Allt var 10 av 10!!!!

Likes

Comments