Header

Ett prov, en redovisning och tre inlämningsuppgifter summerar denna skolvecka, med andra ord en intensiv men ovanligt produktiv vecka, tummen upp för det! I torsdagskväll tog jag med några andra kompisar spontant tåget upp till Åre för att gå på Markoolio som var superkul!!!! Nästa helg ska jag på Miriam Bryant som jag tycker är bra på alla sett och vis, redan taggad. Helgen har varit så skön, inget jobb, inget plugg. Har bland annat ätit middag på max, fått min balklänning(!!!!!), ätit våfflor, träffat min kusin, varit på en mysig middag hos Sanna med henne, Erik och Kevin, och bowlat. ADIOS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I torsdags åkte bland annat jag, Evelina, Jesper och Mårten upp till Åre och bodde i Mårtens superfina stuga. Middag, förfest och Bygget var planen vilket blev jättekul!! (Minus otrevliga människor...)

Haft en lugn vecka skolmässigt, var i Dalarna till tisdag och fredagslektionerna fick man jobba på valfri plats. I fredags bokade jag och Erik en resa men efter krångel med resebolaget så står vi nu utan resa i alla fall, nya tag till veckan! ;-) Annars i helgen har jag firat St. Patrics i Sportstugan, varit på middag och druckit smoothie på Pause. Veckan som kommer blir något mycket sämre, har jättemycket i skolan... SNART: Sista avsnittet av "Innan vi dör"!!!!

Likes

Comments

Härlig måndag, för ovanlighetens skull. Åkt skidor hela dagen och likaså igår, är med mamma och våra kompisar från Stockholm i en fin stuga vi hyrt i Dalarna. Idag var tanken att vi skulle skida över till Norge, men eftersom vädret inte var toppen så sparar vi det tills imorgon. Istället åkte vi en kortare tur och åt sopp- och våffelbuffé till lunch på ett mysigt fjällhotell. Nu sitter vi utslagna i soffan, senare ikväll ska vi äta middag på ett annat fjällhotell och ha lite spelkväll!!

Lovet i övrigt har varit jätteskönt, bjudit på fint väder varje dag, skidåkning, tid med kompisarna, goda middagar, mysiga fikor, skoteråkning, pimpling, och firande av mammas födelsedag. Med andra ord ett jättebra och behövligt lov & två extra dagar skadar icke ;-)

Likes

Comments

Hallå hallå! Äntligen lov och sagt och gjort gick sista skolveckan väldigt snabbt. Semeldagen, namnsdag, 100-dagars, och några nya inköp gjorde min vecka lite roligare. På 100dagars förfestade majoriteten av vår klass i en lokal och sedan fortsatte det på Marité, lyckat och helt ofattbart att det nu är mindre än 100 dagar kvar tills studenten!!?. Börjat lovet lugnt med en myskväll hos Lina, jobb, fika med mamma och mys med Erik. Igår åkte jag skidor hela dagen i ett kallt Åre, bokstavligen hela dagen minus ett gott lunchstopp bestående av en god burgare. Vid nio satt jag och Ebba i liften och strax innan halv fem åkte vi sista åket!! HAPPY DAY

Likes

Comments