Header

Sista veckan innan lov, skönt och verkligen behövligt! De senaste veckorna har gått i ett, har haft relativt mycket i skolan och har varit med om två nästan identiska helger, mer eller mindre. Bestående av partaj, mellokväll hos Sofia med kompisarna, bowling, pluggande och förkylning. Igår däremot så var jag och Evelina på Frösö Park, åt brunch och var på spa hela dagen, var verkligen jättemysigt!! Hela hotellet har såå fin inredning och inklusive spat! Den drygaste dagen på veckan är gjord, skickade precis in en inlämningsuppgift i Svenska så nu har jag inget plugg innan lovet, känns SÅ skönt!! (Bortsätt från gymnasiearbetet som inte på långa vägar är klart..) På onsdag är det 100-dagars!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en väldigt mysig kväll med Erik igår, vi överraskade varandra med lite smått och sedan åt vi en jättegod middag på Athena. Bästa killen! Var ju alla hjärtans dag vilket alltid är mysigt på något sätt, att vara lite extra snäll och visa sin uppskattning för de man tycker om skadar aldrig. Skolans längsta dagar är gjorda för denna vecka och jag har avklarat ett stort prov och en redovisning vilket känns skönt, däremot är det samma visa nästa vecka. Ett prov i kemi(!!) och en redovisning. Annars då, tror jag blev smittad på jobbet i lördags där alla är sjuka i princip då jag vaknade med halsont både igår och idag men jag håller tummarna att det inte bryter ut till något större. Ikväll ska jag också äta ute, men med Sofia och Ella och på Vezzo, senare ikväll ska vi se fifty shades, blir spännande!

Likes

Comments

Godmorgon och äntligen fredag! Har inte hänt någonting speciellt denna skolvecka mer än juridik SM, vilket låter exklusivare än var det egentligen var då vi satt i vårt klassrum och skrev ett prov i tre timmar. Men det var ändå kul och om man kommer vidare så är nog själva juridik SM lite mer SM-känsla än vad själva provet var. ;-) Haha. I tisdags hade Karin och Milly gjort jättegoda semlor till mötet, och i tisdagskväll åt jag och Erik på Vezzo. Idag går jag skolan till 13.30 och då ska jag fika med Jenny och ikväll ska vi på Fridas 19-årsfest!

Likes

Comments

Befinner mig i Bydalen i mammas kompis mysiga stuga tillsammans med dem och Erik. Igår åkte vi skidor hela dagen och trots att vädret var grått och sikten var dålig stundvis i högzon så var föret ändå toppen!! Igår kväll åt vi god middag, kollade på mello och hade spelkväll. Är inte alls sugen på måndag imorgon, börjar få mycket i skolan och såklart är allt på samma gång. Hur som helst, nu ska vi ut i backen igen! Trevlig söndag ❣️

Likes

Comments