Header

I fredags fyndade jag ett par nya svarta byxor på bikbok som jag brukar använda på 40%!! I torsdags tog jag av mina fransar hos @almaemy som jag haft i över fem veckor, var sugen på att börja använda mascara igen annars såg de fortfarande bra ut, så om ni vill ha fina fransar så gå till henne!! Köpte därmed en ny mascara och ett läppglans som är jättebra och fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är första advent, love it! Denna helg har bjudit på pizzaX2 med CA och Ecke, black friday, utgång, sovmorgon, och adventsfix med mamma. Idag har jag firat Micke, ätit jättegod middag precis och snart ska vi fika igen. Har även skrivit lite på en uppgift som ska in imorgon, skön söndag.

Likes

Comments

Redan onsdag, veckan bara flyger förbi. I måndags efter många om och men hamnade jag på pause med Lina och Sofia istället för att gå ut och fira att det endast var 200 dagar kvar tills studenten, är nöjd över vårat beslut! Igår slutade jag tidigt, skickade in en psykologiuppgift jag dragit på ett tag så det var skönt, var på möte med föreningen, och på kvällen köpte jag och Jenny med oss fika och åkte hem till Evelina. Nu har jag precis kommit hem och gjort mig en toast, ikväll ska jag nog mysa med Ella och Sofia. Hörs!

Likes

Comments

Hela förra veckan var jag hemma från skolan då jag var sjuk. Gjorde därmed ingenting speciellt mer än att kolla på alla möjliga serier, beställde två tröjor, var på hälsocentralen än en gång så nu har jag frikort :-), och köpte netflix. I onsdagskväll åkte jag till mormor och gjorde henne sällskap. I helgen har jag varit på promenader och ätit pizza med Erik, inget jobb. Sånna helger behövs också! Mer intressant än så blev det inte. Nu är jag i alla fall frisk och jag är glad för det! Idag är det måndag och 200 dagar kvar tills studenten!!

Likes

Comments

Helgen har bjudit på finväder, en jätterolig förfest, rockfest, jobb, och en myskväll hos mysan!

Likes

Comments

Igår på lektionen beställde jag byxorna på bilden med knytning på fram från dmretro och idag när jag kom hem låg dom i brevlådan, SÅ jättesnabb leverans, heja!! Även en bild på mina senaste inköp från lovet, träningsbyxor, nya jeans eftersom mina favoritbyxor sprack påväg hem från Malta (💔), träningströja, en highligter och till sist en ny ögonbrynspenna jag köpte idag!! Efter skolan var jag på ett litet 60-årskalas & och tårta. Nu ska jag plugga en timma och senare kvällsfika hos Sofia.

Likes

Comments

Det är kladdkakans dag! Måndag igen och skola igen efter två veckors ledighet. En lång men bra skoldag. I torsdags, som jag bestämt skulle vara en dag för skolarbeten så ringde min chef och frågade om jag kunde ta några jobbpass, det gjorde jag. Gillar verkligen mitt jobb!! I lördags när jag slutat hämtade mamma och Erik mig, vi åkte då till Skärvången, myste med mormor, åt tacos och hade lördagsmys. Igår gjorde vi absolut ingenting, var så trött och ägnade dagen åt att kolla på tv och fika. Mitt sista så kallade läslov var riktigt lägligt och behövligt, dessvärre med alldeles för lite plugg, men det var ju trots allt lov!! Nu ska jag baka kladdkaka och senare ikväll gå på Core.

Likes

Comments

Sedan i söndags när jag kom hem har jag klippt mig, firat Ella som fyllt 18, lunchat på pause och haft myskvällar med kömpisarna. Igår vid 08 åkte jag, Evelina och Jenny till Sundsvall för att gå på Ikea och Birsta. Köpte lite nytt till hemmet, sminkförvaring och lite annat, även ett par byxor och nya träningskläder. Mer än så hittade jag icke, hur som helst var det en rolig liten trip. Fikade även på ett mysigt fik inne i Sundsvall och kikade lite där också.

Likes

Comments